sâmbătă, 26 martie 2016

UE nu va rezista în fața invazieiOfițer rus de informații: UE nu va rezista în fața invaziei imigranților. Franța și Belgia vor deveni foarte repede state musulmane, urmate de alte țări din vestul Europei


La scurt timp dupa atentatele de la Paris din 13 noiembrie 2015, site-ul EuroCalifat a publicat un interviu cu un responsabil al serviciilor de informații din Rusia despre starea actuală în care se află Franța și Europa. Ofițerul rus de informații spune răspicat că Franța va deveni în scurt timp stat musulman, alături de Belgia și alte țări din vestul Europei, precum Anglia. “Trebuie să-i eliminați fizic. Îmi cântaresc bine cuvintele. Sa-i lichidați, cum am spune noi”, declară tranșant interlocutorul, referindu-se la potențialii teroriști.


În calitate de oficial al serviciilor secrete ale unei țări prietene, care a fost reacția dvs. La anunțul atentatelor de la Paris?

Mi-am spus « Iată, se întâmplă ! ». Asta, pentru că noi ne așteptăm la un asemenea gen de acțiuni. Adevărata problemă nu e, de fapt, de a ști că Franța sau Rusia vor fi lovite de acte teroriste, ci când anume.


Cum apreciați reacția poliției în acel moment?

Foarte dificil de spus, pentru că nu eram pe teren, bineînțeles. La teatru, reacția rapidă a fost excelentă, pentru că teroriștii începuseră deja sa ucidă ostaticii. Aici nu se pune altfel problema, trebuia acționat. Un bemol totuși: am înțeles că un simplu departament de poliție a intervenit la teatru, și nu serviciile voastre specializate – RAID și GIGN/GIPN. Puteau fi înregistrate pierderi în rândul polițiștilor.
În alte puncte, nu știu, am vazut câteva înregistrari video, forțele de poliție pareau depașite.
Să spunem că per total reacția mi s-a părut bună, însă francezii au avut și noroc că teroriștii s-au aruncat în aer rapid. Dacă ar fi decis să-și continue acțiunile, ar fi fost victime, după parerea mea.
Decizia de a ataca aproape imediat la teatru a fost excelentă. În aceste tipuri de acte teroriste de tip kamikaze e inutil sa discutăm: ei vin să ucidă și apoi să se sinucidă. Trebuie acționat rapid.
În ceea ce privește Statul Major, a fost o reacție foarte proastă, ținând cont că președintele Hollande s-a dus la locul atacurilor teroriste imediat. E o foarte gravă greșeală a serviciului său de pază. Înțeleg că a vrut să arate că este prezent, dar securitatea lui trebuia să se afle pe primul plan.
Într-un asemenea caz, de atacuri teroriste multiple, președintele trebuie dus într-un loc sigur. Voi aveți (râde) locuri de adăpostit responsabili la nivel înalt, ar fi trebuit utilizate.


La dvs., în Rusia, ar fi posibilă o astfel de operațiune?

Da, pentru că e imposibil să ai securitate absolută împotriva terorismului. Dar noi avem altă metodă de a preveni și a combate terorismul, pe care v-o împărtășesc. Noi dăm o foarte mare importanță serviciilor secrete. Agenții noștri sunt infiltrați masiv în locurile unde sunt islamiști. Nu vă pot dezvalui câți ofițeri de teren sau câți informatori avem, dar sunt cifre importante. Imediat ce avem informații, chiar foarte vagi, despre posibilitatea unui atentat, lovim masiv. La sfârșitul lui octombrie, spre exemplu, aproape 200 de persoane au sosit simultan în diverse puncte din Moscova.
Informațiile ne-au fost transmise de agenții infiltrați. Am interogat imediat aceste persoane în așa manieră, încât au răspuns tuturor întrebarilor. La noi, în chestiunea terorismului, nu este permisă abordarea… „Vreau un avocat”.
Nu e vorba despre tortură în acest stadiu, dar folosim metode de persuasiune. Dacă persoanele interogate refuză totuși să raspundă, înțelegem că știu lucruri importante pentru securitatea cetațenilor noștri și aplicam alte metode. Toată lumea sfârșește prin a vorbi.
În exemple precum cel de mai sus, numeroase atentate au fost evitate. În Franța vă purtați cu mănuși cu astfel de oameni, care nu se poarta la fel cu voi. Trebuie să știți ce vreți: să protejați teroriștii sau să vă protejați populația.
Noi am ales. Metodele noastre de lucru ne permit sa evitam mai multe acte teroriste în fiecare an. Pot spune chiar în fiecare lună.
Situația în Franța e foarte diferita în ceea ce privește populația musulmană. În Moscova avem între două și trei milioane de musulmani, și totuși nu avem aproape nici o problemă cu ei, iar la voi mult mai puțini decât la noi seamană teroare în orașe, cartiere. Se știe, noi aplicam legea cu severitate. Nu toleram acte de huliganism, care se pedepsesc imediat cu închisoarea.
Un cetățean care refuză să asculte ordinele unui polițist în timpul unui control va petrece minimum un an în închisoare. Dacă se revoltă, între trei și cinci ani. Dacă îl lovește, mai mult timp.
Vă spun toate acestea pentru a vă arăta că cetățenii din Rusia se comportă corect, pentru că știu că sancțiunile sunt severe.
Pe plan cultural e evident ca musulmanii au o altă cultură și un mod de viață diferit față de al nostru. Plimbați-vă prin Moscova sau Sankt Petersburg. Nu veți vedea nici o femeie cu fața acoperită sau vreun barbat cu djellabă. Magazinele noastre vând produse pe care noi le consumăm, nimeni nu pretinde că nu trebuie să vindem carne de porc, spre exemplu. Cu alte cuvinte, stau la noi, dar ne respectă obiceiurile.
Pe plan religios, suntem un stat multiconfesional, iar musulmanii au locurile lor de rugăciune. Dacă sunt violențe, luăm imediat măsuri. Mai sunt și locuri mobile, unde se adună extremiștii, dar, în general, pot spune că deținem controlul asupra situației.
În sfârșit, noi avem 20 de milioane de musulmani și mult mai puține probleme decât voi, care aveți, câți…. cinci milioane? Pot sa afirm deci că metodele noastre sunt bune. De ce vă spun toate acestea? Pentru a vă explica că numărul potențial de teroriști în Rusia este mult mai mic decât la voi. La noi, musulmanii, la fel ca toți cetațenii, au cultura respectului față de lege, la voi, cultura încălcarii legilor.
Încă ceva: am fost șocat să văd câteva reacții ale cetățenilor voștri imigranți, care se bucurau de atentate. Este de neconceput așa ceva în Rusia, ar fi generat o reacție imediată a populației contra unor astfel de persoane. Să adăugam numarul mare de imigranți care sosesc în Franța zilnic, printre care se pot ascunde teroriști. Toate acestea vă ajută să înțelegeți de ce la voi sunt mult mai probabile atentatele teroriste decât la noi.


A luat guvernul francez măsurile necesare?

Daesh(Statul Islamic- n.r)., fară îndoială, este autorul atentatelor. Dar să mizezi pe lichidarea Daesh pentru a evita atentate teroriste viitoare este o iluzie. De ce? Pentru că ați lăsat să se dezvolte un teritoriu favorabil teroriștilor de ani de zile. De acord, Daesh, astăzi. Ieri a fost AlQuaida, alaltă-ieri, alții. Mereu ați avut de a face cu atentate ale islamiștilor și înainte de Daesh. Sa lichidezi Daesh e bine, însă nu va rezolva situația, cu atât mai mult cu cât ei sunt responsabili parțial de valul de imigranți care vă copleșește. Unii dintre ei nu au legatura cu Daesh.
Guvernul francez ar trebui sa sisteze imediat primirea unor noi imigranți, ar trebui să-i expulzeze pe toți cetățenii fară acte în regulă, indiferent de unde vin aceștia. Australia a procedat astfel. Voi aveți una sau doua insule pentru a-i gazdui, fară Internet, cu o minima îngrijire medicală, alimentație „de luptă, de război” etc, asta i-ar determina să se întoarcă de unde au venit foarte rapid. Și i-ar descuraja și pe alții să mai vină. Noi suntem stupefiați că orice persoană care se află în Franța într-o situație în neregulă poate nu numai să traiască aici, dar și primește bani de la guvern. Încurajați astfel să vina la voi oameni despre care nu știu sigur dacă aveți nevoie (râde).
Noi avem alt mod de a trata lucrurile. Străinii vin în Rusia să muncească numai dacă noi îi acceptăm, pentru că au prioritate cetațenii noștri. Avem cote de imigranți. Sunt și persoane străine în neregulă, pe care le trimitem sistematic la ele în țară, după ce fac câteva luni de închisoare.
Dar în nici un caz un strain, chiar cu forme legale, nu are drept de subvenție de la stat. Cu alte cuvinte, acceptăm ceea ce ne poate ajuta cu ceva țara, dar trebuie sa-și asigure nevoile.
Forțele voastre de securitate trebuie să aiba situația tuturor locurilor în care se adună imigranții ce pot crea probleme. Serviciile franceze le cunosc, dar închid ochii. Veți gasi acolo droguri, arme, explozibil, bani murdari și, bineînțeles, potențiali teroriști. Serviciile speciale au liste ale indivizilor „extremiști”.
Trebuie sa-i eliminați fizic. Îmi cântăresc bine cuvintele. Să-i lichidați, cum am spune noi.
Preferați să așteptați să treacă la acțiune? Mi se pare că am citit că cel puțin unul dintre teroriști era pe aceste liste. Băgați-i la închisoare! O parte a populației îi va considera eroi, iar ei vor putea face rău în continuare. Politica voastră judiciară permite eliberarea prea rapidă a criminalilor, deci un sejur în închisoare ar fi doar provizoriu. Lichidați-i!
Guvernul actual spune „Vom continua să combatem Daesh”. Să trecem peste faptul că au criticat operațiunile Rusiei în Siria, care erau tocmai împotriva Daesh. Dar chiar și dacă Daesh ar fi lichidata total, nu ar împiedica producerea de noi atentate în Franța, pentru că problema voastră principală sunt imigranții de la voi și atitudinea lor. Daesh e pretextul de astazi, mâine va fi un altul. Cum v-am spus deja, aveți teroriști infiltrați în Franța, ei sunt deja instalați, unii sunt deja integrați și vor trece la acțiune când vor primi ordinul.


Ordinul cui?

Ordinul poate veni din afara țării, în cazul de față de la Daesh. Dar poate veni și de la un „frate” antrenat, erijat în șef local, de exemplu într-un cartier sau un oraș.


Deci dumneavoastră îi sfătuiți pe francezi să lichideze persoanele considerate periculoase?
Așa procedați în Rusia?

Ce întrebare puneți! Nu pot să vă răspund.


Cum evaluați situația din Franța?

Franța este aleasă ca fiind prima și principala țară din Europa pe care musulmanii vor să o cucerească. De ce? Pentru că Franța are o anumită imagine, apoi este o putere nucleară. O dată ce musulmanii ar prelua comanda…. Înțelegeți foarte bine! Franța reunește multiple condiții care o fac să fie ținta: Aveți deja o comunitate musulmană, pentru că legile sunt prea permisive și acordă o anumită prioritate musulmanilor comparativ cu cetațenii voștri, dar mai ales pentru că poporul francez îi lasa pe musulmani să progreseze. Un foarte mare număr de oameni politici sunt cumpărați de musulmani pentru a vota legi care le sunt favorabile acestora. Noțiunile de Națiune și Patriotism nu au disparut total, dar sunt ostracizate de autoritațile franceze, care vă spun: „Viitorul aparține societații multiculturale”. Președinții Chirac, Sarkozy, Hollande au declarat asta public și au luat măsuri în acest sens.
Lucrurile evoluează spre un stat musulman, aș spune cam în zece ani, poate mai puțin. Pare un proces ireversibil, pentru că populația refuză să ia problema în propriile mâini. Politicienii care au favorizat instalarea musulmanilor în Franța, dându-le multe drepturi, au fost aleși de cetațenii voștri. Mi se pare că francezii, în marea lor majoritate, dacă nu vor o astfel de evoluție, cel puțin o accepta prin pasivitate.


Atunci de ce Franța e o țintă pentru atentate, de vreme ce va deveni o țară musulmană?

Aceste atentate, că vorbim despre Daesh sau despre alte organizații teroriste, au ca scop să convingă populația, terorizând-o, că nu-i servește la nimic dacă opune rezistență. În cele din urmă, francezii se vor simți eliberați cu un stat musulman, de vreme ce îți vor spune că astfel atentatele vor înceta.
Este evident că vor urma și alte atentate în Franța. Fară îndoiala și în Rusia, dar la noi au alt scop: în Franța, ca să convingă populația că nu are altă alegere decât să accepte un stat musulman, în Rusia, pentru a ne pedepsi că am intervenit în Siria.
Noi prevedem un alt pericol cu care s-ar putea confrunta Europa și, în mod particular, Franța. Ce veți face când toți imigranții pe care i-ați lăsat să intre în țară vor vrea să ia drepturile pe care cetațenii francezi le au? Se vor revolta și vor ataca oamenii obișnuiți. Credeți că poliția va fi acolo să protejeze cetațenii? Bineînțeles că nu, am văzut nenumarate cazuri în care erau implicate grupuri etnice în Franța, poliția nu a intervenit aproape niciodată. Nu exista voință politică, la nici un politician, să restabilească ordinea firească a lucrurilor. Nu prea există mijloace să-i oprești dacă sunt mulți. De aceea consider că evoluția spre un stat musulman a țării voastre e inevitabilă.
Dacă îmi este permis, aș merge un pic mai departe. O foarte mare parte a patrimoniului vostru cultural și imobiliar este vândut constant țărilor arabe. Nu credeți că acesta este un semn de acceptare a transformarii Franței într-un stat musulman?
Eu, personal, sunt convins că unii dintre liderii francezi, la cel mai înalt nivel, sunt total confiscați – moral, dacă nu financiar – de anumite țări arabe.


Insinuați că anumiți politicieni francezi sunt corupți de țările arabe?

Este deja public că anumiți politicieni francezi sunt sub investigație judiciară pentru că și-au finanțat campaniile electorale cu bani din străinatate. În rest, las la latitudinea dvs. să-mi interpretați răspunsul cum doriți.


Ca să revenim la atentate, ce tipuri de atacuri teroriste vor fi?

Vor fi tot mai mortale, mai murdare, dacă pot spune așa. Sunt posibile atentate cu arme chimice sau radiologice.


S-a terminat cu Uniunea Europeană?

Uniunea Europeană este mai mult un concept decât o realitate. Este o uniune administrativă, una monetară, dar nu una a mentalitaților. UE nu va rezista la invaziile imigranților, probabil că unele țări se vor regrupa (vechile țari din Est). Belgia și Franța vor deveni state musulmane foarte rapid, urmate de alte țări din vestul Europei. Anglia, spre exemplu, va fi țară musulmană.


Fară mare legatură cu atentatele, Rusia este acuzată de probleme de dopaj. Nu e o ofensivă a americanilor pentru a vă destabiliza?

Raspunsul nu are legatură cu meseria mea. Este, într-adevar, o ofensivă americană, dar și europeană – europenii urmează ordinele americanilor – pentru a ne ataca și a ne denigra în toate domeniile. Sportul este un exemplu, cunoscut fiind faptul că președintele Vladimir Putin a acordat și acordă sportului un loc foarte important. Vineri seară (n.r.- noiembrie 2015), Rusia a fost suspendată din competițiile sportive, dar a cam trecut neobservat din cauza atentatelor din Franța.
Fară îndoială, americanii au făcut presiuni – pot îndrăzni să folosesc termenul de „corupție”? – pentru a obține o astfel de decizie. Vom vedea ce urmează.


Relațiile ruso-franceze sunt optime în materie de securitate?

Avem legaturi, însă…. Ce putem crede noi despre atitudinea Franței, care susține regimul de la Kiev bombardând populația rusofona civila? O țară al cărei ministru de Externe nu ratează nici o ocazie pentru a trata Rusia ca o „axă a Răului”, cum spunea Ronald Reagan? Care lasă să fie difuzate caricaturi abjecte dupa moartea mai multor compatrioți ai noștri în avionul prabușit în Egipt? Care livrează arme teroriștilor cu care noi tocmai ne luptăm în Siria? Sa spunem simplu că, în aceste condiții, relațiile nu pot fi deloc pozitive. Prefer să nu mă pronunț pe marginea acestui subiect.


Putem să vă facem publice numele și funcția?

Da, sunt colonelul Anatoli Vladimirovici X, ofițer într-un serviciu de securitate al Federației Ruse. Raspunsurile sunt date strict în nume personal.Articol relatat de portalul activenews.ro. Autor: Anca Apostol

Sursa:
http://www.expunere.com/ofiter-rus-de-informatii-ue-nu-va-rezista-in-fata-invaziei-imigrantilorfranta-si-belgia-vor-deveni-foarte-repede-state-musulmane-urmate-de-alte-tari-din-vestuleuropei.Html

http://www.expunere.com/ofiter-rus-de-informatii-ue-nu-va-rezista-in-fata-invaziei-imigrantilor-franta-sibelgia-vor-deveni-foarte-repede-state-musulmane-urmate-de-alte-tari-din-vestul-europei.html
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu