luni, 26 aprilie 2021

MULȚUMIRI ADÂNCI TUTUROR, RECUNOȘTINȚĂ ȘI MĂRTURISIRE

 




MULȚUMIRI ADÂNCI TUTUROR CELOR CARE MI-AU URAT ȘI M-AU FELICITAT,  RECUNOȘTINȚĂ ȘI MĂRTURISIRE

 

  

   Uimit de cât de repede  trece viața,  căutând să înțeleg ce este cu noi, oamenii, în această existență, pe lumea aceasta, nici nu mi-am dat seama când am intrat în al 8-lea deceniu.  Fiind o fire reflexivă constat că viața mea a fost și este foarte bogată, că Domnul mi-a făcut mari daruri în viață, dar mari daruri, pentru care Îi mulțumesc enorm ! Dar mai constat cu tristețe că este posibil ca eu să nu mă fi ridicat la înălțimea darurilor Lui Dumnezeu...

 

      Am descoperit demult acest adevărat, îl simt, îl trăiesc de mulți ani, este Legea după care mă conduc încă din adolescență, și anume că Domnul ne-a trimis pe pământ cu un rost, ne-a trimis pe pământ în primul râd ca să facem mult bine, cât mai mult bine, și să dăruim cât mai multă iubire semenilor noștri ! Credeți-mă, că acesta este cel mai important lucru, cel mai mare lucru din viața noastră ! Cea mai mare bogăție !  Întrebarea vine de la sine: am făcut eu oare în viața de până acum  atât de mult bine pe cât aș fi putu să fac? O dată ce Domnul mi-a dat puterea creației în literatură și m-a ajutat să fac mari descoperiri în Științele socio-umane, descoperiri care ar putea ajuta oamenii  să le fie mai bine în viață, care ar putea ajuta România !.

   



    Ieri, pe 24 aprilie am împlinit 71 de ani. De la o  anumită vârstă, mai ales  după ce treci de 70 de ani,  aniversarea zilei de naștere devine  una „grea, profundă”. Am fost profund emoționat ! M-am rugat Domnului , I-am mulțumit și L-am slăvit, m-am rugat pentru toți oamenii minunați, buni pe care i-am întâlnit în viață, care m-au ajutat sau care mi-au spus o vorbă bună. M-am rugat să-i ierte pe cei care mi-au făcut rău.  M-am rugat să mă ajute să fiu sănătos și să fac cât mai mult bine în viața aceasta.  M-am rugat  să ne ajute Domnul pe noi, pe români, să ne salvăm, pentru că în acest moment suntem un popor și o Țară aflată în disoluție. Am, văzut că pe FB  peste 100 de oameni,  cunoscuți și necunoscuți, m-au felicitat și mi-au urat. Am fost emoționat, vă mulțumesc foarte  mult, și vă sunt îndatorat. Înseamnă că pe lumea acesta nu am trăit degeaba.

 

În toți acești ani m-am gândit foarte mult la elevii mei, care apoi au devenit colegii mei, m-am rugat pentru ei, și mi-a părut rău că n-am putut să-i ajut atunci când ar fi avut nevoie de ajutor !

 

    În același timp sunt foarte trist văzând  că poporul român a ajuns o vită înjunghiată (din afară și din interior) care se zbate agonizând căzută la pământ, neputincioasă. Și, foarte ciudat, nu-i pasă, este total inconștient. Poporul român, România, de fapt toate Țările suntem în cel mai cumplit, distructiv, sofisticat și mascat Război mondial.

 

     Suntem un Grup de prieteni pasionați de cercetare, acum suntem puțini, care se numește Biroul de Viitorologie. În toți anii acești am făcut în cadrul Biroului de Viitorologie mari descoperiri care aplicate în practică ar putea ajuta poporul român să iasă din această situație îngrozitoare. Dar cui îi pasă? Nu-i pasă nimănui și asta mă face să  mă simt neputincios. Dumneavoastră, cei care mi-ați urat și m-ați felicitat, vă sunt și recunoscător, dar și dator. Ca și celor care au crezut și și-au pus mari speranțe în mine.

 

   Așa este, am mari daruri pentru dumneavoastră, dar cum să facem să ajungă la dumneavoastră? Nu pot decât să-L rog pe bunul Dumnezeu să ne ajute. Să ne rugăm cu toții să ne ajute! Doamne, ajut-ne, ajută-ne, ajută-ne!

 

 


 

În final, vă mulțumesc emoționat și îndatorat tuturor. Mă gândesc mult la dumneavoastră! Fie ca Domnul să ne ajute să ne regăsim și să izbândim. În inimile noastre să fim mereu împreună cu Dumnezeu!

 

 Prietenul dumneavoastră, Ștefan Dumitrescu. Cu drag! 25. 04. 24








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu