marți, 16 aprilie 2024

Ion Măldărescu - Austriecilor, luați-vă Schengenul și sarea doar în ochi!

 Austriecilor, luați-vă Schengenul și sarea doar în ochi!

Ion Măldărescu

07 Aprilie 2024

 

In acel blestemat decembrie 1989, „Europa liberă” (de orice scrupule) - post de radio finanțat de aceiași americani care au ordonat și efectuat bombardamentele de la finele celui de-Al doilea Război Mondial asupra populației civile - a aruncat în eter mizerii  precum: „Azi în Timișoara, mâine-n toată țara!”, „Vrem o țară ca afară!”, „Ceaușescu a omorât 64.000 der români”, iar gloata credulă „impresionată” de „Scrisoarea celor șase” în frunte cu neromânul poreclit și „Oracolul din Dămăroaia” a înghițit îndemnul și minciunile pe nemestecate. Gloata era flămândă și sătulă de stat la cozi pentru alimente în fața magazinelor goale, în timp ce depozitele erau pline. Operațiunea „Nistru” și-a dovedit eficacitatea și gloata nemulțumită și inconștientă a cooperat cu dușmanul Țării.

 

Ce a urmat, se știe prea bine: „Pas cu pas”, industria românească botezată de neromânul în pulover „Grămadă de fiare vechi” a fost fie vândută escrocilor occidentali la prețuri derizorii, fie distrusă premeditat. Dotarea a sute de fabrici și uzine a „plecat în exil” mai ceva decât „Operațiunea Paperclip” practicată de Unchiul Sam cu savanții și industria germană a celui de-Al Treilea Reich.

 

Voi slugi prea plecate ale Occidentului barbar, ați vândut România strămoșilor, ați dat onoarea celor care au apărat-o sub Tricolor, pe gratis, ați lăsat năvălitorii barbari cu „blazon” să vă confiște mamele și surorile transformându-le în slugi și să suprapopuleze traficul de carne vie al bordelurilor voastre. „Pentru câțiva dolari în plus” ați momit majoritatea specialiștilor din diverse domenii școliți în Țară și, i-ați confiscat pentru că erau/sunt mai buni decât ai voștri. Șefii de stat, prim-miniștri și „aleșii neamului” postdecembriști au trădat Țara și Poporul Român, iar valorile naționale au fost, sunt vânate și re-condamnate.

 

După război, sovieticii au jefuit și au comis fără de legi, dar în 14 ani de ocupație nu au distrus România care nu se afla nici pe departe la stadiul de dezvoltare economică și industrială în care a adus-o „cizmarul”, patriot și bun roman până la finele lui '89. Când URSS tăia și spânzura în România, „cizmarul” a avut demnitatea și curajul să-l apostrofeze pe Hrușciov spunându-i că nu-i permite să vorbească necuviincios despre România. Aflați în trenul care-l ducea spre casă pe Hrușciov, acesta a reacționat ordonând opririrea trenului în plin Bărăgan și debarcarea lui Ceaușescu.

 

Domnilor cotroceniști post '89, a îndrăznit vreunul dintre voi să imite măcar gestul lui Ceaușescu în fața „Înaltei Porți” de la Washington D.C. și a celei de la Bruxelles ? Nu ! Câteva excepții firave dintre care amintesc pe cea a unei femei aflată la locul nepotrivit, de la care nimeni  nu se aștepta, s-a adresat plenului Parlamentului European:„Puneți-vă întrebări înainte de a ridica piatra împotriva României. Vă cer următorul lucru:  Nu interziceți României ceea ce este permis în alte state ale Uniunii și nu permiteți ca în România să se întâmple lucruri de neacceptat în alte state membre! Vrem să vă fim parteneri, dar vrem să vă fim parteneri egali”[1].

 

În 1958, Gheorghiu-Dej - caz unic în „țările lagărului socialist” până în anul 1990 - a scos trupele de ocupație sovietice din țară. Vă mai amintiți cum în 2004 Petrov încuraja plecarea românilor din România? Vă mai amintiți cum Petrov i-a adus pe americani la Kogălniceanu ? Qui prodest? Românilor ? Categoric, nu ! Previzibil, actualul chiriaș la Cotroceni va avea cât de curând soarta lui „Petrov”, pentru că celebra replică „Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece !”[2] este permanent valabilă.

 

Voi, slugi cu ifose, prezidențiale, guvernamentale și  parlamentare, nu vă mai curge  niciun strop de sânge românesc prin artere ? Prea se aude pe stradă vuietul „Doinei” lui Eminescu pe post de imn național : „Ştefane, Măria ta,/ Lasă Putna, nu mai sta,/ Las’ arhimandritului/ Toată grija schitului,// Lasă grija gropilor/ Dă-o-n seama popilor/ La metanii să tot bată,/ Ziua toată, noaptea toată,// Să se-ndure Dumnezeu/ Ca să-ţi mântui neamul tău…/ Tu te-nalţă din mormânt/ Să te-aud din corn cântând/ Şi Moldova adunând// Adunându-ţi flamurile/ Să se mire neamurile;/ De-i suna din corn odată/ Ai s-aduni Moldova toată// De-i suna de două ori/ Vin şi codri-n ajutor;/ De-i suna a treia oară/ Toţi duşmanii or să piară// Daţi în seama ciorilor/ Ş-a spânzurătorilor./ Ştefane, Măria Ta,/ Lasă Putna, nu mai sta/ Că te-aşteaptă litvele/ Să le zboare tigvele/ Să le spui molitvele//… Cine-a îndrăgit străinii/ Mânca-le-ar inima câinii/ Mânca-le-ar ţara pustia/ Şi neamul nemernicia// Cum te pradă, cum te seacă/ Săraca ţară, bogată!”.

 

Voi slugi fără credință pentru Neam și Țară, ce vreți să lăsați în urmă ? Pustiul ? Cu voia trădătorilor de țară, austriecii ne-au jefuit pădurile, vețuitoarele acestora bântuind astăzi drumurile României în căutare de hrană. Acum, cei care au transformat România în colonie economică vor să ne ia și „sarea din bucate” pentru că este cea mai curată din lume. Acestasta este Schengen-ul „Uniunii” ipocrite. Să-l păstreze pentru ei, iar sarea le-o vom da în ochi. Cioloșii, Orbanii, Cîții, Ciucii, Ciolacii nu au nimic în comun cu interesele României, așa că să plece unde vor, nu înainte de a da seama pentru faptele comise și pentru trădare de țară.

 

Dacă aceasta nouă Uniune Sovietică, de „n” ori mai nocivă decât prima cu denumirea „Uniunea” Europeană, dacă S.U.A. și N.A.T.O. vrea război cu rușii, să-l poarte ei, fără români, pentru că mascarada Maidanului ucrainean în care  chiriașul de la Cotroceni și gașca trădătorilor încearcă să ne ducă nu e războiul nostru. Artificiul Republica Moldova-România în acest moment, trupele lui Macron la stânga și la dreapta Prutului nu înseamnă întoarcerea Basarabiei la Țara Mamă, ci un pas spre războiul The Wild West contra Katiușei. Să nu uităm că - așa cum spunea generalul Mircia Chelaru : „Rușii au fost întotdeauna la ușa noastră! Am trăit cu ei în coaste și vom trăi cu ei în coaste cât timp vom mai exista ca țară! […] Voi, ăștia care visați ca Ucraina să câștige războiul și rușii să se retragă cu coada între picioare și să își ceară scuze! […] Rușii nu s-au retras cu adevărat niciodată, de nicăieri! […] Rusia nu a jucat bambilici niciodată în istorie! Asta am făcut-o noi! Noi ne-am furat și ne furăm singuri căciulile! […] Indiferent de alianțele semnate, mereu am fost singuri! Nimeni nu ne-a susținut interesele pentru că așa era corect! Totul a avut și are un preț! Un preț extrem de greu pentru națiunea română care acum doarme în papuci și care a lasat și lasă toți hoții, lingăii, corupții, incompetenții, scârnăviile, trădătorii de neam și de țară să o conducă!”[3].

 

Ajunge! RoEXIT, din U.E. și N.A.T.O.! Este unica salvare a României! Voi, cei cu dragoste de ciolan și conturi în insulele Caiman, după ce veți da înapoi ce-ați furat, duceți-vă „unde-a dus mutu iapa” !

 

-----------------------------------

[1] „Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan, der Mohr kann gehen” în limba germană (Maurul și-a făcut datoria (treaba), maurul poate să plece). Cunoscuta replică din piesa „Conjurația lui Fiesco” de Schiller. În actul III, scena 4, Maurul, după ce îi aduce lui Fiesco informațiile pentru care a fost plătit și după ce îi adună pe membrii conjurației, se depărtează, spunînd vorbele de mai sus. Aceste cuvinte sunt citate despre cineva care și-a îndeplinit o sarcină, și-a terminat o misiune și e cazul să se retragă, să plece.

[2]

 

[3] https://www.art-emis.ro/jurnalistica/voi-cei-care-traiti-cu-impresia-ca-invingerea-ucrainei-va-insemna-ca-ne-trezim-cu-rusii-la-usa - 20 septembrie 2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu