duminică, 25 aprilie 2021

Ernst Wolff - Cyber Poligon 2021

 



Cyber Poligon 2021

Ernst Wolff, Germania

25 Aprilie 2021

 

Lumea se află în prezent într-un proces istoric de transformare. Sub pretextul dorinței de a stopa răspândirea unei boli, libertățile sunt restricționate, drepturile democratice sunt restrânse și structurile poliției-stat sunt înființate într-o măsură fără precedent. Guvernele tuturor țărilor din lume - fie că sunt dictaturi sau democrații parlamentare - se dovedesc a fi păpușile unei puteri mai puternice decât orice a văzut vreodată lumea. În vârful acestei puteri se află cele mai mari companii IT din vremea noastră: „Google parent Alphabet”, „Microsoft”, „Apple”, „Amazon”, „SpaceX”, „Netflix” și „Facebook”. Apoi, sunt marile bănci de pe Wall Street și cei mai importanți manageri de active din lume, precum BlackRock și Vanguard. Toți stăpânesc cele mai importante două linii de viață ale societății industriale moderne: fluxul de date și fluxul de bani. Acest complex digital-financiar este susținut de băncile centrale, de organizații financiare globale precum „Banca Mondială” și „Fondul Monetar Internațional”, numeroase grupuri de reflecție, organisme internaționale precum „Grupul celor Treizeci”, „Conferința de la Bilderberg” și diverse fundații precum „Fundația Bill și Melinda Gates” și „Forumul Economic Mondial”, „WEF”.

 

Acest „WEF” joacă un rol special în actualul proces de transformare, deoarece din rândurile sale provine strategia care este în prezent implementată la nivel mondial. Fondatorul „WEF”, profesorul german de economie Klaus Schwab, a formulat în mod inconfundabil această strategie într-o carte intitulată „Covid 19 - The Great Reset” („Covid 19 - Marea Resetare”). Potrivit lui Schwab, lupta globală împotriva virusului creează o oportunitate rară și temporară, dar favorabilă pentru o repornire completă a lumii noastre. Schwab clarifică, de asemenea, cum ar trebui să arate această lume: este vorba despre finalizarea parteneriatului public-privat, adică fuzionarea marilor corporații cu structurile de stat.

 

Scopul lui Schwab și, prin urmare, cel al „WEF”, nu este altceva decât realizarea visului de-a lungul vieții lui Benito Mussolini, stabilirea corporativismului autoritar, o varietate de fascism. Seriozitatea „WEF” și a fondatorului său este demonstrată nu numai de faptul că acest plan este în prezent împins înainte într-un ritm terifiant, ci și de faptul că a fost deja simulat și rezolvat în multe detalii - în Evenimentul 201. Acest joc de simulare a avut loc la New York în octombrie 2019 și a fost organizat de „WEF” împreună cu „Fundația Bill și Melinda Gates” și „Centrul Johns Hopkins pentru securitatea sănătății”. Accentul principal a fost asupra modului în care o criză globală a sănătății poate fi utilizată în sensul unui parteneriat de drept public. Întrucât scenariul desfășurat anticipa dezvoltarea efectivă a lunilor următoare într-un mod aproape profetic, este extrem de important să direcționăm atenția internațională către un alt eveniment programat de „WEF”, și anume Cyber ​​Poligonul planificat pentru 9 iulie 2021.

 

Acesta este un exercițiu de formare tehnică pentru un atac cibernetic global, la care participă reprezentanți de rang înalt ai organizațiilor internaționale și ai companiilor de top. Scopul oficial al evenimentului este de a asigura securitatea traficului de date digitale care a explodat în urma crizei Corona. Anul acesta, de exemplu, urmează să fie simulat un atac cibernetic fictiv în care participanții din zeci de țări reacționează la un atac țintit asupra lanțului de aprovizionare al unei companii în timp real. Oricine a urmărit publicațiile și politica „WEF” suspectează că de fapt se pregătește ceva complet diferit aici. Așa cum Evenimentul 201 nu a fost niciodată despre sănătatea populației mondiale, ci despre exploatarea unei crize de sănătate în favoarea complexului digital-financiar, Cyber ​​Polygon 2021 nu va fi cu siguranță siguranța companiilor individuale, ci exploatarea unui Cyber Atac în favoarea noii superputeri globale.

 

Afirmația lui Klaus Schwab conform căreia cea mai importantă sarcină a conferinței este de a crea încredere în sistemul existent poate însemna doar că se dorește utilizarea unui astfel de atac cibernetic ca o oportunitate de consolidare a creșterii puterii câștigate în contextul crizei coroanei pentru modalități de a monitoriza, controla și cenzura mai bine fluxul de date. Cu siguranță nu este o coincidență faptul că Cyber ​​Poligonul 2021 este programat pentru această vară, deoarece de ceva vreme vedem cum narațiunea virusului ultra-periculos poate fi susținută mai puțin bine de la o zi la alta din cauza sosirii căldurii sezon.

 

Pe măsură ce tot mai mulți oameni încep să-și dea seama că au fost trădați de puternicii acestei lumi, trebuie să reacționeze, mai presus de toate, reducându-i la tăcere pe purtătorii de cuvânt ai criticilor lor. Experimentăm cu exactitate acest proces de cenzurare din ce în ce mai strictă a vocilor alternative și critice de sistem și puteți fi sigur că nu va fi lanțul de aprovizionare al unei companii care va fi centrul participanților la Cyber Poligonul 2021, ci mai degrabă înăsprirea cenzurii globale[].

 

------------------------------------

 

[1] sursa - https://tube.kenfm.de/videos/watch/3543d132-6826-4dcb-93ae-aa91e84a8fd9?start=  - 19 aprilie 2021







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu