joi, 13 aprilie 2023

ARA Journal No. 36.1 (new series), Arts and Humanities Section: Detalii de comanda

 



Dragi si stimați colegi, membri si prieteni sau simpatizanți ARA, dragi autori,

 

Volumul ARA Journal No. 36.1 (new series), Arts and Humanities Section, este gata de a fi trimis la tipar, la un tiraj ce va depinde de cererile prin precomandă a celor interesați, pentru a evita orice discrepanță in raport cu solicitările.

Intenționăm sa oferim ediția standard, broșată, dar, pentru acest volum cu lucrări deosebite si o ediție de lux, aceasta numai dacă cererea va satisface tirajul minim de exemplare impus la tipărire. Pentru România vom include si prețul transportului, astfel incât livrarea sa se faca direct de către editură, prin curier, la fiecare cumpărător, imediat la apariție. Pentru aceasta vom solicita la precomanadă adresa si numărul de telefon al fiecăruia. Aveți detalii pentru precomandă in subsolul acestui mesaj.

Volumul conține lucrări care oglindesc la superlativ misiunea ARA de a împărtăși locuitorilor planetei din frumusețea culturii noastre naționale si de a promova personalități importante, de talie internațională, care ne-au fost contemporane sau aproape contemporane si care au strălucit in domeniile lor, dar poate chiar si pentru mulți dintre noi, mai puțin cunoscute la dimensiunea lor reală. Va veți întâlni cu Prof. Maria Manoliu-Manea, specialist in domeniul lingvisticii române, Vlaicu Ionescu, pictor si interpret nostradian cu o viziune nouă si revoluționară pe acest subiect, savantul Nicolae Serban Tănășoacă, unul dintre cei mai distinsi specialiști in studii bizantine si de  balcanologie din România sau cu sculptorul Constantin Brâncuși si cu întreaga lui operă succint prezentată.

Atașat găsiți cuprinsul acestui număr si poate veți fi surprinși de diversitatea tematicilor, de la lingvistică si literatură, la artă si istorie si politică contemporană pe teme de postcomunism si democrație si apoi la istorii mai puțin știute despre comori ascunse in micile noastre mânăstiri sau la teme filozofice condensate in căușul sufletului sau la lucrări de critica literară. La sfârșitul volumului sunt si câteva portrete.  

Recomandarea editorului: sa pătrundeți in interiorul acestor interesante lucrări, de un profesionalism convingător, fie că sunt lucrări beletristice sau de știință si sa ii cunoașteți si pe autorii lor, din interesantele lor note biografice. Veți sfârși, sper, cu convingerea ca avem oameni atât de frumoși!

Am rugămintea sa imi confirmați opțiunea dvs. pentru precomandă cu tipul de ediție, broșata sau de lux, răspunzând prompt la acest mesaj, dar nu mai târziu de 23 aprilie 2023, ora 23:59 PST.

 

Cu aleasa considerație,

Oana Leonte, PhD

ARA Journal Editor-in-Chief

Tel/WhatsApp: +1(510)501-9413

E-mail: oana.leonte@yahoo.com

 

 

NOTA ARA Journal No. 36.1 (new series), Arts and Humanities informatii si detalii pentru comanda:

Spre desebire de anii precedenti, pentru a preintâmpina neajunsurile unui comenzi sub- sau supra- dimensionate, pentru ediția aceasta si următoarele, vom folosi modul de precomanda cu plata integrală a numărului ARA Journal si, pentru cei interesati din România si a transportului direct la ușă prin curier.

 

Detalii pentru comanda ARA Journal No.36.1

Ediție broșată (hârtie albăde 80 de grame la interior, plastifiere mată sau luciosă, 41 pagini color) :

  • Preț per ex. – 125 RON / $25.00

Ediție hardcover - editie de lux cu finisaje (editie hardcover, cotor rotund, cusut, semn de carte textil auriu, plastifiere mată fină, scris in relief, tiplare individuală a fiecarui volum, hârtie albă de 80 de grame la interior, 41 pagini color)

  • Preț per ex. – 160 RON / $32.00

 

Modalităti de plată :

  • Plata in USD$ se poate face prin Paypal cu credit card sau prin check și costul se poate deduce de la taxe:

Informatii detaliate găsiți pe ARA website la linkul Financial Services. Plata prin check se va face prin poștă cu expedeerea checkului catre ARA, la adresa 2730 Markham Court, Hayward, CA 94542, cu mentiunea la memo ARA Journal No. 36.1, iar pentru cei din România cu transport.

  • Plata in RON : se poate solicita si plata in Ron, iar doritorii vot primi contul de bancă in care sa faca depunerea, cu mențiunea la memo ARA Journal No. 36.1 si transport.
  • Toti cei care au făcut precomandă vor primi prompt, de la trezorierul ARA, o chitanta via e-mail, pentru deducerea de la taxe.
  • Indiferent de modalitatea de plată, sunteti rugati sa răspundeti la acest e-mail, comunicînd câte volume doriti si modul in care ați achitat precomnada.

 

Expediții naționale pentru comanditarii cărții in Romania :

16 lei – transportul + 3 lei / ambalarea / per comandă

Pentru acest serviciu, care va fi achitat odată cu precomanda volumului, pretul cărții + transport, veti primi o singură chitanță. Odată cu precomanda sunteti rugate sa transmiteti via e-mail si următoarele date : nume, prenume, adresă si număr de telefon. În acest fel se va elimina situația rambursului la curier pentru livrare.

 

Cei cu domiciliul in străinatate vor achita costul publicatiei la precomandă si ulterior al transportului, per chitanța de expediere a coletului sau pot face aranjamente individuale alternative. 



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu