luni, 4 martie 2019

AHMED ABOUL GHEIT, PREȘEDINTELE LIGII ARABE, EXPLICĂ DE CE REFUGIAȚII ALEG EUROPA




Presedintele Ligii Arabe ne explica: de ce refugiati

Punctul de vedere exprimat de liderul arab se regăsește și este difuzat plenar de prim ministrul Australiei, de unguri, de austrieci, de ruși etc.
  Că liderii europeni au probleme serioase la cap, este treaba lor. Dar că liderii politici români, acceptă fără a gândi, același mod nebun de a-i trata pe imigranții arabi, în ciuda nenorocirilor documentate pe care aceștia le fac în țările occidentale, aceasta se chemă demență, mai ales că prin Constituție se interzice imigranților străini a se stabili în România!!!
 Ori, delictul de a încălca Constituția României ar trebui drastic pedepsit, aceia care încalcă prevederile constituționale urmând a-și petrece ani buni în pușcărie și nu să zburde liberi în România!!!!

        G. Iovan



DE CE REFUGIATII ARABI ALEG EUROPA ?
https://bogdancalehari.wordpress.com/2018/09/18/ahmed-aboul-gheit-presedintele-ligii-arabe-explica-de-ce-refugiatii-aleg-europa/



AHMED ABOUL GHEIT, PREȘEDINTELE LIGII ARABE, EXPLICĂ DE CE REFUGIAȚII
ALEG EUROPA
BOGDAN CALEHARI
18 septembrie 2018

Vin cu milioanele, sunt primiți cu brațele deschise și li se oferă cazare, masă, îngrijire medicală și bani de buzunar…fără limită de timp! Și pentru asta, mulți dintre ei,  se revanșează: atacă, violează, jefuiesc și ucid. Nu sunt pedepsiți, sau, de cele mai multe ori, pedepsele sunt simbolice. Intră în închisoare pentru câțiva ani doar în cazuri de crime deosebit de grave. Sunt considerați un fel de cetățeni extra legali, ale căror drepturi sunt superioare cetățenilor autohtoni – pentru asta chiar se consideră superiori autohtonilor, pe care îi tratează cu dispreț. Din cauza de toleranță, diversitate. Anti rasism și anti fascism! Din cauză de valori europene! După expirarea pedeselor nu sunt expulzați pentru ca în țările de origine drepturile fundamentale le-ar fi puse în pericol! Toate astea s-au aflat pe două continente, așa că robinetul nu mai poate fi închis. Dar nici nu se dorește așa ceva! Pentru că reprezintă o bogăție ! Pentru că reprezintă viitorul Europei! De când a început invazia imigrațională, mulți dintre comentatorii fenomenului au acuzat bogatele țări arabe că refuză să-i găzduiască pe refugiați, pe cei de aceeași credință, limbă și cultură. Să vedem cum răspunde acestor acuzații o persoană îndreptățită să o facă: Ahmed Aboul Gheit, președinte Ligii Arabe. Să vedem dacă putem  considera justificate și raționale, argumentele și explicațiile sale:
-Ahmed Aboul Gheit, președintele LigiiArabe, a fost intervievat de canalul de televiziune chinez Tian Wei. Jurnalista l-a întrebat pe Ahmed Aboul Gheit:
“De ce țările arabe nu primesc imigranți?

”TW: De ce imigranții nu vor să vină în țările arabe?

AAG: Pentru că noi nu suntem țări de destinație pentru imigranți. Dar rămânem deschiși.

TW: Atunci, vă rog să ne explicați de ce toți acești imigranți și refugiați nu vor să vină în țările dumneavostră?

AAG: Este foarte simplu: pentru ca noi nu facem diferențe între oameni! Atunci când trec frontierele noastre și cer azil, următorul pas este că trebuie să semneze un document care îi obligă să respecte toate drepturile și legile țărilor noastre, și care stipulează că în caz de nerespectare a acestui acord ei vor fi condamnați, în procedură de urgență accelerată, la aceleași pedepse ca și populația locală (care pot merge în unele cazuri până la pedeapsa capitală) și vor fi trimiși înapoi în țările lor atunci când își vor termina executarea pedepsei. De asemenea, noi îi obligăm să semneze un acord care prevede ca ajutorul financiar pe care îl primesc pentru integrarea în țările noastre trebuie să fie rambursat integral în doi ani de zile, în caz contrar toate bunurile le vor fi confiscate și vor fi expulzați definitiv în țările lor. Dacă cineva nu știe să scrie și să citească, acesta își va pune amprenta pe document. De asemnea nu este acceptată nicio scuză de genul “nu cunosc cultura locală”, ceea ce este greu de crezut în cazul persoanelor de origine arabă, și acest gen de scuze nu sunt luate în considerare.

TW: Nu găsiți prea radical acest mod de abordare, domnule Gheit? Europa Occidentala este mult mai suplă ca dumneavoastră.

AAG: Deloc! Pentru că dacă eu caut refugiu și cer ajutor în altă țară, găsesc că este datoria mea absolută să mă supun, cuvânt cu cuvânt, legilor acelei țări, în caz contrar pot fi expulzat indiferent prin ce mijloace. Europa Occidentală va sfârși prin a se trezi și a privi realitatea în față. Ar trebui ca liderii Europei Occidentale să fie trimiși la Doha, în Qatar, sau oriunde în Arabia Saudita, să ceară azil acolo pentru a experimenta pe pielea lor ceea ce am spus eu. Acolo se vor trezi! Și asta îi va face să judece, nu-i așa?

P.S. - Oare liderii europeni nu au auzit de acest interviu? Sau știu care e adevărul , dar nu fac nimic, chiar perseverează cu această atitudine, în cu totul alte scopuri??? Popoarele europene , dacă tac și acceptă , vor avea mari deziluzii, mari probleme, care s-ar putea să fie foarte dificil de remediat, dacă nu e prea târziu, de fapt…..

Sursa: Prof. Valentina Lupu










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu