marți, 9 iunie 2020

VIRGIL CIUCA - Ambasadorii Metropolei DICTEAZA!




G, Floyd nu a fost o "personalitate" si nici un delicvenut prea periculos pentru societatea "americana" si nascatoare si protectoarea unor astfel de indivizi !  dar  speculatiile ca impotriva unui om -fie el si de culoare- a fost utilizata excesiv  forta sub pretextul ca daca era lasat liber ar fi putut sa si "conduca  vehicule" si sa si ucida! mi se pare o scuza mai mult decat deplasata!

Insa ca acest "INCIDENT"  regretabil  si condamnabil este folosit pentru destabilizarea Statelor Unite cu scopuri electorale este chiar mai mult decat condamnabil! ESTE DEADREPTUL CRIMINAL! SI O FAC FARA RUSINE "DEMOCRATII"  din toate tarile!

Desi am trecut de la republicani la democrati suparat ca o administratie republicana a declansat razboaiele de jaf si de destabilizare din GOLF  -am evitat totusi sa votez pentru democrati! indiferent de functie iar de cotizasi nu am mai cotizat nici pentru unii si nici pentru altii! datorita politicilor "imperialiste" ale ambelor partide!!

IN STATELE UNITE NU ESTE DEMOCRATIE CI UN FEL DE SCLACVIE MODERNA CONTROLATA LA SANGE  DAR CU LIBERTATI SEXUALE SI DE "COMPORTAMENT" CARE NU PUN IN PERICOL "SISTEMUL CAPITALIST! ALTFEL ESTE IAD! Vezi Waco din Texas! si era vorba doar de un grupulet religios razletit! unde au fost incendiati cu snge rece si copii si femei! cand puteau fi doar izolati! pana ramaneau fara apa si alimente...insa a primat setea de sange!

NU AR FI RAU DACA IN URMA ACESTUI INCIDENT, DUBLAT DE EFECTELE CORONAVIRUSULUI,  STATELE UNITE AR RETRAGE TRUPELE DE "OCUPATIE" DIN ROMANIA  CEEA CE AR FAVORIZA ACTIUNILE PENTRU "REINTREGIREA TARII" _ DRASTIC OBSTRUCTIONATE SI DE ABASADORII SI DE SOLDATII  AMERICANI  AFLATI IN ROMANIA PENTRU PROTECTIA UNEI POZITII GEOSTRATEGICE IN DAUNA ROMANILOR!
PERSONAL CRED CA  PENTRU A NE MARI SANSELE  O APROPIERE FATA DE CHINA AR FI MAI MULT DECAT BENEFICA CHIAR SI IN DAUNA RELATIILOR CU VESTUL AL CARUI OBIECTIV  CRIMINAL A FOST SI RAMANE JEFUIREA SI INGENUNCHIEREA ROMANIEI PANA LA DEZMEMBRAREA EI CA STAT!! ..Concesiile pe care Romania este OBLIGATA sa le faca minoritatilor- cu precadere ungurilor si  MULTINATIONALELOR nu sunt deloc intamplatoare! Ambasadorii Metropolei DICTEAZA!

Cu parere de rau ca nu pot fi nici mai conciliator si nici mai diplomat!

Virgil
Bucuresti
7 iunie 2020









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu