sâmbătă, 4 mai 2019

Iliescu, erou sau tradator? + opinii /a




Iliescu, erou sau tradator?

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Procurorul militar sef, sectia Parchetelor militare, constantand ca au fost repectate dispozitiile legale care garanteaza aflarea adevarului, ca urmarirea penala este completa si ca exista probele necesare si legal administrate, precum si fapta de infractiuni impotriva umanitatii, a fost savarsita de inculpatii Iliescu Ion, Voican Voiculescu Gelu si gen. (Rtr) Rus Iosif, dispune trimiterea in Judecata, in stare de libertate. Dosar nr. 11/P/2014
D-ul Iliescu, ministru comunist, Sef Departament de propagandă al Comitetului Central al PCR, Consiliul National al Apelor Romane, Presedinte CPUN, Consiliul Provizoriu de Uniune Naţională, CFSN, Consiliul Frontului Salvării Naționale / Consiliului Militar Superior, FSN, Partidul Frontul Salvării Naționale, FDSN, Frontul Democrat al Salvării Naționale, PDSR, Partidul Democrației Sociale din România, PSD, Partidul Social Democrat, zece ani seful Statului si Bisericii nationale, senator, presedinte de onoare PSD, nu s-a aparat in procesul mineriadelor, taxandul ca „razbunare“.
D-ul Iliescu nu se apara nici acuma in fata acuzarii de preluarea puterii de stat de grupul sau filosovietic, care dupa 22 dec. 1989, cand Ceausescu fuge, renunta la putere si Securitatea e in slujba noii puteri, totusi ucid oameni, terorizeaza populatia cu primejdia diversionista securist=terorist, care trag din toate pozitiile si otravesc apa, numai pentru a fi acceptat noul Stapan, pregatit din timp si uns de Moscova, in simfonie cu Biserica Mantuirii Neamului.
Inalta Curte de Casatie si Justitie va decide, nu un proces-spectacol ținut în pur stil stalinist, care i-a lichidat pe Nicoale si Elena Ceausescu, sau Asociatiile revolutionarilor cu pensii speciale, o alta mare diversiune. In schimb Rechizitoriul, volumul I, Ziua 05, luna aprilie, anul 2019, e deja un Document unic, istoric, de 501 pagini, care arunca o lumina mai clara asupra Evenimentelor de la terminarea Razboiului Rece, demontarea Cortinei de Fier si lichidarea pasnica a Lagarului sovietic. Exceptie face Romania, cel de al doilea stat ortodox ca marime, unde e teroare, mor nevinovati, ca sa fie ovationat comunistului Iliescu si kominternistul Brucan. La Portile Orientului.
Capetele de acuzare ale Rechizitoriui confirma tezele eseului de mai jos, care cu toate ca a fost scris si publicat in urma cu aproape un deceniu, in mai multe publicatii, poate fi util celor interesati.


Generalul Iulian Vlad. Erou sau tradator?

Evenimentele din decembrie 1989 de la Timisoara si Bucuresti fac parte din intelegerea dintre rusi si americani in legatura cu terminare pasnica a Razboiului Rece dintre occidentali si ortodocsii, la renuntarea Moscovei la Cortina de fier, la Lagarul est european, la credo-ul marxist-leninist, care urmarea mantuirea celor ce muncesc prin depasirea luptei de clasa. Raiul pe pamant!
Cei care au planificat, organizat si s-au implicat in Revolutie plecau de la premiza ca Armata si Securitatea nu se agreau si avand arme vor trage in legitima aparare, provocati de revolutionarii in civil, dar bine pregatiti si inarmati, apoi in confuzia quasi normala, dar mai ales indusa cu premeditate de agenti anonimi se vor inregistra cam 1.500 morti pe judet, in total pe tara 60.000. Genocid!
Nicolae si Elena Ceausescu nu intelegeau sau nu acceptau aceste realitati asa ca au fost lichidati dupa un proces spectacol stalinist, la TV. Ministrul apararii, generalul Vasile Milea, s-a sinucis la inceputul operatiilor, iar ministrul secretar de stat si seful Departamentului Securitatii Statului, generalul Iulian Vlad, a ordonat imediat depunerea armelor si munitiei la rastel.
Pozitiile erau clare: Frontul Salvarii Nationale, a celor buni, care n-au intinat idealurile comuniste, iar de partea cealalalta securistii-teroristii, cei care trag din toate pozitiile, si sunt pana astazi de negasit. Lupta dintre progresistii internationalisti Iliescu, Brucan, Voican Voiculescu si cei nationalistii olteni, moldo-valahi s-a incheiat cu victoria clara a moscovitilor.
Razboiul civil dintre Armata si Securitate insa n-a avut loc. Ordinul, clarviziunea gen. Vlad a incurcat avantul revolutionar, dar s-a inventat subit diversiunea, sintagma securist = terorist la Televiziune si populatia a fost mobilizata sa participe la vanatoare si razbunare inpotriva celor care in mod paradoxal s-au dezarmat, subordonat de buna voie si nesiliti de nimeni.
Logica evenimentelor este implacabila si verificata in trecut. Dupa dezastrul din Rusia, un grup de generali s-au hotarat sa-i lichidez pe Adolf Hitler si pe Heinrich Himmler, care erau asteptati sa faca o vizita pe front. Hitler vine insa singur, asa ca se amana actiunea, pentru ca se temeau ca Himmler declanseaza un razboi civil intre SS si Armata. Astazi stim ca Himmler voia sa ia locul lui Hitler dupa ce acesta s-a sinucis, tot asa cum stim ca gen. Vlad n-a intentionat nici o clipa sa-l inlocuiasca pe Ceausescu.
1989 era mai mult in joc decat schimbarea Domnului la Bucuresti, era euforie celor care doreau refacerea unitatii ortodocsilor cu occidentalii. Depasirea Marei Schisme din 1054. Ea insa n-a avut loc si totul a ramas ca in trecut, asa ca tot elanul se dovedeste a fi fost ceva penibil, de care se jeneaza acuma cam toata lumea, atat in est cat si in vest.
In ce masura constientiza gen. Vlad pe 17. dec. 1989 ca totul este numai o farsa, in afara luptei pentru putere a curentului moscovit din randul moldo-valahilor si a celor 1.000 de morti, este greu de stiut. Sigur este faptul ca el nu s-a comportat cum dorea kominternistul Brucan, presedintele Iliescu si a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare.
Gen. Vlad n-a acceptat lanturile grele ale “duhovniciei” si soborniciei moscovite, nici obedienta fata de a „Treia Roma", ceea ce l-a costat in final 4 ani de puscarie. Pentru ca l-a tradat pe Brucan. Pe de alta parte a impiedicat un razboi civil. Pentru asta e un erou al neamului.

Prof. Dr. Viorel Roman, Akademischer Rat a.D.
Bucuresti la 17 decembrie 2011



http://www.ziaristionline.ro/2011/12/22/prof-dr-viorel-roman-generalul-iulian-vlad-erou-sautradator/ http://www.ziarulnatiunea.ro/2011/12/21/generalul-iulian-vlad-erou-sau-tradator-2/ https://www.academia.edu/31682371/Generalul_Iulian_Vlad_erou_sau_tr%C4%83d%C4%83tor_2 https://www.academia.edu/32175739/Gen._Iulian_Vlad.pdf http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2015/10/generalul-iulian-vlad-erou-sau-tradator-ziaristionline.html https://www.rotarybvp.ro/prof-dr-viorel-roman-%E2%80%93-%E2%80%9Cgeneralul-iulian-vladerou-sau-tradator%E2%80%9D/ http://ioncoja.ro/viorel-roman-are-ceva-de-spus/ http://atitudine3.rssing.com/chan-5975244/all_p10.html#item182 http://confluente.ro/Viorel_roman_generalul_iulian_vlad_viorel_roman_135... http://www.viorel-roman.ro/articol_big.php?id=327&pg=21 http://www.ziaristionline.ro/2011/12/22/prof-dr-viorel-roman-generalul-i... http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2015/10/generalul-iulian-vlad-er... http://www.ziarulnatiunea.ro/2011/12/21/generalul-iulian-vlad-erou-sau-t... La pagina 46 din http://www.herculanehercules.ro/data/uploads/ziarul_hercules_nr_08.pdf La pagina 47 din https://www.academia.edu/27240926/Romania_2012 La pagina 25 din http://www.acxie.ro/pdf/aaa.pdf


Iliescu, erou sau tradator? / opinii / a

Viorel Roman: 1989, la Moscova, Securitatea (KGB) inlocuieste Partidul, la Bucursti e pe dos, Partidul unic, ortodoxo-comunist moldo-valah - FRN, PMR, PCR, FSN, PNL, PSD - in simfonie cu Biserica Mantuirii Neamului, ramane la putere si securistii (teroristii) sunt tapi ispasitori.

Liviu Drugus: Sper ca adevărul despre lovitura de stat anticeaușistă din dec. 1989, susținută de URSS și SUA să iasă la iveală și să nu mai vorbim despre revoluția română, concept fabricat și utilizat și astăzi de către Securitate. Nu am citit aproape nimic despre gen. Iulian Vlad și nici nu știam despre ordinul care a salvat RO de la război civil iminent (de altfel, inclus în planul rușilor, ungurilor, sârbilor și a altor țări gata să preia ce ar mai fi rămas din RO (acesta fiind costul nesupunerii lui Ceaușescu față de Moscova). Una este să judeci crimele din timpul dictaturii comuniste și alta e să judeci o lovitură de stat cu autor cunoscut cu mai mulți ani înainte (Iliescu, Ion). Lovitura de stat a fost benefică și autorii ei (plus cei care au sprijinit căderea dictatorilor) merită elogii și mulțumiri. Spun asta în cunoștință de cauză, deoarece mi s-a propus să fac parte din noile structuri de conducere postceaușiste cu cel puțin un an înainte de evenimentele din decembrie. Am refuzat, cum am refuzat orice colaborare cu ”noile” organe de partid (FSN) și de stat (SRI) din motive care țin de propriile mele convingeri și structuri psihice. Am intervenit aici pentru că ne aflăm în fața unei mari farse juridice (la fel ca procesul Ceaușeștilor - o mascaradă penibilă și o pată rușinoasă pe obrazul justiției române). Farsa se numește ”Revoluția română”, dosar care utilizează un termen impropriu și cu ajutorul căruia va face scăpați pe toți cei inculpați în dosar. Crimele revoluțiilor sunt prescriptibile (pentru că nu poți pedepsi poporul revoluționar), în timp ce faptele legate de lovitura de stat (fapta de infractiune impotriva umanitatii) nu au acest statut. În decembrie 1989 un personaj de la un Tribunal Militar mi-a spus că Iliescu va domni 30 de ani în România, fapt pe care îl trăim și în prezent. O planificare pe 30 de ani - asta da performanță!

https://www.dw.com/ro/ziarecom-ion-iliescu-voican-voiculescu-si-iosif-rus-trimisi-in-judecata/a-48250255
https://de.calameo.com/read/00551651872e9ad5bdf66
https://www.academia.edu/37994058/Roma_nia_1989-2009.pdf
https://www.viorel-roman.bucuresti-nonstop.ro/articol_big.php?id=112&pg=148


Iliescu, erou sau tradator? / opinii

Florian Popa Micşan: Articolul este la fel de stupid ca rechizitoriul. Romania e in UE si in NATO, pentru Dumnezeu! Viorel Roman, chiar nu intelegi nimic din istoria Romanilor?!

Viorel Roman: … articolul e discutabil, rechizitoriul e formidabil …

Florian Popa Micşan: Pentru mai putin de atat si am inghetat prietenia cu un specialist in arhive dintr-un oras de la Dunarea de Jos. Doar curiozitatea ma face sa deschid in continuare textele tale. Sper sa rezist sa nu mai comentez.

Viorel Roman: … nu rezista, critica, comenteaza ... si mai ales citeste Rechizitoriul …

Florian Popa Micşan: Iti promit ca asa voi face. Stiu ce urmaresti: sa ne provoci. Poate intr-o zi voi afla si ce crezi tu, cu adevarat, despre noi romanii. Inclusiv despre tine si cei din care te tragi!

Pavel Roman: Ca să-l considerăm pe Vlad erou, ar trebui să fim spălați pe creier și nu cred că e încă posibil, chiar dacă vor mulți s-o facă. La fel și cu Iliescu. După ce-a beneficiat de toate privilegiile posibile acordate de comuniști, acum să-l percepem ca erou?

Nicky Muller: Nu stiu cum a fost sau cum poate fi catalogat Iulian Vlad, stiu numai ca el a dat ordin de consemn unitatilor de securitate. In rest, se va ocupa istoria ...



Viorel Roman: Gen. Vlad si presedintele Iliescu sunt vinovati, dar primul a impiedicat un razboi intre Armata si Securitate, 1989, si sub al doilea Romania intra in NATO, 2004. Vlad a decedet, Iliescu spune adevarul la Inalta Curte de Casatie si Justitie.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu