luni, 9 decembrie 2019

Urari cu ocazia Sarbatorilor de iarna de la Mos Craciun si prietenii




Moș Crăciun și-a început călătoria.
 Fiți cuminți și așteptați-l! Negreșit va veni. 
Până atunci, Sărbători fericite, luminate, tihnite și pline de bucurii!



HRISTOS S-A NĂSCUTSĂRBĂTORI FERICITE!
LA MULȚI ANI !
Venim să VĂ Colindăm
din Australia
I.M.Gepianu


FRACE BENULEEE;
SĂRBĂTORI FERICITE,
Dumnezeu să reverse peste Casa și Familia frăției tale toată Iubirea, Sănătatea și Fericirea bunătăților Sale!
Ce bine Benule că ai mai adaugat cele prezente fiindcă acum le-am trimis complecte. Vezi cum lucrează Dumnezeu?
Vă îmbrățișăm,
 Famila Florica și Ioan Miclău Gepianu
 9/12/019

Cu toata dragostea frate Ionica ca am atata in mine de sta sa se sparga precum sticla de sampanie.
Love Ben

Sărbători fericite, cu sănătate și cu toate visele îmlinite, ție, frate Ioane tuturor celor dragi și turor românilor din Australia și de pe tot globul !
Dă, Doamne, să se întâmple un miracol să începem să ne adunăm acasă în matca noastră daco-română, că prea am ajuns o turmă risipită pe tot globul  și sfășiată de lupi !
Poporul român și România sunt în mare primejdie și vor pieri dacă  nu apare o Grupare pașoptistă să salveze Tara.
 MUlțumesc pentru urări  (textul nu s-a înțeles deloc, dar am înțeles că a fost o urare ), vă doresc din toată inima și eu  multă sănătate și mult bine !
Cu gragoste frățească Ștefan Dumitrescu



Sarbatori fericite tie si intregii familii dragi tie!
Cu dor si pretuire,
Ben


Luna decembrie sa fie o luna plina de bucurii si clipe feerice, alaturi de cei dragi!
Te imbratisez, cu drag,
Irina


Cu bucurie draga Irina,
Sanatate, belsug si impliniri,
Ben


Sărbători Fericite tuturor!!!

Dimitrie Grama



Mulțumesc, vă iubesc, poftiți, intrați ca cei botezați, intrați cu colinda boieri mari din dăpartări, de peste mări şi de peste țări, poftiți, poftiți de sărbători şi ne colindați, poftiți cu sănătate ca alesele bucate de pe masă să nu ni se gate!
Un frumos al înstaririi umane. Îți muțumesc. Sărbători fericite!

Pavel Rătundeanu-Ferghete



You are cordially invited to the 3ZZZ end of year celebration.
Come join your colleagues for light refreshments and reflect on the year that was.
All details are on the flyer below.

Looking forward to seeing you all there.

John Gillies
Station Manager





Sanatate deplina, Sa fiti Binecuvantata, impreuna cu cei dragi!!
MAINE vom merge la BISERICA - SFANTUL SPIRIDON, la hram 
si ne vom ruga la BUNUL DUMNEZEU si MAICA SA si  Moastele SFANTULUI SPIRIDON, si pentru NINA si DV. 

IMBRATISARI, CU DRAG SI PRETUIRE,
LIGYA si ANDRADA DIACONESCU




Moșul are ajutoare minunate și talentate.
O plăcere să colindăm împreună.
Sunt mândru de ei.
Cu totii va transmitem Sårbåtori Luminate!


Ne vin Sărbători curate
În credință-nfășurate
Și în ieslea cu păiuș
Se naște Domnul IIsus
           MRC


Draga Prietene, cate adevaruri simple, la indemana noastra, pe care le neglijam, le dam deoparte, zicem ca viata e frumoasa si uitam ca tot noi suntem cei care o uratim. Dar sa speram, ca in fiecare final de an, ca anul care vine va fi... bla, bla bla. Si, totusi, eu raman un romantic, un visator, ca si tine, de fapt, boala banateana, si sper ca totul sa fie mai bun si mai frumos. Iti urmaresc cu mare interes drumul de departe si ma bucura ca ai ramas acelasi cald si apropiat sufletului fiecaruia dintre noi. Iti doresc, draga Ben, un an frumos si nobil, patruns de idei mari si sa poti faci pasi mari pentru implinirea idealurilor tale, care sunt si ale mele, ale tuturor. Sanatate si har! V.Bogdan

Apropo, la sugestia ta, de acum multa vreme, am postat destul de curand pe Youtube vreo 100 de filme ale mele. Le gasesti accesand numele meu (fii atent ca este o inflatie de Vasile Bogdan, dar poti sa asociezi eventual cu TVR Timisoara si cred ca ajungi mai usor la ele). Uita-te la unul din ele macar si gandeste-te ca ti-l ofer ca un cadou de Craciun. Craciun fericit si dalb! Vasile

Este postul Crăĉiunului. Oamenii se întorc în lumea de vis a căminului, a colindei, a păĉii și a iubirii idealului personal. Suntem buni, mulțumim cerului pentrucă cerul și cei din jurul nostru, prin exemplul lor, ne ajută să fim buni.
Sărbători Fericite !
Melania Rusu Caragioiu




*

Sarbatori de iarna cu lumina si bucurie, Nasterea Mantuitorului sa va aduca in suflet si in casa pace, bucurie si tot ce va doriti! N.Musat

***

CRĂCIUN LUMINOS ÎN PACE ȘI BUCURIE !
Bunăstare sufletească!

LA MULȚI ANI - 2020!

Theodor RĂPAN



Va dorim Craciun fericit, plin de Lumina Mantuitorului si de binecuvantariel Sale!

"Slava lui Dumnezeu in locurile preainalte si pace pe Pamant  intre oamenii placuti Lui."  Luca 2:14

Cu drag,

Cristina Balaj Mihai si familia



Stimate Domnule Ben,

                Preasfințitul episcop Nicodim al Episcopiei Severinului și Strehaei vă felicită pentru activitatea extraordinară pe care o desfășurați acolo, la capătul lumii, pentru a promova  cultura română pe toate meridianele. Vă ascultăm și noi emisiunile cu bucurie și le răspândim mai departe cunoscuților și prietenilor noștri, fiindcă în ele simțim gustul valorii, al profesionalismului, al competenței. Sunteți un om de cultură, care faceți cinste neamului românesc.
                Vă trimitem și noi din acest colț de țară, ca dar de Sfintele Sărbători ale Crăciunului, o înregistrare a unui concert superb de colinde susținut de corul Kinonia al Episcopiei Severinului și Strehaei. Corul este ctitoria și copilul de suflet al Preasfințitului episcop Nicodim. Corul acesta a reușit să cucerească multe scene și multe inimi din țară și străinătate. După ce veți asculta acest concert vă veți convinge și Dvs. de acest adevăr și poate veți binevoi să includeți în emisiunile Dumneavoastră la acest sfârșit de decembrie  părți sau chiar concertul integral. Ne-am bucura să vă placă ceea ce veți asculta. Dacă va fi așa, vă vom trimite și alte înregistrări cu cântece populare și patriotice.
             Iată linkul cu înregistrarea:  https://youtu.be/hXIK_poORxo
              Vă mulțumesc și eu cordial pentru toate materialele mele incluse pe blogul Dvs. Mi-ați făcut o mare bucurie.
              În pragul Sfintelor Sărbători ale Nașterii Domnului, Anului Nou și Bobotezei, Vă rog să primiți cele mai sincere urări de sănătate, pace și bucurii.
               La mulți ani!

                             Pr. Al. Stănciulescu-Bârda



Stimate, distinse și dragă Maestre (și frate întru Duh),  BEN TODICĂ -


…Crăciunul este, dacă ne gândim noi bine, PRIMA RĂSTIGNIRE a Lui HRISTOS-DUMNEZEUSensul Răstignirii Cristice este, în mod EGAL : 1Autosacrificiul Dumnezeiesc, pentru Mântuirea Omenirii, cât și : 2Îmbrățișarea Cosmică Supremă, prin care HRISTOS-DUMNEZEU ne reia, întru Sinele Său Divin - și ne redă STĂRII NOASTRE REAL-ADEVĂRATE : aceea de Prieteni și Frați mai Mici ai Lui HRISTOS-DUMNEZEU – dar și STARE DE FRĂȚIE-ÎNFRĂȚIRE (…iar nu de CANIBALISM RECIPROC !!!), între TOATE regnurile (precum era/este în Rai : ”Atunci lupul va locui laolaltă cu mielul şi leopardul se va culca lângă căprioară; şi viţelul şi puiul de leu vor mânca împreună şi un copil îi va paşte. Juninca se va duce la păscut împreună cu ursoaica şi puii lor vor sălăşlui la un loc, iar leul, ca şi boul, va mânca paie; Pruncul de ţâţă se va juca lângă culcuşul viperei şi, în vizuina şarpelui otrăvitor, COPILUL ABIA ÎNŢĂRCAT ÎŞI VA ÎNTINDE MÂNA. NU VA FI NICI O NENOROCIRE, NICIO UCIDERE ŞI NICIUN PRĂPĂD, ÎN TOT MUNTELE MEU CEL SFÂNT!”) : Peștera=Regnul MineralIeslea=Regnul VegetalTurmele de OiAsinul și Boul=Regnul AnimalPăstorii=Regnul Umano-DivinMagii=Vizionarii, Prorocii și Sfinții=Spiritele SupraumaneScările de Îngeri=Prima Treaptă Vizibilă, spre Re-Împăcarea/Re-Unificarea, dintre DUMNEZEIRE și FOSTA FIINȚĂ CĂZUTĂ (o FIINȚĂ COMPLEXĂ, FORMATĂ DIN CHIPURILE TUTUROR REGNURILOR...!).
Nașterea, Întru Chip și Trup, a Lui Dumnezeu-HRISTOS (în Bethlehemul Iudeii), înseamnă RE-NAȘTEREA NĂDEJDII NOASTRE DE MÂNTUIRE ! - ...sub rezerva IUBIRII-ÎNFRĂȚIRII, NECONDIȚIONATE, între TOATE ELEMENTELE CREAȚIEI LUI HRISTOS-DUMNEZEU !!! Sau, cum spunea THOMAS DE KEMPIS (1380-1471), în veacul al XV-lea : ”IMITATIO CHRISTI” – ”URMAȚI-L PE HRISTOS-DUMNEZEU[...ÎNTRU TOATE ȘI ÎNTRUTOTUL...]” !
Și după spusa (…spusă-mărturie, transmisă nouă de preotul IOAN VALENTIN ISTRATI…) Sfântului ILIE CLEOPA (întrupat între 1912-1998), fost stareț, la mânăstirea Sihăstria Neamțului :
Îmi amintesc, pe când eram copil [aveam vreo patru ani pe-atunci…] - că am mers la Părintele Cleopa, la Sihăstria, împreună cu tatăl meu, preot, pentru a asculta vorbele de duh ale Părintelui Cleopa. [...]Marele Sihastru s-a aplecat, cu un zâmbet sănătos, spre mine. Eu m-am pierdut în faţa sa şi am putut doar să îngaim: <<Măi... Moş Crăciun!>> Atunci Moşul Cleopa a râs copilăreşte şi a zis: <<Ehei..., nu sunt Moş Crăciun, dar... SUNT RUDĂ CU EL>>”. Mult mai târziu am realizat profunzimea cuvintelor lui: orice om care dăruieşte cuvânt duhovnicesc, din toată inima lui, e rudă cu Moş Crăciun, dăruitorul ascuns de daruri pruncilor, OMUL CARE SEAMĂNĂ, PRIN IUBIRE, CU DUMNEZEU”.
...Deci, Crăciunul să fie, pentru noi, toți (și asta, MEREU : SĂ FIE UN CRĂCIUN PERPETUU, ÎNTREG ANUL, ÎN DUHUL NOSTRU !!! - ...nu doar în Noaptea Calendaristică a Magilor ! – ci TOT ANUL, TOATĂ VIAȚA! – întru NOAPTEA DUHOVNICEASCĂ A MAGILOR!!!)  :  REVELAREA IUBIRII, CU ȘI ÎNTRU HRISTOS-DUMNEZEU ! – ...iar ÎNVĂȚĂTURA DUMNEZEIASCĂ, A IUBIRII DESĂVÂRȘITE, SĂ ÎNCEAPĂ DIN PRUNCIE !!!...deci, mai cu seamă : CU PRUNCII SĂ ÎNCEAPĂ DĂRUIREA CEA ASCUNSĂ, DUMNEZEIASCĂ, ÎNTRU DESĂVÂRȘITA IUBIRE-FRĂȚIE, CU/FAȚĂ DE ÎNTREAGA CREAȚIE A LUI HRISTOS-DUMNEZEU !!! Adică, să fie o IUBIRE ”ASCUNSĂ, cu semnificația de a  crea ATMOSFERĂ DE IUBIRE, O STARE DE IUBIRE DUHOVNICEASCĂ! - ...fără de ”surle și trâmbițe”! - ...și, firește, fără...sufocantele reclame comerciale, de la televizor, radio, de pe Internet etc. 
...Multă, multă sănătate, TUTUROR! - și :
SĂRBĂTORI FERICITE !!! - UN CRĂCIUN LUMINAT !!!
LA MULȚI ANI !!!
Doamne IISUSE HRISTOASE, DUMNEZEUL MEU,-ajută-ne, ocrotește-ne și ne călăuzește, înspre, Sfântă, Lumina Ta!
Cu, mereu, aceeasi admirativă prețuire și caldă prietenie, frăție întru Duh,
Adrian Botez




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu