joi, 15 septembrie 2016

Declarație






GRUPUL PENTRU ROMÂNIA


Declarație privind acţiunile ambasadorilor SUA la Bucureşti şi Chişinău.

            Grupul pentru România protestează împotriva acțiunilor din ce în ce mai ostile la adresa integrității României și a relațiilor româno-americane desfășurate de ambasadorii Statelor Unite ale Americii la București și Chișinău.

Cerem Președintelui României şi Preşedintelui Republicii Moldova să solicite Președintelui SUA ca acesta să-și exprime poziția față de acțiunile celor doi ambasadori și să precizeze măsurile dispuse pentru ca astfel de situații, aflate în totală contradicțiile cu prevederile parteneriatului strategic încheiat între statele noastre suverane, să nu se mai repete.

Grupul pentru România face apel către întregul popor român să aibă o atitudine fermă de condamnare a unor astfel de acțiuni antiromâneşti, indiferent de cine le declanşează



Florin Colceag




Comentarii:



Acum am vazut Comunicatul
Daca nu este doar ciorna ( ca avem cuvinte romanesti...slava domnului) , eu as propune sa se adauge o atentioanre succinta referitoare la istoria reala a tinutului romanilor intre aceste granite geografice , amintindu-se si de Basarabia, si o invitatie la a studia realitatile unui teritoriu inainte ca strainii sa deschida gura pe asemena subiecte.
Eu as face copii xerox cit mai mutl a acestui Comunicat si l-as lipi prin statiile  de mijloace de transport sau l-as distribui la metrou.
B.M.




Cineva, trebuie să i-a ,,Taurul de coarne,, și să-mpungă acești fanarioți și idei anti românești?
Stau și mă întreb! Noi, populația românească, periodic ne desemnăm politicieni în Parlamentul României și în toate structurile statului!! Pentru Ce? Nu să ne apere interesele și Statul de Drept Românesc? Dacă patrioți precum Mareșalul Antonescu, Ceaușescu sau alți patrioți înaintași ai lor, au fost executați mișelește de cozile de topor cu sprijin din afara țării, înseamnă că toți românii au închis ochii la aceste fărădelegi antiromânești? Am adormit cu toții și ne facem că nu vedem, ce ,,Clocă,, tot cotcodăcește împotriva interesului românilor?
Dece n-am pedepsit crimele și făptașii acestora din evenimentele din Decembrie 1989? Pe cine apărăm noi și politicienii pe care nii tot desemnăm să ne reprezinte interesele! pe acești șobolani aserviți ideilor antiromânești?
Mă asociez și stimez acțiunile celor care încă-și mai amintesc că sunt români și etnogeneza acestei populații pe aceste meleacuri, Carpato-Danubiano-Pontic.
Stimă și respect.

Ioan Dănilă






Marii nostri artisti nu mai suporta si se razvratesc strangandu-se in jurul Grupului pentru Romania.
Fratii ai nostri, nu exista alte cale de a stavili acest asalt furibund la adresa fiintei neamului si valorilor noastre nationale decat actiunea unita in jurul unei idei, a unui proiect de tara care sa schimbe sistemul din temelie.
Grupul pentru Romania si-a asumat proiectul Constitutiei Cetatenilor si isi indeamna simpatizantii - chiar si pe membriii sai - sa candideze la alegerile parlamentare.
Suntem la dispozitia oricaruia dintre voi care doriti sa va impicati. Este imperios necesar ca proiectul nostru sa ajunga la cat mai multi romani.

---------- Mesaj redirecționat ----------
De la: Florin Zamfirescu
Data: 16 septembrie 2016, 07:10
Subiect: Constanțin Vaeni
Către:

Un mesaj cutremurator:
Constantin Vaeni

De ce-ati jurat, ma ?..- toti ! TOTI !..
Chiar nu mai aveti nimic sfant in voi ?.. nici un Dumnezeu ?!..
Toti oamenii politici din Romania, aflati in functii de demnitate..- presedintele tarii,.. toti senatorii si toti deputatii,.. toti presedintii de Consilii judetene, toti primarii,.. toti cei care conduc diferitele Servicii secrete,.. parchetele generale si directiile generale,.. ICCJ,.. CCR, chiar si primul-ministru "tehnocrat" actual, inclusiv adunatura de "tehnocrati" din actualul guvern,.. toti au depus, in momentul in care au fost investiti in functii #Juramantul solemn de credinta si de aparare a unor cauze fundamentale,.. sfinte,.. fata de tara ai caror cetateni.. si "demnitari" sunt, si fata de poporul roman !..- cu mana pe Biblie si pe Constitutia Romaniei ! In Juramantul solemn toti s-au "angajat" sa respecte Constitutia si legile tarii, sa apere :..  "suveranitarea", "independenta", "unitatea" si "integritatea teritoriala" a Romaniei - ca "Stat national" !
De ce-ati jurat, ma ?!.. toti ! Toti !

Care este "reactia" voastra la repetatele jigniri, ofense si uneori chiar atacuri fatise, tot mai fatise si mai repetate de la o vreme , la.. "suveranitatea", la "independenta", la "unitatea" si la  "integritatea teritoriala" a Statului national - Romania,.. la istoria ei, la limba ei,.. la traditiile ei, la eroii si la valorile ei autentice, precum si la credinta poporului ei - cel care va plateste si va suporta, si in fata caruia.. precum si-n fata lui Dumnezeu, ati jurat - cu mana pe Biblie si pe Constitutia tarii, incheindu-va juramantul cu.. semnul crucii ?!..
De ce-ati mai jurat, ma ?!..
De ce-ai jurat, cetatene K.W.Johannis,.. de ce,.. cetatene Dacian Ciolos - cu toti "ministri tai" de butaforie, la gramada ?.. de ce-ati jurat mai, dragi senatori si deputati - care in fata acestei ultime ofense -  impardonabile si murdare - adusa "unitatii" si "integritatii" Statului national roman - ca aceea comisa de catre ambasadorul SUA, Klemm, care s-a afisat public, si s-a pozat public.. ca o "vedeta" de shantan,.. pe teritoriul Romaniei, cu un "simbol imaginar", al unui asa-zis "tinut secuiesc"- imaginar, sfidand nu doar statutul sau diplomatic, ci insasi Constitutia acestei tarii ..- va faceti "ca ploua",.. opintindu-va cu totii sa "dregeti busuiocul", sa-i gasiti.. "scuze",.. sa-l scoateti "victima" unei "capcane" ( de parca-ar fi "redus mintal" - si nu e deloc !).. si sa faceti apel.. peste apel la.. "prostime".. ca sa nu se.. "inflameze" si sa nu "escaladeze".. acest..
< fleac > ?!.. Da' cand sa se "inflameze"..
< prostimea > ? ..  cand se va trezi cu tara facuta tandari ?!..
Nu va e, ma, rusine ?.. Parinti mai aveti ?.. Da', copii aveti ?.. Nu va crapa obrazul privindu-va in oglinzile WC-urilor din institutiile de la care va luati, luna de luna, simbriile ?!
De ce-ai jurat pe Biblie si pe Constitutia Romaniei.. cetatene- primar al municipiului Sfantul Gheorghe- din Romania,.. si tu..- cetatene- presedinte al judetului Covasna- din Romania ?!.. Nu ma intereseaza de care "etnie" sunteti, si nici daca faceti semnul crucii.. de la dreapta la stanga, ori de la stanga la dreapta !. Crucea e una !
Da' din ce buget, si in ce moneda va luati voi, ma,.. luna de luna, lefurile alea.. murdare ?!.. Da' de ce trebuie sa va plateasca.. "prostimea" pe voi ?.. ca sa va pozati cu.. "guest-starul Klemm", tinand in maini un "simbol" fictiv ?!..
De ce-ati mai "jurat", ma ?.. toti ! TOTI !
Chiar nu mai aveti nimic sfant in voi ?.. niciun Dumnezeu ?!..








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu