vineri, 19 martie 2021

Dragoș Dumitriu - Victor Ciutacu in SOLIDARITATE cu Dr. Flavia Grosan

 SOCIETATE

Dragoș Dumitriu

 

Iată că nu mai e singură contra tuturor! Supusă unui adevărat atac din partea medicilor promovați de autoritățile anti-COVID, doctorița Flavia Groșan le dă peste nas și își susține cauza – românii au nevoie de un tratament ”logic și ieftin”

 

BUCUREȘTI, 19 mart – Sputnik. Spiritele libere se atrag și se apără! Asta se poate spune citind postări ale medicului momentului, dr. Flavia Groșan din Oradea.

 

Flavia Groșan, medicul pneumolog din Oradea care a devenit o adevărată țintă a atacurilor unei părți a presei, dar și a unor colegi medici, își susține demn principiile:

 

”Prieteni, sunt puțin năucita. Cum e posibil ca o schema terapeutică logică, ieftină, în jur de 100 ron, cu medicamente aflate în nomenclatorul ANM și MS, care pot fi compensate, poate să determine asemenea furtună mediatică. Incredibil. Cred că mai mult enervează ca n-o fac publică. Și n-am s-o fac”, scrie dr. Groșan.

În același timp, doctorița îi răspunde unei dintre favoritele presei, dr. Beatrice Mahler, managerul spitalului de pneumologie ”Marius Nasta” din București:

 

”Beatrice Mahler, hai că mă cunoști. Știi foarte bine că nu folosesc Ivermectina, Dexametazona si Azitromicina.”, a scris dr. Groșan.

Dar, surpriza vine în momentul în care observi că dr. Flavia Groșan urmărește atent ceea ce se petrece pe scena publică – și reacționează la impostura din politică.

 

Astfel, găsim luări de poziție în favoarea senatoarei care, ca și ea dar în alt plan, pare a fi singură contra tuturor!

 

Astfel, Flavia Groșan nota: ”Este o derută totală în mintea ziariștilor. Despre Diana Șoșoacă. Între a fi promovată sau ignorată. E un taifun tipa. Băieți, țineți-vă după ea. Pare de cursă lungă. Amin!”.

 

Ulterior, odată cu episodul grevei din Valea Jiului, dr. Flavia Groșan nota cu umor: ”O fază de zile mari ieri. Simion, șeful AUR, ca un milog, a cerut permisiunea de la mineri să meargă în Vale. Minerii i-au spus nema. Noi o vrem pe Diana”.

 

”Dacă asta înseamnă populism politic, să fie. Dacă Diana este pur si simplu blocată cu întrebarea dacă vrea la președinție, zic sa se gândească bine și să ia în calcul chestia asta. Pur și simplu vreau să-i văd pe unii tăvălindu-se de necaz!”, scrie dr. Groșan.

Peste câteva zile, doctorița nota din nou: ”Îți place, nu îți place, pe Diana Sosoaca nu poți s-o ignori. Face rating, iar televiziunile din asta trăiesc”.

 

”Aseară a șters pe jos cu Cartianu la Realitatea”, consemnează dr. Groșan, continuând – ”Și trufașă, i-a lăsat cu ochii în ceață să vorbească singuri”.

Concluzia este debordantă: ”Băteați din palme și aprindeați luminițele de la smartphone-uri pe vremea lui Dragnea și Dăncilă - na, acum avem și noi rezista noastră. Iar eu m-am prăpădit de râs în fata taifunului!”.

 

Read more: https://ro.sputnik.md/society/20210319/34040283/Surpriz-medicul-momentului-Flavia-Groan-i-Diana-ooac.html

 

 

 

Ciutacu, gest frumos față de dr. Flavia Groșan:

”Unde a scuipat Boierul , a pupat Cuza

20.03.2021

 

 

Dragoș Dumitriu

Medicul momentului, Flavia Groșan, pneumologul care aplică propriul tratament cu succes contra COVID, este de câteva zile ținta atacurilor unor medici, dar și ale unor ziariști. Victor Ciutacu a făcut diferența, impresionând-o pe doctoriță!

 

BUCUREȘTI, 20 mart – Sputnik. Supusă criticilor și atacurilor sistemului anti-pandemie, dr. Flavia Groșan trebuie să facă față și unor atacuri vehemente ale unor ziariști, printre care s-a remarcat, din păcate, realizatorul TV Radu Tudor.

Dar, nu toți ziariștii s-au comportat la fel – ci, dimpotrivă! Exemple de profesionalism dar și de comportament civilizat, Răzvan Dumitrescu și Victor Ciutacu au prezentat punctul de vedere al doctoriței, mărturii ale celor tratați – și au dat curs unor dezbateri serioase, cu opinii variate, venite de la specialiști.

 

Mai mult decât atât, Victor Ciutacu a impresionat-o pe distinsa doctoriță, trimițându-i un superb buchet de lalele!

 

Flavia Groșan a răspuns acestui gest elegant: ”București. Victor Ciutacu. Mulțumesc, Excelență.

 

De altfel, flori, în cele mai frumoase aranjamente, au ajuns la Flavia Groșan din întreaga țară! Oameni din Arad, Râmnicu Vâlcea sau București au ținut să-și exprime aprecierea și solidaritatea cu doctorița!

 

Revenind la gestul ”durului” Ciutacu, este semnificativă reacția coordonatorului Serviciului de Ambulanță Samaritanus din Târgu Mureș, Zsigmond Karoly Varga, care a scris un mesaj inspirat din istorie:

 

”Unde a scuipat Boierul , a pupat Cuza”, scrie Zsigmond Karoly Varga, reamintind celebra replică dată de Alexandru Ioan Cuza lui Moș Ion Roată: ”Du-te şi spune că, pe unde te-a scuipat boierul, te-a sărutat domnitorul ţării”.

Acum, ”scuipatul boierului” îl reprezintă insultele lui Radu Tudor – ”Un jurnalist de la Antena3 și un Profesor Universitar au batjocorit medicul care a tratat bolnavi”.

 

Iar în locul lui Cuza Vodă este Victor Ciutacu!

 

”Victor Ciutacu i-a trimis un braț de flori”, scrie coordonatorul ”samaritenilor”,  completând – „Nu comentez foarte mult situația, sunt subiectiv,  o cunosc personal pe doamna doctor. Spun doar ca un medic primar, a tratat bolnavi cu medicamente autorizate de ANMDM”.

Zsigmond Karoly Varga încheie: ”Victor Ciutacu - Chapeau!”

 

Precizăm că Zsigmond Karoly Varga este puternic implicat în ajutorarea bolnavilor cronici, care în perioada pandemiei au avut mult de suferit din cauza prioritizării controversatelor măsuri anti-pandemie.

 

Serviciul de Ambulanță Samaritanus a prestat în această perioadă de pandemie servicii la domiciliul bolnavilor, de la medicație la îngrijiri postoperatorii.

 

Printre altele, câteva mii de pensionari au primit medicamentele gratuit acasă prin ”samariteni”, care s-au ocupat de preluarea rețetelor pentru bolnavi cronici pensionari sau persoane imobilizate.

 

”Pentru acestea nu am solicitat, nu solicităm și nu vom solicita vreo plată de la Casa de Asigurări Mureș - a fost modul nostru de a ajuta comunitatea locală, greu încercată în această perioadă”, a declarat Zsigmond Karoly Varga pentru 360medical.ro.

Iată un alt exemplu, pe lângă doctorița Flavia Groșan, de oameni din sistemul medical care ajută românii, și care fac cinste nobilei meserii de salvator de vieți. Adevărate exemple pentru o societate cu atât de puține repere!

 

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20210320/34054499/Ciutacu-gest-frumos-fa-de-dr-Flavia-Groan-Unde-a-scuipat-Boierul--a-pupat-Cuza.html

 

 

 

Doctorița-Minune Flavia Groșan a dezvăluit SCHEMA DE TRATAMENT cu care a salvat peste 1000 de români de COVID.

 

COMENTARII:

Pusă la zid de SISTEM, Dr. Flavia Groșan continuă dezvăluirile: ”Au blocat un antibiotic care AR FI DISTRUS COVIDUL! Cum a fost făcut un vaccin în 3 luni și la ăsta nu-i dau voie?” Curajoasa doctoriță bihoreancă tratează cu umor ticăloșiile. SOLIDARITATE! Pusă la zid de SISTEM, Dr. Flavia Groșan continuă dezvăluirile: ”Au blocat un antibiotic care AR FI DISTRUS COVIDUL! Cum a fost făcut un vaccin în 3 luni și la ăsta nu-i dau voie?” Curajoasa doctoriță bihoreancă tratează cu umor ticăloșiile. SOLIDARITATE!

Colegii de la Național: Jos labele de pe medicul Flavia Groșan! Colegii de la Național: Jos labele de pe medicul Flavia Groșan!

SOLIDARITATE cu Dr. Flavia Groșan! După ce a salvat 1000 de pacienții Covid cu un tratament propriu, doctorița pneumolog este pusă la zid de SISTEM pentru că a criticat protocoalele oficiale de tratament. Colegiul Medicilor o acuză de „DERAPAJ” SOLIDARITATE cu Dr. Flavia Groșan! După ce a salvat 1000 de pacienții Covid cu un tratament propriu, doctorița pneumolog este pusă la zid de SISTEM pentru că a criticat protocoalele oficiale de tratament. Colegiul Medicilor o acuză de „DERAPAJ”

Medicul Flavia Groșan a dezvăluit, la Antena 3, schema de tratament cu care spune că a vindecat peste 1000 de pacienți de coronavirus, chiar și în stare gravă. Avertizăm că schema respectivă nu poate fi aplicată fără o recomandare medicală în funcție de stadiul bolii și starea de imunitate a bolnavului. Pentru alte detalii vă recomandăm rubrica ActiveNews TERAPIE și PREVENȚIE COVID.

 

"În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID, și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine.

 

Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! În general, feedback-ul este bun de la pacienții mei.

 

Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine.

 

Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide.

 

Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin.

 

Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu!

 

Eu așa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeași schemă de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o răceală zdravănă, mai fițoasă așa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament să nu-i dai voie să coboare.

 

Rolul schemei mele este antiinflamator, să limitez răspândirea COVID-ului, să limitez acțiunea lui inflamatorie. Eu așa am tratat Covid, în stilul ăsta”.

 

Schema nu este bătută în cuie, o adaptăm la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar când e cazul, îl dau, a declarat pneumologul Flavia Groșan, la Antena 3.

 

Medicul Flavia Groșan, prima reacție după valul de critici: Sunt copleșită de ce mi se întâmplă

 

La adresa medicului pneumolog au existat o mulțime de critici, dar Flavia Groșan a primit și mesaje de încurajare, de la pacienții pe care i-a vindecat. Ea este de părere că pentru ei au contat momentele în care le-a fost alături. Cadrul medical a vorbit într-un interviu difuzat la Sinteza Zilei, despre criticile, dar și mesajele de încurajare pe care le-a primit în ultimele zile.

 

”Faptul că am fost alături de ei încă de la începutul pandemiei. Când s-a declanșat prima stare de urgență, eu am fost acolo și le-am spus „stați calmi, sunt lângă voi, este o pneumonie”. Le-am transmis energia mea pozitivă, încrederea, ei au venit lângă mine (...) S-au creat grupuri pe Facebook, mă sună la telefon, primesc mesaje de susținere. Sunt copleșită de ce mi se întâmplă”, a declarat medicul Flavia Groșan, în exclusivitate la Antena 3.

 

Medicul pneumolog recunoaște că s-a bucurat de toate mesajele de încurajare pe care le-a primit, dar valul de critici pe care le-a stârnit i-au provocat neplăceri. Doctorul susține că reclamația a fost realizată de o colegă, iar acest a gest a deranjat-o și mai tare, pentru că nu este vorba de malpraxis.

 

”După atât muncă, o muncă enormă pe care am avut-o, Lavinia, asistenta mea a muncit enorm anul acesta, să fii invitat la Comisia de etică pentru că ți-a făcut reclamație o colegă, nu un pacient, deci nu vorbim de malpraxis, mi s-a părut că trăiesc într-un film american. Nu îmi vine să cred așa ceva (...) Eu am o schemă în care știu ce face fiecare medicament. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă (...) Eu mă adresez lumii, oamenilor simpli. Eu trebuie să fac o poveste și va rămâne această poveste scrisă de mine!”, a adăugat medicul, în exclusivitate pentru Antena 3.

 

 

SOLIDARITATE cu Dr. Flavia Groșan! După ce a salvat 1000 de pacienții Covid cu un tratament propriu, doctorița pneumolog este pusă la zid de SISTEM pentru că a criticat protocoalele oficiale de tratament. Colegiul Medicilor o acuză de „DERAPAJ”

DE VLAD PÂRĂU  /   ȘTIRI   /   Publicat: Miercuri, 17 martie 2021, 18:32   /   Actualizat: Miercuri, 17 martie 2021, 21:00   /   14 comentarii

SOLIDARITATE cu Dr. Flavia Groșan! După ce a salvat 1000 de pacienții Covid cu un tratament propriu, doctorița pneumolog este pusă la zid de SISTEM pentru că a criticat protocoalele oficiale de tratament. Colegiul Medicilor o acuză de „DERAPAJ” 

 

ARTICOLE RELAȚIONATE

Medicul infecționist Ion Alexie de la spitalul Summerlin din Las Vegas explică în ce mod utilizează Ivermectina în tratamentul bolnavilor de coronavirus Medicul infecționist Ion Alexie de la spitalul Summerlin din Las Vegas explică în ce mod utilizează Ivermectina în tratamentul bolnavilor de coronavirus

 "Din 50 de pacienți, n-a ajuns niciunul la ATI. Majoritatea s-au externat". Dr. Ion Alexie din Las Vegas a explicat cum funcționează tratamentul cu Ivermectină. Noul medicament-minune în lupta anti-COVID ar putea fi donat statului român de Terapia Cluj

Articolele săptămânii pe ActiveNews. ERA COVID, între tratamente și zorii dictaturii. Lupta lui TRUMP. Frustrările lui ORBAN. Bolșevicii la porțile BOR. Demenții care conduc LUMEA. Mucenicia Părintelui GHELASIE. Profețiile Părintelui JUSTIN Articolele săptămânii pe ActiveNews. ERA COVID, între tratamente și zorii dictaturii. Lupta lui TRUMP. Frustrările lui ORBAN. Bolșevicii la porțile BOR. Demenții care conduc LUMEA. Mucenicia Părintelui GHELASIE. Profețiile Părintelui JUSTIN

Virgiliu Gheorghe: „Dacă s-ar trata boala de la început, nu ar mai muri oamenii de COVID-19” (I). Aflați aici cum să evitați moartea dacă vă îmbolnăviți de COVID. Care sunt primele semne și cu ce tratament trebuie început. INTERVIU FAMILIA ORTODOXĂ Virgiliu Gheorghe: „Dacă s-ar trata boala de la început, nu ar mai muri oamenii de COVID-19” (I). Aflați aici cum să evitați moartea dacă vă îmbolnăviți de COVID. Care sunt primele semne și cu ce tratament trebuie început. INTERVIU FAMILIA ORTODOXĂ

ACTUALIZARE 21:45 Colegiul Medicilor din România, filiala Bihor, s-a autosesizat față de punctul de vedere expus de dr. Flavia Groșan din Oradea pentru Național.ro și o va audia în cadrul Comisiei de etică și deontologie profesională în ședința de luni, 22 martie, de la ora 14:00. Doctorița specializată în pneumologie și bronhologie va fi invitată să își exprime în scris argumentele medicale vizavi de expunerea profesională din mai multe domenii medicale (inclusiv de Anestezie Terapie Intensivă), se arată într-un comunicat publicat de Bihon.ro.

 

ActiveNews se solidarizează cu Doamna Doctor Flavia Groșan!

 

Reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au transmis că, deși medicul pneumolog este implicat și dedicat pacienților, ei „dezaprobă derapajul profesional ofensator al doamnei doctor asupra întregii bresle medicale, dar, mai pregnant, asupra pneumologilor. Doamna doctor a dat declarații ce contravin eticii și deontologiei profesionale pe un canal media național, contrazicând și chiar combătând toate protocoalele naționale și internaționale de tratament ale infecției SARS-Cov2”.

 

Medicii bihoreni aliați în Colegiul care apără orbește „protocoalele naționale și internaționale” nu au explicat în comunicat în ce fel o opinie medicală separată e de natură să „ofenseze” întreaga breaslă a pneumologilor și de ce niște simple declarații „contravin eticii și deontologiei profesionale” mai mult decât ar face-o niște tratamente care omoară oameni. Până la momentul publicării actualizării, dr. Flavia Groșan nu a avut încă o reacție, dar vă vom ține la curent!

 

UPDATE 19.03.2021 - Doctorița-Minune Flavia Groșan a dezvăluit SCHEMA DE TRATAMENT cu care a salvat peste 1000 de români de COVID. ActiveNews vă recomandă rubrica noastră TERAPIE și PREVENȚIE COVID

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Aproape o mie de pacienți Covid, în diferite stadii, au fost vindecați de un medic pneumolog-bronholog, care și-a dat demisia vara trecută din sistemul public de sănătate din cauză că nu era de acord cu schemele de tratament. Doctorița avertizează că în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul Covid omoară, de fapt, bolnavii. Ea a ales să abordeze boala ca pe o pneumonie atipică, iar rezultatele bune nu au întârziat să apară.

 

Flavia Groșan este medic pneumolog-bronholog și are până acum aproape o mie de pacienți Covid vindecați fără o zi de spitalizare, doar cu medicație. Covidul este o pneumonie, una atipică, dar pneumonie, și trebuie tratată ca atare, spune dr.Groșan.

 

„Obiectivul meu de la începutul pandemiei a fost ca niciun pacient să nu ajungă pe mască de oxigen, nu intubat, pe mască. Și nu a ajuns. Eu mă duc pe medicația mea clasică, ieftină, care include și Claritromicina, un antibiotic ce face parte din grupa antibioticelor macrolide. Este singurul antibiotic cu tropism (proprietate de a se localiza în anumite organe) viral. Sunt doar trei antibiotice în clasa macrolidelor, eritromicina, pe care toată lumea o știe, azitromicina și claritromicina. Mie nu-mi place azitromicina, pentru că este o copie mai slabă a claritromicinei. Eu am lucrat în niște studii clinice foarte interesante pe pneumonii și acolo am învățat despre tropismul viral al claritromicinei, acolo am învățat rolul antiinflamator al claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic. Și de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale și atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia și m-am dus ca și tratament etiologic pe claritromicină. Sigur că, pe lângă acest antibiotic, mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face față. Este o schemă de tratament care îmi aparține. Ați văzut la cazul Benedek, profesorii care se omoară ei între ei? Eu mă așteptam la o schemă de tratament și am întrebat și atunci cum a ajuns profesorul în Terapie Intensivă? Acolo numai bunul Dumnezeu și un terapist ieșit din comun te mai pot salva. Ce s-a întâmplat până acolo? Pe mine asta mă interesează”, afirmă dr. Flavia Groșan, pentru Național.ro.

 

Medicul pneumolog-bronholog atrage atenția să supradozajele de oxigen administrate în spitale provoacă edem cerebral, aceasta fiind una dintre cauzele deceselor pacienților declarați morți „cu Covid”.

 

„În saturațiile de oxigen de peste 80% eu mă duc cu doze foarte mici de oxigen, 2-3 litri pe minut și timp scurt pe zi, 4-5 ore. Oxigenul în exces inhibă creierul, pentru că, normal, creierul controlează organismul, nu un aparat. Eu aici nu am fost de acord cu ei deloc, cu dozele foarte mari de oxigen pe care le administrează, cu 20 de litri îi bagă în acidoză, în edem cerebral. Pentru că ei nu sesizează că oxigenul ține saturația, dar crește în același timp dioxidul de carbon în creier și fac edem cerebral și mor. Eu mă duc pe medicație ca să controlez saturația din oxigen. Oxigen foarte puțin și apoi la plimbare. Heparina mea este plimbarea, obligatoriu, un minut pe oră te plimbi, masă-pat, masă-geam, masă-bucătărie. Eu nu dau heparină pentru că mi-e frică să nu facă hemoragie alveolară, pentru că pacienții intră pe picioarele lor și se degradează extraordinar de repede, în 3-4 zile ei sunt în ATI. Dacă eu mă sperii la 80% saturație, atunci mă las de meserie, iar ei sub 90 îi bagă în spital. Am avut un pacient de 50 de ani cu 65% saturație. Medicul de familie a trimis salvarea după el, dar omul a spus că preferă să moară acasă decât să se ducă în spital și a apelat la mine. Am reușit să îl vindec fără spitalizare și doar cu o doză mică de oxigen. M-am dus pe medicație calm, frumos, până când l-am vindecat. Dacă se ducea în spital îl intubau pe loc”, a declarat medicul pneumolog-bronholog Flavia Groșan, pentru Național.ro.

 

Aceasta nu este de acord cu toate substanțele din schemele de tratament folosite în spitale și critică administrarea Kaletrei sau a Codeinei pentru bolnavii de Covid-19, medicamente care ar agrava, de fapt, boala.

 

„Norocul a fost cu câteva asistente, pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra și să arunce medicamentele. Apoi intrau doctorii în salon și întrebau de ce nu au diareee și de ce se simt bine pacienții. Aceste asistente au salvat viața bolnavilor. Le mai dau în spitale și Codeină să oprească tusea și toate secrețiile rămân în plămâni, ei zic că sunt cheaguri, eu zic că sunt secreții inflamatorii, saturația începe să scadă, devin agitați că nu pot respira, îi sedează, îi pun pe mască, după care, Dumnezeu cu mila!”, concluzionează dr. Flavia Groșan, medic pneumolog-bronholog.

 

Doctorița a dezvăluit pe social media că și-a dat demisia din sistemul public de sănătate în iulie 2020 și că, de când profesează la privat, a reușit să facă minuni în pneumologie. E ase arată dezamăgită de faptul că presa a preluat doar povestea ei, probabil pentru a o critica, și nu schema de tratament cu care ea a salvat sute de vieți.

 

„Prieteni, vă aduceți aminte ce v-am spus în iulie 2020 când mi-am dat demisia din sistemul public de sănătate? "Hai să mergem în privat și să facem un spectacol pneumologic.” Nu știam în ce mă bag. Dar încrederea dumneavoastră aici ne-a adus. (...) Era de așteptat ca povestea noastră, și nu schema, să răbufnească în presă. Prieteni, țineți minte ca vă spun, eu rămân pentru dumneavoastră și nu pentru presă”, a scris Flavia Groșan pe Facebook.

 

Pentru că ActiveNews e altfel de presă, și noi rămânem cu doctorii care salvează vieți, nu cu protocoalele morții și ale groazei.

 

 

https://www.activenews.ro/stiri/SOLIDARITATE-cu-Dr.-Flavia-Grosan-Dupa-ce-a-salvat-1000-de-pacientii-Covid-cu-un-tratament-propriu-doctorita-pneumolog-este-pusa-la-zid-de-SISTEM-pentru-ca-a-criticat-protocoalele-oficiale-de-tratament.-Colegiul-Medicilor-o-acuza-de-%E2%80%9EDERAPAJ-165770

Sursa: RADU GABRIELA
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu