duminică, 15 mai 2022

Ion Măldărescu - „Radio Erevan” - Ticăloșii dâmbovițene și genocidul planetar al Caracatiței Davos

 



„Radio Erevan” - Ticăloșii dâmbovițene și genocidul planetar al Caracatiței Davos

Ion Măldărescu

15 Mai 2022

 

Obișnuitele dispariții publice ale biciclistului de la Cotroceni au fost întrerupte joi, 12 mai 2022, când, cu aceleaşi dificultăţi lingvistice a silabisit de pe prompter o „declarație de mare importanță pentru țară”: „Inflația este doar un factor. [...] Nu este cazul să aruncăm vina asupra Guvernului, Parlamentului sau clasei politice. Vinovat este Putin care a declanșat război împotriva Ucrainei. [...]”[1]. Bogdan Tiberiu Iacob spunea - și înclin să-i dau dreptate: „Cred că ieșirea lui Iohannis (din 12 mai 2022- n.r.) e cea mai importantă de după 2014. Mai importantă decât descinderea în guvern, când cu elefanții, decât ieșirea în stradă în geacă roșie etc. E, practic, ziua când ne-a stins lumina, ca popor, și ne-a transmis, cinic, că va fi foarte rău ani buni de aici încolo, s-ar putea să facem inclusiv frigul și foamea, dar niciun politician român nu va deconta, pentru că vina e a lui Putin și a Rusiei. Și lozinca asta va deveni lege de acum înainte”.

 

Apoi, cu prilejul Zilei Internaţionale a Asistentului Medical, KWI a bifat o vizită-fulger la „Spitalul Clinic Colentina”. Mare minune că după astfel de tembelisme n-a luat foc spitalul menționat, dar timpul nu este pierdut. Sparanghel-Vodă este momentan declarat „Dispărut în misiune”. La toamnă va veni iar prăpădul… pandemie, vaccinuri, copy-paste China, cu supliment actualizat. Până atunci, conform afirmaţiei de anul trecut a lui KWI putem sta liniștiți: „suntem în « pauză de vară »!”. Al cui preşedinte o fi KWI? Pentru majoritatea românilor este o marioneta ţinută de servicii într-un glob de cristal, care cu ajutorul neprecupeţit al „generalilor” de care s-a înconjurat, a pierdut toate contactele cu realitatea ţării! Consilierii lui îl mai scot din când în când la tablă cu fiţuica în mână, ca să-şi mai bată joc de el.

 

La alt nivel al tembelismului, Ursula Trompeta solicită cu nonşalanţă cedarea suveranității statale ale țărilor U.E. Bruxelles-ului. Pe unde va preumbla gura zicătoare de tembelisme criminale, va fi secondată de monosilabele toxice ale Gretei - Trotineta Climatică, pe post de purtătoare cu vorba. Au început zilele însorite, drept pentru care Trompeta în cauză și „biciclistu'” ar avea tot dreptul la o relaxare în costume roșii la Guantanamo Bay Cuba. Frumos cuplu… Carmencita, sigur îi va da voie, nu de alta, dar mai respiră și Valea Oltului…

 

Se spune pe la colțuri că Marea Cucuvea Mov ar face anchete în zona lagărului concentraționar U.E., dar și pe meleaguri mioritice. Oare în cazul afacerilor ursulite și cîțuite cu vaccinuri anti-Covid nu va găsi tovarăși de relaxare în aceeași „locație” și cu aceeași costumație pentru cei care în plină criză energetică distrug termocentralele românești și vînd „Hidroelectica”? Dar pe șeful Institutului Național de Statistică (I.N.S.) care afirmă că a scăzut natalitatea românilor, deci, după mintea sa, trebuie să aducem pachistanezi sau cine știe ce „repartiții” ni s-au prescris ca să repopulăm România. Cretinul-şef nu s-a gândit că Guvernul Ro are Obligația să creeze locuri de muncă și să ne aducă înapoi, în țară, fii, fiicele, părinții soții, soțiile? S-o fi luat oare după alt cretin - Macaronul franțuzesc - cel care, la cinci zile după circul electoral de reînscăunare a declarat public că „Metisarea europenilor este o obligație!”. Fie acolo, la el, în Franța deja metisată, nu în țara lui Ștefan, Mihai, Ion și Nicolae!  Rog, cine are „pile” să facă urgent rezervări și pentru Ministrul Economiei, pentru Șeful I.N.S. la Guantanamo Bay Cuba. Doar (ne)oameni sunt și ei, nu? Ar avea nevoie de relaxare.

 

Mizeria Covid-19 nu s-a terminat, urmează „răul absolut!”. Caracațița de la Davos cere statelor lumii cedarea suveranității naționale în domeniul sănătății Organizației Criminale a Nesănătății (O.M.S. - n.a.). Scopul final -  „legiferarea” genocidului planetar. Ce urmează? Legiferarea lagărelor de exterminare a „celor născuți mau devreme” sub camuflajul ridicol al „protecției sociale”, cu confiscarea bunurilor personale ca încadrare în preceptele neo-marxist-naziste, tip Davos? Nu vă mirați! Pregătiți-vă de rezistenţă şi supravieţuire! E singura soluție!

 

În România se mai întâmplă și „minuni”: „Primarul din Drăgotești - Gorj, Vili Pasăre, după ce s-a consultat cu cetățenii, a luat decizia de a refuza să găzduiască refugiați ucraineni în comuna sa,. Edilul și locuitorii comunei au hotărât să refuze și o investiție de un milion de euro din partea unor investitori ucraineni, care voiau să construiască un bloc pentru refugiații ucraineni”.

 

„A venit în localitate un grup de investitori ucraineni, care mi-a oferit un milion de euro pe clădirile și terenul de la vechea mină Cojmănești, închisă de foarte mulți ani. Ei voiau să construiască aici un bloc de locuințe pentru cei din Ucraina, care au venit în România. Eu am refuzat categoric oferta și mulți cetățeni din zonă sunt de acord cu mine și îmi susțin alegerea. Nici oamenilor, nici mie nu mi se pare o idee bună să populăm comuna cu ucraineni. De aceea am refuzat cei un milion de euro”[2]. Primarul se declară naționalist și preferă să dea terenul gratuit unor investitori locali, care pot crea locuri de muncă pentru gorjeni, decât să vândă străinilor. „Noi nu ne vindem așa de ușor indiferent de ce sumă este vorba. Decât să vând bunurile țării unor străini mai bine le dau cu titlu gratuit unor dezvoltatori gorjeni care pot și vor să deschidă aici linie de producție și pot crea locuri de muncă pentru oamenii mei din Drăgotești. Nu putem popula comuna cu străini și pe gorjenii noștri să îi dăm la o parte. Suntem o comunitate și nu vrem să ne pierdem identitatea”.

 

 

La încheierea „emisiunii”: „Euro-vizio-parodia 2022”

 

Dacă Premiu Nobel 2022 este - conform ordinelor primite de la GloboCap -, deja rezervat și direcționat „politic” spre actorul-șef al Kievului, câştigătoarea trofeului „Eurovision 2022” a fost nominalizată aceeași „țara” declarată de ONU ca inexistentă juridic. Urmează „Cerbul de aur”, „Gloaba de aur” (scuze, „Globul”)… cu același câștigător. Poate că știa ce știa Alain Delon când a declarat că s-a săturat de lumea asta perversă și vrea sinucidere asistată… Radio Erevan vă va ține la curent… dacă nu-l vor opri globaliștii și p-acesta…

 

Aranjament grafic - I.M.

 

------------------------------------

[1] conform stiri.tvr.ro.

[2] https://www.pandurul.ro/articol/un-primar-din-gorj-nu-vrea-ucraineni-in-comuna!-a-_152041.html - 10 mai 2022.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu