miercuri, 17 martie 2021

Maria Diana Popescu - O Românie legată de pat, sedată şi condamnată la moarte

 



O Românie legată de pat, sedată şi condamnată la moarte

Maria Diana Popescu

17 Martie 2021

 

Pe lîngă războiul fraticid din spatele cortinelor dintre facţiunile de securişti, cortine care au început să scîrţîie şi să tremure ca piftia, devenind ele însele convulsive, pentru că românii au început să se trezească la realitate, ies la iveală tot mai multe dovezi ale unor sisteme paralele instaurate abuziv la vîrf. Sisteme alcătuite din specialişti în comerţul cu moartea, privilegiaţi ai sistemelor, plătiţi cu bani grei, - chiar de către victimele de facto. Ei, cioclii oficiali, beneficiază de centre speciale secrete de vaccinare, ţinute departe de ochii mulţimii care merge la vaccinare ca oaia la tuns, fără să se informeze cu privire la „moartea care vine pe banda de magnetofon” a lui Gheorghiţă, Arafat, Rafila, Cercel, Musta & Co… aceşti vînduţi mondialiştilor.

 

Pînă aici nimic deosebit. Suportăm de un an şi ceva  botniţa şi restricţiile extrem de dure, însă, ieşirea necontrolată a lui Cîţu cu declaraţia că cei care sînt împotriva vaccinului ar fi terorişti, a tulburat şi mai mult apele, semn că politica acestui ministru dezaxat anti-român şi a partidului din care provine comit cu bună ştiinţă şi rea intenţie abuzuri şi crime împotriva poporului român. Declaraţia extremistă a lui Cîţu, morţii şi mutilaţii în urma reacţiilor adverse produse de vaccinare sînt motive reale pentru deschiderea unor dosare penale pe numele său şi al ciracilor globalişti din structurile criminalei gestionări a stărilor de alertă şi urgenţă, impuse dincolo de legi şi de Constituţia României. Dacă lupta pentru respectarea Constituţiei României, a Convenţiei de la Oviedo, ratificată prin Lg. 17/2001 de România, a Codului de la Nürnberg şi a ansamblului legislativ incident, e pentru Cîţu terorism, înseamnă că este un premier de sorginte neofascistă şi solicit organelor în drept să fie reţinut și anchetat în regim de urgentă şi, conform ultimelor uzanţe ale Statului neofascist român, creat de liberali şi userişti, să fie internat la un spital pentru tratarea bolilor psihiatrice.

 

Manipulatorii de rang înalt, care se plimbă nestingherit prin bazele de date cu securişti, au inventat pentru „prietenul” lor Cîţu meseria de ministru prim, dovadă că „ajutorul” dat la timpul potrivit, l-a făcut pe Cîţu băiat mare, l-a răsplătit cu o demnitate în statul-colonie. Aşa au ajuns teroriştii la Palatul Victoria şi Cotroceni. Atenţie, oameni buni ! Cine-l va contrazice pe Cîţu-meu va fi catalogat terorist şi tratat ca atare. Adevăraţii terorişti sînt în guvernul lui Iohannis, însuşi acesta, care de un an de zile au lăsat românii să moară de dragul statisticilor şi raportărilor. Terorişti sînt cei care s-au îmbogăţit vînzînd măşti neconforme, oferind, fără licitaţie, firmelor de partid contracte de milioane de dolari în „pandemie”. Terorişti sînt cei sus-menţionaţi, care au închis ochii cînd au ars românii în spitale, cînd au fost săltaţi de acasă cu mascaţii şi internaţi cu forţa, cînd, legaţi de paturi, au fost sedaţi şi lăsaţi să moară. Acest sistem criminal iohannist este adevăratul terorist.

 

Operaţiunea de acoperire a mizeriilor şi falsurilor „pandemice” sub preş, catastrofal gestionată, n-a făcut decît să nască proteste de stradă - deocamdată timide - şi tot mai multe semne de întrebare legate de manipularea într-o cheie excesiv de mincinoasă a cetăţenilor. Stop imposturii şi dictaturi medico-militare! Stop criminalilor aflaţi în slujba crimei organizate interne şi mondiale! Stop extremismului de stat! Stop regimului nazist al robotului de la Cotroceni, regim care colcăie de tot mai multe scandaluri legate de restrîngerea abuzivă a libertăţilor individuale, de vaccinarea cu efecte letale, de centrele şi listele de vaccinare publicate din „greşeală” de Ministerul Sănătăţii, acestea bătîndu-se cap în cap cu cifrele lui Arafat şi Gheorghiță, care vor să mute Paştele Ortodox, dacă ar putea, chiar la „paştele cailor”. Umblă vorba că „teroriştii” ar fi de vină pentru manipulările statistice ale cifrelor, că anchetatorii de la corpul de control al cîțului ar fi descoperit că serverele Institutului de Sănătate Publică ar fi fost atacate de un haker extern. D'aia au apărut neconcordanţele! Gogoşi, marca Iohannis, Cîţu şi penele-ul lor penal!

 

Trecute la categoria „Secret de stat”, „scăpările” au inflamat spaţiul public, acuzaţiile îndreptîndu-se spre sistemul populat cu „speciali” şi politruci de  tip păduche din coaliţia de guvernare (a se citi prostituţie statală), care nu vor dispărea prea uşor din politică sau din administraţie. „Actorii ăştia speciali” se războiesc pe împărţirea a zeci şi zeci de milioane de euro, dacă nu chiar mai mult, vorbind de vaccinuri şi de banii pentru presă. Scandaluri care, în orice ţară normală, ar fi dus rapid şi fără comentarii la demisia guvernului terorist, au devenit banale şi cu frecvenţă cotidiană.

 

Din toate aceste măsuri, foarte multe, abuzive, ilegale şi extremiste, care ne expediază uşor-uşor spre cimitire, merită reţinut că în România există o castă de privilegiaţi din structurile de forţă, la fel cum erau reprezentate gorilele de către Pierre Boulle în „Planeta maimuţelor”, privilegiaţi pentru care vaccinarea şi serul trebuie să fie secrete, nu amestecate cu vulgul; privilegiaţi din rîndul cărora fac parte unii magistraţi, diplomaţi, angajaţi M.Ap.N., M.A.I., M.A.E., cei din serviciile secrete, mulţi parlamentarii şi numeroşi penali în funcţii publice.

 

Merită reţinut că România a devenit ţara teroriştilor speciali de stat. Republica Securistă România, aparţine specialilor. Specialii sînt în Sistemul de Sănătate, în Justiţie, în M.Ap.N. „Specialii” au bugete speciale din banii contribuabililor, au imunitate specială, au spitale speciale, salarii speciale, pensii speciale, hoteluri speciale, vacanţe  speciale, amante speciale, slugi speciale, bucătari speciali, medici  speciali, vaccinuri speciale, averi speciale, avioane speciale, maşini speciale, diurne speciale, vile speciale... Au România lor specială, diferită de România mulţimii umilită şi lipsită de drepturi şi libertăţi. Tot aşa cum K.W.I. şi-a instalat versiuni de tip „Guvernul meu”, „Parlamentul meu”, „ambasadorii mei”… mai nou, „Poliţia Militară a mea”, cu o mă-Ciucă pe post de agă, cetăţenii români încearcă să supravieţuiască în România tăierilor de venituri, România sărăciei, bolilor, manipulărilor, torturii şi practicilor  pandemice apropiate de genocid, în România virusată cu vaccinuri. O Românie legată de pat, sedată şi condamnată la moarte. Peste tot şi toate, deasupra României tronează frica inoculată în fiecare individ, tratat de peste un an de zile cu „Staţi acasă!”, „Purtaţi masca” şi „Spălaţi-vă pe mîini!”. De creiere au avut ei  grijă!

 

Aranjament grafic - I.M.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu