marți, 16 iunie 2020

BEN TODICĂ - CELULA SF 4 (Limba binecuvântării)




CELULA SF 4 (Limba binecuvântării)



Iisus a spus: „Eu sunt ușa: de va intra cineva prin Mine, se va mântui” (Ioan 10,9). Pe nici o altă cale nu este cu putință să intri în Împărăția Cerurilor. Însă „poarta” este strâmtă. Acum ni se ia și această poartă. Simbolurile Credinței, ale Înțelepciunii și ale Conștiinței ne sunt încet spulberate. Limba Română este cheia de la portița Domnului. Toate națiunile avem o cheie diferită, ni s-au dat chei diferite la Turnul Babilonului și vibrațiile limbii ne reprezintă ca națiune, popor ales prin cheia dăruită. Ne-a ales să fim români, pe alții i-a ales să fie saxoni, evrei, germani, slavi, arabi, chinezi etc. Oricât de perfect vei învăța o altă limbă și oricât de credincios vei fi prin comportament, nerespectarea darului care e în AND-ul tău nu te va ajuta să treci prin Poarta Domnului. Structura adn-eului s-a aranjat atomic prin vibrația și frecvența iubirii părinților, de la formarea ta în pântecul mamei și la intrarea în lume i s-a adăugat darul limbii. Această cheie ni se fură azi. Ni se remodelează Instinctul, adevărata noastră sabie înăbușită de rațional. Ni se omoară capacitatea de gândire. Se desființează parcările de pe străzi și se pun balustrade de separare între pietoni pe trotuare ca să ne separe de cei din direcția opusă și apoi se marchează trotuarul cu linii de distanțare de cel din față și spate. E comic! Nu?

La noi, în România se separă deja grupurile și prin vorbire. Golănașii de stradă îi trag cu englezescul “OK” și franțuzescul “UiUi”, care în engleză înseamnă ”fă pipi băiețel și supune-te”. Dar asta se făcea și pe vremea comunismului, pe bulevardele orașelor mari “Șmecherașii de Bucale” tot cu “OK” și “I love you baby” îi trăgeau pentru că asta face Lucifer, se răzvrătește împotriva lui Dumnezeu de fiecare dată. Acesta e motivul pentru care au fugit de acasă toți răzvrătiții, ca să demonstreze că ei sunt dumnezei. Înțelepciunea și Conștiința nu au nicio legătuă cu orânduirea, ci cu dumnezeii ei. Președintele Iohannis, fost profesor de fizică care înțelege că suntem energie și nu are probleme cu vibrația limbii române sau a celei engleze, că el se roagă în germană, motiv pentru care nu-i pasă de tradiția și respectul limbii neamului care îi afectează imunitatea. Domnul președinte nu a dat nicio lege în apărarea  și conservarea etichetei în societate și instituții. Totul merge, bani să iasă. Acest amestec de limbi crează în conștiința omului un fel de ciorbă spirituală, un fel de război psihologic împotriva trunchiului uman.

Dumnezeu i-a dat un pic de nas lui Lucifer și acum, el și-a luat lumea în cap. Oamenii  se vor întâlni în restaurant separați ca și găinile în cuști, distanțați unii de alții, în avioane scaunele distanțate, iar prețul biletului de trei ori mai mare. Cred că vor desființa și stadioanele și vor rămâne doar câteva echipe pe pământ care își vor televiza meciurile global ca să poată fi viabile financiar; în magazine și piețe vom intra într-un cordon buclă continuă și restul cumpărăturilor prin internet. La comuniști te înghesuiai unul în altul și făceai haz de necaz cu bancuri, acum îți vei spune bancuri singur, însă nu cred pentru că adus în starea asta, devii găină. Se pune atâta presiune pe omul din vestul democrat să supraviețuiască încât m-a dus la concluzia că eram mult mai liber în comunism. După cele opt ore de muncă eram liber să-mi exersez înțelepciunea și conștiința și chiar s-o împletesc în trăiri noi cu cei din jur în comunitate. Vestul, l-am găsit înlănțuit de griji și îngrijorări pentru supraviețuire. Când ai golani cu peste o sută de miliarde de dolari din care, 90% din ei aparțin prin taxa societății, iar 99% din populația planetei trăiește la un nivel de milă, și asta după o sută de ani de progres tehnologic îți vine să plângi. Lor ce le pasă: Dezbină și controlează!

Demolarea și ștergerea din istorie a personajelor istorice este parte din ștergerea identității promovată de globaliști. Ei să vină după…, și te dau afară de pe teritoriu, spunându-ți că tu nu mai poți demonstra că ești parte din acel loc. Toate imperiile s-au format pe spinarea sclavilor și a jefuirii localnicilor și chiar exterminarea culturilor locale. Tu ai ales să emigrezi în imperiul creat de Căpitanul Cook și acum îi dai jos statuia? Dacă nu era Cook, tu rămâneai acasă. Nu exista America. De ce ai mai emigrat? Ai emigrat într-un loc creat de el, deci respectă-l. Dacă îl dai jos, atunci globaliștii te vor da afară pentru că acele locuri nu mai există acum pentru că ai ars documentul de identitate. Asta reprezintă urmele vechi arheologice și cultura scrisă și cântată etc. Treziți-vă Conștiinta și judecați! Cine controlează prezentul, controlează trecutul și identitatea ta pentru că tu ai renunțat la identitate prin distrugerea trecutului tău. Dacă, îi dai jos pe Ștefan, pe Mircea, Mihai și Țepeș, ce mai rămâne? Nimic! Ești un nimenea în drum. Primești un picior în fund de la străin și roiul la spălat bătrâni  prin Europa, CARE E DE FAPT A TA, nu numai a lor.  După ce i-ai apărat sute de ani de năvălirile barbare, acum trebuie să te rogi de ei să te primească în casa ta? Sclavagismul e crâncen azi, e modern și deasemeni tributul către imperii e ascuns sub numele de taxe.

Să accepți desființarea instituțiilor, de exemplu poliție, pușcării, școli, spitale etc. create de-a lungul sutelor de ani, e permisă de globaliști sau de cei care vor să schimbe lumea, tocmai cu intenția de a desființa totul pentru a aduce un sistem nou de exploatare. Protestele care au loc sunt premise până servesc scopul noii orânduiri să se implimenteze - Construirea Societății Biotech.

Grupurile astea din Valea Siliconului care se cred Lucifer, că ei știu totul mult mai bine despre ce-i bun omului, au hotărât un nou experiment al vieții pe Terra.

Ce ne demonstrează această vale prin viteza evenimentelor e că nimic nu e la voia întâmplării și natural, și că totul este programat și direcționat cu zeci de ani înainte de a se întâmpla. Toate războaiele de pe pământ în ultima sută de ani și chiar dintotdeauna, putem zice, nu au avut loc din motivele prezentate lumii, ci au fost plănuite dinainte, cu intenția ca rezultatul să duc în ținte și scopuri pregătite dinainte. Cultivăm în mase onoare, cinste, frumos, bunătate, iubire, curaj ca să putem noi, cei din umbră cultiva cu înfierare, înveninare și violență pasul înspre ținta gândirii noastre. Minciuna e esența speciei umane. Așa înaintează. E un sistem care conduce evoluția speciei de zeci de mii de ani. Abandonarea acestui mecanism se face doar prin înțelepciune și conștiință, fapt care ne direcționează (pentru conservarea minciunii) în direcția desființării lor. Gândiți-vă că noi fiind împinși spre frumos, îi ajută pe “ei”, să coboare tot mai adânc în întuneric și pornind de la premiza asta: că dacă noi am renunța la frumos și am cultiva urâtul i-ar face oare pe diavoli să renunțe la urât? E ca și cum, eu ca bunic m-aș apuca să port pantaloni cu turul mai jos de genunchi, presupunând că asta l-ar face pe nepot să-și ridice pantalonii mai sus pe talie? Credeți că ar merge?

De la războaiele din Irak și Afganistan, media a fost încorporată în industria de război americană și încetul cu încetul în tot vestul, în securitatea statului și al intereselor așa zise din umbră. Ei/ele au devenit, putem zice ca pe vremuri în “serviciul partidului”. Prin privatizarea totală a instituțiilor statului și a infrastructurii, țările și-au pierdut suveranitatea. Ele există doar ca un birou de control al marelui centru - UMBRA/LUCIFER (Noul dumnezeu). Lumea vestului este tratată acum ca o echipă de animale sălbatice care sunt ațâțate și înrăite, înfierbântate, înfuriate ca să câștige un meci împotriva unei alte echipe de animale. Asta se poate pentru că nu mai au înțelepciune și conștiință, nu mai gândesc liber sunt programate, ÎNRĂITE să se comporte ca o fiară. Așa au reușit să invadeze și să poarte războaie violente împotriva aproapelui lor. Orice inițiativă a indivizilor treji, care încearcă să readucă la realitate masa de oameni este automat suprimată și izolată din massmedia. Dacă privim în urmă, realizăm ca toate evenimentele și catastrofele au fost premeditate și pregătite pentru a ne aduce la stadiul de azi. La instaurarea noii orânduiri sociale.

Dacă nu ne trezim la timp vom deveni o piesă integrală din Inteligența artificială a pământului care, în final va fi direcționată să cotropească alte planete din jur. Va căuta poate să se unească cu alte inteligențe din univers ca să lupte împotriva creatorului.

Diversitatea care ne-a înflorit până aici nu mai există. Nu mai există nicio entitate care să lupte pentru ea. America, Rusia, China, Israel, Germania, Anglia, Japonia etc sunt deja de mulți ani doar pioni pe tablele de șah. Diversitatea a fost creată tot de cei care o distrug azi. Înțelepciunea liberă și Conștiința își trăiesc ultimile clipe ale experienței omului pe pământ. Îmi pare rău să o spun, și cu durere zic că pe toate ecranele vom vedea doar maimuțe care mimează ceea ce a fost odată omul. Asistăm la mutilarea speciei umane. Totul e teatru al absurdului cu vaccinuri și viruși aprobați și neaprobați de profitorii lacomi, Jokers aplaudați de noua lume. Spitalele și medicina au devenit instituții ale profitului burselor nu al conservării vieții. Cum poți să te unești cu o Europa condusă de persoane care nu sunt alese de mase și care dau socoteală unor forțe din umbră. Țările Europei au fost hipnotizate ca niște pui de găina de un șarpe veninos și se îndreaptă spre el plecați ca să le sugă sângele și să-i injecteze cu veninul dulce al supunerii. Cum se face de îi respectăm pe cei cu bani chiar dacă sunt necalificați și murdari prin etica lor de acaparare și ocolire a legilor? Prinși cu musca pe căciula nu-i amendăm și îi lăsăm să-și bată joc de noi și de viitorul copiilor noștri. De la căderea blocului comunist încoace s-a distrus învățământul, iar acțiunile celor de la putere, de decizie au demonstrat ignoranță și incapacitatea lor de a conduce și a ne proteja interesele, fapt care acum ne-a ajutat să indentificăm corupția și crimele comise de aceștia. Criminali care s-au ascuns unul după altul, falsificand evenimente și rezultate înspre realizarea intereselor lor și acest curs, fapt a dus la scăderea standardului de viață al omului la nivel global. De ce majoritatea suntem scoși la pensie de bătrânețe pentru că ne pierdem din performanța fizică și psihologică, în timp ce îi lăsăm pe ei să ne paraziteze, să ne traumatizeze după o viață de muncă cinstită și taxe plătite cu bună credință, pe milionarii “ăștia” care ajunși la o vârstă debilă îi lăsăm să-și bată joc de noi, să ne hotărască soarta. Le încredințăm viitorul copiilor noștri în mâini. Acești psihopați (comportamentul lor o dovedesc) își bat joc de noi. Le-am dat în mână puterea de decizie fără să realizăm cât de bolnavi sunt. Îi lăsăm să ne pună în jug, să ne pună lanțul în nas. Suntem conduși oare de o casă de nebuni!? E oare posibil, Doamne?

Credincioșii lumii au mare cuvânt în toate aceste războaie și sărăcie ce au loc pe pământ, însă ei aleg să fie cuminți, “cred ei”. Din nou s-au dat patru miliarde de dolari bancherilor din Wall Street. De ce nimeni nu protestează și nu strigă împotriva lor? Cine fură și nu se gospodărește cum trebuie, să fie lăsat să se prăbușească, să dea faliment. Să dăm șanse și altor încercări! Îi ținem pe falimentari în continuare să ne sugă sângele?

Tehnologia este făcută să ne servească atunci când avem nevoie de ea, nu să ni se bage pe gât forțat. Putem avea automate și carduri digitale, care pot trăi în armonie cu banul de hârtie și moneda. De ce nu pot trăi în armonie? De ce trebuie distruse instrumentele care ne ușurează viața? De ce nu avem posibilitatea și confortul să le avem pe toate permanent? Viața nu e făcută doar pentru profit și economii, standarde și conformări. A nu te conforma, nu înseamnă a fi condamnat la moarte așa cum ne faceți voi să credem. A avea dreptul să trăiești ca leneș e și ea o virtute, parte din diversitatea cerului.  Ni se cere să acceptăm această nouă formă de societate. De ce? De ce nu ne opunem dacă nu ne place sau nu e corect? De ce acceptam tot ce ni se aruncă sub masă? Chiar am uitat cine suntem? Al cui chip și asemănare îl avem? Chiar am uitat că avem o casă și că avem cheia în buzunar de la intrare. De ce am dat-o uitării și o lăsăm să ruginească. Am uitat de vorbele lui Iisus Hristos? De la Babilon încoace am luat-o pe căi greșite și ne-am sălbăticit. Suntem obligați să avem grijă de toți cei de lângă noi și să-i ocrotim. Ni s-a dat limba ca o a doua șansă, ca prin ea să ne întoarcem acasă. Ni se ia și asta?

Cred că a sosit timpul ca omul să-și recâștige demnitatea de specie divină! Lumea de pe întreaga planetă să se conformeze și să respecte regulile impuse de părinții ei. Pentru că această lume e o lume conștientă, o lume credincioasă, însă dacă noi nu ne ridicăm la acest nivel de respect, ce ni se atribuie, vom plăti amarnic prin distrugerea a tot ceea ce a construit omul bun de-a lungul miilor de ani: demnitate, cinste și respect ceresc, cu înțelepciune și conștiință umană, întru creație și creator. Cheia lăsată prin limbă de moarte de IISUS, Cheia binecuvântării.




BEN TODICĂ










2 comentarii:

  1. Excelent comentariul-eseu! Omul ca specie divină, da, trebuie să se răzvrătească, după ce își înțelege foarte bine poziția de pe care face acest lucru! Răzvrătirea nu este un act
    contra-divinitate, ci unul contra non-naturii divine, adică aceea luciferiană, întunecată, nevolnică, contrafacută, externă divinului și sacrului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos artiolul cantat de tine Ben ,dar Isus a mai spus :Eu sant Calea Adevarul si Viata Cinste ;Isuus ,Tatalui si Duhul sfant .Amin .!

    RăspundețiȘtergere