marți, 12 octombrie 2021

IMUNITATEA ORGANISMULUI - la nivel intestinal + RENUNȚAȚI LA FRICĂ !

 IMUNITATEA ORGANISMULUI.

 

" Un organism cu imunitate ridicată NU se contaminează cu agenți patogeni (microbi, virusuri, paraziți), deoarece are o rezistență puternică și nu poate fi infectat.

 

Foarte puțină lume știe că 80% din imunitatea organismului este concentrată la nivel intestinal, iar echilibrul florei intestinale este deosebit de important pentru menţinerea bunei funcţionări a sistemului imunitar.

 

Așadar, intestinul subțire joacă un rol esențial în sănătatea noastră,  deoarece flora intestinală atunci când este perturbată, produce consecințe negative în tot organismul. Flora intestinală este influiențată în mod direct și semnificativ de alimentație. Vestea bună este că pentru reabilitarea intestinală putem reconstrui flora intestinală, ceea ce înseamnă că putem restabili un sistem imunitar puternic.

 

▪️Primul pe această listă obligatoriu este KEFIRUL. Este o CIUPERCĂ de culoare albă, care arată ca mugurii de conopidă și conține o combinație unică de bacterii si drojdii, în amestec cu proteine, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B7, vitamina B9, vitamina B12, vitamina K, vitamina A și vitamina D, calciu, fosfor, magneziu, enzime și aminoacizi.

 

Kefirul, spre deosebire de iaurt și alte produse lactate, conține peste 30 de culturi de bacterii specifice - probiotice, printre care bacteriile acidului lactic, precum și drojdii și bacteriile acidului acetic, care sunt deosebit de importante pentru că refac flora intestinală și elimină agenții patogeni.

 

▪️CIMBRUL - este una dintre cele mai puternice plante cunoscute, care stimulează foarte puternic imunitatea, distruge bacteriile, virusurile și ciupercile, fiind un puternic antibiotic natural, antibacterian, antiviral, antifungic și antiseptic.

 

▪️IARBA DE ORZ VERDE - regenerează flora intestinală, restabilind colonizarea bacteriană naturală și crescând imunitatea.  Iarba de orz verde are efect vindecător asupra bronhiilor, a astmului, a inflamației tractului respirator și a sensibilității sporite la infecții.  Se găsește ”Pulbere de orz verde” la magazinele naturiste. Acest produs conține 100% iarbă de orz verde, din care s-a extras apa printr-o tehnologie specială care nu permite pierderea proprietăților plantei. Această pulbere se prepară în combinație cu apă de izvor sau apă plată - 1 linguriță cu vârf de pulbere la 1 pahar cu apă. 

 

▪️TĂMÂIA - fortifică sistemul imunitar, stimulând multiplicarea și activarea celulelor străjer a sistemului imunitar, cele responsabile cu anihilarea atacului germenilor infecțioși din sânge, înainte ca aceștia să se replice și să producă  boala. Este COMESTIBILĂ doar tămâia naturală, care se găsește numai în MAGAZINELE NATURISTE și pe care scrie că se poate CONSUMA INTERN. Se pot administra la fel de bine, capsule cu Boswellia, care este extract de tămâie și se găsește în magazinele naturiste și în unele farmacii.

 

▪️CURMALELE - întăresc sistemul imunitar și contribuie la regenerarea celulară, fiind un tezaur de vitamine, minerale și antioxidanți care protejează organismul de boli.

 

▪️CHIMENUL NEGRU (Nigella sativa) - stimulează sistemul imunitar și menține sănătatea aparatului respirator. Se găsesc în magazinele naturiste și în farmacii, capsule cu ulei de chimen negru ( negrilică).

 

▪️OREGANO - în primul rând, întărește sistemul imunitar. Oregano este EXTREM de bogat în antioxidanți, valoarea sa ORAC fiind impresionantă: 200129. Pentru comparație, voi aminti câteva valori ORAC

 ( Notă: lista completa o am intr-o postare, căutați  din lupă):

- cireșele Acerola 70000

- fructele de goji 25300

- zmeura 4882

- merele roșii 4275

- merele Golden 2670

- strugurii negri 2830

- portocalele 1819

- ceaiul verde 1253

 

Valoarea ORAC arată cu exactitate puterea antioxidantă a unui produs vegetal și capacitatea lui de a elimina radicalii liberi, care îmbolnăvesc organismul.

 

▪️ROZMARINUL - stimulează sistemul imunitar, are efect antibacterian și antiseptic.

 

▪️SCORȚIȘOARA - stimulează sistemul imunitar, are efect antiviral și antibacterian remarcabil. Din cele mai vechi timpuri scorțișoara a fost folosită împotriva "bolilor reci", în special în tratarea plămânilor și a ficatului

 

▪️GHIMBIRUL - rădăcina de ghimbir stimulează puternic imunitatea și este un foarte bun antiviral.

 

▪️ECHINACEEA - accelerează funcțiile sistemului imunitar și combate afecțiunile aparatului respirator.

 

▪️USTUROIUL și CEAPA ROȘIE- stimulează puternic sistemul imunitar și protejează organismul de agenți patogeni.

 

▪️VITAMINA C NATURALĂ - din acertola, măceșe, cătină, lamâie. Vitamina C sintetică nu are aceleași beneficii ca și vitamina C naturală. Vitamina C NATURALĂ întărește puternic sistemul imunitar și oferă organismului rezistență în fața agenților patogeni.

 

▪️ZINC - alături de vitamina C, zincul fortifică sistemul imunitar. Sunt bogate în zinc semințele crude de dovleac, năutul, nucile caju, ciupercile și stridiile.

 

▪️MIEREA DE CONIFERE - din brad și pin - crește imunitatea și protejează sistemul respirator, în special plămânii.

 

▪️PROPOLISUL - este considerat ”farmacia albinelor”, cu ajutorul căruia ele își protejează stupul. Propolisul crește imunitatea și restabilește majoritatea funcțiilor din organism.

 

▪️CAISELE DESHIDRATATE - sunt foarte bogate în polifenoli care cresc imunitatea organismului.

 

▪️RODIA - sucul de rodie fortifică sistemul imunitar și protejează organismul de răceli, gripe și infecții.

 

La menținerea unei imunități ridicate NU contribuie doar ALIMENTAȚIA.

 

▪️APA - o hidratare corespunzătoare înseamnă un sistem imunitar puternic. Apa consumată în cantitate suficientă, protejează organismul împotriva gripei, infecțiilor și a altor boli cronice.  Apa intră în componența tuturor organelor. Fără apă, organele nu pot funcționa. Lipsa apei  în organism pune în pericol mare sănătatea și viața noastră.

 

▪️SOMNUL - somnul insuficient sau somnul care nu este odihnitor scade rapid imunitatea, de aceea, numai un om odihnit poate avea o imunitate puternică. Nimic nu compensează lipsa somnului.

 

▪️SPORTUL - activitatea fizică crește imunitatea și protejează organismul în fața bolilor.

 

▪️POSTUL - două zile consecutive de post negru (se bea doar apă) regenerează întreg sistemul imunitar și ajută organismul să combată infecțiile. Postul intermitent (de exemplu din 24 de ore, într-un interval de 8 ore se poate mânca, iar 16 ore se ține post - se bea doar apă și cafea neîndulcită) este un alt mod de a restarta întreg sistemul imunitar.

 

▪️STAREA LĂUNTRICĂ - supărarea, nemulțumirile, frica, stresul, furia, mânia, îndoiala, ura, gelozia, invidia etc. SCAD DRAMATIC SISTEMUL IMUNITAR și lasă omul descoperit în fața bolilor. 

 

La polul opus, iertarea, compasiunea, iubirea, recunoștința, bunătatea, smerenia, CRESC SISTEMUL IMUNITAR. 

 

Există oameni care fac sport și mănâncă numai sănătos, dar totuși se îmbolnăvesc. Se întâmplă asta datorită agresivității interioare pe care o au. Orice sentiment negativ este o stare de agresivitate a sufletului nostru, o stare din care lipsește IUBIREA.

 

De aceea, orice tulburare sufletească trebuie conștientizată și înlăturată urgent."

 

Sursa: Razvan Florin

 

Covidul a dezvelit România reală: incultă, nespălată, conspiraţionistă, o țară de lumea a treia - Ramnicu Valcea Week

 

https://www.ramnicuvalceaweek.ro/covidul-a-dezvelit-romania-reala-inculta-nespalata-conspirationista-o-tara-de-lumea-a-treia/

ISTORIA FĂRĂ PERDEA Marius Oprea. 2001, ”anul ghiftuiţilor”. Acum douăzeci de ani, în vremea regimului Iliescu – Năstase

 

https://m.mediafax.ro/editorialistii/istoria-fara-perdea-marius-oprea-2001-anul-ghiftuitilor-acum-douazeci-de-ani-in-vremea-regimului-iliescu-nastase-20292533

Sursa: RADU GABRIELA
Pentru cei care înțeleg aceste aspecte:

ÎNĂLȚAȚI VIBRAȚIA ! RENUNȚAȚI LA FRICĂ !

 

ÎNCETAȚI CU ORGOLIILE ŞI LUPTA UMANĂ ! TRĂIȚI FRUMOS ŞI DESCONSIDERAȚI TOT RĂUL PE CARE AUTORITĂȚILE VI-L TRANSMIT NON-STOP !

 

Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan:

 

„Sunt rugat să îmi exprim o opinie despre pandemia cu Cornavirus.

În prezent, circulă în media o mulțime de păreri contradictorii care, in opinia mea, sunt mai degrabă expresii ale fricii, ale panicii care s-au extins în lumea întreagă.

 

Avem cu toții certitudinea uneia dintre cele mai dure experiențe pe care o trăiește omenirea, echivalentă cu psihoza unui război mondial.

 

Relativ la cele 2 ipoteze asupra originii acestui virus – naturală sau umană – nu avem suficiente argumente nici de o parte, nici de alta. Important este acum să stim ce trebuie să facem ca să ne salvăm!

 

Indiferent de originea sa, stim că virusul este o entitate biologică, dotată cu o inteligentă proprie, care pare să fie în competitie cu cea umană.

 

 Pentru moment constatăm că inteligenta virusului se află în avantaj, neputând însă să fie învinsă.

Rămâne un singur lucru de făcut dincolo de mijloacele recomandate de către medici: să ne creștem capacitatea de apărare a organismului, adică imunitatea, pentru a deveni invulnerabili la acțiunea virusului.

 

Tradus din termeni de fizică, înseamnă să ne creștem vibrația la un nivel mai inalt decât cel al virusului.

Stim acum, grație studiilor de laborator, că ceea ce gândim are o acțiune pozitivă sau nocivă asupra organismului, asupra mediului ambiant și cosmic, în funcție de vibrația proprie.

Vibrațiile joase emise de gândurile si acțiunile noastre ne-au scăzut imunitatea și ne-au făcut vulnerabili fața de o mulțime de agenti patogeni, aducându-ne unde suntem!

 

Cum trebuie să gândim ca să ne creștem imunitatea ?

 

Este necesar ca, mai întâi, SĂ NE ÎNVINGEM FRICA.Vibrația sa ne situează sub cea a virusului.

Este obligatoriu necesar SĂ NE CONTROLĂM TOT CEEA CE GÂNDIM ŞI SIMȚIM.

Energia fricii să o transformăm într-una pozitivă, schimbând pur si simplu sentimentul de frică cu un altul de coloratură pozitivă: o amintire plăcută, trăită în trecut sau proiectată in viitor, o rugăciune, o meditație, o muzică preferată, o lectură plăcută.

Sentimentul de bucurie, de bună dispoziție, de recunoștință și de mulțumire pentru că încă existăm, are o chimie favorabilă sănătății.

In nicio clipă să nu rămânem acum descoperiți, copleșiti de tristețe, de frică, de slăbăciune în fata spectacolului funest la care asistăm.

Chiar izolati la domiciliu, putem să facem mișcare având la dispozitie o literatură bogată în acest sens.

Nu trebuie neglijată, de asemenea, igiena personală.

Să nu uităm ! Corpul nostru fizic este templul spiritului și mintea sănătoasă nu poate fi decât într-un corp sănătos.

Întrebat de discipolii săi, cum a vindecat un tânăr cu epilepsie, Iisus le-a răspuns: prin credință, rugăciune și post. In ciuda celor care pot fi sceptici la aceste sfaturi avem în clipa de față argumente științifice ferme, cu experiențe realizate de către oameni de știință.

Aș cita ca exemple doar studiile efectuate la Universitatea Harvard și Institutul Inimii din California.

 

Este timpul să întelegem că am ajuns aici numai prin aroganța cu care am dorit să ne dominăm semenii, să-i denigrăm și să-i anihilăm. Suntem ceea ce gândim!

Suntem în al 12 -lea ceas.

Dacă nu învățăm nimic din această experiență, al 13-lea ceas ne-ar putea fi fatal.

Dumnezeu să ne ajute!”

 

Dora Stanculescu

 

 Sursa: RADU GABRIELA
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu