vineri, 26 martie 2021

Marian Ghițeanu - Când ne va fi tare rușine… + Treziti-va ! de VIRGIL CIUCA

 



Când ne va fi tare rușine…

 

 

Va veni și vremea aceasta! Coșmarul se va sfârși, ne vom trezi, ne vom privi în oglinzi și ne va fi – sau ar trebui să ne fie – o imensă rușine de ceea ce vedem! Ne vor cuprinde și rușinea, și dezgustul, și groaza!

 

Și nu vom putea înțelege cum de am putut să înfăptuim crima imensă de a ne părăsi Țara și pe Dumnezeu!

 

Și ne va fi extrem de greu să acceptăm că trădătorii adevărați, reali, am fost chiar noi! Ne-am trădat Țara - Oborul, Credința, Biserica, Istoria, Eroii, Cultura, Educația, Copiii, Viitorul!

 

Da, ne va fi extrem de greu să admitem că am fost trădători pentru că am fost proști, indiferenți, egoiști, dobitoci, răi, mincinoși, lași, secături, căzături, decerebrați – niște viermi de care și pământului îi este scârbă să-i primească!

 

Știu: este grav, este jignitor, este oribil ceea ce am scris dar, vă rog, priviți-vă în oglinzi – adică priviți în adâncul sufletelor voastre! De aici va veni Trezirea! Dar dacă veți considera că nu este adevărat textul de mai sus, atunci considerați că cele afirmate mai sus mă vizează doar și doar pe mine! Numai pe mine! Chiar dacă, fiți siguri, și eu eram inclus deja în "jignirile” de mai sus!

 

"Bună dimineața” sau „coșmar ușor”!

 

Marian Ghițeanu

https://doarortodox.com/2021/03/26/cand-ne-va-fi-tare-rusine/#respond

 

Sursa: VIRGIL CIUCA

TRADATORII DE TARA SI NEAM NU AU REMUSCARI!

 

ACTUALELE GENERATII ALE POPORULUI ROMAN VOR RAMANE UNICE IN ISTORIA UMANITATII  CACI ELE   SI-AU TRADAT TARA SI NEAMUL PENTRU DE BUNA VOIE SI NESILITE DE NIMENI DOAR PENTRU TRIUMFUL GLOBALIZARII SCLAVIEI!

 

RUSINEA CU CARE ACTUALELE GENERATII "DEBUSOLATE" AU ACOPERIT NEAMUL ROMANESC NU POATE FI SPALATA DECAT CU MARI JERTFE PENTRU "REINTREGIREA, SUVERANITATEA, INDEPENDENTA SI SALVAREA ROMANIEI  DE LA DEZINTEGRARE CA STAT, DAR SI PENTRU SALVAREA POPORULUI ROMAN DE LA DISPARITIE CA NEAM"!

 

POPOR ROMAN! PENTRU REINTREGIREA SI SALVAREA TARII NU EZITA SA URMEZI INDEMNUL EMINESCIAN " LA ARME"!

 

 

Virgil Ciuca

New York

26 martie 2021

 

 

 


 

 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu