duminică, 27 martie 2022

James Corbett - Globaliștii au publicat calendarul pentru dictatura sanitară

 



Criza ucraineana n-a marcat in niciun caz incetarea plandemiei, planul este real si urmeaza sa fie dus la indeplinire - termen 2024!

Ne lamureste asupra acestui plan James Corbett, un jurnalist independent canadian care traieste de 15 ani in Japonia, de unde transmite online podcssturi, videouri si articole pe teme de mare interes, grupate sub numele generic "Raportul Corbett"- intr-o viziune contrara celei oficial-globaliste.

Pe mine m-a convins si cu articolul de mai jos, redactat, dupa cum putem vedea, "cu materialul clientului"...

MARIAN ILIE

------------------------------------------------------

The Corbett Report:

Globaliștii au publicat calendarul pentru dictatura sanitară

By James Corbett

23 martie 2022

 

Un lucru pe care îl înveți când petreci ani de zile în lumea conspirației realiste: atunci când globaliștii îți spun că ceva se va întâmpla, ar fi bine să crezi că lucrează din greu în spatele scenei pentru a face din acea ”predicție” o realitate.

 

De exemplu, atunci când suspectul de 11 septembrie 2001, Philip Zelikow, avertizează în paginile revistei Foreign Affairs asupra ”pericolului iminent” al ”terorismului catastrofal” care, ”ca la Pearl Harbor”, va ”împărți trecutul și viitorul nostru într-un înainte și un după”, ar fi bine să credeți că neoconservatorii săi sunt pe cale să prezinte publicului un 11 septembrie.

 

Atunci când Bill Gates ne ”avertizează” că ”nu suntem pregătiți” pentru ceea ce el numește ”următoarea epidemie”, ar fi bine să credeți că se folosește de monopolizarea ”sănătății” globale pentru a alimenta motoarele în scopul unei alte înșelătorii COVID.

 

Iar atunci când globaliștii vor publica un calendar care să detalieze următorii pași în vederea punerii în aplicare a statului global de biosecuritate, puteți presupune că ei lucrează din greu chiar acum la construirea acestei rețele de înrobire.

 

Din fericire pentru noi, nu trebuie să fim cititori de gânduri sau ghicitori ca să știm ce pregătesc globaliștii pentru viitorul nostru distopic. Trebuie doar să le citim documentele. În ultima lună, au publicat câteva foarte importante. Ele oferă un calendar detaliat și o descriere a ceea ce speră să realizeze și cum speră să o facă.

 

Să examinăm astăzi trei dintre documente cu scopul de a înțelege mai bine cu ce ne confruntăm și pentru a dezvolta un plan mai eficient de deraiere a acestei agende de control.

 

 

DOCUMENT #1: Calendarul infografic practic al Consiliului European.

 

La începutul acestei luni, Consiliul European a publicat un document care prezintă calendarul UE pentru punerea în aplicare a tiraniei globale a sănătății. Intitulat ”Infografic – Către un tratat internațional privind pandemiile”, acesta folosește toate artificiile lingvistice complicate și reduce complexitatea unui tratat global obligatoriu din punct de vedere juridic privind pandemiile la cel mai mic numitor comun: ”infograficul”.

 

Cu acest artificiu demn de Buzzfeed, Consiliul European nu pierde timpul să treacă la subiect: ”Consiliul a adoptat pe 3 martie 2022 o decizie de autorizare a deschiderii negocierilor privind un acord internațional legat de prevenirea, pregătirea și răspunsul la pandemii”. Bineînțeles, înainte de a se felicita pentru că a propus ideea unui tratat global privind pandemiile, în primul rând:

 

 


Până acum, nimic surprinzător. Este exact genul de ”abordare globală” bla bla bla ”cauză comună” bla bla bla ”protejarea sănătății” la care te-ai aștepta din partea clasei tehnocrate globale într-un document de tipul acesta.

 

Apoi prezintă o istorie incredibil de trunchiată a modului în care am ajuns la propunerea unei dictaturi globale în domeniul sănătății:

 

 


Veți observa că această ”istorie” ciudat de prescurtată vă informează involuntar că 2021 a fost ”doar a doua oară în istoria OMS când organul său de conducere… s-a reunit de două ori în același an”, fără a se obosi să vă trimită la lista reuniunilor Adunării Mondiale a Sănătății. Dacă s-ar fi deranjat, așa cum o facem noi aici, ați fi putut vedea singuri că prima dată când au avut loc două reuniuni într-un an a fost în 2006. OMS s-a reunit în luna mai pentru a discuta despre ”consolidarea pregătirii și a răspunsului la gripa pandemică” în contextul noului Regulament Sanitar Internațional revizuit, iar apoi, din nou, în luna noiembrie 2006, cu scopul de-a o numi pe Margaret Chan în funcția de director executiv al organizației.

 

Cu toate acestea, nu este greu de înțeles de ce respectiva parte a poveștii este omisă. Nu numai că ar fi fost prea multe informații pentru a le include în infograficul pueril, dar te-ar fi determinat să afli mai multe despre crearea ”urgenței internaționale de sănătate publică”, invocată apoi de Chan în timpul ”pandemiei” de gripă porcină din 2009 (și din nou în timpul ”pandemiei” de Ebola din 2014) pentru a justifica consolidarea puterilor OMS în zorii erei de biosecuritate. Iar acest tip de istorie nu este, bineînțeles, ceea ce urmărește Consiliul European să ne explice.

 

 

Înapoi la document:

 



În continuare, aflăm adevărata miză a acestei propuneri aparent inofensive pentru un tratat global privind pandemia. Aflăm că ceea ce este cu adevărat în joc nu este o balivernă politică de tipul ”unirea pentru o cauză comună”, ci crearea unui acord obligatoriu din punct de vedere juridic care să guverneze răspunsul global la ”crizele” de sănătate publică (reale sau imaginare). Dar nu vă faceți griji, acest acord nu numai că promovează schimbul de date și mostre genetice între țările membre ale OMS, dar este și înscris în Constituție!

 

Adică în Constituția OMS, nu în constituția voastră națională, prostească și depășită. Acordul anulează constituțiile naționale.

 

 

Și acum ajungem la partea crucială:

 



Și astfel descoperim adevărata foaie de parcurs pentru crearea unui stat al biosecurității, așa cum este văzut de Consiliul European. În primul rând, un ”organism interguvernamental de negociere” se va reuni pentru a discuta progresele înregistrate în ceea ce privește un proiect de preluare a controlului globalist asupra ”sănătății”. ”Ce organism? Ce guverne vor fi reprezentate? Sub ce autoritate este convocat? Și cine anume îi reprezintă?”, ați putea întreba, dacă ați fi genul de persoană care pune la îndoială informațiile oferite de autoritățile autoproclamate. Dar liniștește-te, omule! Acesta este un infografic și nu una dintre acele încercări complicate și prea vorbărețe de a explica! Închideți-vă mintea, relaxați-vă și plutiți în derivă cu Consiliul European și cu toți ceilalți care conduc nava!

 

În continuare aflăm că ”organismul de negociere” – ”Este acesta un organism oficial? Cine decide componența organismului? Face parte din OMS însuși?”, deci iarăși întrebări enervante –  va prezenta un ”raport de activitate” la reuniunea anuală a OMS de anul viitor. (Nu întrebați acum în ce va consta acest raportul de activitate, cum va fi prezentat, cine îl va examina sau ce vor face cu el acești oficiali anonimi. Sunt mult mai multe informații decât pot să vă ofere acești bieți designeri de infografice).

 

Apoi, în mai 2024, ”instrumentul propus” va fi înaintat spre adoptare Adunării Mondiale a Sănătății a OMS, iar preluarea biosecurității va fi completă. Gândiți-vă la aceasta ca la Patriot Act 2.0, dar la nivel global. Și cu accent pe legea marțială medicală.

 

În cele din urmă, prietenii noștri de la Consiliul European ne-au lămurit de ce este necesar un acord global obligatoriu din punct de vedere juridic, în primul rând:

 

 


Vedeți, este vorba de a vă proteja sub brațele iubitoare ale tiraniei globale de facto a sănătății, astfel încât, pe termen lung, să poată impune fascismul la toate nivelurile! Nu e nimic de văzut aici, nu-i așa?

 

Așadar, mai avem doi ani până când se va închide ușa hambarului libertății în materie de sănătate la nivel guvernamental global. Cel puțin dacă Consiliul European își va urma calea.

 

Dar de ce să ascultăm de UE, vă veți întreba? Bună întrebare. Răspunsul simplu este că au ”prezis” corect următorii pași în instituirea legii marțiale medicale. Vă mai amintiți când Comisia Europeană a publicat în 2019 ”Foaia de parcurs pentru punerea în aplicare a acțiunilor Comisiei Europene pe baza Comunicării Comisiei și a Recomandării Consiliului privind consolidarea cooperării în domeniul bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare”? Nu? Ei bine, permiteți-mi să vă împrospătez memoria:

 

 


Ahhh, da. În mod întâmplător, astronomii UE au prezis introducerea unui card/pașaport de vaccinare pentru cetățenii UE în 2022, cu doar câteva luni înainte ca înșelătoria să înceapă. Coincidență, sunt sigur.

 

 

DOCUMENT #2: O foaie de parcurs pentru viața cu COVID.

 

Dar, ca să fim siguri, nu doar Consiliul European vorbește despre viitoarea rețea de biosecuritate și nu trebuie să ne bazăm pe un infografic fără context, fără surse (și idiot) pentru a a afla ce plănuiesc globaliștii.

 

De exemplu, am putea analiza ”Cum să ajungem la următoarea normalitate și să o menținem: O foaie de parcurs pentru a trăi cu COVID”.

 

Acesta este un document întocmit de… cine anume? Ei bine, conform paginii ”Despre” de pe site, raportul de 136 de pagini legat de coșmarul legii marțiale medicale care se apropie a fost scris de un grup anonim de persoane selectate la întâmplare. Se pare că s-au trezit într-o zi plini de îngrijorare pentru americanii din epoca COVID și au decis, din bunătatea inimii lor (și cu ajutorul unei mici finanțări Rockefeller), să scrie o foaie de parcurs pentru a ne duce la ceea ce ei numesc ”următoarea normalitate”.

 

Și care bun samaritean oarecare și-a asumat rolul de ”păstor” (cuvântul lor) pentru cei 53 de autori ai acestui raport? Nimeni altcineva decât Ezekiel J. Emanuel, vicepreședinte pentru Inițiative Globale la Universitatea din Pennsylvania și fost membru al Consiliului consultativ COVID 19 al guvernului de tranziție al lui Biden.

 

Da, acel Ezekiel Emanuel.

 

Documentul este exact atât de tulburător pe cât ne-am aștepta. Acesta detaliază, pas cu pas, modul în care va fi implementat sistemul de biosecuritate prin crearea unor standarde centralizate de testare, monitorizare, schimb de date, control și raportare. De asemenea, solicită dezvoltarea de noi tehnologii și proceduri pentru a combate următoarea pandemie inevitabilă.

 

Dar, ca și cum toate acestea nu ar fi fost suficient de huxleyene, raportul susține, de asemenea, crearea unei infrastructuri de comunicare și de intervenție comportamentală cuprinzătoare, testată științific, pentru a crește vaccinarea, testarea și tratamentul. Plus, supriză… crearea unui nou post în Consiliul Național de Securitate: Asistent adjunct al președintelui pentru biosecuritate! (Credeai că glumeam despre biosecuritate ca fiind următoarea paradigmă, nu-i așa?)

 

 

DOCUMENT #3: Planul național de pregătire pentru Covid-19.

 



La fel de îngrijorător este și ”Planul național de pregătire pentru Covid-19” al Casei Albe a lui Biden, prezentat la începutul acestei luni.

 

Documentul este în aparență un plan de ”întoarcere a Americii la rutina sa normală, protejând în același timp oamenii de COVID-19, pregătindu-i pentru noi variante și prevenind blocajul economic și educațional”, fiind împărțit în patru obiective:

 

   ■ Protecția împotriva și abordarea COVID-19

 

   ■ Pregătiți-vă pentru noi variante

 

   ■ Prevenirea eșecurilor în economie și educație

 

   ■ Continuarea eforturilor de a vaccina lumea și de a salva vieți

 

Îngrijorător este faptul că multe dintre aspectele înfricoșătoare ale ssistemului de biosecuritate incluse în acest plan sunt deja puse în aplicare. La pagina 34 a documentului, de exemplu, ministrul sănătății este îndrumat să ”emită o cerere de informații (RFI) către cercetători, lucrători din domeniul sănătății, platforme tehnologice și organizații comunitare cu privire la impactul dezinformării în domeniul sănătății în timpul pandemiei”.

 

 

După cum a relatat New York Times, cererea a fost făcută publică:

 

    Președintele american Biden a solicitat oficial marilor platforme tehnologice să furnizeze informații privind amploarea dezinformării Covid 19 pe rețelele de socializare, motoarele de căutare, platformele de crowdsourcing, platformele de comerț electronic și sistemele de mesagerie instantanee.

 

    Într-o solicitare de informații din partea Biroului Medicului General, platformelor tehnologice li s-a cerut să furnizeze date și analize privind amploarea dezinformării Covid-19 pe site-urile lor, începând cu exemple generale de dezinformare privind vaccinurile documentate de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor.

 

    Notificarea solicită companiilor să detalieze ”câți utilizatori au văzut sau au fost expuși la dezinformarea Covid-19”, precum și date agregate privind grupurile demografice expuse în mod disproporționat sau afectate de dezinformare.

 

Meryl Nass sintetizează foarte bine natura înfricoșătoare a acestei cereri într-o postare recentă a Substack pe această temă:

 

    Federalii cer informații detaliate despre populațiile ”expuse la dezinformare”. Știți că următorul pas este să obținem numele persoanelor și ce anume citesc.

 

    De asemenea, urmăriți cu atenție ultimul paragraf al articolului din NY Times, de mai jos. Federalii vor ca cetățenii să înceapă să ”împărtășească” informații despre dezinformare. Nu-i așa că e drăguț? Așa se îmbracă Stasi într-un eufemism de secol XXI pentru a încuraja turnătoria prietenilor și vecinilor.

 

Având în vedere ceea ce tocmai am văzut în Canada în legătură cu blocarea conturilor susținătorilor Freedom Convoy, mai poate exista vreo îndoială că acum sunt create sisteme cu scopul de a pedepsi ”delicvenții de opinie” pentru răspândirea de ”dezinformări” despre următoarea înșelătorie?

 

 

CONCLUZIE

 

Narațiunea COVID s-a destrămat în ultimele luni, iar repetenții din mass-media au distras atenția telespectatorilor zombi către spectacolul din Ucraina. Însă agenda de biosecuritate nu a dispărut. După cum avertizează Kit Knightly în recentul său articol de la Off-Guardian, povestea cu ”omicronul invizibil” care circulă, în prezent, în presă, ne amintește că narațiunea COVID nu a dispărut, ci este doar inactivă pentru moment.

 

Indiferent de ceea ce se va întâmpla în continuare cu saga COVID, construcția stistemului de biosecuritate va continua. Fenomenul este chiar ajutat de faptul că puțini sunt cei care mai acordă atenție agendei. Distrasă de pirotehnica războiului, gloata abia observă că birocrații din Comisia Europeană își proclamă cu bucurie victoria iminentă în războiul împotriva popoarelor ”foste libere” ale lumii. Dacă totul merge bine, până în 2024 vor fi promulgat tratatul lor global privind pandemia și vor avea puterea absolută de a-și impune voința oriunde în lume și în orice moment, sub pretextul unei urgențe sanitare declarate.

 

În urmă cu doi ani, dacă toate acestea (literalmente toate) ar fi fost prezentate publicului, ar fi fost rapid și categoric respinse. Astăzi, este pur și simplu acceptat faptul că fenomenul se întâmplă. La urma urmei, este următorul pas logic în povestea ”pandemiei și a recuperării”, cu care masele au fost spălate pe creier în ultimii doi ani.

 

Inginerii sociali știu ce fac. Ei aburesc populația, mai întâi stârnind isterie în legătură cu o presupusă criză și apoi punând în aplicare pilula otrăvitoare imediat ce atenția publicului s-a îndreptat către altceva.

 

Acest lucru arată încă o dată că percepția și atenția noastră sunt importante. Ei nu își pot pune în aplicare agenda fără acordul nostru și cheltuiesc o cantitate incredibilă de energie pentru a face propagandă în rândul publicului, pentru a împiedica să circule în rândul publicului informațiile despre adevărata lor agendă și pentru a distrage atenția populației. Acest lucru demonstrează încă o dată că munca pe care o depunem pentru a urmări respectivele informații și a le împărtăși este o parte importantă pentru a opri puterea să-și construiastă un stat al biosecurității.

 

Dacă nu vom reuși să creăm o conștientizare suficientă a agendei în rândul publicului, vom pierde aproape sigur această bătălie.

 

Avem de ales. Putem fie să ne întoarcem la somn și să urmărim știrile MSM, fie continuăm să ne concentrăm asupra creării unui stat al biosecurității, să construim coaliții cu cei care i se opun și să facem presiuni în scopul creării unei economii paralele, pentru a depăși dependența noastră de instrumentele de coerciție și control ale statului.

 

Știu pe care dintre aceste două opțiuni o voi alege. Sper că veți fi aici cu mine.

 

 

Sursa: MARIAN ILIE









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu