marți, 13 aprilie 2021

INSTAURAREA DICTATURILOR - ANALIZA STARILOR de FAPT –

 



INSTAURAREA DICTATURILOR

- ANALIZA –

 

Niște gloanțe pot omori oricând un om însă  faptele , dragostea , demnitatea și iubirea de Tară rămân veșnic   în Sufletele Oricărui Patriot ce se respectă.

    Astăzi viermii mănâncă din Ceaușescu așa cum viermii mănâncă și din Fabricile , Uzinele , Pădurile , Spitalele , Școlile ,  Blocurile , Drumurile și  Căile Ferate lăsate de Ceaușescu moștenire Țării.

Văd cu mare dezamăgire cum mulți de acum au o satisfacție și un rânjet pe față bucurându-se de o asemenea crimă în Ziua de Crăciun!

Ce frumos se Bucurau Creștinii de Români când au aflat că i-au mierlit pe dictatori IN ZI SFANTA DE CRACIUN și i-au aruncat în groapă ca pe niște câini  așa fără Slujbă cum e Creștinește pe la noi!

Nici măcar nu i-au lăsat să își ia rămas bun de la copii!

  Nea Nicu a cerut să moară cu demnitate fară să fie legat de mâini  însă dorința  nu i-a fost îndeplinită.

Dorința Elenei Ceaușescu a fost acceptată  sa fie omorâți împreună.

Nu era Creștinește să omori o Femeie și Un Bărbat daca nu erau legați de mâini?

Nea Nicu a murit în picioare  alături de femeia ce i-a fost cu bune și cu rele alături toată viața în timp ce acest Popor Român trăiește în genunchi.

Majoritatea celor ce îl înjură pe Ceaușescu sunt Mari Revoluționari ce au schimbat statul la coadă la lapte și ouă de pe vremea lui cu statul la coadă la reducere la Tigăi de pe vremea urmașilor lui Iliescu.

Acum e la moda sa stai sa votezi HOTUL preferat care sa te fure.

 Unii vor să fie furați de culoarea Galbenă, Albaștră, Roșie, fiecare după gustul lui  și chiar sunt de apreciat acești politicienii ce se chinuie sa joace un teatru prost că sa mai prosteasca pe cineva!

De ce după omorârea  lui Nea Nicu  a urmat omorârea Minerilor , Armatei , Educației , Spitalelor , Locurilor de Muncă , a Conceptului de Familie , a Satelor , a Tradițiilor Românești , Agriculturii și Țărnului Român?

De ce Tinerii de acum care au mai rămas prin Tară și încă nu s-au apucat de furat trebuie sa se împrumute la bancă pe 30 de ani ca să își poată cumpăra patru pereți unde sa își  întemeieze  o familie?

   Nu Familia se promovează astăzi ci Prostituția Virtuala , Stradală și Politică !

De ce Ceaușescu este considerat ateu? Fiindcă  interzicea Avortul in timp ce Creștinii îl înjurau pe Ceaușescu că nu îi lasă să facă avort?

Este greu să mulțumești doi copii  ce sa mai zicem  de cele 22 de milioane de Suflete cate avea Împușcatul  sub aripa sa!

A crescut pui de șerpi la sân ce l-au băgat în mormânt și pe el cu tot cu Industria Țării împreună cu Viitorul Nostru Amanetat .

Erau lipsuri și pe vremea aceea fiindcă pe noi nu ne-a ajutat nimeni ci a trebuit să ne ajutăm unii pe ceilalți împreună după război fiindcă am fost parasiti de Învingători.

Frumusețea era că stăteai cu familia zi se zi la masă nu doar de Crăciun și de Paște când vii din afară rupt de oase să îți mai vezi părinții sau copiii.

O sa parafrazez și o sa spun: Cine este fara de păcat să arunce primul cu piatra sau sa tragă primul cu Glonțul in Ceaușescu!

Care dintre voi Români își asumă gloanțele din aceste două suflete asasinate?

Eu mă spăl pe mâini de sângele vărsat  și nu vreau sa fac parte din tabăra celor ce ii cereau moartea !

Voi vreți să purtați mâinile pătate de o crimă?

 

Sursa: VIRGIL CIUCA







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu