duminică, 28 noiembrie 2021

Ion Măldărescu - Cadouri de Crăciun pentru români

 



Cadouri de Crăciun pentru români

Ion Măldărescu 

28 Noiembrie 2021

 

„Voi, trădători de Neam și de Țară,

Incompetentența, iresponsabilitatea și obediența voastră, a celor care din decembrie 1989 v-ați bătut joc de poporul român și ați dat gratis bogățiile Țării străinilor, cerem să fiți chemați în fața „Tribunalului Poporului Român”. De această dată, unul fără regie străină, care să respecte « Țara și Nevoile și Neamul »! Pentru că nu Poporul Român este sluga voastră, ci voi sunteți slugile Neamului Românesc!”. (Semnat: Poporul român).

Capacitatea noastră de a privi imaginea de ansamblu şi de a amenda lacunele a scăzut extrem de mult, pentru că „algoritmii” după care funcţionează politicul sunt din ce în ce mai instabili şi devastatori, producând deja efectul alunecării într-o eră întunecată. Tăvălugul postdecembrismului a perpetuat/perpetuează de 32 de ani,  vechea zicală românească: „Schimbarea Domnului, bucuria nebunilor” cuvinte cu care bucuria turmei renăștea la fiecare schimbare a tiranilor. De fapt, o speranță deșartă că viaţa românului se va schimba în bine. În atmosfera autumnală al lui 2021, forma zicalei sună ușor diferit - mesajul-speranță fiind același: „Schimbarea guvernului « Cîțu meu » cu « mă-Ciuca mea », bucuria proștilor”.

 

Uns cu multe alifii O.M.S.-isto-globaliste, omul organizației criminale O.M.S. și actual membru al palavragiilor „Guvernului mă-Ciuca mea”, infiltratul în P.S.D.-ul ciolachisto-iohannist (sau ce o mai fi astăzi F.S.N.-P.D.S.R.-P.S.D.) a fost numit la conducerea (ne)sănătății cetățenilor coloniei România, urmaș al obedientei marionete Nelu Tătaru, criticat dur în urma declarației: „[…] vaccinarea va deveni obligatorie pentru copii, iar singurele care pot decide dacă acesta nu poate fi vaccinat este D.S.P.-ul sau un medic specialist […] una din variante presupune decăderea părinților din drepturi dacă aceștia refuză să se supună legii și să-și vaccineze copilul[1].

 

Abilul proaspăt ministru, fără a îndrepta degetu' arătător spre predecesorul, în mandatul căruia au plecat la ceruri primii pacienți legați de paturi și arși de vii în spitalele din România, îndreaptă degetu' arătător spre alt specimen, spre „marele comandant al acțiunii” arafatiene, pentru care beneficiarii zicalei ridică osanale rafilate.  Iluzii deșarte… bucuria credulilor.

 

În 1997, Ex-Președintele Constantinescu a semnat-parafat-promulgat actul de trădare națională numit Tratatul cu Ucraina, prin care „le-a cedat pe veci»” ucrainenilor pământurile românești din nordul Bucovinei și Ținutul Herța. Tratat nereclamat nici până astăzi.

 

În 2021, prin promulgarea actualului tratat militar România-Ucraina, Terminatorul României - Iohannis - a semnat condamnarea la moarte a românilor în timp ce conducerea Ucrainei își bate joc de românii rămași sub ocupație. Actualul șef al statului român pupă fundurile ucrainenilor care ne sunt dușmani mai mari decât rușii! Qui prodest acest nou act de trădare națională? Românilor? Categoric - NU! Ale cui jocuri face terminatorul, nu-i greu de ghicit. Dar, cu noi, românii, cum rămâne? Acest președinte trebuie judecat pentru faptele sale și pedepsit împreună cu „guvernele lui” pentru multiplele prejudicii aduse poporului român!

 

Organizaţia Mondială a Sănătăţii ordonă României să meargă acasă peste nevaccinaţi şi să-i „convingă” să se vaccineze împotriva coronavirusului. O.M.S. vrea vaccinarea cu forţa a românilor şi a altor popoare care se opun imunizării împotriva Covid-19[2].

 

Unul dintre cei mai buni medici legişti din România, Dr. Valentin Iftenie, face dezvăluiri: „[…] foarte puţine din cazurile investigate de I.M.L. « Mina Minovici », au avut drept cauză a morţii, infecţia cu coronavirus și despre cum autoritățile umflă cifrele. Dau un exemplu: un individ e victima unui accident rutier, dar care, către final, a făcut această infecție. Credeți că noi o să scriem că a murit prin infecție? Nu! Cauza de deces este politraumatism din trafic rutier. Așa se procedează la noi. […] În schimb, pe certificatul medical constatator al decesului apare: contaminat cu virusul SARS-Cov-2”[3].

 

„Nu mai pot trăi cu minciunile adresate cetățenilor și pacienților că vaccinurile sunt inofensive, este un genocid”!

 

Dr. Thomas Jendges, șeful clinicii din Chemnitz, din Germania, s-a sinucis marti 16 noiembrie 2021, dimineața, lăsând un mesaj de adio șocant. Potrivit poliției locale, el a lăsat o scrisoare de adio pentru angajatorul său, în care certifică faptul că îl condamnă practic la moarte: „Minciuna continuă față de pacienți și persoanele vaccinate, precum și înșelăciunea cu privire la pericolele vaccinării. Vaccinarea cu vaccinuri experimentale mortale Covid-19. În realitate este o armă biologică, utilizarea sa fiind camuflată ca vaccin Covid-19. Ceea ce se face populației este un genocid și o crimă împotriva umanității” (dr. Thomas Jendges)[4].

 

Așa cum am amitit, proaspătul Ministru al Sănătății a debutat în noua funcție cu un cadou pentru români… de Crăciun. A dat detalii (obținute, probabil direct de la „sursă”, adică de la „buturuga” pre numele ei de botez Omicron, noua tulpină sud-africană, catalogată de O.M.S. (mama adoptivă a lu' domnu' ministru) drept „variantă îngrijorătoare”, anunțându-ne că:  „Sunt informații că ar fi de patru ori mai transmisibilă decât tulpina Delta, deci de 12 ori mai transmisibilă decât tulpina inițială” […] și noi o să recomandăm cel puțin românilor, turiștilor români să nu meargă în Africa de Sud  Botswana […]. Va ajunge și în România, sigur”. (Sigur, domn ministru a discutat prin telefon cu „tulpina”! - n.a.). Frumos cadou de inaugurare în „foncție”, domn ministru! Halal să-ți fie!

 

Și, vorba lu' Nică a lu' Ștefan al Petrei: vouă, celor ca Fauci, Gates și „apostolii lor din Colonia Corporatist-Iohannistă sub Ocupație Militară Străină, vouă, tuturor de la timona Cotroceni via Parlamentul.ro și „Guvernul meu, mă-Ciucă”, „Să vă dea Domnul încă trei zile… începând cu cea de alaltăieri!”.

 

Cică, românii le-ar fi furat americanilor motorina de la baza „Kogălniceanu”. Nu cumva „partenerul strategic” are și el „meritele” lui ca la Deveselu? Pentru că nu întotdeauna „mortu-i vinovat!”)… că tot vrea domn mă-Ciucă să mai împuieze niște garnizoane „strategice” străine pe plaiuri mioritice.

 

Aranjament grafic - I.M.

 

--------------------------------------

 [1] https://www.replicaonline.ro/tataru-criticat-dupa-declaratia-parintii-ar-putea-fi-de-decazuti-din-drepturi-daca-refuza-vaccinarea-470052/

[2] Ordin OMS https://www.recentnews.ro/ordin-halucinant-al-oms-catre-romania-nevaccinatii-trebuie-cautati-si-obligati-sa-se-vaccineze/?fbclid=IwAR3FaSA1rYVF6pEgB9ra-rIoXK5GrjMCwW3ABiGZXV3wiA3eydmIqQAdpRE

 [3] https://www.recentnews.ro/un-medic-legist-de-la-institutul-mina-minovici-demasca-totul-despre-covid-e-o-mascarada-decese-fictive-de-covid/?fbclid=IwAR3qftWO2T9yP9nzaX1MxPWlGw7-LsI8KSbRMOA1OU6UpK6MxCGQKfYzbR8

[4] https://echelledejacob.blogspot.com/2021/11/suicide-dun-chef-de-clinique-je-ne-peux.html - 14 noiembrie 2021







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu