miercuri, 11 mai 2022

Redactia ART-EMIS - Deptul la replică, unui „neica-nimeni” de… Massachusetts

 



Deptul la replică, unui „neica-nimeni” de… Massachusetts

Redactia ART-EMIS

12 Mai 2022

 

 

În data de 6 mai 2022, la redacția ART-EMIS a sosit un mesaj agresiv pe care vi-l supunem atenției în „toată « splendoarea » lui”:

 

„Aș dori să știu dacă sunteți noua oficină de propagandă anti americană a guvernului Putin după oprirea în România a gunoiului ”Sputnik”. Aș dori să vă atrag atenția că faceți deservicii de dezinformare a românilor și puneți în pericol securitatea și stabilitatea României. Veți fi trași la răspundere iar eu voi sesiza SRI despre articolele voastre viciate”.

 

Precizăm că mesajul nu este semnat, iar adresa de e-mail a autorului este yago9_2000@yahoo.com, o „identitate” electronică falsă, de care se foloseşte individul pentru a prolifera ameninţări după cum i se ordonă. Pe această adresă îi pot fi trimise anonimului-laş, „felicitările, masa şi dansul”! Le merită din plin, pentru că atitudinea sa îl înregimentează în categoria „duşmanilor poporului român”.

 

După  ce, firesc, am lăsat rațiunea să lucreze, iar pe expeditor să fiarbă în zeama lui cu iz de putrefacție, astăzi „deconspirăm” mesajul, rugându-vă să apreciați domniiile voastre, cititorii revistei, o mai veche zicere a țapinarilor, cu trimitere la autorul „binevoitorului” mesaj:  ca să scrii astfel de nerozii, „… minte multă nu se cere, doar să fii prost, să ai putere!”. Putere poate o avea pentru a face rău, dar minte… de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.

 

Măcar din bun simț (ca să nu-l amintim și pe cel al responsabilității afirmațiilor), era cazul ca acel șobolan de Massachusetts să semneze mesajul cu un numel real. Lașitatea nu i-a permis.

 

În revista noastră sunt prezentate opinii cu care un om normal și lucid poate fi sau nu de acord. Este liber să procedeze cum crede de cuviință, dar în ce calitate își permite acest „neica-nimeni” la propriu, acest yago (ciudată coincidență cu acel personaj fictiv din drama „Otello” a lui William Shakespeare, nu?) să ameninţe, zice el, să „atragă atenția”?

 

Nu suntem anti sau pro ruși!

Nu suntem anti sau pro americani!

Nu suntem anti sau pro altă națiune, pentru că „între țări nu există prietenii, doar interese”!

„Suntem români și punctum !”... poate nici pe Eminescu nu-l agreează acest yago-„neica-nimeni”, deci să-l reclame și pe el la SRI… dar asta-i problema lui „neica-nimeni”.

 


Revista ART-EMIS nu are decât un singur stăpân: Poporul Român. Mesaj agresiv catre ART EMIS

 

Revista ART-EMIS nu este rețea de socializare unde-și poate vărsa melanjul toxic orice individ „fără nume”. Probabil, este una dintre nemulțumirile celor care latră.  Din fericie, nu toți cetățenii României au fost transformați de-a lungul a peste trei decenii într-o „turmă de oi condusă spre prăpastie de nişte ciobani tâmpiţi!” (General Gh. Văduva).

 

Nimeni nu poate obliga pe cineva să citească revista noastră, dar respectul față de Adevăr, de Tricolorul Românesc și de Patrie, dreptul la libertatea de gândire, conștiință și religie, în baza Convenției Europene a Drepturilor Omului nu ne pote fi interzise.

 

Reamintim românilor ceea ce, cu decenii în urmă a declarat unul din marii patrioți ai Neamului Românesc: „Fii bun, fii drept și recunoaște că deasupra intrigilor și urilor este Patria, este veșnicia Neamului și că acolo trebuie să ne întâlnim  întotdeauna, chiar dacă nu ne înțelegem de fiecare dată!” (Mareșal Ion Antonescu).

 

Cu Dumnezeu, Înainte!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu