miercuri, 15 februarie 2023

Redactia ART-EMIS - Invențiile lui Nikola Tesla, pericol pentru elită mondială din vremea sa

 



Invențiile lui Nikola Tesla, pericol pentru elită mondială din vremea sa

Redactia ART-EMIS

15 Februarie 2023

 

Cele mai multe invenții modifică fundamental societatea în care apar. Unii teoreticieni sunt de părere că guvernul american continuă să folosească invențiile lui Tesla în programe precum High Frequency Active Auroral Research Program (H.A.A.R.P.) (Program de cercetare aurorală activă de înaltă frecvență - activ în Alaska-S.U.A., Rusia, China, Norvegia… și după pădurile de antene existente pe teritoriul mioritic, mai mult ca sigur și România - n.r.). Având in vedere că oamenii de la putere au mai multe de câștigat prin menținerea unei stări de fapt, aceștia suprimă tehnologiile revoluționare care ar putea fi de folos lumii, dar care le-ar putea amenința lor statutul.

 

Inginerul Nikola Tesla nu a făcut nici el excepție. Iată cateva dintre tehnologiile sale, de a căror existență nu s-a dorit să se afle timp indelungat[1].

 

„Raza morții”

 

Nikola Tesla a afirmat că ar fi inventat un „laser al morții”, pe care l-a numit Teleforce, în anii 1930. Dispozitivul putea genera o rază puternică de energie care „putea fi folosită pentru a distruge avioane de război inamice, armate străine sau orice altceva ți-ai dori să nu mai existe”.

 

Așa-zisa „raza a morții” nu a fost niciodata construită pentru că Tesla era de părere că ar fi devenit mult prea ușor un instrument cu care țările s-ar fi distrus între ele. Tesla sugera ca o națiune ar fi putut să „distrugă orice se apropia la o distanță de 200 de mile [și] că putea constitui un «perete al puterii» pentru «a face orice țara, mare sau mică, impenetrabilă contra armatelor, avioanelor și a altor mijloace de atac»”.

 

Tesla spunea ca s-au depus eforturi pentru a i se fura aceasta invenție. Au fost oameni care au pătruns în camera sa și i-au căutat printre hârtii, dar hoții - sau spionii - nu au găsit nimic.

 

Oscilatorul lui Tesla

 

In 1898, Tesla a declarat că a construit și a folosit un dispozitiv oscilatoriu de mici dimensiuni care, instalat pe biroul său și pus în miscare, a mișcat cu putere întreaga clădire și imprejurimile. Cu alte cuvinte, dispozitivul putea simula cutremurele. Conștient de teroarea pe care un astfel de dispozitiv ar putea-o genera, Tesla spune că „a luat un ciocan pentru a distruge oscilatorul și și-a instruit angajații să nu recunoască nimic dacă ar fi fost intrebați despre motivul mișcării clădirii”.

 

Există persoane care susțin că guvernul american continuă să folosească invențiile lui Tesla în programe precum H.A.A.R.P. și aeme geofuzice.

 

Sistem electric gratuit

 

Între 1901-1902, cu ajutorul unor finanțări din partea lui J.P. Morgan, Tesla a proiectat și construit Turnul Wardenclyffe, o stație gigantică de transmisie wireless, în New York,. Morgan s-a gândit că Turnul Wardenclyffe ar putea furniza o comunicare wireless în întreagă lume, dar, Tesla intenționa să emită mesaje, telefonie și chiar imagini în facsimil peste Atlantic în Anglia și pe vasele de pe mare, în baza teoriilor sale de a folosi Pământul pentru a conduce semnale. Dacă proiectul ar fi funcționat, oricine ar fi avut electricitate, nu trebuia decât să înfigă o sârmă în pământ, dar electricitatea gratuită nu este profitabilă. Iar acest sistem putea fi incredibil de periculos pentru elita globală, fiindcă ar fi modificat dramatic întreagă industrie energetică.

 

Vă imaginați cât de diferită ar fi lumea dacă societatea umană nu ar mai depinde de petrol și cărbune pentru a funcționa? J.P. Morgan a refuzat să  mai finanțeze modificările, iar în 1906 proiectul a fost abandonat și, aparent, nu a mai fi fost reluat vreodată.

 

Farfuria zburătoare

 

În 1911, Nikola Tesla a declarat pentru publicația „The New York Herald” că lucra la o „mașină zburătoare” antigravitațională. „Mașină mea zburătoare nu va avea nevoie de aripi sau de elice propulsoare. Dacă o vezi pe pământ nu-ți dai seama că poate fi o mașină zburătoare. Și cu toate acestea se poate mișcă în voie prin aer, în orice direcție, în deplină siguranță, la o viteză mai mare decât s-a atins vreodată, indiferent de vreme și fără să fie afectată de «golurile de aer» sau de curenții descendenți. Se poate înalța prin acești curenți dacă așa dorește. Poate staționa în aer, chiar și în vânt, o perioada lungă de timp. Puterea sa de ascensiune nu va depinde de vreun mecanism delicat așa cum folosesc păsările, ci de o acțiune mecanică pozitivă”.

 

Farfuria zburătoare a lui Tesla folosea un sistem de energie gratuită într-o perioada în care aviația și industria de mașini depindea de petrol și benzină. Astfel că invenția sa a avut aceeași soarta ca și sistemul de energie gratuită.

 

Aparate de zbor cu mecanisme îmbunătățite.

 

Tesla a propus aparate de zbor electrice care să transporte pasageri de la New York la Londra în trei ore, călătorind la o distanță de opt mile (aproximativ 12 km) deasupra pământului. El și-a imaginat, de asemenea, aparate de zbor care să folosească aerul pe post de combustibil, nefiind, astfel nevoie să oprească pentru alimentare. S-a gândit la aparate de zbor care să nu fie manevrate de oameni, folosite pentru a transporta pasageri către o destinație prestabilită sau pentru o operație ofensivă aeriană[2].

 

Invențiile sale nu au fost niciodată recunoscute oficial. Cu toate acestea, avem în ziua de azi drone automate folosite în misiuni militare, avioane supersonice care zboară la viteze incredibile, tehnologii spațiale care pot parcurge Pământul deasupra stratului atmosferic și încă multe alte „aplicații” ale genialității lui Nikola Tesla[3].

 

-------------------------------------

[1] sursa - http://www.enlightened-consciousness.com/nikola-teslas-5-lost-inventions-that-threatened-the-global-elite/

[2] http://www.enlightened-consciousness.com/nikola-teslas-5-lost-inventions-that-threatened-the-global-elite/

[3] sursa - https://viataverdeviu.ro/5-inventii-Nikola-Tesla










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu