duminică, 19 februarie 2023

Maria Diana Popescu - Terapii-şoc extrem de nocive

 



Terapii-şoc extrem de nocive

Maria Diana Popescu

19 Februarie 2023

 

Aflată pe banca acuzaţilor în scandalul de fraudare a unor uriaşe fonduri privind achiziţionarea vaccinurilor, Ursula Von der Leyen nu abandonează căile penale. Doreşte ca statele UE să achiziţioneze în comun muniţii pentru Ucraina: „Ne-am putea gândi ca statele membre UE să-şi unească forţele la contractele de achiziţii în avans, care dau industriei de apărare posibilitatea de a investi acum în linii de producţie, pentru a creşte mai rapid cantităţile pe care le pot livra, pentru a-şi reface stocurile militare sau pentru a trimite muniţia standardizată de care Ucraina şi preşedintele Zelenski au nevoie”,  a afirmat aceasta la Conferinţa de Securitate de la Munchen. Zelenski e sfătuit să ceară cu tupeu şi nu acceptă mărunţiş. Mai nou, Ucraina, „Slavă Ucraina”, vrea să distrugă ecosistemul Deltei Dunării, pe Canalul Bâstroe,  ecosistem vechi de mii de ani, mai vechi decît statul artificial Ucraina! Ucrainenii au dreptul să fie obraznici! Deşi în 2006, Comisia Economică a O.N.U. a dat dreptate României, demonstrînd că acest canal poate afecta ireversibil fauna Deltei Dunării, autorităţile de la Kiev sînt încurajate de Bruxelles, iar ministrul Bogdan Aurescu le ridică mingea la fileu! Pentru ei nu contează ariile protejate, ecosistemele, tratatele internaţionale. Culmea ipocriziei, putreziciunea nu vine numai de la Ucraina, care are doar drepturi. I se dă apă la moara stricată, e îndopată cu fonduri şi armament, de dragul războiului care aduce beneficii autistului din SUA şi celor din spatele lui. De la începutul războiului,  peştele cel mare, care îl prezintă omenirii pe Zelenski drept mare patriot şi-l pune să cerşească autoritar, nu l-a mai dezbrăcat de tricoul kaki prin care îşi arată muşchii ţărilor europene. Este mult mai simplu pentru circari de talia lui Biden să uneltească, decît să creeze politici internaţionale apte să lucreze în favoarea statelor lumii.

 

De prea multă vreme SUA se crede bătăuşul din birtul lumii, care persecută, intimidează şi ucide după cantitatea de whisky ingerată şi după doza trasă pe nas! Cu acest tupeu a luat bani şi din buzunarul UE, bazîndu-se pe faptul că aceşti servili cuminţi şi vulnerabili în politica lor internă şi externă sînt nişte fricoşi ce nu vor putea sări la gîtul SUA. Pentru că Bruxelles-ul nu este altceva decît agentul de execuţie al celor ce se ascund în spatele Washingtonului. Noii Hitleri ai Europei şi ai lumii au devenit extrem de periculoşi faţă de toate popoarele care nu le cad la picioare. Aceştia  consideră mai mult decît necesare războaiele, pandemiile, catastrofele naturale şi, tocmai de aceea, pun umărul la declanşarea şi alimentarea lor. Companiile producătoare de armament din lume sînt setate pe producţia de serie, la fel cum companiile producătoare de medicamente sînt setate pe linia virusurilor mortale, aducătoare de profituri uriaşe. Negustorii morţii au încasat miliarde, în timp ce sute de mii de nefericiţi au trecut în altă viaţă numai pentru că au acordat încredere informaţiilor ultramanipulate de sistem.

 

Marile puteri din umbră ţes urzeli în aer, în ape şi pe uscat, pentru care istoria le va cere socoteală. Vocaţia de criminali-afacerişti îi face să continue lucrul la dezumanizarea şi distrugerea planetei, fără a-şi socoti ca fiind păcătoase căile lor. Specialiştii de la N.A.S.A au avertizat că planeta poate fi afectată în urma devastatoarelor cutremure, această ştire fiind un soi de hrană bio aruncată în gura presei din toată lumea pentru a o ţine ocupată, astfel ca în linişte S.U.A. şi alţi hitleri aliaţi să se ocupe nestingheriţi de războiul în desfăşurare şi de un alt casus belli, în care nu trebuie amestecat poporul român. Sub poleiala diplomaţiei de stat democratic stă de fapt o altă urzeală: îngenuncherea nepermis de mare în faţa industriei de război internaţională, care a pedepsit poporul să stea cu mîinile la spate. Îmi imaginez că în spaţiul aerian al României mişună tot soiul de războinici „neortodocşi”. Din ce în ce mai mulţi „specialişti” în datul cu părerea apar pe ecrane la ore de maximă audienţă şi ne îmbrobodesc cum că România ar sta bine la toate, deşi ţara este aproape în faliment. România a ajuns la fundul sacului, iar din cele 22 de milioane statistic, mai ieri, în ţară, fizic au mai rămas circa 17 milioane de cetăţeni. Nivelul de trai scăzut a dus la creşterea mortalităţii şi la scăderea natalităţii, în curînd ţara va fi depopulată şi populată la comandă cu alogeni.        

 

Nici un alt preşedinte român, în afară de Băsescu şi Iohannis n-ar fi permis, în numele niciunui tratat din lume, trupelor străine să înnopteze pe teritoriul ţării. Nici zboruri de antrenament şi nici experimente în apele Mării Negre, care au dus la răzvrătirea naturii, la inundaţii şi tornade, la secetă şi furtuni devastatoare, deloc caracteristice zonei noastre geografice, fenomene pe care specialiştii în geofizică le pot explica. De minele marine care plutesc în apele Mării Negre, plantate de marina SUA nu se vorbeşte decît în şoaptă. Americanii le-au plantat şi şi-au pus coada pe spinare. Aşa vor proceda şi dacă se va îngroşa gluma cu ruşii… tot turcu' va plăti!

 

De peste trei decenii Europa de Est este supusă unor terapii-şoc extrem de nocive. Forţe oculte au reuşit prăbuşirea fostelor ţări socialiste de la nivelul mediu de dezvoltare la cel caracteristic Lumii a Treia, aruncîndu-le într-un imens tomberon al destabilizării şi supunerii. Cobaii pe care se experimentează terapiile-şoc sînt ţările Europei de Est, cărora le-a fost confiscat prezentul istoric în scopul instaurării Capitalismului Primitiv. Profiturile uriaşe ale forţelor oculte, stoarse de pe seama acestor terapii devastatoare, au scăpat de sub control, încît a treia „Mare Criză a Capitalismului”, cea mai gravă din istorie, pune la grea încurcătură Europa şi omenirea după sfîrşitul Războiului Rece. Ceea ce se experimentează pe ceţăţenii planetari, începînd cu virusurile, vaccinurile, războaiele şi aşa-zisele calamităţi naturale vor arăta lumii că bombardamentele de la Hiroşima şi Nagasaki au fost demonstraţii cu artificii faţă de miile de focoase nucleare care pot distruge întreaga planetă.

 

Trăim un timp dominat de catastrofe şi constatăm că ne trebuie multă inteligenţă pentru a putea înţelege intenţiile celor care conduc ţara şi lumea din sînul haitelor secrete, adică acele personaje malefice propice acţiunilor criminale, extrem de profitabile, care i-a alfabetizat în genocid, corupţie, stăpînire şi profituri uriaşe. O mulţime de temeri îngrijorează omenirea, însă de moarte, taxe şi impozite nu scapă nimeni. Ei hotărăsc cînd, cum şi cît. Teamă să ne fie de pasul grăbit spre convergenţa dintre sfera umană şi AI (inteligenţa artificială), de graba sub care se dezvoltă în mod malefic frăţia domeniului IT cu cel al biotehnologiei. Nu peste mult timp vom fi stimulaţi-obligaţi să consumăm alimente cu bacterii  inteligente ce conţin particule electronice, pentru că miniaturizarea galopantă a domeniului IT va face ca într-un viitor nu prea îndepărtat, biotehnologia să reprezinte cea mai mare ameninţare asupra omenirii şi libertăţii ei.

 

Aramjament grafic - I.M.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu