miercuri, 15 februarie 2023

Maria Diana Popescu - Pare un scenariu SF, dar e adevărat

 



Pare un scenariu SF, dar e adevărat

Maria Diana Popescu

15 Februarie 2023

 

În vremea în care omenirea dispune de sateliţi care văd pînă şi ce avem în farfurie sau ce număr purtăm la pantofi, America susţine că e spionată de chinezi prin baloane de diferite forme. Închipuiţi-vă 171 de baloane care pleacă pe rînd din China şi străbat neobservate cerul liber pînă în America! Nici copiii nu cred idioţenia susţinută de oficialii lor! Ultima  găselniţă „dramatică” a Washingtonului e să înalţe baloane şi tot ei să le doboare pentru impresia primejdiei, ca în cazul turnurilor gemene. Sîntem într-o etapă în care minţile globaliştilor s-au înfierbîntat puternic. Ideea că devastatorul cutremur din Turcia şi Siria ar avea la origini o  provocare diabolică e catalogată drept o nouă „teorie a conspiraţiei”, dar nici nu pot exclude informaţia, care în punctele esenţiale apropie şi justifică anumite coincidenţe. Nu pentru că avocata Diana Şoşoacă afirmă acest lucru şi aduce dovezi, cumva plauzibile, ca şi în cazul vaccinului letal, care acum face sute de morţi subite, ci pentru că, cu o zi înaintea cutremurului, într-o intervenţie televizată, Turcia cerea SUA „să-i lase ţara în pace”! În plus, „cavalerii” globalişti ai Apocalipsei de la Davos nu puteau lăsa nepedepsit gestul lui Erdogan, cînd acesta trîntise „necivilizat” uşa Davosului, lăsîndu-i cu ochii căscaţi cît cepele! Realitatea este că Erdogan are în spate susţinerea uriaşă a cetăţenilor, argument care va fi palpabil la alegerile din martie.

 

Ziaristul iranian Khayal Muazzin afirmă că declanşarea cutremurelor în serie din Turcia şi Siria s-ar datora „unei intervenţii umane”: „Cu puţin timp înainte de declanşarea dezastrului, mai multe ţări informate pe repede înainte au anunţat suspendarea activităţilor diplomatice în Turcia, iar gazele  şi curentul au fost oprite”. Pe 2 februarie, cu trei zile înaintea primului seism, instituţiile enunţate mai jos şi-au suspendat activitatea, urmare a  unor ameninţări teroriste: Ambasada Canadei la Ankara, Consulatul general al Canadei din Istanbul, Consulatul general francez la Istanbul, mai multe sedii diplomatice aparţinînd Angliei, Germaniei, Suediei şi Ţărilor de Jos. Coincidenţă sau nu, cu cinci zile înaintea producerii cutremurului, MAE din România a emis o avertizare de călătorie pentru cetăţenii români în Turcia, deşi, oficial, nu se semnalase vreun pericol. Doar un naiv ar crede că serviciile româneşti de informaţii au antene adăugite, conectate la calamităţi „naturale”. Mai degrabă avertismentul a fost comandat pe post de „scapă cine poate”. „«Prietenii» ştiu de ce”.

 

Au trecut şase ani de la puciul eşuat pus la cale de SUA contra lui Erdogan, iar Washingtonul nu se lasă, pentru că nu poate uita, nici ignora ordinul lui Erdogan de a fi înlocuite drapelele americane cu cele ale Turciei la Baza de la Incirlik. Ceva e putred, nu doar în Danemarca, ci şi în Turcia -, şi se prea poate ca SUA să-i fi expediat de această dată liderului turc un puci seismic, cunoscute fiind şi informaţiile care au bază amestecul SUA (Biden & Co)  în explozia North Stream, sever criticată de jurnalistul de investigaţii american, Seymour Hersh; „Asta se numește să-ți tragi singur un glonț în picior... Este o prostie inimaginabilă, este de necrezut, este o crimă. Acesta este un nivel uluitor de prostie al Casei Albe și al președintelui”.

 

 

 

Pare un scenariu SF, însă multe dintre războaiele contemporane se desfăşoară azi fără arme convenţionale, distrugerile fiind mult mai mari decît cele rezultate în urma conflictelor armate clasice. Printr-o simplă apăsare, butoanele secrete diabolice atacă la sigur clima, aerul, pămîntul, oceanele, mările, pînza freatică. Cu toţii am auzit de „Bomba climatologică”, de „războiul geodezic” şi „războiul biofizic”, argumentate de oamenii de ştiinţă, comentate în emisiuni tv. Cu ajutorul unor sisteme avansate se pot provoca explozii termonucleare, erupţia unor vulcani, tornade, taifunuri, ploi torenţiale, grindină de mărime neobişnuită, uragane, direcţionate şi menite să aducă prejudicii uriaşe statelor rivale. Multe dintre aceste sisteme au la origini descoperirile încă nedescifrate ale lui Nikola Tesla. Referindu-se la marea sa descoperire „Raza Morţii”, prin care „putea distruge într-o clipă oraşe şi armate întregi”, Nikola Tesla spunea: „Aparatul meu îmi permite să trimit spre un punct foarte îndepărtat energii de trilioane de ori mai mari decât este posibil cu raze de orice alt fel”.

 

Astfel de sisteme pot modifica  compoziţia apei şi aerului,  pot provoca cutremure de pămînt, „mijloace mult mai simple pentru o distrugere globală, necontrolabilă, cu urmări greu de estimat”, după cum afirma generalul Emil Străinu în cartea sa, „Războiul geofizic”. Să nu uităm că adevărata descoperitoare a radioactivităţii artificiale a fost o savantul român, Ştefania Mărăcineanu, care a provocat în anul 1931, la Bucureşti, prima ploaie artificială, descoperire însuşită de Irène şi Frédéric Joliot Curie, distinşi în 1935, pe nedrept, cu Premiul Nobel pentru Chimie cu această descoperire, doar pentru că cercetătoarea noastră lucra în atelierul lor. Furtul de inteligenţă a fost o recidivă a nedreptății comise în 1921 asupra lui Nicolae Paulescu, descoperitorul hormonului pancreatic antidiabetic numit iniţial pancreină, apoi, insulină, căruia deşi îi fusese eliberat brevetul de invenţie nr. 6255 intitulat „Pancreina şi procedeul său de fabricare”, furat de canadienii Banting şi Best, care au primit Nobelul. Rezultatele obţinute de Şetafnia Mărăcineanu au făcut ca guvernul francez să-i acorde sprijin pentru a repeta experienţa în anul 1934, în Algeria.

 

Cercetările au continuat şi după „Al Doilea Război Mondial”. În 1946, pentru a alunga norii negri de deasupra muntelui Rushmore din Dakota de Sud (muntele cu figurile sculptate ale preşedinţilor SUA: George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln şi Theodore Roosevelt), inginerul american Vincent J. Shaefer a aruncat din avion zăpada carbonică, dînd naştere unei averse extrem de puternice. Armata americană s-a folosit de această descoperire în 1963, în Vietnam, cînd au declanşat primele ploi artificiale în scopuri militare, cu urmări dezastruoase pentru provinciile din nordul Laosului.

 

Washingtonul vrea să scape de liderii de stat care nu i se supun. Turcia, Siria au lideri autocraţi, care resping vehement resetarea geopolitică globalistă a Davosului. Pe lista neagră mai figurează preşedinţii Chinei şi Coreei de Nord. Cu Putin dă SUA piept în acest moment prin Ucraina. În  ţările arabe, în Egipt i-au mers treburile ca pe roate! SUA au dat foc Orientului Mijlociu, în Siria ocupă o treime din teritoriul cu petrol, dar nu se ştie pe unde îşi vor scoate cămaşa cu ruşii, turcii, chinezii şi nord-coreenii. China nu este duşmanul SUA. Nici Rusia. Nici Turcia. Duşmanii lor sînt propria industrie de armament!  Propriile profituri de război şi propria dominaţie unică unipolară!

 

O mică recapitulare: dintotdeauna SUA s-a  pronunţat prin  politici internaţionale agresive, abominabile,  faţă  de  toate statele planetei. Washingtonul este  obişnuit  să  ia  totul  de-a  gata. În acest mod  şi-a  „agonisit” bogăţiile, ba chiar a transferat pe teritoriul SUA creiere luminate, cultură, civilizaţie şi anumite succese atinse  în  ştiinţă, pe care  Europa   le-a  obţinut  prin  suferinţe,  în timp îndelungat. SUA „veghează” şi hotărăşte tot  timpul  în  ce  ţară „trebuie” distrus  conducătorul, pentru  ca  nu  cumva  să  se  dezvolte  prea mult, în  detrimentul lor şi să le devină concurent. Omenirea pare să se trezească încet, dar sigur, din vraja americanilor. Tot mai multe şi tot mai vehemente critici apar la adresa lor.

 

Realitatea este că, atît militar, cît şi politic, aproape toate ţările sînt slabe în acest moment, în plus, sînt corodate în punctele vitale de corupţie şi alimentate de influenţa nefastă americană via NATO. Iată de ce, înclin să cred că nici cutremurele cu epicentrul în Valea Jiului n-au fost tocmai de la mama lor, de aici, ideea că minţile înfierbîntate ale mondialiştilor se duc mereu pe alte terenuri de vînătoare.

 

Aranjament grafic - I.M








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu