miercuri, 24 martie 2021

Virgil Ciuca - DE CE OAMENI BUNI, DE CE? ... si pretind ca sunt "crestini"!

 DE RETINUT: RUSII SI AMERICANII AU COOPERAT PENTRU A INGENUNCHIA, JEFUI SI TRANSFORMA ROMANIA INTR-O COLONIE DAR NU COOPEREAZA PENTRU ADEVAR SI UN VACCIN EFICIENT IMPOTRIVA CELOR CARE VOR SA DISTRUGA UMANITATEA!

 

DE CE OAMENI BUNI, DE CE? ... si pretind ca sunt "crestini"!

 

Virgil Ciuca

 

From: George Popa <dr.gpopa2000@gmail.com> De la: Paul Dobrescu <dobrescu.paul@gmail.com>

23 mar. 2021

 

De ce vor muri vaccinații anti-covid pe capete în lunile și anii care urmează

 

 

 Profesorul de biologie moleculară și imunologul irlandez Dolores Cahill explică, într-o înregistrare video accesibilă pe bitchute, mecanismul care duce la moartea celor care se vaccinează cu serul purtător de ARN mesager și rolul pe care îl joacă acesta în „trișarea” sistemului imunitar.

 

 

Ea susține că pericolul vine atunci când organismul este expus unui alt virus de tip SARS, iar sistemul imunitar modificat genetic pentru a fi „chitit” pe virusul covid va declanșa o furtună de citokine care duce la distrugerea organelor interne. Aceasta nu se produce în cazul celor nevaccinați, care au sistemele de apărare nealterate „la purtător”. Practic, vaccinul crește imens șansele ca următoarea răceală să fie fatală.

 

 Este necesar să se înțeleagă că lumea întreagă participă la un experiment gigantic acum între ianuarie - aprilie, când guvernele își îndeamnă și obligă (indirect) cetățenii (a nu avea dovada vaccinării va duce la pierderea locului de muncă, imposibilitatea de a călători etc. – deci suntem obligați să acceptăm serul), experiment ale cărui rezultate vor apărea din nefericire la scurt timp după vaccinare. Totuși, o așteptare de 1-2 ani nu va face niciun rău nimănui, chiar dacă nu vom mai păși într-un supermarket gigant.

 

 Între timp, morții vor fi puși pe seama altor cauze, exact așa cum anul trecut orice mort era din cauza covid... Deja cunoaștem cazuri de medici/asistenți medicali care au murit după vaccin, sau au fost grav vătămați. Aceste cazuri se vor înmulți exponențial, pe măsură ce tot mai mulți oameni acceptă să fie modificați genetic.

 

 Cu mult mai bine ar fi ca guvernele să spună oamenilor care sunt remediile utile pentru a întări sistemul imunitar, astfel încât nicio gripă sau răceală să nu aibă efecte devastatoare. Sau să fie promovate tratamentele ieftine care s-au dovedit a fi eficiente; dar acestea sunt interzise şi retrase de pe piață. Dar de mult nu se poate spune că guvernele ar fi în slujba popoarelor pe care le conduc...

 

   Dr. Dolores Cahill :

 

 

 

Video cu Dr. Sherry Tempenny care afirmă de asemenea că după 3 la 6 luni vor începe vaccinații să moară pe capete: Publicat de Marius - burebista2012 la miercuri, martie 17, 2021 https://resources.blogblog.com/img/icon18_email.gif

 

 

Comentarii:

 

Daca se v-a intampla asa ceva, toate, dar absolut toate trompetele pro vaccinare, de la asistenti, medici, politicieni, guvernanti si presedinte, care urla, zbiara si ne incrimineaza ca teroristi, trebuie arestati si executati pentru genocid. Sa va fie clar, trebuie arestati si executati pentru genocid.

 

La fel cred și eu. Nu înțeleg ce mai așteaptă poporul ăsta de adormiți,să se mai întîmple.

 

Foarte adevărat

 

Așa este dar cine să-i aresteze și să-i execute pe acești criminali ?????

 

Aici este marea intrebare _ cine sa ii aresteze ?? Vor trai tot ei pt ca nu s au vaccinat

 

 

Cum cine ??? Copiii voștri care s-au angajat să-i apere pe ei și să vă omoare pe voi

 

Mi-e clar. Iar noi (WE THE PEOPLE) sa raminem acasa, ca si acum, sa vedem spectacolul in direct ! Dar oare CINE sa-i aresteze ? Securistii, securistii politicieni, securistii procurori, securistii judecatori, militienii? Sa ne spuna Sahara (clona Saraha)! Somn usor in VALEA PLINGERII !

 

Sper că ți-a plăcut !

 

De vazut :A top vaccine scientist named Geert Vanden Bossche, who has worked with numerous vaccine corporations and organizations including GAVI, is sounding the alarm over the mass vaccination of populations around the world with covid-19 vaccines. https://www.naturalnews.com/2021-03-15-top-vaccine-scientist-warns-the-world-halt-all-covid-19-vaccinations.html

 

Posibil ca vor fi consecințe nefaste pentru cei vaccinati, dar, se va spune ca este de la noile tulpini covid 19, 20,21,22, etc. Iar Adevărul rămâne pentru puținii aleși.

 

Aceasta este dinamita pură!

 

Boooooom! ������������

 

Rusia a efectuat o autopsie post-mortem pe un pacient cu Covid-19, s-a făcut o mare descoperire.

 

Rusia a devenit prima țară din lume care a efectuat o autopsie Covid-19 și, după o investigație aprofundată, a concluzionat că Covid-NU EXISTĂ CA VIRUS.

 

ESTE O ANVELOPĂ GLOBALĂ Oamenii mor din cauza „radiației electromagnetice îmbunătățite 5G (otravă)”.

 

Medicii din Rusia au încălcat legea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) care nu permite efectuarea de autopsii persoanelor care ar trebui să fi murit din cauza Covid-19.

 

După o perioadă de descoperire științifică, nu se poate presupune că este un virus, ci o bacterie care provoacă moartea, ceea ce duce la formarea de cheaguri de sânge în vene și nervi care determină moartea pacientului din cauza acestor bacterii

 

Rusia a învins virusul, susținând că ′ ′ nu este altceva decât o coagulare vasculară circulară (tromboză) și că metoda de tratament se vindecă singură. "

 

Comprimate cu antibiotice

 

Antiinflamator și administrarea de anticoagulante (aspirină).

 

Aceasta înseamnă că boala poate fi vindecată, această veste senzațională pentru lume a fost pregătită de medicii ruși printr-o autopsie (cadavru) a virusului Covid-19. Potrivit altor oameni de știință ruși, respiratoarele și o unitate de terapie intensivă (UCI) nu au fost niciodată necesare.

 

Protocoalele pentru acest lucru au fost deja publicate în Rusia.

 

CHINA știa deja despre asta, dar nu și-a publicat niciodată raportul.

 

Împărtășiți aceste informații familiei, vecinilor, cunoscuților, cunoscuților, colegilor, colegilor, astfel încât să-și poată depăși frica de Covid-19 și să înțeleagă că nu este un virus, ci o bacterie expusă la radiații 5G.

 

Motivul este de a răni persoanele cu imunitate foarte scăzută. Această radiație provoacă, de asemenea, inflamații și hipoxie. Cei care sunt victime ar trebui să ia Asprin-100mg și Apronik sau Paracetamol 650mg.

 

Deoarece s-a demonstrat că covid-19 provoacă coagulare a sângelui, care provoacă tromboză la om și de ce cheagurile de sânge în vene și, prin urmare, creierul, inima și plămânii nu se pot oxigena, ceea ce face dificilă respirația oamenilor, iar oamenii mor rapid din cauza lipsei de energie respiratorie.

 

Medicii din Rusia nu au ascultat protocolul OMS și au efectuat autopsii pe cadavrele covid-19.

 

Medicii au deschis brațele, picioarele și alte părți ale corpului și, la examinarea adecvată, au observat că vasele de sânge și venele erau umplute cu cheaguri de sânge care, în general, împiedicau fluxul de sânge și, de asemenea, reduceau fluxul de oxigen din corp, determinând pacientul cu probleme sa moara.

 

La aflarea veștii acestor studii, Ministerul Sănătății din Rusia a schimbat imediat protocolul de tratament pentru Covid-19 și a administrat aspirină pacienților săi pozitivi -100 mg și a început să administreze Empromak.

 

Drept urmare, pacienții au început să-și revină și sănătatea lor a început să se îmbunătățească.

 

Ministerul rus al Sănătății a eliberat peste 14.000 de pacienți într-o singură zi și i-a trimis acasă.

 

Sursa: Ministerul Sănătății din Rusia.

 

Cum e cumetre... Mai Vine Trump cu patrioti si salveaza lumea!???! =))

 

Bineînțeles, mai așteaptă puțin...tu vaccinează-te între timp....

 

:) pentru cine intelege ironia....

 

Pentru mine asta este explicația a tot ce se intampla acum, si nimeni nu ma poate convinge de altceva.

 

Probabil ca Paul7 a fost printre primii care s-a vaccinat. El săracul n-are vina. Criminalii sunt în guvern și mass-media. Ăștia trebuie ignorați și atunci totul va fi bine.

 

Respect domnule Marius. RESPECT!

 

Acest experiment cu ce ajută omenirea ?😏🤔

 

Cu nimic. Ca in toate experimentele Lucifer, se formeaza doua clase: temnicierii, care sunt si tortionari, si prizonierii. Cei inchisi prin diverse metode. Si voi sunteti inchisi in cercul vostru. Cand ascensionezi, urci pe nivelul urmator. Privesti situatia de sus, ca pe orice situatie pe care nu o poti controla tu decat devenind mai bun decat tortionarii.

In cazul Romaniei, cei ce schingiuiesc populatia sunt asa zisii alesi. Cei ce se cred casta nobililor. Hoții mandatați sa fure si chiar incurajati. Populatiile sărăcite sunt foarte ușor de tinut in stare de sclavie. Priviti o femeie obisnuita, pe strada...Cu foarte multe probleme pe cap. Merge tragandu-si aripioarele de inger dupa ea. Priviti un film in care Elena Udrea zburda pe tocuri prin parlament. E plina de sine si sigura pe ea. Lingusitorii se calca in picioare ca sa-i stearga pantofii de praf si sa-i susure glumițe in urechi.

Prima femeie nu este constienta de frumusetea ei interioara, a omului ce incearca sa ramana om pe pamant, oricate necazuri ar veni peste el. A doua, Elena Udrea, este oportunista.

Traim intr-o lume in care barbatii dorm. Ne descurcam fiecare cum putem...Unele preferam sa ne tinem hainele pe noi si sa nu murim in inchisoarea tortionarilor, pentru ca dorim sa transmitem mai departe la urmasi caracterele noastre puternice.

Altele devin oportuniste de mici si prifita de prostia masculilor din politica si afaceri.

Ne adaptam cum putem...

Pamantul este o scoala. Riscul cel mare cand te nasti aici este sa uiti ca ai aripi.

 

Lumea interioara a femeii poate fi foarte bogată. De noi depinde cu ce ne populam lumea sufletului. Daca alegem calea Elenei Udrea sau calea femeii pacalite de falsi maestri, găină ce asteapta mereu perle din ciocuri de cucosi vanitosi, lumea ne va fi plina de demoni. Daca alegem modele de comportament puternice, ca Gandhi, preotul Mihail Jar si alti preoti pentru care crestinismul este iubire si nu doar dogma si metoda de a controla prin frica oile, lumea ne va fi populata cu ingeri si ghizi care ne scot in Lumina.

Nu poti bate pasul pe loc asteptand sa vina salvatori. Salvatori sunt, dar nu daca te complaci intr-o lume populata cu demoni.

 

Câți dintre comentatori sunt cercetatori în ramura biologiei, sau medicinei,sau a logicii, sa "ridice piatra"?

Popporul"ales" a dăinuit în istorie 2000 de ani fără tara,prigonit fiind și de creștini(deși Cristos și ucenici sai,viitori apostoli ai creștinătății,erau evrei)și de musulmani(deși Coranul îl cinstește pe Isus),pt ca a fost unit,pt ca a respectat și a împins în fata elitele,pt ca s a lăsat condus de elite.Ce face statul Israel cu cetățenii sai?Ii protejeaza,ii aduna,ii sprijină si pe cei care sunt evrei dar au cetățenii diferite și pe locuitorii Israelului dar care nu s evrei.

Învățați de la "poporul ales",

Evoluția științei e cam asa:

Nu știu,știu,știu ca știu,știu ca nu știu.

Sa-i lasam pe cei care" știu ca nu știu tot"sa se pronunțe". Noi, ceilalți, sa schimbam păreri, nu sa dam verdicte.

Respectul meu pentru toți care faceți ceva cu bună-credință, gandit. A trecut vremea la "noi muncim nu gandim".

Ps. Nu sunt evreu și nici nu am ceva împotriva vreunei natiuni. ci doar împotriva celor care se cred mai deștepți decât sunt. 


Sursa: Virgil Ciuca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu