duminică, 8 decembrie 2019

APEL UMANITAR! - Imaginile ramase in urma focului sunt ingrozitoare!




Buna ziua, stimate domnule Ben Todica!
In ziua de 1 Decembrie, ac.c., a ars casa  unei familii tinere, care si asa cu mari eforturi si sacrificii  si-o facuse (intamplarea face ca fata sa fie din blocul in care locuiesc eu cu familia mea in Vaslui si o cunosc foarte bine. Lenuta, cum ii spunem noi, provine  dintr-o familie cu 4 copii, tatal ei murind cand ei erau inca micuti, mama, s-a straduit, i-a dat la scoala, i-a crescut in spiritul credintei, respectului si al muncii cinstite, sotul ei, la fel un "baiat" sarac, dar gospodar, bun familist). Ca sa poata sa-si faca un acoperis deasupra capului au plecat la munca in strainatate, in Anglia si, au adunat banutii, intorcandu-se in primavara definitiv acasa, cumparand o casuta intr-un sat langa Vaslui, pe care au aranjat-o toata vara si cand sa se bucure de realizarea lor, iata ce nenorocire i-a lovit, casa neapucand nici macar sa si-o asigure, iar acum au venit aici, in bloc, stand  in doua camere, toti, cu fratii, o nepoata si mama, care abia ieri a scos-o din perfuzie, in urma traumei suferite, ca urmare a nenorocirii ce a dat peste fiica sa.
Ieri dupa amiaza intalnindu-i, am incercat sa-i incurajez, sa aiba incredere ca Bunul Dumnezeu ii va ajuta sa mearga mai departe.
De aceea, rog sa fiti si dumneavoastra alaturi de noi si sa-i sprijinim cu cat putem, cat mai multi oameni, pentru a-si reface cat de cat casuta.
Va rog sa distribuiti  si dumneavoastra  apelul nostru de ajutor, poate ca adunandu-ne mai multi vom reusi sa le fim de folos, scurtand timpul refacerii.
Va multumim anticipat, va dorim multa sanatate si sarbatori cu pace!
Prof. Anusca-Doglan Elena * Vaslui .
...............................................................................................................................


APEL UMANITAR!


Dragi prieteni, dragi colegi, dragi parinti, dragi elevi,

În data de 1 Decembrie 2019, in jurul orelor 15:00 un incendiu groaznic a distrus locuința tinerei si modestei familii Gontaru Cătălin și  Elena (Nebunelea Lenuța pe numele de domnisoara), stabiliti in localitatea Moara Domnească, comuna Văleni, județul Vaslui!

Focul a distrus în totalitate șarpanta și acoperișul casei, a distrus în mare parte tavanele, instalația electrică, cea mai mare parte din bunuri și numai intervenția pompierilor a stopat un dezastru total (cazul a fost prezentat și în presă:

http://www.vremeanoua.ro/casa-mistuita-de-flacari-la-moara-…).

Imaginile ramase in urma focului sunt ingrozitoare!

În condițiile în care dintr-o zi in alta ar putea sa ninga, pentru ca zăpada să nu distrugă si “puținul” care a mai rămas, este necesar ca foarte repede să-i ajutăm si  familia Gontaru sa aiba un acoperis deasupra capului.

De aceea va rugam din suflet  sariti si ajutati cu cat puteti,  fie financiar, material, fie cu forță de muncă (daca cineva se  pricepe la astfel de lucrări).

*** Cei care doresc să facă donații în bani, o pot face în contul IBAN:

 RO59BACX0000001970902000 deschis la Unicredit Țiriac Vaslui pe numele Gontaru Cătălin, sau pe numele  Elena Gontaru, in contul:

GB53REVO00997049875746

BIC

REVOGB21

Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca efortul.


Prof. Anusca-Doglan Elena

Vaslui












































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu