duminică, 18 aprilie 2021

Ion Măldărescu - „Prizonierii infernului” sub terorismul subliminal

 



„Prizonierii infernului” sub terorismul subliminal

Ion Măldărescu

18 Aprilie 2021

 

În 1998, profesorul George Voica publica o impresionantă lucrare cu și despre veteranii celui de-Al Doilea Război Mondial, al cărei titlu este reflectat în cel al editorialului de astăzi. Pe atunci, „normalitatea” era încă normală. Nu se inventase «Pas cu pas»” infernul „«României educate». - unde actualul dictator își face încă veacul pe străzile Sibiului, retrăind momentele de „glorie” ale înaintașilor săi din „Deutsche Volksgruppe in Rumänien„ înrolați în „Waffen SS”, subordonați direct Berlinului celui de-Al Treilea Reich. Pe atunci, profesorașul de fizică făcea „meditații” și avea doar o casă…

 

Anii au trecut, iar românilor nu le-au rămas decât amintirile unei libertăţi, confiscată acum de un terorism subliminal. Au mai rămas cu jumătate din proprietatea vremurilor lui Neagoe Basarab, a lui Ștefan cel Mare, a lui Mihai Viteazul, a lui Alexandru Ioan Cuza, a Mareșalului Ion Antonescu, a Primului Președinte al României, Nicolae Ceaușescu… În decembrie 1989 s-a trecut la demolarea ţării. Pământurile gliei străbune s-au înjumătățit, fiind vândute străinilor de escrocii autohtoni - puşi în fruntea bucatelor naţionale,  începând cu Emil Constantinescu, până la robotul-slugă KWI.

 

Parcă intuind profilul societăţii contemporane, celebrul actor francez Alain Delon declara: „Viaţa nu-mi mai oferă mare lucru. Am cunoscut totul, am văzut totul. Urăsc epoca asta. Îmi vine să vomit. Există fiinţe pe care le urăsc. Totul este greşit, totul este fals, totul este falsificat. Nu mai există respect, nu mai există cuvântul dat. Doar banii mai contează. Toată ziua auzim vorbindu-se doar despre crime. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete”. Cât adevăr în reflecţiile sale! 

 

Potrivit unei străfulgerări de „inteligență” negativă a unui purtător ilegal de creier, al timpurile de „tristă amintire” pe care le trăim, nu a mai rămas aproape nimic din fabricile şi intreprinderile care au ţinut România pe verticală, ele devenind un „morman de fiare vechi”, incomod capitaliştilor lacomi de profit. Blestemul din 1812 al „antiromânului visceral”, cum îl numea acad. C. Bălăceanu-Stolnici pe Kutuzov, s-a împlinit în Anno Domini 2021: „nu ni s-au mai lăsat nouă, românilor, decât ochii, ca să plângem”. Pentru asta, nu rușii sunt de vină, ci noi, românii, prostiți cu șarlataniile Occidentului ipocrit și profitor, în a cărui gașcă ni s-a dat brânci.

 

Unii vor comenta, se vor lamenta: „în '89 era frig, erau cozi la alimente, se întrerupea tensiunea, erau doar două ore de emisiuni zilnice la TV. Da, așa era, dar România fiinţa şi funcţiona ca stat suveran respectat în lume, cu economie concurențială! Nu Colonie Corporatistă sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.), și sub dictatura terorist-Iohannist-globalist-kalergiană. Da. Așa era, dar în Republica Socialistă România nimeni nu a murit de foame. Priviți, acum,  miile de cerșetori înșirați pe marginea trotuarelor, cu mâinile întinse pentru „Un Leu, vă rog!”.

 

Priviți ființele nevoiașe şi bătrânele care trăiesc vânzând ghiocei, pătrunjel și ceapă verde, cum, subuman, sunt bruscate, lovite, târâte,   amendate sau încătușate de polițiști și jandarmi în excesul lor de zel! Să reamintim şi cazul inginerului de 62 de ani din Piteşti, ucis zilele trecute, de către un poliţist, în stilul omului de culoare, Floyd, cu genunchiul pe gât. Mai putem spune că aceste „forțe de ordine” slujesc interesul românilor? Nu. Slujesc altor interese străine atribuţiilor lor. Altceva este la mijloc. Populaţia civilă a devenit o problemă politică şi trebuie ţinută sub control şi supunere prin metode autoritare, criminale, teroriste.

 

Altădată, România - grânarul lumii, în treizeci de ani, a fost jefuită ca-n codru. Au desfiinţat zeci de mii de locuri de muncă, au pus Ţara pe butuci, i-au lăsat pe români şomeri pe viaţă, i-au îndatorat până peste poate la Porţile Occidentului. U.S.A., mai marii peste Europa, Germania, şi Israelul au avut drept scop transformarea României într-o colonie care sa nu mai producă nimic, ci să fie doar o piaţă de desfacere pentru produsele lor industriale de proastă calitate (de aici, diferenţa mare între calitatea aceloraşi produse aflate pe pieţele din Franţa, Italia, Germania, Spania, Anglia şi cele din România).

 

Pentru produsele lor militare depășite moral și tehnic, casate, scoase din uz, România va urma să fie carne de tun în războaiele pe care mai marii lumii le declanşează în folosul lor. Iată, de ce, în cele trei decenii scurse,  toate deciziile şi impunităţile aplicate României de forţele externe au fost benefice lor şi înrobitoare României şi poporul român. Încă de la începuturile „democraţiei originale” iliesciene, celebrii mafioţi care ştiau agricultura doar din poveşti, au concesionat mii de hectare de terenuri agricole străinilor, evident, în scopul jafului, al obţinerii de profituri uriaşe personale şi de fonduri pentru partidele lor anarhiste. De atunci se derulează mereu marile şi nefastele importuri şi exporturi, manevre, fraude fiscale pentru îmbogăţirea celor la putere.

 

Țăranul român încă se luptă pentru pământul românesc, pentru titlu de proprietate, fără să-şi poată lucra terenul agricol moştenit de la strămoşi. Piedici menite să uşureze lucrarea importurilor mafiote şi căderea în dizgraţie a produselor româneşti de cea mai bună calitate, cu aportul președintelui, al primului ministru, al parlamentarilor, alături de care stau slugile-teroriste fără Neam și Țară și matusalemicul Guvernator al Băncii Naționale a României (?). Se pare că mai repede vom putea avea Tezaurul de la ruși decât cel din Regatul Unit, trimis acolo doar cu bilet de dus.

 

Anii de dinaintea lui 1989 au fost ani dificili, dar și de creștere economică reală, ani în care, după ce diplomația românească i-a ajutat, americanii aceștia ne-au întors spatele și, „noaptea ca hoții”, la Malta, au dat mâna cu sovietele. Pe atunci, nici S.U.A., nici Marea Britania, nici Franța nu știau că-i așteaptă haosul excremențial al terorismului B.L.M., L.G.B.T., în fruntea căruia a fost întronat,  în 2020, un senil împiedicat. De fațadă.

 

Românii trăitori în 1989 au fost trădați, ca și la 23 august 1944, au fost manipulați, au vrut să fie eroi, dar au fost-sunt doar victime

 

Problema este extrem de complexă, iar cei care au auzit de „Planul « Dniestr »” știu și înțeleg mai bine. Prof. univ. dr. Corvin Lupu a oferit mai multe detalii. Ceea ce se întâmplă astăzi cu libertatea românilor, cu drepturile lor, cu dreptul la viață, în regimul Ceaușescu nu s-a întâmplat. Pentru ceea ce trăim azi, „mulțumim din inimă partidelor: P.N.L., U.S.R.-P.L.U.S., P.N.Ț.-cd, P.S.D. și formațiunii „traseiste” U.D.M.R. - cum a numit-o Corneliu Vadim Tudor - (care nu e partid politic, dar e tratată contrar prevederilor Constituției României ca formațiune politică pe criterii etnice și aflată la putere în toți cei treizeci și unu de ani de la catastrofa decembristă.

 

Astăzi, în spitalele de stat pacienții mor legați, arși de vii sau evacuați în plină noapte. Rog respectuos, faceți comparația între potența economiei naționale și a celei militare, a nivelului pregătirii tinerei generații, a stării de sănătate și siguranță sociale, dintre Republica Socialistă România, la nivelul anului 1989. și cel al C.C.O.M.S.- România - 2021. Fiți sinceri cu dumneavoastră, priviți-vă în oglindă și răspundeți-vă! Ce-am fost și ce-am ajuns? Răspunsul este unul singur: am fost liberi, dar nu știam! Acum suntem sclavi ai terorismului subliminal., suntem „Prizonieri ai infernului”!

 

Dacă tot s-au făcut presiuni pentru aprobarea în Parlamentul României a Tratatului militar cu Ucraina (după opinia mea absolut în detrimentul României), de ce nu se modifică și criminalul Tratatul de trădare națională România-Ucraina, negociat, semnat, parafat și aprobat de Parlamentul României în 1997, a cărui „scadență” este în acest an, când pot fi eliminate TOATE prevederile neconforme cu interesele românești?

 

Cum să fim aliniaţi cu forţa unui stat artificial, dușman românilor din teritoriile ocupate pe nedrept (nordul Bucovinei, sudul Basarabiei și Ținutul Herța) ne-membru NATO, împotriva unui colos militar (a se vedea cum este prezentat cazul „Fântâna Albă” de către autoritățile ucrainene?, doar pentru că senilul căzător de la casa Albă are interese în Ucraina?

 

Oficialii N.A.T.O. au fost întrebați cum va reacționa alianța militară în acest caz? În favoarea României sau își va lua „armele și bagajele” și pe-aici ți-e drumul? Situația este dificilă și neprevăzută în tratat. Dacă resturile armatei României vor ataca Federația Rusă aceasta nu este în drept să contra-atace?

 

Privind pe site-ul M.Ap.N. am văzut câteva „Katiușe” scoase de la muzeu, făcând trageri la capul Midia. „Redutabilele” F-16, care nu pot fi ridicate de la sol pentru o paradă, sunt în „retehnologizare”. Actualul Ministru de Externe, care se crede un Titulescu modern, umblă creanga prin lumea largă și declară nonșalant că în caz de război, România va fi de partea S.U.A. Derutat, nu știam ce să fac, să râd sau să cer azil politic în Noua Guinee?

 

Mă simt tentat să mă adresez acestor personaje în stilul Danei Budeanu, pe rând:

 

- Băi pigmeule, dacă Putin strănută sau scapă o flatulență, toată armata României, cu mă-Ciuca ei cu tot, se va situa la timpul trecut. Tu și președintele tău (al meu n-a fost, nu e și nu va fi niciodată) ați întrebat Nația ce vrea? V-ați gândit că România este prinsă în clește de vecini neprieteni? De partea cui se va situa Ungaria? Serbia, susținută de Federația Rusă, are de plătit o poliță României din timpul războiului din Iugoslavia, când a oferit spațiul său aerian pentru bombardierele N.A.T.O., care le-au ucis pruncii. Și cu Bulgaria este un semn mare de întrebare.

 

- Măi navetistule, scoate-ți capul din casa unde ești chiriaș vremelnic și spălă-te - nu pe mâini, ci pe de-a-ntregul - de lăturile globalist-kalergiene și ale partidelor politice cu care te-ai acoperit din creștet până-n tălpi. Privește nemulțumirea oamenilor din ograda mioritică, dar și dincolo de gardul curții, pentru că „Țara nu e a ta, nu e a voastră (alogenilor), ci a urmașilor, urmașilor noștri”, a românilor!”.

 

Da! Românii sunt „Prizonierii infernului” unde au fost aruncați cu voia lor. Dar adevăratul Infern abia acum urmează să-și deschidă porțile pentru români

 

https://www.art-emis.ro/editoriale/prizonierii-infernului-sub-terorismul-subliminal







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu