joi, 25 februarie 2021

ion andreita - Iata ce ne asteapta in curand !

 



Iata ce ne asteapta in curand !

 

~*~

 

Certificatul digital de sănătate, livrat sub forma unei aplicații care poate fi citită de autorități printr-un cod de bare, va deveni, foarte curând, standardul internațional de sănătate.

 

Pe baza codului de bare generat de aplicație, cetățenii vor putea accesa (sau nu) toate funcțiunile societății, de la transportul internațional și până la utilitățile publice, comerciale sau joburi.

 

Aplicația este deja obligatorie în China, țară care a și propus, la summitul recent G20, adoptarea aplicației ca standard global.

 

Dosarul de sănătate pe care se bazează aplicația este creat de către autoritățile medicale naționale, pe baza unei grile stabilite global, care include si vaccinarea (dar, nu numai), iar cetățenii ar trebui să mențină un ”cazier medical" curat pentru a putea face parte din orice societate de pe planetă.

 

Este de așteptat ca sistemul să fie extins și aplicat din a doua parte a anului 2021 spre începutul anului 2022.

 

Ausweiss-ul medical global va permite conectarea informațiilor medicale de la toți locuitorii planetei și accesarea acestora de către instituțiile de stat și private, și în primul rând de către companiile pharma.

 

Călătoriile între țări nu vor mai fi posibile fără ausweiss-ul digital medical, iar prima companie aeriană care a anunțat că biletul de avion este condiționat de certificatul de vaccinare este compania australiană Qantas. Urmează foarte repede și altele.

 

În plus, și autoritățile fiecărui stat vor putea restricționa călătoriile între localități pentru cetățenii care nu au aplicația actualizată și conformă.

 

Față de toate acestea, lupta unor ONG-uri pentru a opri amprentarea cărților de identitate, a devenit o mică glumă nevinovată.

 

Aplicația folosită în China este realizată și distribuită de către două corporații chinezești.

 

Extinderea sistemului la scară globală ar putea întârzia cel puțin până când corporațiile americane sau europene vor dezvolta o aplicație similară.

 

Că tot se întreba lumea, dom'le, cui folosește pandemia? Alții ziceau, neah, e o prostie, e teoria conspirației.

 

Iată cui foloseste ... pandemia. Si cum toate .... "drepturile omului" vor disparea unul dupa altul pana când nu vom mai avea nici un ... drept!

 

Sursele aici:

 

https://www.bbc.com/news/business-55039662 , https://www.bbc.com/news/world-australia-55048438

 

 

 

...Nostradamus? Nuuu...

 

 

~*~

 

,,Nebunii urcă-n vârf de tot,

Comandă lumea idiot,

Declară zilnic un război,

Murim săraci, murim umili,

Din moftul unor imbecili

Şi este vai şi-amar de noi.

Nu mai există nici valori,

Nu se mai nasc nemuritori,

Există bani şi-atâta tot,

Să fim maimuţe-n carnaval,

Maimuţa n-are ideal,

Maimuţa are numai bot.

Sunt puse ţările la zid,

Democraţia e un vid,

Sub echilibrul pururi frânt,

Se-aruncă-n lume maladii,

Popoarele spre-a se rări,

Că-s prea mulţi oameni pe pământ.

 

~*~

Adrian Păunescu

 


 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu