miercuri, 8 februarie 2023

Ion Măldărescu - „Privește înapoi cu mânie” - „Liderii mondiali” au depășit limita demenței

 




„Privește înapoi cu mânie” - „Liderii mondiali” au depășit limita demenței

Ion Măldărescu

08 Februarie 2023

 

„Dacă vrem să descifrăm corect locul, rolul și însemnătatea oamenilor de stat în istorie, trebuie să o facem, musai, înăuntrul imperativelor politico-militare ale vremurilor cărora le-au aparținut” (Vasile Pârvan, 1928).

 

Trăim vremuri păgâne, cumplite, satanice. Sistemul medico-sanitar românesc se află în moarte clinică, iar după sucombarea deja programată nu va fi depus pe catafalc. Va fi vârât într-un sac negru și dosit într-un loc ferit de ochii românilor. România alocă cei mai puţin bani sistemului de sănătate, faţă de orice alt stat din UE şi, din cauza celei mai grave recesiuni din istorie, plănuieşte să cheltuiască şi mai puţin pe sănătatea românilor. Spitalele sunt înglodate în datorii şi nici un ministru nu a găsit virajul corect că să scape sănătatea din aceste probleme. Cu gloabele trădătoare de Neam înșurubate la tastatura de comandă a Nației, „prostimea” - cum o numesc călăii Neamului - nu are cum să facă față agresiunii fără precedent a celor care, „pentru câțiva dolari în plus” au transformat cetățenii României în sclavi-cobai experimentali și/sau carne de tun în războiul altora.

 

„Liderii mondiali” au depășit limita demenței

 

„Bilderbergii” de la Davos, care într-un exerciţiu ritualic anual se întâlnesc să plângă cu lacrimi de crocodil din „profundă” preocupare pentru soarta planetei și a omenirii, aceşti autodeclarați ideri ai lumii, situați dincolo de limita demenței s-au erijat în stăpânii planetei şi vor da nas în nas cu „teoria conspirației”, negată de ei prin mult trâmbițata „Mare Restare”.

 

„Cei născuți mai devreme” îi mulțumesc Domnului că au apucat și vremuri normale, frumoase, când, chiar dacă au existat greutăți, acestea aveau altă natură. Nici cele de după Al Doilea Război Mondial nu au fost atât de malefice și distructive ca cele contemporane, dar pe atunci, omenii erau mai oameni, umanismul funcţiona la parametri normali.

 

 „… ca Burducea/ Când cu steaua, când cu crucea”

 

La un post Tv din Colonia Corporatistă sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.), numită oficial încă România, prizonieraă a lagărului concentraționar U.E. și a autoerijatului jandarm mondial - Uniunea Statelor Agresoare (U.S.A.), în calitate de „«partener» strategic”, un hopa-mitică ce apare și dispare precum sinusoida curentului alternativ, în și din primul plan media  ne anunță:  „România are cea mai mare mortalitate prin AVC din Europa. Patru români mor în fiecare oră din cauza unui AVC”. Personajul în discuție iease din nou în prim-plan, făcând pe salvatorul românilor, dar jocul lui de „alba-neagra” ar părea hilar dacă n-ar fi condamnabil. Declarațiile acestui hopa-mitică readuc în actualitate o butadă care circula în România pe timpul guvernului Petru Groza, cu referire la duplicitarul ministru al cultelor, preotul Constantin Burducea: „- Ce mai faci?/ - Ce să fac, ca Burducea./ Când cu steaua, când cu crucea”. Chiar dacă vrea să se agațe ca un cercel de mersul vremii, noul Burducea tot strein rămâne pentru români.

 

Arme bacteriologice

 

Să ne amintim de cele mai cunoscute și temute arme bacteriologice din istorie: Virușii himere, Virusul Nipah, Rinderpesta, Agentul orezului, Toxina botulinică, Tularemia, Ciuma, Ebola, Antraxul, Variola… La care pot fi adăugate gripa aviară, pesta porcină, AH1 N1, Covid-19, cu ultimele forme şi denumiri, multe dintre acestea fiind creații diabolice ale celor cca. 300 de laboratoarelor americane din China-Wuhan și din alte 36 de țări (între care și cele din Ucraina).

 

La 11 martie 2020, așa numita, Organizatia Mondială a Sănătății, corect spus Organizația Criminală a (ne)Sănătății - condusă de un personaj implicat direct în moartea a mii de etiopieni -, a acționat dispozitivul de declanșare a genocidului planetar prin care a detonat machiavelica înșelătorie a istoriei. A declarat oficial pandemia mondială numită Covid-19, deși  condițiile unei astfel de măsuri nu erau respectate.  Pandemia  Covid-19 (unii spun „plandemia” - știu ei de ce) a bântuit planeta până la 24 februarie 2022. Atunci, odată cu declanșarea operațiunii militare ruse din Ucraina, Covid-19 a „murit subit”, realitate pentru care un glumeț virtual a propus ca Președintelui Federației Ruse să-i fie acordat „Premiul Nobel pentru pace” pe anul 2022.

 

Jungla televizată reactiveză panică isterizată

 

Jungla televizată a C.C.O.M.S. reactivează zilnic starea de panică isterizată promovată la începutul tragi-comediei C-19 de un „tătar” cu spitale în flăcări, de „Comandantul acțiunii”, de Rujatu' cu epoleți vișinii de la Spitalul SRI… și mulți, mulți alți berbeci clonați după modelul Baphomet. Dacă pe vremea lui C-19 isteria deceselor „din cauză de Covid” deținea recordul, astăzi isteria s-a deplasat în domeniul „deceselor subite” ale înțepaților anti-C19, a hranei umane injectate cu ARNm, presărată cu prafuri de insecte, a aerului otrăvit prin „chemtrails”-uri, prin uragane, cutremure și multe alte provocări diabolice letale. Seria de cutremure recente de mare amplitudine din Turcia au avut „particularități” nemaiîntâlnite, după specialiștii declarând: „Nu am mai văzut așa ceva!”[1]. Să fie vreo coincidență cu îndepărtarea steagurilor americane de la baza Incirlik, care după ce președintele S.U.A., Joe Biden, a calificat evenimentele din 1915 drept „genocid”?[2]

 

H.A.A.R.P.-ul să trăiască!, zic „marii resetatori”, pescuitori în ape tulburi, care urmează „pas cu pas” comenzile viperoide ale Davos-ului. Mai devreme sau mai târziu, unii dintre noi vor avea șansa să asiste la desfășurarea unui altfel de „Nürnberg” pentru „Crimă și pedeapsă” unde vor fi judecați Roskolnikovii de astăzi.

 

„Îmi apăr Țara și Nevoile și Neamul”

 

„Ne vom uni cu toți cei care înțeleg că S.U.A. și Occidentul nu au dreptul moral să conducă lumea din cauza crimelor coloniale pe care le-au comis de-a lungul timpului”, spunea Serghei Lavrov. Occidentul l-a declarat criminal pe Putin pentru că a intrat pe teritoriul unui stat artificial creat de fosta U.R.S.S., chiar dacă sau mai ales pentru că a descoperit și anihilat cele 21 de laboratoare de arme bacteriologice, luând prizonieri un general american și un general francez găsiți „întâmplător” în Ucraina. Cu milioanele de vietnamezi, iugoslavi, libieni, sirieni, şi afgani uciși de U.S Army în războaiele lor de agresiune cum rămâne? Cu președinții americani care au ordonat agresiunile armate împotriva unor state suverane cum rămâne? Ca-n tren? Conștient că citând declarația de mai sus, unii îmi vor lipi eticheta de „putinist” sau de „pro rus” declar că nu sunt nici pro rus, nici pro-ucrainen, nici pro-american, dar țin cu Neamul meu și nu vreau să-mi pierd ceea ce mi-a mai rămas - demnitatea. Sunt Român și asemenea lui Mircea, îmi apăr Țara și Nevoile și Neamul!

 

Românii vor Referendum Național, nu război cu rușii

 

A murit dreptatea în România?  Masa parlamentară şi guvernamentală a trupelor de idioţi inutili României, găştile de sfertodocţi şi frustraţii din cele trei palate dâmbovițene, depun mari eforturi să ne facă părtaşi războiului, doar aşa vor fi pe placul Occidentului şi-i vor păstra scaunele gras retributie. C.C.O.M.S. este condusă de către actualul șef de stat spre un război în care românii nu au ce căuta, un război în care pământul strămoșesc va fi pârjolit, iar locuitorii lui transformați în carne de tun vor pieri pentru a satisface nemernicia Noii Ordini Mondiale, „Marea Resetare”, în care vor să ne arunce antiromânii aflați pe scaunele decizionale ale palatelor menționate. Ei nu au nici un drept să decidă în numele Poporului Român. Numai un Referendum Național poate hotărî, iar românii vor pace, nu război!

 

R O M Â N I I   V O R   R E F E R E N D U M   N A Ț I O N A L !         

 

Aranjament grafic – I.M.

 

--------------------------------

[1] https://www.antena3.ro/actualitate/profesor-gheorghe-marmureanu-cutremur-in-turcia-si-siria-664944.html - 6 februarie 2023.

[2] https://www.trt.net.tr/romana/actualitate/2021/04/28/baza-militara-incirlik-apartine-turciei-1630195 - 28 aprilie 2021.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu