miercuri, 24 februarie 2021

Ion Măldărescu - Anatemizarea României

 



Anatemizarea României

Ion Măldărescu

21 Februarie 2021

 

„Perlele” vocale preluate de pe prompter și aruncate în eter la finele lunii ianuarie a acestui an de către actualul șef al statului român au anatemizat România cu „vina teribilă de a-și fi asasinat proprii cetățeni”. Conform propriilor afirmații, sunetele sacadate ale robotului de la Cotroceni emise în fața camerei de luat vederi, nu pot fi „acuzate” de „cunoașterea exactă a faptelor istorice” pentru că se pare că la urechea acestuia nu au ajuns realități demne de luat în seamă:

- În numele „civilizației", acum o sută de ani belgienii au masacrat în Congo 10 milioane de africani, mult mai mulţi decât evreii-victime ale Holocaustului celei de-a doua conflagraţii mondiale, iar autorul moral al atrocităților comise în Congo are statuie la Bruxelles[1].

- După unele statistici, în Al Doilea Război Mondial, japonezii au masacrat aproximativ 15 milioane de chinezi[2], iar din ordinul lui Stalin și-au pierdut viața vreo 20 de milioane de civili.

- Între anii 1975 și 1979, Khmerii roșii ai lui Pol Pot au ucis o treime din populația Cambodgiei[3]…

Dar cum afirmau unii clasici în viață, „nimeni nu-i perfect”, iar „dacă tăcea (domnul președinte - n.a.). mare filosof rămânea!”.

 

„Holocaustul este unic pentru că este inexplicabil şi este inexplicabil pentru că este unic”.

Înalta (ne)înțelepciune a „marelui schior” de după Balș, i-a ordonat corpului-gazdă să ia poziția de drepți în fața elucubrațiilor „mareui guru” cu numele pus pe firma I.N.S.H.R., care, înainte de a pleca la judecata cea de pe urmă striga în gura mare:  „Holocaustul nu poate fi perceput raţional [...] Holocaustul este unic pentru că este inexplicabil, şi este inexplicabil pentru că este unic. [...] Holocaustul este în afară, dacă nu dincolo de istorie [...] sfidează cunoaşterea şi descrierea [...] nu poate fi nici explicat, nici vizualizat, nu poate fi nici înţeles, nici transmis"[4]… Același personaj mai susținea că a compara Holocaustul cu suferința altor nefericiți reprezintă „cea mai înaltă trădare a istoriei evreilor”[5]

 

 

Despre „Holocaustului roșu” se vorbeşte doar în şoaptă

 

Cu certitudine, uciderea evreilor în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost una dintre marile crime din Istorie, însă ignorarea cu bună știință a actelor de genocid menționate mai sus, cărora li se alătură „Holocaustului roșu” comis în România de alogenii „veniți pe tancurile sovietice” în 1944, - precum Ana Pauker & Co. - împotriva românilor nu poate fi exclus și constituie o nedreptate la fel de condamnabilă. Despre „Holocaustului roșu” se vorbeşte doar în şoaptă, tocmai pentru ca „unicitatea” Holocaustului să rămână capul de afiş al tuturor tragediilor umanităţii, de la începuturile ei, până azi și pentru totdeauna.

 

 

„Industria Holocaustului, a adus statura morală a martiriului victimelor la nivelul unui cazinou de la Monte Carlo”

 

Nimeni nu poate contesta - nici Președintele României, nici Ambasadorul Israelului la București - că evreu Norman Finkelstein (ai căror părinți au fost deținuți cu adevărat la Auschwitz, nu ca alții fără număr tatuat pe antebraț…), a scris: „Campania care se desfăşoară sub ochii noştri, având ca scop extorcarea de bani [...] pentru « victime ale Holocaustului lipsite de posibilităţi», instrumentată de Industria Holocaustului, a adus statura morală a martiriului lor la nivelul unui cazinou de la Monte Carlo"[6].

 

 

„Simpatizanții mareșalului Ion Antonescu și ai Mișcării Legionare nu trebuie tolerați de societate!”.

 

Condamnarea colonelului (r) Vasile Zărnescu are directă legătură cu declarația speculativă a șefului statului român: „Holocaustul a lăsat cel mai negru bilanț din istorie și a deschis o rană care nu se va vindeca niciodată, iar România are partea sa de responsabilitate pentru vina teribilă de a-și fi asasinat proprii cetățeni evrei și romi”, dar și cu deloc întâmplătoarea declarație a ambasadorului statului Israel la București, David Saranga: „Criminalii Holocaustului, dar și cei care sunt simpatizanți ai mareșalului Ion Antonescu, ai Mișcării Legionare, ori cei care instigă la ură nu trebuie tolerați de societate!”.

 

 

„Preşedintele Klaus Iohannis a cerut public (fără a-i pronunța numele) condamnarea domnului colonel Vasile Zărnescu”

 

Comentariu scriitorului Cornel-Dan Niculae întregește ansamblul informațional și subscrie încă o dată : „Printr-un abuz uriaş de imixtiune asupra Justiţiei, însuşi preşedintele Klaus Iohannis a cerut public condamnarea domnului colonel Vasile Zărnescu (fără a-i pronunţa şi numele) cu câteva zile înainte de pronunţarea instanţei în procesul domniei sale (prin atenționarea: « Statul de drept se fragilizează cu fiecare întârziere a condamnării discursului negaţionist, cu fiecare teorie a conspiraţiei permisă a se rostogoli în spaţiul public, cu fiecare abdicare în faţa avalanşei de curente extremiste »”[7]. De altfel, nu mai este un secret că marele schior și sluga sa de la „externe” trudesc din greu la elaborarea regulamentului de vânătoare și aruncarea în temnițe a naționaliștilor români[8], la fel ca în timpul regimului  anilor '50 ai veacului trecut.

 

Urmare a binecunoscutei sale atitudini neconforme cu obligațiile de moderator ale celei mai mari funcții în stat prevăzute în actul fundamental al Țării, marele schior subscrie ad-literam emanațiilor patronului INSHR-„E.W.” pe care îl etichetează drept „călăuză”: „Întotdeauna trebuie să luăm partea cuiva! […]”

 

Călăuză poate fi pentru el, ca alogen anti-român cu bluză roșie, dar nu a cetățenilor români, prizonieri ai dictaturii. Uite-așa, „pas cu pas” schiorul naționa a mai spart o căruță cu străchini… pentru care tot  „Turcu' plătește!”.

 

Aranjament grafic - I.M.

 

------------------------------------------------------

 

[1] http://www.activenews.ro/externe/S-a-intors-roata-istoriei-Acum-100-de-ani-belgienii-ucideau-10-milioane-de-africani-in-Congo-in-numele-civilizatiei-Artizanul-atrocitatilor-are-statuie-la-Bruxelles-131444

[2] https://ro.wikipedia.org/wiki/Al_Doilea_R%C4%83zboi_Chino-Japonez

[3] https://epochtimes-romania.com/news/40-de-ani-de-la-instaurarea-regimului-khmerilor-rosii-va-mai-amintiti-de-campurile-mortii---242589

[4] Norman Finkelstein, The Holocaust Industry. Reflections on the Exploitation of the Jewish Suffering, Editura ANTET, 2001,160 pagini, ISBN: 973-8203-70-8, p. 8

[5] Elie Wiesel, Against Silence, v.III, p.146 vezi și Norman Finkelstein, op. cit. p.17.

[6] Norman Finkelstein, op. cit. p.8

[7] DEZVĂLUIRI: Preşedintele Klaus Iohannis a cerut public condamnarea domnului colonel Vasile Zărnescu - Incorect Politic

[7] Ibidem.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu