sâmbătă, 30 mai 2020

Anusca-Doglan Elena - "Gala Absolventului de Liceu", altfel...




"Gala Absolventului de Liceu", altfel...

Buna ziua, domnule Ben Todica!

Nu stiu pe la dumneavoastra cum e cu virusul asta nenorocit da'  pe la noi  s-au dat toate peste cap.

Stiti, ca Primaria Municipiului Vaslui, organiza in fiecare an Gala Absolventului de Liceu. Peste 2000 de absolventi ai celor 6 licee din oras, defilau pe strada, era o emulatie si o zi fermecatoare pentru toata lumea.

Anul acesta, nu s-a mai putut organiza cum era traditia,  s-a organizat la fiecare liceu, premierea sefei de promotie si transmitandu-se prin aceasta felicitari si urari de succes tuturor absolventilor.

Va trimit si dumneavoastra cateva imagini ale evenimentului de la Colegiul Economic "Anghel Rugina" Vaslui.

Va doresc multa sanatate si sa se termine cat mai repede "urgia" asta care s-a abatut asupra intregii lumi.

Cu stima, prof. Anusca-Doglan Elena * Vaslui.
............................................................................







29 MAI 2020 *COLEGIUL ECONOMIC "ANGHEL RUGINA" VASLUI * ZIUA ABSOLVENTULUI DE LICEU si GAUDEAMUS IGITUR –

https://www.youtube.com/watch?v=aLUKfU2AOB.




Primarul Municipiului Vaslui. domnul ing. Vasile Pavăl, a onorat cu prezenta sa Colegiul Economic "Anghel Rugina" Vaslui, inmanand șefei de promoție a scolii, Nicoleta Carmen Bianca Pricopi (9.97, media celor patru ani de liceu), distinctia ca in fiecare an la GALA ABSOLVENTULUI DE LICEU si prin ea, i-a felicitat pe toti colegii sai, absolventi ai claselor a XII-a. A fost felicitata conducerea scolii, doamna prof. Daniela Popescu, profesorii si dirigintii prin domnul prof. Alexandru Filip, intreg personalul scolii, pentru realizarile obtinute in anul scolar 2019-2020, anul CENTENAR al liceului. Si, nu in ultimul rand, au fost felicitati parintii pentru implicarea si sustinerea copiilor in activitatile scolare si extrascolare.

Domnul Primar al Municipiului Vaslui, ing. Vasile Pavăl, in cuvantul sau a spus ca ”ei reprezintă viitorul nostru, ei sunt cei cărora drumul li se deschide în aceste zile spre alte zări, pe care le dorim senine. Îi așteptăm înapoi acasă, la Vaslui, după terminarea studiilor superioare, căci ei vor demonstra calitatea învățământului vasluian și a implicării noastre în aceasta! Le doresc tuturor să aibă succes!”

Catedra profesorilor de educatie fizica si sport a transmis felicitari absolventilor claselor a XII-a, componenti ai echipelor reprezentative ale scolii care au obtinut rezultate deosebite la concursurile sportive ( fotbal, volei, tenis de masa, dans, atletism).

Felicitari si urari de succes au transmis absolventilor doamna director, prof. Daniela Popescu si dirigintele clasei a XII E, domnul prof. Alexandru Filip.

***

TUTUROR ABSOLVENTILOR, CELE MAI CALDE URARI DE SANATATE si IMPLINIREA CELOR MAI INALTE IDEALURI!

LA MULTI ANI, DRAGI ABSOLVENTI si REVEDERE FRUMOASA in anul 2030!!!

***
MULTUMIM DOMNULE PRIMAR, ING. VASILE PAVĂL, PENTRU DĂRUIREA CU CARE SUSTINETI INTREAGA ACTIVITATE A COMUNITĂȚII NOASTRE VASLUIENE.


Cu aleasa consideratie, prof. Anusca-Doglan Elena.














































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu