miercuri, 24 martie 2021

Tom Papert - Guvernul israelian, dat în judecată de evrei la Curtea Penală Internațională

 



Guvernul israelian, dat în judecată de evrei la Curtea Penală Internațională

Tom Papert, S.U.A.

24 Martie 2021

 

Guvernul izraelian a fost dat în judecată de evrei la Curtea Penală Internațională (C.P.I.) pentru campania de vaccinare obligatorie, care ar încălca prevederile Codului de la Nürnberg, elaborat în replică la experimentele făcute de medicii naziști pe deținuți. Publicația „The National File”[1] a informat sâmbătă că un grup de doctori, avocați, activiști și cetățeni îngrijorați ai statului Israel a contractat serviciile firmei A. Suchovolsky & Co. Law din Tel Aviv pentru a depune o plângere la C.P.I., susținând că legile vaccinării obligatorii reprezintă o încălcare a Codului de la Nürnberg.

 

Israel este una dintre primele țări ale lumii care a impus vaccinurile Covid și care a introdus un sistem de pașapoarte Covid ce le permite cetățenilor să participe la viața socială și comercială numai după ce s-au vaccinat și li s-a aprobat să se alăture sistemului. 

 

Acum, un grup de evrei israelieni dau în judecată administrația Netanyahu la Curtea Penală Internațională, argumentând că statul Israel încalcă prevederile Codului de la Nürnberg prin faptul că își supune cetățenii unui experiment medical cu vaccinuri controversate.

 

Site-ul „Church Militant”[2] scrie pe aceeași temă următoarele:  „Asociația Anshe Ha-Emet (Oamenii Adevărului) - formată din doctori, avocați, activiști și cetățeni îngrijorați din Israel - a făcut plângere la procurorul C.P.I. de la Haga, acuzând guvernul de derularea unui »«experiment medical” fără a obține în prealabil un «consimțământ informat»”.

 

„Când șefii Ministerului Sănătății, împreună cu primul ministru, au prezentat vaccinul în Israel și au început vaccinarea cetățenilor, persoanele vaccinate nu au fost informate că, practic, iau parte la un experiment medical și, conform Codului de la Nürnberg, ar trebui să li se ceară acordul”, se declară în procesul intentat de Anshe Ha-Emet. 

 

Firma A. Suchovolsky & Co. Law din Tel Aviv susține că acordul dintre primul ministru Benjamin Netanyahu și Pfizer, dar și propriile afirmații ale lui Netanyahu despre acesta, indică explicit faptul că această campanie-fulger de vaccinare este „într-adevăr, un experiment medical și că asta a și fost esența acordului.” Reclamanții consideră că referirea la Codul de la Nürnberg este foarte relevantă, mai ales după afirmația președintelui Pfizer, Albert Bourla, care a numit Israelului „laboratorul lumii”, din cauza grabei cu care a acceptat vaccinul anti-Covid dezvoltat de compania condusă de el.

Plângerea a fost admisă de Curtea Penală Internațională și urmează să fie analizată.

Aceasta survine la scurt timp după ce un grup israelian a criticat public sistemul de pașapoarte verzi introdus recent în Israel, calificându-l drept „demonic” și „un al doilea Holocaust”.

Foto - National File

 

--------------------------------------------

[1] Israeli Jews Petition International Criminal Court, Say Israel's Mandatory COVID Vaccines Violate Nuremberg Code - National File - 20 martie 2021

[2] Israel Faces Hague for Vaccine ‘Holocaust’ (churchmilitant.com) – 17 martie 2021

[3] Sursa Israeli Jews Petition International Criminal Court, Say Israel's Mandatory COVID Vaccines Violate Nuremberg Code - National File - 20 martie 2021 via ActiveNews https://www.activenews.ro/stiri/Guvernul-israelian-dat-in-judecata-de-evrei-la-Curtea-Penala-Internationala-pentru-campania-de-vaccinare-obligatorie-care-ar-incalca-prevederile-Codului-de-la-N%C3%BCrnberg-elaborat-in-replica-la-experimentele-facute-de-medicii-nazisti-pe-detinuti-165857 – 22 martie 2021








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu