duminică, 7 noiembrie 2021

Ion Măldărescu - Ro-Auschwitz 2021 - Întoarcerea la animalitate intonând „Die Fahne hoch!”

 



Ro-Auschwitz 2021 - Întoarcerea la animalitate intonând „Die Fahne hoch!”

Ion Măldărescu

07 Noiembrie 2021

 

Sub mantia „Doamnei cu coasa” și a conspirației „Marii Resetări” Covid-19, supraviețuirea românilor în Matrix-ul secolului al XXI-lea se derulează la umbra criminalului și încă actualului „Pactului Molotov-Ribbentrop”.

 

Există infractori ale căror mâini nu au fost vreodată pătate - direct - de sânge, iar Rudolf Höss[1] (a nu se confunda cu controversatul adjunct al lui Adolf Hitler - Rudolf Hess) poate fi nominalizat drept unul dintre aceștia. Deja cunoscut ca „Greath Planetary Visitor”, Rudolf Höss de Hermannstadt și-a făcut de drum pe rute diversificate: București-Paris (cu palton pe mașină), București-Washington (cu șapcă trumpistă sau cu acompaniamente senil-incestuoase bideniste, după caz), București-Bruxelles pentru pupăturiile etilistului Jean Cloude Junker, București-Berlin (după unii, cu Bundesnachrichtendienst-Pass) în audiență la Mutti, București-Glasgow (cu palton pe masă), București-Piramide și „Fuga în Egipt” când Țara arde, Cotroceni-6 case (misiuni special-NE-oficiale de navetă la nevastă)… toate comise „pas cu pas”, dar nu per pedes ca apostolii, ci cu avioane de lux private și/sau cu mașini speciale însoțite de escorte, sirene, semnale roș-albastre, toate pe banii cetățenilor Coloniei Corporatiste aflată sub Ocupație Militară Străină numită - încă - România (C.C.O.M.S.).

 

„Medicina O.M.S.” și victimele ei sub național-socialismul neo-marxist actual

 

Între două escapade, când, pentru refacere după concedii și excursii epuizante (cu sau fără nevastă) Rudolf Höss de Hermannstadt, preocupat peste măsură de soarta românilor lasă C.C.O.M.S. pe mâinile slugilor băștinașe sau nu ale național-socialismului neo-marxist: Josef Mengele Himler Arafat, Ludovic Mandolină (doritor a fi acum un fel de Klaus von Stauffenberg răsculat), V.C.îțu auto erijat în fantoma lui Joseph Goebells de Transalpina, Gradatul Gheorghiță Švejk, Stan Streinu-Cercel și Bran Rafila „medicii cu mulți arginți” de la „Pfizer & Co.”, Raluca - Lampa lui Aladin, Alina - Ilse Koch de peneleu, Helwig - Wilhelm Canaris Karikatur…

 

După faptele sale ca Gauleiter al C.C.O.M.S., reîncarnarea fostului comandant nazist al lagărului de la Auschwitz pare a fi anti-românul perfect supranumit recent „Marele Alb de la Piramide”, care, pe durata „pauzei de vară” a Covidului, a adunat gunoaiele de pe malul Argeșului, a călărit biciclete speciale sau s-a dat cu tălpicile pe zăpezile străinătăților și filosofează apostrofându-i pe „dragii” lui români: „Ori ești precáut, ori ești prost!”.

 

Reprezentanții „Marii Resetări” mărșăluiesc peste cadavrele românilor intonând Horst-Wessel-Lied-ul „Die Fahne hoch!”

 

Naziștii au comis crime împotriva umanității sub eticheta „Lebensunwertes” (cei nedemni de a trăi) catalogați ca „Ballastexistenzen” (balast existențial). Ei susțineau că eutanasierea persoanelor ar trebui tratată fără tabuuri, că bolnavii mintali, handicapații fizic, evreii, sintiții și țiganii, trebuie sterilizați în mare parte împotriva propriei lor voințe. Astăzi este la fel, dar „Ballastexistenzen” au devenit toți cei care depășesc numărul celor 500 de milioane înscrise pe „Georgia Guidestones”, plantate acolo de „nu se știe cine” (?) și unde poate fi citit decalogul Noii Ordini Mondiale:

 

- Mențineți umanitatea sub 500 de milioane de persoane, în echilibru permanent cu natura (?- n.a.).

- Ghidați reproducerea cu înțelepciune - îmbunătățind aptitudinile și diversitatea.

- Uniți umanitatea cu o nouă limbă vie.

- Controlați sentimentele - credința - tradițiile - și toate lucrurile printr-o judecată temperată.

- Protejați oamenii și națiunile prin legi și tribunale juste.

- Lăsați națiunile să-și rezolve problemele interne singure, rezolvând doar pe cele externe într-un tribunal mondial.

- Evitați legile meschine și funcționarii inutili.

- Găsiți echilibrul între drepturile individuale și datoriile cetățenești.

- Prețuiți adevărul - frumusețea - iubirea, căutând armonia cu infinitul.

- Nu fiți un cancer pentru Pământ - lăsați loc și naturii - lăsați loc și naturii”.

Trăim în plin război bacteriologic urmat de un război climatic anunțat. „Marea Resetare” a debutat cu declanșarea războiului Covid-19, scopul acestuia fiind - fără putință de tăgadă - punerea în practică a teoriei conspirației și a decalogului de mai sus. Acum, în România anului 2021, spitalele nu primesc medicamente pentru tratarea pacienților, spitalele ard, medicii și asistentele/asistenții nevaccinați sunt dați afară din spitale, în România se moare.

 

Becali, cu bunele și mai puțin bunele lui a făcut ce n-a făcut nici un politician(ist) postdecembrist: la inundații a construit case pentru sinistrați. Acum vrea să fabrice - pe banii lui - și să distribuie gratuit medicamente, dar Rudolf Höss de Hermannstadt și slugile național-socialismului neo-marxist îi interzic. Pentru ei, unica soluție este înțeparea cu un „vacs” nesigur și foarte suspect, dar făcător de bani criminali, așa cum a demonstrat public, cu argumente europarlamentarul Cristian Terheș[2].

 

Românii sunt conduși din umbră, numărul real al votanților este necunoscut mass-media și împlicit cetățenilor Românei, „se fac alegeri” cu  votanții fictivi materializați prin 2-3 milioane de C.N.P.-uri ale nimănui, iar reprezentanții „Marii Resetări” mărșăluiesc triumfători peste cadavrele românilor intonând Horst-Wessel-Lied-ul „Die Fahne hoch!”.  Credința și drumul către Dumnezeu n-au nici un fel de conexiune cu comandantului lagărului C.C.O.M.S.

 

Conaționali, deși cu câțiva ani în urmă, profesorul sârb Miodrag Stanojevic din Voivodina a spus despre poporul român că ar fi „imbecil de tolerant!” amorsarea exploziei mămăligii s-ar putea să se fi produs. Poate, de Revelion vom avea artificii! Scapă cine poate!

 

--------------------------------

[1] Rudolf Hoss a fost comandantul lagărului de la Auschwitz între anii 1940-1945, acuzat pentru uciderea din ordinul său a mii de prizonieri.

[2] Europarlamentar - Cristian Terheș, contracte Comisia Europeană producători vaccinuri-






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu