duminică, 19 februarie 2023

Ion Măldărescu - De la „Ciuma lu' Caragea” la „Invazia extratereștrilor”

 



De la „Ciuma lu' Caragea” la „Invazia extratereștrilor”

Ion Măldărescu

19 Februarie 2023

 

Epidemia de ciumă bubonică care a terorizat Țara Românească în anii 1813-1814, pe timpul domnitorului fanariot Ioan Gheorghe Caragea, e cunoscută și astăzi drept „Ciuma lu' Caragea”.  Tot în acea perioadă sau chiar cu ceva vreme înainte se pare că a luat ființă și acel „Grup” care s-a erijat în Dumnezeul planetei cu intenția declarată de a prelua conducerea lumii.

 

A urmat Revoluția Franceză, apoi revoluțiile și războaiele din Europa secolelor al XVIII-XX-lea, deloc străine implicării acelui „Grup” ce stă astăzi în spatele caricaturii dezumanizate - Klauss Schwab - emblema „Forumului Economic Mondial” de la Davos. Din respect pentru adevăr citez cunoscuta declarație a lui James P. Wartburg, bancher american şi consilier financiar al Preşedintelui Franklin D. Roosevelt: „Fie că vreţi, fie că nu, vom avea un guvern mondial. Singura chestiune este dacă va fi acceptat sau impus”. Iată că ideea unui guvern mondial vine din vremuri îndepărtate!

 

Să ne amintim și de cuvintele românului Anghel Rugină rostite cu ani în urmă, acel român adevărat care, venit în România postdecembristă pentru a sluji interesele Țării, a fost alungat ca un câine vagabond de „revoluționarii” instalați  în fotolii nemeritate: „Sunt prea bogați, prea deștepți și prea puternici. Jocurile sunt făcute![…] Pentru noi, important este să ne facem viaţa frumoasă în jurul nostru. Să lăsăm gândurile mari, la scara internaţională, că acolo jocurile sunt făcute şi echilibrele nu trebuiesc rupte! Nu avem nici informaţiile, nici competenţa, nici resursele şi nici mijloacele necesare să acţionăm la un nivel atât de înalt. Putem în schimb să ne comportăm civilizat, să ne educăm bine copiii, să ne conservăm şi să ne protejăm mediul în care trăim, să ne respectăm şi să ne ajutăm, pe scurt: să ne trăim viaţa liniştiţi...

 

„Pas cu pas”, „Grupul” a atacat omenirea pentru a-și instala în scaunele șefilor de state și la conducerea lagărului concentraționar numit Uniunea Europeană niște marionete, exemplare cu aspecte de om și organisme de fantome bolnave:  Joe Biden, Angela Merkel, Emanuel Macron, Boris Johnson, Jean-Claude Juncker, Ursula von der Leyen, Klauss Iohannis… culminând cu clovnul-paiață, Volodimir Zelenski.

 

Planul de atac a debutat cu declararea ilegală (la momentul declarării nu îndeplinea condițiile prevăzute de reglementările internaționale) plandemiei-holocaust planetar numit Covid-19, prin Organizația Criminală a (ne)Sănătății, condusă - nici nu se putea altfel - de un criminal dovedit. Frica” a fost „aplicația” de isterizare panicardă pe „vremea terorii”. Măștile inutile, asasinatele premeditate din spitale prin administrarea de medicamente virale gen Kaletra, izolarea, „lockdown”-urile Covid, pacienți legați de paturi și arși de vii în spitale incendiate, „sponsorizarea” medicilor de către „Pfizer”, interzicerea autopsiilor, aruncarea în saci negri din plastic a celor decedați și, bomboana pe colivă,  vaccinarea cvasi-obligatorie. Monitorizând permanent nivelul de acceptare al planurilor diabolice, capii „grupului secret” administrează precum doresc şi conform scopului urmărit, modul de trai, de supunere sau de decimare a lumii, cultivând în mod constant panica şi frica, necesare înrobirii populaţiilor.

 

Declanșarea războiul Rusia-Ucraina a pus brusc capăt „Operațiunii Covid-19”. Deja savanții autentici dovediseră falsul criminal și afacerile oneroase care au revărsat miliarde de dolari în buzunarele corporațiilor farmaceutice. Totul începuse să miroase pestilențial. În România, isteria fricii în „vremea terorii” a continuat cu pericolul războiului nuclear. „Grupul” a telecomandat Occidentul să alimenteze cu arme, muniții și instalații militare colonia Ucraina, Președintele României, străin de Neam și de ÂŢară s-a angajat să transforme Colonia Corporatistă sub Ocupație Militară - România - în atelier de reparații și recondiționări a avioanelor și blindatelor „ucrainene”, să facă din România canal de alimentare cu arme și muniții a „Azovilor” ucraineni, în timp ce conducerea kieviană maltratează românii rămași în teritoriile ocupate de Ucraina artificială. Pentru gestionarea pandaliei Covid-19, la finele anului 2022, drept recompensă pentru trecerea în regim invizibil a izoletelor cumpărate pe banii contribuabilului român, „Comandantul acțiunii” a fost decorat de șeful statului român cu „Steaua României”. Vai de steaua noastră!

 

„Regele Covid a murit! Trăiască regele H.A.A.R.P.!”… „Vremea terorii” continuă, iar Terra se clatină

 

Venise obligatoriu momentul debutului unei noi etape a „vremii terorii” cu o gamă mai largă de proceduri, așa că Terra a început să se clatine. Fiindcă Turcia nu a fost cuminte, fiindcă un oficialul turc a rostit „luați mâinile de pe Turcia!”, fiindcă Recep Erdogan a tratat Davosul cu posteriorul, ceva trebuia să se întâmple, nu? Clătinatul Terrei a sgâlțâit puternic Turcia, iar pentru atenționare, gama pedepselor s-a lărgit chiar și pentru sclavii ascultători: vulcanul de sub lacul Sf. Ana din România s-a reactivat după aproape 30.000 de ani, Gorjul a tremurat și el de mai multe ori lăsând în umbră zona Vrancei, care a susurat timid, dar nu se știe ce clocește subteranul vrâncean pentru zilele următoare. Dacă până acum cerul patriei era străbătut numai de „pașnicele” chemtrails-uri aeriene, extrem de nocive şi ele, obiectele neidentificate au răsărit precum ciupercile după ploaie, s-a lansat ideea „Inteligenței artificiale”, care a pus gând rău umanoizilor prin fel de fel de „terminatori”, ba N.A.S.A. și Papa confirmă existența extratereștrilor. Ce mai, a venit Apocalipsa și trăim în „Războiul lumilor”! Supraviețuim în vremea terorii, sora „ciumei lu' Caragea”!

 

Anii s-au scurs. Umanitatea a traversat numeroase dificultăți, unele catastrofale. A fost cuprinsă de flăcările războaielor, dar a renăscut de fiecare dată din propria-i cenușă precum nemuritoarea „Pasăre Phoenix”. Vreme terorii va trece, va fi învinsă chiar de „Iudele Grupului”. „Maurul” nu-și va putea face datoria pentru că  Tatăl Nostru din Ceruri vrea altfel! EL a creat omul și „Nu mor oamenii când vrea «Grupul»!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu