sâmbătă, 16 iulie 2016

NICE





NICE
de Dimitrie Grama

Un expert in relatii internationale,francez get-beget, de la Brighton University, este solicitat sa comenteze atentatul terorist de la Nice, unde cel putin 84 de oameni tineri si copii au fost omorati cu un camion in viteza de un arab tunisian. Multi ranitim multi vor muri inca.

Francezul explica faptul ca nu stim cine, dece si cum si intr-un fel invinuie societatea franceza si indirect societatea vestica crestina de aceste atrocitati.

Se vede ca acest individ penibil este un produs al globalizarii si al procesului de indoctrinare in "political corectness", asa cum sunt acum majoritatea politicienilor, jurnalistilor si a expertilor in relatii internationale.

Realitatea dura este ca majoritatea, 95% din atentatele teroriste mondiale sunt faptuite de musulmani radicalizati. Aceasta este statistica si orice manipulare inspre altceva este doar o falsificare a istoriei.

Istoria este falsificata in fata ochilor nostrii inchisi si a gurilor noastre mute!

Bine, acest val de violenta s-a intensificat enorn in urma distrugerii Irakului si al Libiei de catre USA si NATO din care face parte UE.

Dece nu este condamnata USA si NATO de tribunele internationale care, in mod democratic, acuza si condamna crime si criminali de razboi, criminali ai umanitatii. Unde este G Bush, Blair si ceilalti lideri care au aprobat aceste razboaie inutile care nu se vor mai termina?

Dece numai Milosevici si ala din Sudan sau Zaire sunt tarati la tribunale internationale si nu si americani, englezi, francezi, nemti, olandezi, danezi si romani?

Cat de imensa este tampenia bazata pe ipocrizie? Unde au disparut oamenii care mai au o moralitate umana si Etica?

Traim intr-un lagar de concentrare in care doar anumite idei si fraze sunt acceptate si pot fi expuse, graite.
Turcia, acum cu un picior in Europa, gratiei Cancelarului Merkel, se revolta impotriva noului sultan, Erdogan, omul care vrea sa re-l reduca pe Ataturk la paduche si sa reinstaureze in Turcia traditiile musulmane rigide, bazate pe sharia.

Comentatorii de la BBC, englezi si turci, al lauda pe Erdogan ca da dovada de putere si isi va intari pozitia de dictator musulman acum cand a inabusit revolta militarilor, etc., etc., etc., foarte obositor.

Lipseste multa materie cenusie in lumea asta si fara ea nu este posibila nici o adevarata democratie.


Dimitrie GRAMA July 2016













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu