marți, 31 ianuarie 2017

A ȘASEA SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ. MAREA PROBLEMĂ ROMÂNEASCĂ


Ne continuăm  marșul  nostru pașnic pe drumul care ar trebui să ne ducă la salvarea României, care ar trebui să ne arate cum se poate salva poporul român în istorie, publicând „A Șasea Scrisoare literară și pedagogică”. În această Scrisoare le descoperim românilor ce este aceea Probleme româneasca, în ce constă  Marea și dureroasa Problemă Româneasca. Faptul că noi, românii, de la Decebal încoace în istorie am fost numai și numai un popor victimă (cu puține excepții) constituie ce noi am denumit Problema Românească, Marea Problemă românească. Iar faptul de a ieși din situația de Popor Victimă, să dea Domnul ca acest moment să vină cât mai curând,  ar fi ceea ce noi am numit Rezolvarea Problemei românești.  Lecturând această nou „Scrisoare literară și pedagogică” românii vor face pentru prima dată cunoștință cu două descoperiri în Științele sociale, cu nouă noi concepte, este vorba despre Situația Minus informație și Fenomenul Minus Informație. Cunoscând aceste lucruri, vom înțelege mai bine istoria noastră, și de ce am fost noi toată istoria un Popor Victimă. Cum putem ieși din această  situație de popor victimă, altfel spus cum vom putea Rezolva Problema Românească o să vedem în Scrisorile următoare !


SCRISORI LITERARE I PEDAGOGICE

APEL ADRESAT POPORULUI ROMÂN !

PATRIOȚI ROMÂNI, NU MAI PUTEM AȘTEPTA, ȚARA ESTE APROAPE TERMINATĂ.  DACĂ NU  SE VA ÎNTÂMPLA UN MIRACOL ÎN ISTORIA NOASTRĂ CARE SĂ NE SALVEZE VOM DISPĂREA CA POPOR ȘI CA NAȚIUNE.

DE ACEEA TREBUIE SĂ NE ORGANIZĂM,  SĂ PORNIM LA LUPTĂ SĂ SALVĂM  ROMÂNIA ȘI POPORUL ROMÂN !
A  ȘASEA SCRISOARE LITERARĂ ȘI PEDAGOGICĂ

ADRESATĂ ROMÂNILOR

PE DRUMUL SALVĂRII POPORULUI ROMÂN ȘI AL ROMÂNIEIO SĂ CUNOAȘTEM ACUM  CE ESTE ACEEA  PROBLEMA  ROMÂNEASCĂ, SITUAȚIA MINUS INFORMAȚIE

ȘI CE ESTE  ACELA

FENOMENUL MINUS INFORMAȚIE

ACESTEA NE-AU DECIS NOUĂ, ROMÂNILOR, DESTINUL NEFERICIT ÎN ISTORIE !    În „Scrisoarea literară și pedagogică” precedentă, nr 5, am văzut ce este aceea Situația Minus Informație” (SMI), cât de importantă, în sensul rău al cuvântului, este această Situație, ce efecte negative poate avea ea atât în viața interioară a individului uman, în viața ființei umane în general și în viața socială, în istoria unei țări. Noi am fost toată istoria UN POPOR VICTIMĂ și pentru că am trăit în Situația de minus informație, sa mai bine zis de Fenomen Minus Informație.

     Așadar, atunci când un individ uman se află într-o situația grea iar el nu deține cunoștințele, informațiile necesare care să-i permită să iasă cu bine din acea situație  dificilă, din acea Situație problemă, s-o numim așa, spunem că el se găsește în Situația de Minus informație.  Ei bine, din cercetările și studiile noastre a rezultata faptul că Situația Minus informație funcționează într-o Situație problemă de viață ca un factor negativ, ca un Factor care produce efecte negative, FN. În toate domeniile economie, cultură, educație, politică, activitate socială, cercetare, etc.  Dacă într-o uzină un muncitor se găsește tot timpul într-o Situația Minus informație, (nu știe bine ce are de făcut, sau cum trebuie să lucreze) într-o Situație problematică nu o dată într-o zi sau într-o lună, ci de multe ori, efectele acest Situații vor fi cu atât mai mari.  Factorul Situație Minus informație lucrează nevăzut, dar cu atât mai sigur cu cât lucrează subteran și evaziv.

 Dar dacă într-o colectivitate, într-un sat, într-un oraș, într-o țară foarte mulți oameni se găsesc în Situația de Minus Informație,  aceste SMI se intercondiționează, comunică între ele și dau o Rezultantă negativă amplificată. Acesta este Fenomenul Minus Informație. (FMI). Efectele negative ale  Fenomenului Minus Informație,  FMI fiind o sumă și o sinteză a mai multor Situații Minus Informație în care se găsesc indivizii umani, sunt mult mai mari decât efectele unei Situații Minus Informație în care se găsește un individ uman.

      De multe ori atât ființa umană cât și Colectivitățile umane, Grupurile  sociale se pot găsi în Situații Problemă diferite, fiecare situație fiind mai gravă, sau mai puțin gravă, mai complexă sau mai puțin complexă. Nu tot timpul un Individ uman sau o Colectivitate se găsesc în SMI sau FMI…Însă în viață fără să vrem, fie că am fost neglijenți, nu am analizat cu atenție situația, factorii care sunt implicați în viața noastră, și nu am luat măsuri din timp, nu am fost prevăzători, ne pomenim că  intrăm  fără să vrem în Situații Minus Informație, care de acum funcționează ca niște capcane din care putem sau nu putem să ieșim. Murim sau suntem asasinați. 

    Descoperirea faptului că Situația Minus informație este și funcționează ca un Factor negativ, economic, cultural, educațional, social (care în viitorii imediați și medii produce efecte negative în sistem) în cazul ființelor umane,  a fost o mare Descoperire care ne poate ajuta în toate domeniile umane. De exemplu în cazul Educației…Noi, oamenii, învățăm nu atât ca să avem un bagaj de cunoștințe, de informații mai mare, ci mai ales ca să asimilăm acele cunoștințe lipsă care ne-ar trebui, minus informația, cum am numit acest minus de cunoștințe, care ne pot scoate din impasul în care ne aflăm. Situația Minus informație  (SMI) este o situați în care ne aflăm în impas, în care trecem printr-o încercare, dăm un examen…La școală ne pregătim, învățăm ca să asimilăm acel conținut de informația care ne va ajuta în viitor să nu fim în impas. Iar dacă totuși  ajungem în impas, în dificultate, în Situația-problemă  să știm  cum pe baza cunoștințelor asimilate putem  să descoperim, prin intermediu procesului gândirii (spunem că ne punem mintea la contribuție) acele informații  lipsă, pe care nu le aveam și pe care le descoperim. Ca acestea  să ne ajute să ieșim din Situația dificilă în care ne găsim. Ne ajută deci să rezolvăm Situația-problemă. 

     La fel ne găsim și în cazul Fenomenului Minus informație, (FMI) numai că în acest caz în Situația de dificultate nu se mai găsește doar un individ uman, ci o Colectivitate. În funcție de cât de dificilă este Situația problemă în care se găsește o un Grup, o  Colectivitate, un Popor, acel  Grup sau acel Popor într-un timp scurt trebuie să  găsească acele cunoștințe, acele informații lipsă pe care nu le deține, care să-i permită să iasă din Situația problemă.

     Începând cu anul 1980, când România a trebuit să-și plătească datoriile, Economia României a intrat în criză. Situația economică s-a înrăutățit mult și datorită greșelilor economice făcute de Conducerea Țării, de Ceaușescu în primul rând, dar și crizei economice în care se scufunda Economia românească astfel că începând cu anii 1985-86 nivelul de trai al românilor a scăzut atât  de mult încât viața a devenit pentru cei mai mulți  dintre  noi un chin. Stăteam la cozi interminabile pentru un kilogram de lapte, sau pentru o bucată de carne, iernile înghețam în apartamentele noastre…Nicolae Ceaușescu, fiind Conducătorul României, ca ființă umana, ca Președinte, Conductor  al României se afla deci într-o Situație minus informație. Situația  care a constat în acea că el nu știa, nu avea cunoștințele care să-i permită să scoată România din această Situația foarte grea pentru poporul român, pentru economia românească.

    Altfel spus se afla într-o  Situația Minus Informația (SMI). Nedeținând acele cunoștințe minus (de  care ar fi avut nevoie ca să gândească  soluția, Calea prin care  și el și România puteau ieși din  această macro-situație negativă) el a optat pentru soluția greșită de a strânge și mai mult șurubul,  a înăsprit și mai mult viața oamenilor. Ceaușescu nu a știut  foarte multe lucruri (SMI) și pentru că a fost neinformat, manipulat. Așa după cum se știe România și-a plătit datoriile încă din martie 1989. Din acel moment Ceaușescu trebuia să dea  din belșug hrană la români.  Nu a făcut așa. El nu a știut că Securitatea, care complota împotriva lui, îl lucra demult să-l dea jos, blocase alimentele în depozite,  ca să nu fie date românilor. De ce? Tocmai ca nemulțumirile oamenilor să crească, să se creeze situația explozivă, ca românii să se revolte  împotriva lui Ceaușescu. Ceea ce s-a și întâmplat în decembrie 1989. În ultimul an al lui Ceaușescu capii securității române în frunte cu  Iulian Vlad i-au ascuns lui Ceaușescu faptul că în securitate exista o facțiune  kaghebistă care acaparase o mare parte din securitatea română și care pregătea lovitura de stat din decembrie 1989. Că depozitele de alimente ale Țării sunt închise ca să nu se dea mâncare românilor,  ca românii  nemaiputând suporta  să se revolte…Capii securității române, oamenii care erau plătiți de poporul român să apere statul Român, realizările economice și culturale ale României, în loc să apere Statul român, reprezentat, personificat de Ceaușescu, și Economia românească au complotata împotriva Statului român, pe care l-au distrus o dată cu Ceaușescu. Așadar, în decembrie 1989 Ceaușescu, ca individ uman, s-a găsit în ceea ce noi am numit Situația Minus Informație. Faptul că el nu a fost în posesia acelui Minus de informații l-a costat viața. Iar pe noi, românii, ne-au costat morții care au fost împușcați în decembrie 1989 și distrugerea  economiei românești.

 O dată cu Nicolae Ceaușescu s-a găsit în Situația de minus informație și soția sa, Elena Ceaușescu, un om bolnav de putere ca și soțul ei. De altfel această sete de putere, această boală a puterii (pe care noi am numit-o Egoplasm, patologia Egoului mărit,  cu o dezvoltare canceroasă) avea să-i ducă la moarte.

      Luați ca indivizi umani toți cei care făceau parte atunci din CPEX, fideli lui Ceaușescu,  Conducerea partidului și a Statului român de până atunci se aflau și ei în Situația de  minus informație. Luați însă ca Grup conducător, Grupul Conductor din fruntea Statului român,  Creierul Sistemului socio-economic al României până atunci, se aflau în situație de Fenomen Minus informație. Astfel că neștiind ce se întâmplă (lipsindu-le informațiile despre ceea ce se petrecea atunci în decembrie), că în realitate era vorba de un Război mascat, complex, hibrid pregătit de mult de KGB, de CIA, de Serviciile secrete ale Ungariei, și ale altor Țări împotriva României,  război care întrase în desfășurare, au fost cu toții panicați, zăpăciți, blocați, neștiind ce decizii să ia și cum să reacționeze. Faptul acesta a făcut ca în acest Război  Conducerea partidului și a Statului român trădată de armată și de  securitate, să își piardă capul. Asta a făcut ca  lovitura de Stat împotriva lui Ceaușescu, a Statului român, a poporului român și a României să reușească. Precizăm, este greșit să credem că  lovitura de stat din decembrie 1989 a fost numai împotriva lui  Ceaușescu. Nu, a fost împotriva Statului român, trebuia distrus Statul român autentic, ca mai târziu să fie înlocuit cu  un Grup de mafioți,  de cozi de topor, așa cum bine a recunoscut Traian Băsescu, care, să jefuiască Economia Țării .

      Bine dar și o mare parte din Securitatea română în decembrie 1989, s-a aflat în Situație de Minus Informație, ca indivizi umani, și de Fenomen Minus Informație, ca grup, fapt care a făcut să fie anihilată total. Același lucru îl spunem despre Armata română în acele momente…Mai mulți generali din Conducerea Armatei, cum ar fi generalul Victor Stănculescu,  generalul Nicolae Militaru, Marin Ionel și alții știau că se pregătește o lovitură de stat împotriva lui Ceaușescu…Restul armatei  însă de la  colonei în jos  habar nu aveau că forțe speciale lucrează în mod  subteran și diabolic la pregătirea  Războiului mascat invizibil care avea să-l răstoarne pe Ceaușescu și să hotărască destinul nefericit, jalnic, murdar al  României și al poporului român în următorii 27 de ani, și câți or mai fi de aici înainte.

      Bine, dar și poporul român s-a aflat în decembrie 1989 în situația de Fenomen Minus Informație. Nu  ne-am bucurat cu toții că a căzut Ceaușescu ? Nu s-au bucurat mulți că Ceaușeștii au fost executați ?. Este adevărat că în acele zile habar nu aveam  noi că suntem manipulați, că nu este în realitate nici o revoluție, că tinerii au fost chemați să apere televiziunea ca să fie  împușcați,  totul desfășurându-se după un Scenariu al KGB-ului, ca să credem noi proștii că este revoluție. Că dacă nu  erau copii și tinerii împușcați nu credeam că este revoluție !

     Bine dar și după căderea lui Ceaușescu până azi poporul român a fost ținut în Situația de Fenomen Minus informație, și cu siguranță că vom mai fi ținuți mult timp în această situație de Fenomen Minus informație.  Ceea ce facem noi în cărțile noastre, cum ar fi „Psihologia și Pedagogia poporului român”, „Explicarea poporului român”, „Filozofia destinului românesc”, și  în cartea de față, care se va chema ”Manualul Salvării și Renașterii poporului român” tocmai acest lucru acesta îl urmărim: scoaterea românilor din Situație de Minus informația și a Poporului român din situația de Fenomen Minus informație.. Și mergând mai departe spunem că și Societățile naționale din Europa, de fapt din întreaga lume sunt ținute și se află în situația de Fenomen Minus informație. Și același lucru îl afirmăm despre populația din Statele Unite, despre întreaga Civilizație umană. De altfel starea jalnică, gravă, periculoasă a Civilizației umane se datorează faptului că miliarde de ființe umane de pe  planeta aceasta se află în Situația de Minus informație, iar Civilizația umană se află în situația de Fenomen Minus Informație,  fapt care face ca întreaga Civilizație umană să se afle în situația gravă, periculoasă în care ne găsim cu toții.

     De altfel faptul că mai toate Țările de pe planeta aceasta se află în Criză, criză economică, morală, educațională, culturală, de mediu, etc, că întreaga civilizație umană se află în stare de criză se datorează, cum spuneam, și acestor doi Factori negativi, care sunt Situația Minus Informație și Fenomenul Minus Informație. Și tot datorită acestora Societățile naționale și Civilizația umană nu pot să iasă din criză, pentru că nu deținem cunoștințele care să ne permită să ieșim din criză, efectele acestei Stări de criză la nivel individual, național și  global fiind din ce în ce mai grave, mai periculoase.

     Nu este așa că descoperirile noastre, concretizarea,  vizualizarea Situațiilor Minus Informație și a Fenomenelor Minus Informație, pe care acum le vedem pentru prima dataă asemenea unor Vectori, a  unor Factori, a unor Legi care acționează în societate, viziunea pe care v-am descris-o  ne face să ne ia cu fiori pe șira spinării  !? Din păcate această viziune este cât se poate de reală, de îngrozitoare și de periculoasă. Omul ca individ social și Civilizația umană  se află în criză şi pentru că  până acum nu s-a știut ce este aceea o Situație Minus informație și Fenomenul Minus informație, (cât de subtil, de pervers, de complex, de aleatoriu, de cumulativ și de  distructiv  lucrează efectele acestor  Situații  care se perpetuează în timp și în spațiu) și cum  poate ieși Omul ca ființă umană din Situația de Minus Informație, și Societatea, Colectivitățile și Civilizația umană din situația de Fenomen Minus informație.

      Ce ciudat, putem să spunem, omul știe de mii de ani că deține puține cunoștințe, dar află abia acum, după mii de ani, că în viața și în istoria lui există Situații dificile, Situații problemă, Situații Minus informație și  Fenomene Minus Informație în care omului îi lipsesc  anumite informații ca să iasă din  acea Situați dificilă. În „Psihologia și Pedagogia Situației Minus informație și a Fenomenului Minus informație” noi studiem în detaliu și în profunzime aceste Situații,  clasificându-le, căutând metodele și mijloacele care îl vor ajuta pe Om să iasă atât din Situația de Minus Informație cât și din cea de Fenomen Minus informație,  aceasta fiind mult mai periculoasă, putând să decidă destinul fericit sau nefericit al unui popor, sau al omenirii.

     De aceea Omul trebuie să învețe să se apere în fața acestor Factori negativi (pentru că am văzut că atât Situația Minus informație cât și Fenomenul Minus informație acționează ca niște Factori, ca niște Vectori, ca niște Forțe nevăzute pe care trebuie să le cunoaștem pentru a le putea controla și utiliza în folosul nostru. Așa cum există Legea gravitației în fizică, există și Legea Situației Minus Informație și  Fenomenului Minus informație în societate și istorie pe care trebuie să o cunoaștem ca să ne ferim de acțiunea ei difuză, subtilă, subterană, complexă.. De multe ori acești factori  acționează în viața  și în istorie omului  în mod brutal, misterios, ca niște forțe oarbe, dezlănțuite. Ne vin în mine imaginile bulevardelor din București în decembrie 1989, după căderea lui Ceaușescu…Milioane de oameni au ieșit pe străzi, care naivi credeau că participă la revoluție, sau participau la marșuri de protest…Habar nu aveam noi atunci că ne găsim în Situația de Minus informație și de Fenomen Minus informație, că suntem niște cobai într-un experiment,  într-un Scenariu, că suntem manipulați ca niște turme de oi proste…

    A trebuie să treacă mai bine de un sfert de veac  ca să aflăm lucrul acesta…Și nici acum nu știm tot adevărul. Adică și acum, după 27 de ani, suntem cobaii și manipulații  Fenomenul Minus Informație. Sau, să ne aducem aminte Fenomenul Piața Universității, așa cum a  fost numit el…Atunci am crezut cu toții că demonstrăm pentru democrație, împotriva comunismului,  pentru ca România să o apuce pe calea democrației și a căii de dezvoltare capitaliste…În realitate,  așa după cum s-a aflat, fenomenul Piața Universității a fost pregătit și demarat de securitate la sugestia lui Brucan, că a fost o metodă prin care populația românească trebuia revoltată, agitată, manipulată, epuizată…Că oamenii securității au fost cei care au dat foc autobuzelor, ca să  aibă motiv să aducă minerii în București.

      Acum că știm ce este aceea Situația Minus Informație și Fenomenul Minus informație haideți să vedem ce s-a întâmplat în realitate în decembrie 1989, ce s-a întâmplat și ce se întâmplă cu poporul român în anii aceștia nefaști, când nea-am distrus economia și când poporul român a fost destructurat într-un mod inimaginabil. A fost revoluție, a fost lovitură de stat ?  Ce au fost de fapt evenimentele din decembrie 1989 care ne-au adus atâtea nenorociri ?

                                                     2

     În concluzie, nouă, românilor,  ca indivizi umani, ca familii și ca popor ne merge rău și pentru că ne aflăm în Situația de Minus informație și în situația de Fenomen Minus informație.  Şi asta nu de azi sau de ieri, ci de la început. Ne amintim că în Scrisorile 2 și 3 noi am vorbit pentru prima dată în Istorie despre Problema Românească, cea mai Mare și cea mai Gravă Problemă a noastră  pe care am și definit-o în esența ei. Acum știm cu toții ce este aceea Problema românească. Faptul că noi, poporul daco-român, de la Decebal încoace am fost numai și numai un popor Victimă al istoriei, al altor popoare și al nostru înseamnă că ne-am găsit în interiorul Problemei românești. Și găsindu-ne noi în interiorul Problemei românești, care a funcționat ca o Capcană în care am fost introduşi dar ne-am băgat şi singuri și ca un Malaxor care ne-a măcinat forțele, energiile și sufletele, NOI NE-AM GĂSIT ÎN ACELAȘI TIMP ÎN INTERIORUL FENOMENULUI MINUS INFORMAȚIE.  Precizăm însă că în primul rând am fost Victima noastră, și apoi a Forțelor oculte din afară. Noi singuri ne-am adus în situația de Popor victimă aflat în situația de fenomen Minus informație. Noi suntem primii care ne-am creat această Situație, din care nu am mai reușit să ieșim nici până acum !

  Așadar, de 1900 de ani poporul daco-român nu a reușit, cu câteva excepții, în perioada Basarab I, Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare și Mihai Viteazul, să iasă din situația de  Victimă, sau cum o numește Mihai Eminescu, de Subistorie…În momentul în care vom ieși din Situația de Popor victimă al istoriei și al nostru atunci vom spune că am rezolvat Problema românească…Dar cum situația noastră, a Organismului național românesc, după căderea lui Ceaușescu s-a înrăutățit grav, enorm de mult, la ora actuală, anul 2017, România mai este doar 20-30 la sută din ce era în anul 1989, ultimul an al lui Ceaușescu, și cum Ființa națională românească este distrusă permanent metru cu metru, este limpede că dacă nu ne trezim și nu încercăm să rezolvăm Problema românească, vom dispărea ca popor și ca națiune.

    Așa cum am arătat cu date, cu cifre, cu suficiente argumente, pentru că Organismul național românesc a regresat atât de mult în acești 27 de ani, România a ajuns la stadiul în care eram în anul 1950. Adică la o populație de 16 milioane de locuitori, din care peste 5 milioane au emigrat la muncă în străinătate, aceasta fiind forța de muncă activă,  cea mai bună.  Pierzând Forța de muncă cea mai activă, cei mai bună noi suntem acum în situația de a fi un popor infirm, neputincios. Altfel spus, ținând seama că în țară mai suntem 11-12 milioane de locuitori, că satele și orașele s-au depopulat, s-au pustiit, putem să spunem că suntem într-o situația mult mai rea, mai gravă, mai periculoasă decât în anul 1950. Privind cu tristețe în urmă vedem că încercarea lui Nicolae Ceaușescu de a asigura României o stare de suveranitate și de independență deplină, (când România nu a mai fost o ţară şi un popor Victimă) realizată prin politica sa de dezvoltare forțată a României,  ca și prin politica externă foarte demnă pe care adus-o,  a durat foarte puțin.

    În perioada 1965-1989 România a reușit să iasă din starea de Victimă a Istoriei, reușind să fie o Țară  independentă și suverană, care își croia propriul său destin în istorie. Bineînțeles că URSS, (condusă în acel an 1989 de Mihail Gorbaciov, care prin răul pe care l-a produs în primul rând celor care trăiau în URSS, dar și celor din Țările din sfera de influență a URSS, este unul din marii criminali ai Omenirii, opinie afirmată și de Președintele Rusiei, Putin),  SUA, unele Țări Europa ca Germania, Franța, Ungaria nu au văzut cu ochi buni  STAREA DE SUVERANITATE A ROMÂNIEI. Când România și poporul român  nu se mai aflau în starea Victimă a istorie, și în urma Scenariului gândit de KGB și CIA, în colaborare cu Serviciile secrete maghiare și cele franceze, și se pare și cele din Serbia au pus la cale  Proiectul Războiului mascat invizibil  pe care l-au declanșat în decembrie 1989 împotriva României.

    Așadar, evenimentele din decembrie 1989, care au început încă din primăvara anului 1989, când turiști sovietici s-au stabilit incognito în România, nu au fost doar  niște simple evenimente de revoltă,  și nu au fost nici doar o Lovitură de stat, CI AU FOST UN RĂZBOI MASCAT ! FOARTE SOFISTICAT, DESFĂȘURAT DUPĂ UN SCENARIU GÂNDIT DE KGB ȘI CIA, CU ACORDUL  PREȘEDINȚILOR URSS ȘI SUA, CARE L-A ALUNGAT ȘI L-A EXECUTAT PE CEAUȘESCU, DAR A DISTRUS ÎN ACELAȘI TIMP ȘI STATUL ROMÂN, INTRODUCÂND ORGANISMUL ROMÂNESC PE O LINIE NEGATIVĂ DE EVOLUȚIE ȘI ÎNTR-O MACRO-SITUAȚIE FĂRĂ IEȘIRE PE CARE NOI AM NUMIT-O FUNDĂTURĂ ISTORICĂ ! Și din care nu știm cum o să ieșim !

    Și acum ne vom apleca asupra Evenimentelor din decembrie 1989, despre care noi afirmăm că au fost mai mult decât o Lovitură de stat mascată,   AU FOST UN RĂZBOI  MASCAT INVIZIBIL, SAU MAI PRECIS UN RĂZBOI HIBRID, CARE AVEA SĂ INTRODUCĂ ROMÂNIA ÎN CEL MAI MARE RĂZBOI MASCAT DIN ISTORIA NOASTRĂ ÎN CARE NE GĂSIM ȘI ACUM ȘI CARE A DISTRUS ORGANISMUL NAȚIONAL ROMÂNESC ÎNTR-O MARE MĂSURĂ.     Ca să înțelegem lucrurile acesta, ca dumneavoastră cititorii să fiți scoși din  Situația de Minus informație în care ne găsim cu toții de 27 de ani haideți să o luăm mai de departe. Vă propunem să cunoaștem mai multe lucruri despre Războiul hibrid și desper Războiul mascat invizibil, care s-au abătut asupra României și care ne-au distrus.

RĂZBOIUL DE TIMP MILITAR. Așa după cum știm poporul român  de la războaiele daco-romane până la al Doilea Război mondial, inclusiv acesta, s-a confruntat doar cu  Războaiele de tip militar. Care sunt războaie vizibile, ce se poartă pe față. Adică Basarab I, care reușise să unească într-o țară cnezatele și voievodatele din stânga și din dreapta Oltului, punând bazele Țării Românești, în vara anului 1330, prin  cercetașii săi, prin faptul că regele Carol Robert de Anjou i-a cerut să i se închine și să-i plătească tribut, Domnitorul român genial  (de la Burebista este acela mai mare strateg pe care l-a dat pământul românesc. Decebal din păcate nu a fost un mare strateg, dacă era ar fi câștigat războiul cu Traian, și de la  această  însușire a lui, de a nu fi fost un bun strateg, dar mai ales de la faptul că nu a fost un geniu,  i s-a tras și moartea, și i s-au tras poporului daco-român toate nenorocirile pe care le-au trăit părinții și bunicii noștri și pe care le suferim, vai, și noi în această perioadă postcomunistă) care a fost Basarab I, a știut pe unde au intrat trupele maghiare în țară, (pe la Turnu Severin), știa unde vrea regele Maghiar să ajungă, la Curtea de Argeș…etc. Și în funcție de  informațiile pe care le avea despre mișcările Armatei lui Carol Rober de Anjou și-a organizat Oastea lui de țărani și de ciobani, strategia de a luptă, aceea de a hârțui dușmanul  permanent din umbră  fără să dea o luptă decisivă cu el,  iar la sfârșit să-l aștepte în trecătoarea Pasul Oltului pe unde urma să se retragă  Regele maghiar. Unde i-a zdrobit aproape total pe maghiari.
    Din păcate, nefiind un spirit ofensiv, Basarab I nu a fructificat până la capăt această mare Victorie, așa cum ar fi fost bine, astfel că după aceea urmașii lui și poporul român au suferit în continuare  de suferit necazuri și umilințe din partea maghiarilor. Ce ar fi însemnat ca Basarab I să fi fructificat victoria de la posada din noiembrie 1330 ?  După ce i-a zdrobit întreaga armată, că sărmanii oșteni maghiari nu știau nici pe ce lume sunt, Basarab I trebuia să-și fi luat câteva pâlcuri de oaste, călărimea, să-i fi urmărit pe maghiari până la Buda și să-i fi distrus întreaga armată. Ar fi putut chiar să-i izgonească pe maghiari din pusta maghiară, care fusese pământ al dacilor în vremea lui Burebista și a lui Decebal. Dacii locuiau pe  pământul lor străvechi de la Bug  până în Centrul Europei de când se știau. Pământul pe care locuiesc acum maghiarii este pământ dacic, pământ strămoșesc. Domnitorul Basarab I, dacă ar fi avut în subconștientul lui tendința către cucerire, dacă ar fi avut în codul genetic genă de cuceritor,  și în subconștientul lui setea de glorie și dorința de  a-i supune pe alţii ar fi mers până la Buda,  i-ar fi izgonit pe maghiari  şi și-ar fi întins Țara până unde se întindeau dacii. Basarab I  avea însă psihologia unui țăran care își vede de pământul lui și nu se duce să cucerească pământul altora. Generațiile de strămoși de la Decebal până la el îi transmiseseră  frica de năvălitori, tendința defensivă, precauția. De aceea în codul lui genetic și în subconștientul lui nu se găseau aceste tendințe de cucerire, setea de glorie, ci aceea de a fi legat de locul lui, de moşia lui, aşa cum îi dicta instinctul de conservare.

 Același comportament aveau să-l aibă mai toți urmașii lui Basarab I, chiar și Mircea cel Bătrân și Mihai Viteazul, care au fost Conducători de oști viteji, inteligenți și buni strategi…Nu au ieșit din granițele țării să se ducă să cucerească alte neamuri, sau ca să-și mărească țara. Măcar armatele pe care le-au învins trebuiau urmărite dincolo de granițe și distruse. În mentalul lor era scris că noi nu suntem popor cuceritor, ci suntem un popor slab și defensiv…Chiar și Mihai Viteazul în campaniile lui nu a ieșit din granițele țării  căci Ardealul și  Moldova  sunt tot pământ românesc.

    Războiul lui Basarab I cu Carol Robert de Anjou a fost un război clasic militar, și așa aveau să fie toate războaiele noastre până după al Doilea război mondial când ne-am confruntat cu Primul mare război mascat invizibil, care ne-a făcut foarte mult rău. Este vorba despre Experimentul comunist mondial, referitor la noi, Experimentul  comunist național.  Experimentul comunist mondial, la care o să ne referim pe alerg într-o altă scrisoare, este o Metodă a Războiului  mascat invizibil foarte parșivă și distructivă, foarte periculoasă.

RĂZBOIUL DE TIMP MASCAT INVIZIBIL. Am văzut mai sus ce este Războiul  militar, în care știm că se înfruntă două armate, este un război care se duce pe față, între un Pol de putere numit Agresor, cel care declanșează războiul și un al doilea Pol de putere, care este constituit de poporul sau de țara care sunt atacate.
     Ei bine, în afara acestuia mai există un al Doilea Tip de război denumit de noi Mascat invizibil. Cunoaștem acest război foarte bine, mult mai bine decât SRI-iul sau decât analiștii Armatei române (care nu mai există), pe care i-a durut în fund că Economia Țării este distrusă, deși era datoria SRI și a Armatei să apere Țara, pentru că îl studiem de foarte mult timp, încă din anii 1990 când ne-am dat seama că mineriadele,  conflictul de la Târgu Mureș, Piața Universității, punerea maselor să se confrunte între ele de către partide, încăierarea românilor între ei, conflictele care au cuprins întreaga Societate românească, nu sunt întâmplătoare, ci ele fac parte dintr-un Scenariu, dintr-o regie  bine gândită care se aplică în practică.  Faptul că din 1990 încoace nimic nu merge în Țara aceasta, că nu s-a construit nimic ci numai s-a distrus și s-a vândut, că  suntem atât de dezbinați,  aflați veșnic în certuri face parte din  acest Mare Război mascat invizibil. Este modul de a se manifesta și de a ne distruge al acestui Războii…Atunci, anii 1990, 91, 92 am început să studiem acest Tip de război mascat invizibil. Acest Tip de Război presupune distrugerea Economiei unei națiuni, distrugerea unui Stat, a unui popor cu mijloace și metode care nu se văd. Fără să se tragă un glonţ sau să curgă sânge ! Agresorul nici el nu este văzut și de cele mai multe ori Agresorul (care poate fi unul singur sau pot fi mai mulți, diferiți sau unul Colectiv) i  se prezintă Agresatului ca Prieten, care vine cu intenții bune.  Care vine cu investiții, care dorește o colaborare avantajoasă pentru ambele părți etc. Este ceea ce ni s-a întâmplat nouă, românilor. După 1990, după ce Nicolae Ceaușescu a fost asasinat și Statul român a fost distrus Uniunea Europeană și NATO ne-au spus : veniți la noi. Dar ca să intrați în NATO și în Uniunea Europeană trebuie să faceți voi ce vă spunem noi, adică niște reforme, să dați niște legi, să îndepliniți un număr de condiții. Guvernele române, care bineînțeles erau vândute, formate din incompetenți și din trădători de țară, au făcut ce li s-a spus din Afară. Au privatizat întreprinderile, au dat Legea prin care străinii pot cumpăra pământ în România, etc, dar ce nu au făcut…rezultatul îl vedem astăzi, este îngrozitor: România nu mai are industrie, nu mai are economie, cultura, învățământul și sănătatea sunt la pământ. Peste 40 la sută din pământul arabil al Românei a fost vândut. Niciodată poporul român și România nu au fost distruse atât de mult.

      Așadar, am spus că în cazul Războiului mascat invizibil Agresorul, care este mascat și invizibil, folosește metode și mijloace perfide care nu se văd, pe care Agresatul nu le detectează, nu ştie să le descifreze și care reușesc să-l păcălească, astfel că într-un timp mai mic sau mai mare se trezește fără să-și dea seama distrus. Este, cum spuneam, cazul României.

    Pentru că noi tratăm Războiul Mascat invizibil într-o carte dedicată acestui subiect, vom spune numai că Războiul mascat invizibil este foarte savant gândit, astfel încât Agresorul nici nu-și dă seama cum este distrus și că va fi distrus. Şi de asemenea nu are  metode şi mijloace de a-l combate. Altfel spus, din punctul de vedere al celor două concepte introduse de noi în Ştiințele sociale, Situația Minus Informație și Fenomenul Minus Informație, vedem cum în acest tip de război invizibil Agresorul se află în situație de Plus informație şi de Fenomen Plus informaţie, de aici superioritatea lui  (deține mult mai multe cunoștințe în raport cu Agresatul) iar Agresatul se află în Situație de Minus Informație și de Fenomen Minus informație.  Aflat în situația de Minus informație și de Fenomen Minus informație Agresatul nu știe cine îl agresează, cu ce mijloace, cu ce metode,  ce urmărește Agresorul și cât de periculos și de distructiv este acest război care îl vizează pe el. Altfel spus Agresatului îi lipsesc acele cunoștințe care l-ar ajuta să  iasă învingător sau măcar să se apere în fața  Agresorului. Acum vedem cât de important este ca în viață și în istorie, în toate domeniile Omul să  cunoască ce este acea Situația Minus Informație și Situația de Fenomen  Minus informație pentru că numai cunoscând foarte bine acești Factori negativi Omul va putea să depășească Situația Minus Informație și  Fenomenul Minus Informație. Care așa după cum vedem sunt foarte periculoase pentru om.

  Spuneam că Războiul Mascat invizibil este foarte complex, gândit în perspectivă și foarte savant elaborat. În  structura acestui Tip de război intră un mare număr de războaie  mascat invizibile, cum ar fi războiul financiar (crizele financiare), războiul economic, cu componenta sa principală criza economică, războiul informațional, războiul psihologic, războiul cultural, care nouă ne-a distrus Cultura, războiul educațional care nouă ne-a distrus  Educație și Învățământul, războiul ecologic care ne-a jefuit de păduri, războiul cibernetic, războiul  electronic, războiul politic, social, axiologic etc. Este o nebunie ce este cu acest Războiu invizibil al Răului, al perversiunii. Este produsul cel mai rafinat și diabolic al unor Minți bolnave.

 Fenomenul Minus Informație, în care noi, românii, poporul român ne aflăm de 27 de ani, timp în care Organismul românesc a fost distrus în cea mai mare parte, este Dușmanul nostru nr 1, foarte agresiv și distructiv, din care trebuie să ieșim cât mai repede. Despre Războaiele informaționale, psihologice, educaționale, și de alte tipuri  care au agresat şi au distrus România o să ne ocupăm în  alte Scrisori mai încolo…

Acum ar trebui să ne ocupăm de cel de al Treilea tip de război pe carel-am numit RĂZBOIUL HIBRID. În rezumat Războiul  hibrid este războiul în care întâlnim atât metode și mijloace ale războiului mascat cât și elemente ale războiului militar. Așa cum a  fost Războiul din decembrie 1989 care l-au răsturnat pe Nicolae Ceaușescu și care a distrus Statul român, care nu a mai apărut până azi, și care ne-a introdus pe o Linie de evoluție negativă, într-o Macro-Situație distructivă și autodistructivă, și ceea ce este lucrul cel mai periculos și grav, în ceea ce noi numim FUNDĂTURA ISTORICĂ, DIN CARE, VAI, NU ŞTIM CUM O SĂ IEŞIM.  Dar de RĂZBOIUL DIN DECEMBRIE 1989 CARE ESTE CONSTITUIT DIN TOTALITATEA EVENIMENTELOR PETRECUTE ÎN România în anul 1989, îndeosebi în decembrie 1989, o să ne ocupăm în scrisoarea următoare.


01 2017   Prof Ştefan Dumitrescu, Purtător de cuvânt al Biroului de Viitorologie de la Bucureşti, scriitor


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu