miercuri, 30 martie 2022

Rudolffo Vizintin - Războiul este o dramă, indiferent cine îl pornește

 



Războiul este o dramă, indiferent cine îl pornește

Rudolffo Vizintin

30 Martie 2022

 

Pentru că mulți nu au înțeles de unde vine acest val de susținere a rușilor le spun doar atât; dublul standard și ticăloșia ascunsă sub masca democrației a occidentului au dus la așa ceva. Războiul este o dramă indiferent cine îl pornește. Este rău ce face Putin acum? Probabil, dar este necesar pentru ei.

 

Știți cum spuneau toți președinții americani când invadau și distrugeau câte o țară? „Am fost nevoiți pentru a apăra democrația și stilul de viață american!”. Uite așa și Putin își apără stilul de viață rusesc.

 

Ceea ce mă deranjează cu adevărat este dublul standard. Rusia nu are voie să facă ce face America! Pe bune? Americanii au pornit un război cu Mexicul și au furat Texasul. Totul, O.K.! Rusia anexează Crimeea, nu este O.K.!  N.A.T.O. atacă și distrug țări, omoară milioane de cetățeni civili nevinovați și este O.K.!  La ruși aceleași fapte, presupuse până acum doar, este genocid.

 

Americanii au luat foc și au amenințat cu războiul nuclear dacă rușii nu își retrag rachetele din Cuba în 1962. Era O.K.! asta și Kennedy nu era nebunul care vrea să distrugă planeta. În schimb Rusia nu are voie să reacționeze când americanii îi pun rachete în jur, nu are voie să îi spună Ucrainei ce să facă cum au făcut yankeii în Cuba.

 

Păi unde dracu' este scara aia de valori de care vorbește Occidentul? Dacă un străin omoară o persoană pe teritoriul american, face ani grei de pușcărie. În schimb criminalul american care l-a omorât pe Theo Peter a fost rapid extras din țară, ca să nu îl judece românii.

 

Dacă o firmă neamericană sau din afara U.E. face evaziune fiscală sau dă mită, ori efectiv nu își respectă obligațiile contractuale ajunge imediat în instanță. Dacă te numești „Bechtel”, „Microsoft”, „E.A.D.S.”, „Motorola, ai liber la furat fără frică că nimeni nu o să îți facă ceva.

 

Și atunci întreb: ce om cu mintea la el, cu bun simț și cu o scară normală a valorilor poate susține un Occident agresiv, ticălos, mincinos și criminal? Nici unul! Adepții și  adulatorii acestui dublu standard sunt doar spălații pe creier! Și văzând ce face Occidentul cu țara mea, nu mai poți fi fan al lor. Simplu. Își pun toți tradatorii prin funcții înalte ca să aibă hățuri pentru această țară. Jefuiesc tot ce pot precum hunii.

 

Știți de ce mulți români îl simpatizează pe Putin? Pentru că văd în el un președinte ce România nu l-a avut după 1989 și nici nu o să-l aibă. Datorită lui, Rusia nu este jefuită precum România.

 

Este totul democratic în ceea ce face Putin? Nu, sigur nu! Dar a fost singura cale de a-și ține țara departe de ghearele globaliștilor și ruinătorilor de țări.

 

Este Putin un dictator? Poate, dar dacă nu ai cum să îți aperi țara de javrele și agenții sorosiști, ce dau jos guverne care nu le convin decât prin lovituri de stat marca C.I.A./„Maidan”, este justificabil. Joacă

 

Occidentul murdar, trebuie și tu să faci la fel. Este societatea rusească o democrație? Posibil nu.

 

Dar să vă ferească Dumnezeu să se instaureze total în Occident dictaturile neomarxisto-naziste, cum deja au început în Canada, Australia, Noua Zeelandă, Austria, că veți dori din tot sufletul vostru să trăiți în societatea rusească a lui Putin!

 

https://www.art-emis.ro/jurnalistica/razboiul-este-o-drama-indiferent-cine-il-porneste







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu