miercuri, 5 ianuarie 2022

Radu Theodoru - Înscrieți anul 2022 în istorie ca an al renașterii României!

 



Înscrieți anul 2022 în istorie ca an al renașterii României!

General Maior (rtg) Aviator, veteran de război, Radu Theodoru

05 Ianuarie 2022

 

Români, de 30 de ani șleahta politică, de la mulții președinți, la și mai mulții prim-miniștrii, respectând protocolul înaltelor funcții, umplu cerul Capitalei cu fastuoase jocuri de artificii, pe străzile în aer liber cu soliști celebrii aduși de pe mapamond contra costuri pe măsură și la adăpostul diversiunii, diversiunii psihologice, în euforia generală, la ceasul solemn dintre ani, își sforăie minciunile, minciunile lor optimiste care, în 3 decenii, au lichidat statul național România, au alungat peste hotare o treime din populația activă, sărăcindu-ne, umilindu-ne, hulindu-ne, hulindu-ne istoria, batjocorindu-ne credința, distrugându-ne copiii și tineretul, hărăzindu-ne pradă polipoidului plutocrației bancare.

 

După unele surse din Camera Deputaților și din Mass-Media, spre a învinge rezistența românilor la criminala dictatură sanitară, monstruidul genocidar Arafat, în consens cu complicele Iohannis și majoritatea alogenă a parlamentului, intenționează să aducă în țară o legiune de mercenari specializați în lupta din localități, cu ajutorul cărora să execute ordinul de a desființa România și biserica ei națională.

 

Atunci lichidați cu mijloacele adevăratei democrații, cuplul nefast Iohannis-Arafat. Lichidați cu aceleași mijloace slugoii lor din instituțiile de forță, justiție, ministere. Lichidați, interziceți, boicotați funcționarea posturilor de televiziune și radio, care vreme de 3 decenii v-au intoxicat, dezorientat, panicat, descurajat și deznaționalizat.

 

Nu lăsați să fim târâți într-un măcel care nu ne privește, care ne va masacra tineretul, transformând țara în teatru de război pulverizând sate și orașe, lichidându-ne în masă. Care este motivația fundamentală, națională, istorică a participării la un război de coaliție? Răspundeți voi, nu ordonanțele plutocrației.

 

De mii, de mii de ori, fraților, de mii, de mii de ori vă zic: uniți-vă, înscrieți anul 2022 în istorie ca an al renașterii României. Viitorul stă în demnitatea, curajul și voința noastră.

 

Fiți români, măi oameni buni, fiți români, în ultimul ceas și în veci de veci. Amin!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu