vineri, 26 aprilie 2024

Anușca-Doglan Elena - “SĂPTĂMÂNA VERDE” 2024 , CONTINUĂ!

 LA  #PALATUL COPIILOR VASLUI,

“SĂPTĂMÂNA VERDE” 2024 , CONTINUĂ!

25.04.2024:

 

Motto: "Un nou mod de gândire e necesar dacă oamenii vor să supraviețuiască" - Albert Einstein

 

Schimbările climatice preocupă întreaga planetă. Copii, părinți și profesori de la #Palatul Copiilor Vaslui – #Cercul de Dans Modern și Contemporan, cu responsabilitate  și seriozitate, în perioada 22-26.04.2024, abordează inedit Programul Național "Săptămâna Verde" cu teme prin care se transmit informații despre necesitatea protejării mediului înconjurător în contextual schimbărilor accelerate ale climei, managementul și reciclarea  deșeurilor, dezvoltarea unui consum responsabil și sustenabil etc.

 

 Punem “în scenă” o paletă largă de activități a căror obiectiv central este să contribuie la prevenirea/scăderea ritmului schimbărilor climatice şi la protejarea mediului.

 

Cu ocazia participării la Concursul Național  de Dans “Ghiocelul de Argint”-Arad, 2024,  membrii formației coregrafice  “Prietenia” au făcut vizite la muzee,  obiective  turistice și religioase, excursii în parcuri naturale.

 

Continuăm activitățile noastre iar la  final vom organiza o expoziție de desene  și fotografii  cu imagini din activitățile derulate în Programul Național “Săptămâna Verde” 2024 .

 

Împreună, putem face ceva pentru a construi un viitor mai verde  pentru păstrarea unui mediu  curat care va fi și sănătos.

 

 

 

Prof. Anușca-Doglan Elena

 

Coordonator al Cercului de Dans Modern și Contemporan.

 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu