vineri, 26 aprilie 2024

Mirela Nistoroschi - „SĂPTĂMÂNA VERDE” # PALATUL COPIILOR VASLUI

 „SĂPTĂMÂNA VERDE” LA CERCUL DE CULTURĂ ȘI CIVILIZAȚIE ENGLEZĂ # PALATUL COPIILOR VASLUI

 

 


 

           Motto: „Cine nu iubeşte o floare nu e în stare să-i iubească nici pe oameni” John Ruskin

 

Natura are nevoie de prieteni, iar noi, la Cercul de Cultura și Civilizație Engleză, cu argumente insuflăm copiilor dragostea pentru tot ce ne înconjoară (copaci, iarbă și flori, pasări și animale etc).

 

Programul Național „Săptămâna Verde”, este un bun prilej să transmitem copiilor informaţii despre necesitatea protejării mediului înconjurător, despre importanţa păstrării curăţeniei, ocrotirii  plantelor şi animalelor, care, la fel ca oamenii, au dreptul la viaţă şi că noi toți putem contribui la aceasta.

 

Pentru realizarea obiectivelor propuse au fost selectate teme specifice educaţiei pentru protejarea mediului înconjurător, stimulând copiilor spiritul de inițiativă, imaginație, creativitate și astfel cu toții vom contribui la atenuarea schimbărilor climatice.

 

Exp. de activitate: Cântăm și învățăm să iubim natura

 

„Albinele sunt cele mai eficiente și utile insecte pentru omenire și lume. Ele nu numai că ne fac viața mai ușoară, dar o fac și mai frumoasă, fertilă și chiar o îndulcesc. Putem învăța multe de la albine despre munca grea, grija față de ceilalți, asumarea responsabilității și organizarea muncii. ”

 

Deviza noastră este: „Să trăim în armonie cu natura! ”

 

 

 

          Prof. Mirela Nistoroschi

 

          Coordonator al Cercului de Cultură și Civilizație EnglezăNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu