duminică, 28 noiembrie 2021

Maria Diana Popescu - Bine aţi venit în „Omicron”, noua capsulă a morţii

 Bine aţi venit în „Omicron”, noua capsulă a morţii

Maria Diana Popescu

28 Noiembrie 2021

 

De ce românul trăieşte din ce în ce mai prost, înfometat şi hăituit, într-o ţară frumoasă şi bogată încă după ce a fost jefuită, decenii la rînd, de capitalişti? De ce merge din hău în hău? Pentru că scena politică românească e un grajd împuţit de animalele puterii. Pentru că bolovanul de la Cotroceni, fără prea multă vegetaţie la creier, se rostogoleşte pe care parte vrea cel care îi comandă sau cum are poftă. Animalele de tracţiune ale lui Iohannis nu deţin decît o putere virtuală, una presupusă de noi - nişte bieţi drumeţi prin jocul cu „realitatea”. Puterea reală, cea care produce efecte dezastruoase pentru români este la celălalt capăt al hăţurilor, în mîinile plăvanului-manipulator. Acesta joacă la mai multe capete: Bruxelles, Washington şi Berlin. N-are nici o relevanţă cine conduce un minister sau altul. Niciun ministru nu face un pas de capul lui. Cu atît mai mult pentru binele poporului. Sînt  doar executanţi, argaţi, slugoi, supuşi sau cum vreţi să-i numim, supravegheaţi atent de băieţii cu ochi albaştri. Ei trebuie să respecte foaia de parcurs primită de la „partenerul strategic, de la B.N.D., de la D.G.S.E., de la „Noua Resetare” - via O.M.S. 

 

Dacă se abat de la drum, îşi asumă riscul cătuşelor. Deciziile cruciale sînt luate de la un pupitru mondial. Doar nu credeţi că în S.U.A. a apărut, aşa, din junglă, atunci, un Obama, personaj zîmbitor, dispus să joace şotron cu statele lumii, cu moartea, cu  bombele şi rachetele, cu finanţele şi războiul, cu spînzurarea, împuşcatul şi linşatul preşedinţilor, fie ei şi dictatori. Mai tîrziu, un Trump sau schizofrenicul Biden. Cei de la pupitrul lumii se orientează spre personaje aparent charismatice, maleabile, cu priză la public, un fel de roboţi de rasă, manevraţi de telecomenzi diabolice.

 

Dirijatul Iohannis dirijează, la rîndul lui, circul politic sub auspiciile unor dosare penale, gata lucrate! Ale lui, deocamdată stau la adăpost. Un nătăfleţ îngîmfat, medaliat de foruri oculte ale Europei, acest nimeni biciclist, vai de steaua lui! Ca să vă convingeţi, citiţi discursurile inaugurale de la cuplarea lipsită de presentimente vizionare, economice, sociale şi patriotice dintre cele trei formaţiuni: pesede, penele şi udemere (cea din urmă traseistă de renume, un fel de moaşă de centură, cu interesele la vedere) care au adus pe lume, cu forcepsul şi toate durerile facerii, un plod guvernamental cu malformaţii congenitale. Discursuri goale de conţinut, asemănătoare guvernărilor trecute, care au aruncat peste noi curbe de scarificiu, sărăcie şi tragedie! De acum, dictatura militară o să ne pape! O să ne ţină sub bocanci! Un general cu o adunătură de stele culese din praful drumului, impus de artizanii care au zdruncinat planeta cu bombele, rachetele şi revoluţiile lor), va conduce un Guvern, o Românie spre voinţa Puterilor lumii. O Românie pe dric!

 

Aştept cu nerăbdare momentul divorţului şi marea păruială! Momentul în care marele dulgher de la Cotroceni va deschiola din nou fotoliile vremelnicilor, potrivit mofturilor Coanei Europa. La fel cum s-a întîmplat cu useriştii şi o parte a peneliştilor, rămaşi fără cash-caval! S-au topit ca ceara în faţa focului Orban-mandolină, lingăul Rareş Bogdan şi toanta Turcan. Vă amintiţi nenumăratele ei perle şi ultima afirmaţie de pe fotoliul de ministru: „ţara se zdrobeşte ca noi să o ducem mai bine”, în timp ce ea golea de miliarde bugetul Muncii, la cererea lui Cîţulică. Adică banii salariaţilor şi ai pensionarilor. Un audit la Minister poate constata jafurile comise. Sper ca madam Turcan să răspundă penal, să nu fie exonerată ca avînd retard mintal sau o altă boală psihică, pentru că România nu e sat fără cîini.

 

Peneliştii şi useriştii şi-au bătut joc de vieţile românilor. Să vedem ce vor face miniştrii pesede, care după investire au venit, totuşi, cu proiecte sociale, însă cu o palidă reparaţie de 10% pentru pensionari şi un procent mic pentru salariaţi, care nu pot fi socotite creşteri, nici măcar indexări, în contextul escaladării preţurilor şi a inflaţiei. Genocidul din pandemie trebuie să constituie unul din capetele de acuzare ale peneliştilor şi useriştilor! Fiecare după numele lui. În fine, nu contează ce guvern ar veni, toţi vor roade cu „profesionalism” la ciolan. Toţi vor direcţiona bunăstarea României spre achiziţionarea de vaccinuri, virusuri şi armament U.S.A. Americanii s-au impus deja în fata Bruxelles-ului.

 

Grav este că sîntem la cheremul unor secături care se cred dumnezei şi au făcut averi colosale pe fondul lipsei noastre de atitudine şi acţiune. Grav este că trăim într-un imperiu al fricii impuse şi sclaviei, unde alte secături ale forurilor mondiale au acaparat aproape tot şi toată conştiinţa puterii de la Bucureşti, a presei, magistraţilor şi securiştilor. Dacă presa nu ar fi existat sau dacă nu ar fi preacurvit pe sume uriaşe de bani, Covidul ar fi fost o simplă gripă sezonieră. N-ar mai fi fost necesară achiziţionarea „eroică” de vaccinuri a lui Ciţu. Cine a urmărit filmele „Equilibrum” sau „Never let me go” poate întrevedea ce va urma în lume şi în România.

 

Dacă porcii ar putea vorbi, credeţi că ar fi consultaţi înainte de tăiere? Aiurea! Ar fi sacrificaţi oricum pentru mesele nababilor. Cu toate că porcii nu sînt atît de porci precum călăii autohtoni, slugi ale călăilor mondiali. Aşadar, bine aţi venit în Omicron, noua capsulă a morţii. Pregătiţi-vă pentru alte patru-cinci rapeluri. Şi tot aşa. „Vaccinarea poate transforma Covid într-o armă biologică de distrugere în masă”, afirma Vanden Bossche.

 

Iluminaţii ne vor îndopa cu alte vaccinuri, dar noi ne vom descurca cum ne-am descurcat şi pînă acum! Idioţii inutili care produc doar gaze toxice în Guvern şi Parlament nu vor fi de partea cetăţenilor ţării. Mai cu seamă, cel din Palatul Cotroceni, proaspătul vindecat de „ciuma roşie”, spun unii, deşi eu cred că nu s-a vindecat, ci doar şi-a schimbat tematica infecţioasă. „Omicron”, anunţatul nou val, e abureala menită să schimbe regia, scenariul şi spectacolul morţii. Vor fi produse alte vaccinuri pentru efectele dozelor deja testate în valurile 1, 2, 3, 4, pe oamenii planetari, motivînd că vaccinurile sînt pentru noua tulpină. Astfel vor menţine pandemia timp îndelungat, pînă vor obţine, potrivit nebuniei lor criminale, „optimizarea” populaţiei planetare. Dacă zicala „nu primeşti nimic, dacă nu dai nimic” este adevărată, tot atît de adevărat este că soluţia pentru problemele noastre, tocmai pentru că sînt ale noastre, se află la noi. Nicăieri, în lume. Trebuie doar să fim cît mai uniţi în fața „valurilor”.

 

S-auzim de bine!

 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu