miercuri, 24 martie 2021

Maria Diana Popescu - Ce ne aşteaptă pînă la sfîrşitul anului!

 



Ce ne aşteaptă pînă la sfîrşitul anului!

Maria Diana Popescu

24 Martie 2021

 

Din august va intra în funcţiune buletinul biometric de mărimea unui card bancar. Cipul va încapsula amprentele şi datele personale sub formă criptată şi va permite, zic autorităţile, logarea la sistemele digitale ale statului, care „sînt sublime, dar lipsesc cu desăvîrşire”. Bucuria hakerilor! Şi cardul de sănătate a fost o jonglerie financiară care a înghiţit miliarde din bugetul statului. Au ei,  mai demult o obsesie cu amprentarea cetăţenilor! Cheia cripto a buletinului cu cip va conţine datele private şi metoda de decriptare. Aceeaşi criptare utilizată de WhatsApp sau de alte aplicaţii de mesagerie electronică. Unele ţări nu mai utilizează buletinul, ci paşaportul şi permisul auto. În fine, cineva va cîştiga bani frumoşi din digitalizarea identităţii noastre. Cu cip sau fără pe acte, trăiască în continuare „dosarul cu şină”! Te loveşti de el prin toate instituţiile! Peneliştii şi useriştii vor loga şina dosarului la internet! La asta se pricep. Aşadar, buletinul cu cip e „prea bun, prea ca la ţară”!

 

Vom trăi la un clic distanţă, cipul din buletin ne scuteşte de cozile la ghişee. Vom trimite holograma să plătească impozitele, să ridice salariile şi pensiile, atunci cînd drona nu ne găseşte la domiciliu. Control total! Oricum, sîntem urmăriţi din momentul cînd am băgat firul de internet în locuinţă şi, totdeauna, atunci cînd tastăm o căutare pe Google. Noul buletin e opţional! Aveţi de ales! Eu le mulţumesc tuturor păcăliţilor care l-au votat pe Iohannis şi guvernele lui odioase! Naivitatea şi prostia lor îmi aduc zîmbetul!  Mulţi dintre naivii ăştia or să bage buletinul în bancomat, crezînd că e card!

 

Dacă nu vom privim răul în ochi, dacă nu vom cere cu voce tare adevăr şi pace socială, Guvernul „neo-marxist” „Cîţu” va înlocui forma actuală de dictatură cu alta şi nu vom mai putea fugi din faţa urgiei. Pînă la sfîrşitul anului vom servi neo-marxism pe stomacul gol, pentru că statul şi „Guvernul meu” nu se vor implica în zona neagră a veniturilor. Sărăcia va face crustă pe pămîntul nostru cumpărat de străini. Vom mînca tot mai puţin din ceea ce producem şi tot mai mult din gunoaiele mortale importate. Politica de austeritate a neomarxiştilor din echipa lui Iohannis nu va face decît să jongleze cu cifrele, să falsifice deficitul bugetar, conducînd populaţia spre degradarea vieţii, pînă la pragul prăbuşirii în neantul foametei anunţate. Doar vorbim despre „România lucrului bine făcut” împotriva poporului român. Fără dar şi poate, Covidul e planul prin care tirania mondialiştilor testează suportabilitatea oamenilor la criminalitate în formă continuată, testează capacitatea cetăţeanului planetar de a rezista la şocuri. Vor să afle gradul maxim de opresiune la care poate rezista, evident, în ideea lor nazistă, că reducerea populaţiei globale ar conduce la progres şi salvarea planetei, printr-o resetare generală.

 

Acest experiment planetar criminal va scoate în evidenţă pînă unde poate fi extins terorismul globalist asupra fiinţei umane, pentru că pe pielea fiecărui individ se va face drastica schimbare. Vaccinarea va avansa forţat, iar victimele şi controversele legate de reacţiile adverse se vor stinge sub preşul tiranilor, cu ajutorul presei mercenare. În lipsa reacţiei faţă de abuzurile statului  riscăm vremuri în care nu vom mai fi nici măcar proprietarii trupurilor noastre. Secţiile A.T.I. destinate bolnavilor lui Molière, vor fi camerele de gazare ale actualului Holocaust planetar.

 

Cu mască sau fără, România anului 2021 va bubui de prosperitate în raportările infectărilor şi deceselor Covid. Statisticile oficiale contradictorii vor fi la fel de serioase precum snoava care circulă pe net: „Într-un sat cu 200 de persoane au fost testate 300, dintre care  400 au ieşit « pozitive »”.  Tot mai mulţi vor ajunge şomeri, carantinaţi în case ca nişte puşcăriaşi cu executare la domiciliu. Corpul societăţii va atinge o stare febrilă ridicată, ca răspuns imun la sufocarea administrată de guvernul trădător. Protestatarii paşnici vor fi reprimaţi şi arestaţi prin jandarmeriade, la fel ca mineriadele din '90 sau 10 August! Protestele de masă vor invada planeta, pentru că ele apar atunci cînd barierele fundamentale ale fiinţei umane sînt puse la pămînt. Cînd drepturile şi libertăţile sînt dezrădăcinate. Cînd manipularea devine excesiv de agresivă. „Ciuma galbenă” va implementa noi metode de tortură şi, odată cu ele,  noi subterfugii  pentru a masca exploatarea omului de rînd, subestimat şi jefuit. Războiul pe care conducerea României îl poartă împotriva cetăţenilor, va duce la pierderea umanismului, a libertăţilor şi drepturilor. Frica şi speranţa vor fi cele mai exploatate emotivităţi ale condiţiei umane. Memetica sau legătura dintre patrimonial nostru genetic şi cel cultural, care au coexistat secole la rînd sub acelaşi spectru, vor fi complet virusate, chiar amputate. Marea manipulare la care participăm prin vinovăţia asocierii, va aduce, în viitorul apropiat, punctul critic de cotitură a speciei umane.

 

Mondialiştii diabolici lucrează la construirea unor mulţimi care rezonează cu mesajele neotribale - mesaje emoţionale, unde falsa emoţie este regină şi nu raţiunea. Deşi „sacrul nu va dispărea niciodată, pentru că se camuflează şi va răbufni în perioade de criză”, cum spunea Eliade, organismul social va deveni tot mai mişcător, împins spre emocraţie sau falsa emoţie. Frica şi spaima servite zilnic pe pîine vor crea o societate lichidă, care va curge în sensul urmărit de mondialişti. Internetul va transforma lumea într-un „creier” global artificial, lipsit de voinţă, de acţiune, controlat prin emoţii false, unde fiecare individ va fi asemenea unui  „neuron” care ţine în viaţă şi alimentează maşina tiraniei mondiale. Cinismul şi manipularea vor domni sub masca falsei griji pentru cetăţean şi a unei false bunăvoinţe, ca agenţi secreţi ai unui control total, menit să desfiinţeze drepturile omului, descoperirile şi  progresele de folos emancipării sale. De aici, toată puterea dată guvernelor de către mondialişti, pentru a pune în acţiune controlul şi supunerea, sub masca unei bunăvoinţe protectoare. Astfel de circumstanţe vor creşte posibilitatea conturării unei societăţi bolnave şi retarde - „Idiocracy. Generaţia „Plandemiei” oarbă, depresivă şi obeză, după un an de restricţii şi arestare la domiciliu, va fi uşor de manipulat, uşor de explodat. Această generaţie trebuie să ştie ca Biserica rămîne pentru ei reperul real, fereastra din tavanul întunecat al lumii prin care poate zări lumina salvatoare. Privind retrospectiv în istorie, vom vedea că toate molimele şi catastrofele au fost urmate de perioade de teroare, războaie, crize economice, foamete, sărăcie, crime, panică, neajunsuri, invazii.

 

„Dregătorii” noştri au fost aleşi dintre cei cu „bube în cap”, cei cu un deficit enorm de conştiinţă, ca să-şi poată vinde fără remuşcări propriul popor! Să-l arunce în temniţă fără bilet de ieşire! Însă poporul nu trebuie subestimat. Întotdeauna a găsit, cu ultimele eforturi, muniţie adecvată împotriva exploatării şi ipocriziei. Se aproprie Sfînta Sărbătoare a Paştelui, de aceea ne-au luat încă o oră de libertate, de parcă, virusul începe marşul pe străzi fix la 22. Cît cinism! Criminalii autohtoni execută ordinul mondialiştilor şi ne vor confisca din nou Sfînta Sărbătoare a Învierii. Aici nu poate fi vorba despre Covid. Ci de false raportări. Virusul e aproape inofensiv şi fără vaccin. Acesta produce nişte răceli banale, cîteva zile de guturai, care nu necesită mai mult de un paracetamol, aspirină sau, cum recomandă unii virusologi, Ivermectină. Miza o constituie restrîngerea rapidă, la nivel mondial, a drepturilor omului, pas pregătitor dictaturii mondiale, la care vor achiesa guvernele statelor, în detrimentul propriilor popoare. Unde mai punem că pandemia va genera o uriaşă  „Plandemie” a datoriilor ţării noastre! Asasinii economici din „Guvernul meu” şi-au făcut meseria cu împrumuturile uriaşe şi, curînd, România va fi declarată stat în faliment. Atunci „nu le vor mai fi lăsați românilor decât ochii, ca să plângă!” cum a ordonat Kutuzov

 

După votarea noii legi a Poliţiei Militare, cu atribuţii extinse asupra populaţiei civile, va fi vai de cetăţean. Nici P.S.D. nu mai e o alternativă, infiltrat fiind, acum, de gorile ale dictaturii globale, cum ar fi Rafila şi Cercel. Nu contează pentru Iohannis şi Cîţu oamenii arşi de vii în incendiile din spitale sau morţii din cauza tratamentului aplicat. Aceşti indivizi au cerut dublarea numărului de paturi la ATI, ca să moară cît mai mulţi români legaţi de paturi. După un an de pandemie ţara fierbe, oamenii vor mai muri în spitale schingiuiţi, săltaţi cu forţa de acasă sau îmbolnăviţi artificial cu teste falsificate, cu vaccinuri criminale, iar Cîţu şi Iohannis vor vaccinare în forţă şi forţat. Curînd aceste personaje sinistre vor implora mila noastră, la cîte şuturi în fund vor primi.

 

Pînă la sfîrşitul anului se vor înăspri condiţionările: „fără buletinul cu cip, fără vaccin nu mai poţi călători”. Românilor le place coada şi buluceala, au în sînge coada, şi vor face cozi la vaccin prin nu ştiu ce comune cu locuri libere la vaccinare! Aveţi grijă, însă, cipurile minuscule din vaccinuri au mici asperităţi şi zgîrie pereţii vaselor de sînge. Unii angajatori condiţionează angajaţii cu efectuarea vaccinului. Nu mai vorbim de „omerta” presei cu privire la raportările false şi decesele cauzate de persoanele vaccinate. Apropos, chiriaşul musculos de la Cotroceni a fost foarte tăcut după prima doză de vaccin cu vitamină şi nu s-a mai arătat la rapel! Precis se teme că în loc de vitamine cineva l-ar înţepa chiar cu virusul buclucaş.

 

Să încheiem cu o premieră românească! Conform reprezentanţilor Asociaţiei Române pentru Cosmonautică şi Aeronautică (A.R.C.A), în luna iunie a acestui an, România va plasa pe orbită primul său satelit, devenind astfel a doua ţară din Uniunea Europeană cu propriul satelit, după Franţa. Racheta care va duce pe orbită satelitul se numeşte EcoRocket, este proiectată şi construită integral în România de A.R.C.A. şi va fi lansată de sub Marea Neagră, prin intermediul unei proceduri în premieră, fără rampă clasică. EcoRacket va fi prima rachetă orbitală românească. Sper să nu aterizeze bucăţele peste palatul Cotroceni sau se pulverizeze mai la Est, spre fraţii ruşi, că ne-am dat foc la valiză! N-ar strica să trimită odată cu racheta nişte slănină cu ceapă pentru marţieni!

 

Cred că Elon Musk are coşmaruri! Se gîndeşte să-şi strîngă jucăriile din cosmos. Băieţii ăştia de la A.R.C.A. se ocupă oare cu ce trebuie?, avînd în vedere că, potrivit KVIA-TV din El Paso, Texas, Dumitru Popescu, CEO al Arca Space Corporation - o companie din Las Cruces, care dezvoltă lansatoare spaţiale comerciale, a fost arestat în Jonesboro, Georgia, pentru fraudă, săptămâna trecută şi apoi extrădat în sudul New Mexico[1].

 

Aranjament grafic - I.M.

 

 

 

-------------------------------------------------------------------

[1] https://www.seattletimes.com/business/aerospace-company-ceo-in-new-mexico-arrested-for-fraud/

https://www.art-emis.ro/editoriale/ce-ne-asteapta-pina-la-sfirsitul-anului

 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu