vineri, 13 ianuarie 2023

Ben Todică - TRANSHUMANISM ÎN NOUL EDEN

 




TRANSHUMANISM ÎN NOUL EDEN

 

 

De multe ori îmi trec prin față cuvinte alterate de corecția automată a algoritmilor digitali și am ajuns la vârsta în care, dacă nu le foloseșți continuu, în mod obișnuit, rămâi cu falsete în pronunție, ex: pĂsările/ PăsărEle. Multe schimbări au apărut după revoluție sau altele de la o revoluție trecută, â din a, sau î din i și alte cuvinte legate încât nu mai poți ține pasul cu ele. Să nu uităm faptul că și aceste schimbări au rolul de a rupe omul de timp și istorie. Eu recit poezii pentru a le da un impuls poeților și divinității, cer milă. Dacă nu ar fi Dumnezeu în jocul nostru, aș deveni țărână. Și poeții suferinzi sunt mulți și cum să-i vindec pe toți împotriva degetului morții? Așa am fost crescut - să nu rămân dator și să respect, să nu las suflete sângerând în așteptare de răspuns. Este cum ai trece pe drum fără să dai bună ziua. E o întâlnire unică și cum să port cu mine simțul păcatului în sac divin? Vreau să mă îngrop cioburi, dar curate pentru că sufletul oglindă nu mai e. E plin de vremi! Și mă grăbesc în fiecare zi să mângâi suflete. Nu repet nimic. Dacă după o viață nu ai devenit sabie, uită de Phoenix. Cu fiecare citire renasc. Ard din izvorul maturizat al instinctului dumnezeiesc din care vin, al părinților care m-au modelat, al soarelui, ploilor, păsărilor și vântului, al profesorilor și eroilor mei, al iubitei și al dragostei celor din jur. Dacă aș repeta acum ceva m-aș înfrâna, m-aș lepăda de tată, de mamă, de frați și surori, de semeni. L-aș legaliza pe diavol care nu crede în izvor ci în frână. El face lumina să ardă creația. Eu creez din Lumină. Semăn ogorul cu sămânța nealeasă. Nu mai am timp. Știu că vor crește și buruieni pe ici, pe colo dar vom supraviețui.

 

Degeaba facem și am făcut toate acele filme cu revanșa că americanii nu au înțeles mai mult decât opoziția lor rusă sau britanică, că tot răul produs se va reîntoarce însutit. Politologul american George Friedman, fondatorul și directorul general al STRATFOR PREZICE în cartea „Următorii 100 de ani”, (așa scrie domnia sa), însă el ÎNCEARCĂ să ne PROGRAMEZE, să ne INOCULEZE ideea că USA va fi imbatabilă și dominantă. Că va fi motorul tuturor războaielor de pe pământ și va deveni cea mai importantă putere mondială. Este autorul cărţii „America’s Secret War” şi coautor al volumelor „The Intelligence Edge” şi „The Future of War”.

 

El încearcă să ne convingă prin logica arborelui genealogic; așa cum se explică evoluția urmașilor copiilor noștri și a urmașilor lor, tot așa va fi asigurat și viitorul Americii. Fridman nu știe că tot cu aceeași logică și precizie erau scrise și titlurile marelui nostru conducător Ceaușescu la Congresul al X-lea al PCR și așa mai departe care, după revoluție, după executarea sa s-au vândut cu bani grei în Europa de vest. Unele cu 10 mii de euro bucata și uite unde am ajuns cu predicțiile marelui conducător. În situația în care se află azi România, putem afirma cu certitudine că într-adevăr atunci, chiar eram în Epoca de Aur (îți vine să râzi) a nivelului de trăi și a mândriei naționale. America și vestul puteau să demonstreze inversul, însă nu i-a stat în adevăratul său caracter de capitalism sălbatic bine ascuns sub pielea de oaie prin care a distrus Blocul de Est. Au încheiat Războiul Rece, zic ei, pentru a începe altele noi pe care le menționează autorul în carte. „Imaginaţi-vă acum vara anului 1920!”, continuă domnul Friedman. Europa fusese sfâşiată de un război ce părea interminabil. Continentul era destrămat. Imperiile Austro-Ungar, Rus, German şi Otoman dispăruseră, iar milioane de oameni îşi pierduseră viaţa într-un conflict care durase ani la rând, iar dacă nu  erau americanii să-i salveze ar fi rămas înrobiti. „Tot cam așa..., cum trăiau negri în America?”, întreb eu în gând. Că aici e problema când cunoșți istorie, îți pui întrebări. Analizezi. Certifici. Comunismul bântuia Rusia, însă nu era sigur pentru cât timp.

 

Tehnocratia, care ne conduce azi, ne spune tot timpul că tot ce ni se întâmplă e înspre binele nostru, al societății. Noi trebuie să ne conformăm, ei nu, ne spune jurnalista americană Whitney Webb în noua ei carte intitulată „One nation under Blackmail” (O Națiune sub  Șantaj), în care divulgă mafia care controlează din umbră statul și nu e singura. De fapt, regizorul Oliver Stone în noul său documentar „JFK Revisited” ne atrage atenția că după asasinarea președintelui Kenedy, mafia a dispărut activ din viața americană. Președinții care au urmat, s-au manifestat ca o dinastie mafiotă a industriei de război americană. Economia lor, 80% bazată pe industrie militară este cea mai profitabilă și în același timp, cea mai profitoare sursă de îmbogățire. E rentabil să distrugi o țară și apoi s-o reconstruieșți. Un câștig asigurat din două direcții, declară regizorul într-un interviu cu Elo Veut Savoir, pe You Tube pentru TV Canada. Asta explică de ce nici azi dosarul investigației nu este complet arătat publicului american.

 

Președinții americani sunt aleși pe termen de patru sau opt ani (cu excepții), timp în care ei nu sunt în măsură să știe totul despre mașinăria conducerii statului din umbră, scrie Whitney. Sub egida Național Security State, sunt aliniați toți contractorii instituțiilor și corporațiilor din Valea Siliconului, a giganților: Google, Facebook, Oracol, Amazon și alte instituții militare și agenții inteligente, CIA-Intel, FBI etc. Oameni bogați și puternici, sus puși, în poziții cheie finanțează aceste operațiuni.

 

INTERNETUL creat și aruncat peste planetă spionează continuu cetățenii întregii lumi. NSA spionează cetățenii, în timp ce DARPA are rolul de superspionaj prin care să elimine secretele particulare ale cetățenilor importanți. Facebook-ul a creat ID (identitate digitală) și a promovat trecerea la banii digitali prin care să transferi sau să plăteșți sume mari de bani clienților. În mod bizar, o foarte mare cantitate de bani circulă digital între țări. Exemplu America -Ucraina, continuă Whitney Web. Au fost create App-uri, programe care să conecteze și să dețină toate datele personale ale purtătorului. Să se facă tranzacții de bani fără să fii întrebat de unde vin – adică spălări de bani. Corporația a aranjat să fie tratată egal în drepturi cu cetățeanul - ca drept de impozitare a câștigului. Când corporația se unește cu statul se obține fascismul. Este clasica definiție a fascismului.

 

Eșți împins mereu de sloganuri care susțin că tot ceea ce ți se propune e în beneficiul tău. Că dorința lor de a ne controla și administra fiecare minut al vieții e secretul fericirii noastre. În mod firesc, se pun anumite întrebări: aceste legi nu le sunt și lor aplicate? Cine e mai important? Exploatatul sau exploatatorul? Se va da totul pe tavă, pe tabletă? Ba, dau a se înțelege că nu va mai fi nevoie să mergem la mare sau la munte și nu vom mai fi nevoiți să ne murdărim pe mâini în grădina cu flori și zarzavaturi. Oare nu pentru asta suntem aici? Să avem experiența creației divine? Deci, domnii vor să ne reducă la o fermă de găini. Bă..., dar blegi trebuie să fim.

 

La Davos aceste legi sunt create în beneficiul clasei exploatatoare, a elitei. Ei cer sacrificiu colectiv în beneficiul planetei, a climei și bunăstării, care de fapt nu e aplicabil lor. Unim afacerea chiaburului cu cea a individului, a săracului în beneficiul societății. Se construiește o elită mică și o clasă de jos gigantică. Dacă mă uit în istorie la toate revoltele și revoluțiile, constat că toate au fost făcute împotriva chiaburilor îmbuibați care jupuiau pielea sărmanilor. Păi dacă e așa, atunci voi ne direcționați spre un nou măcel... Nu? Sau voi credeți că acum aveți puse la punct mecanisme puternice de constrângere și nu ne vom revolta. Dacă mă gândesc bine, metoda banilor digitali tocmai pentru asta e inventată: ca să restrângă puterea de circulație, adică să nu mai funcționeze cardul dacă te îndepărtezi de casă sau să nu îți dea voie să-ți umpli rezervorul cu benzină, ori să nu-ți poți achita chitanțele la anexe și mâncare etc. Acesta e lanțul invizibil legat de gât, precum îl făceau ei negrilor, sclavilor americani. Nu mă credeți?... Veți trăi și vă veți convinge. (Dacă nu apare o minune!)

 

Yuval Noah Harari, care mereu se mândrește cu soțul sau aproape în fiecare interviu – felicitări! O fi om bun, nu contest, ne prezintă noua revoluție, a patra revoluție tehnologică, industrială, economică în care societatea va fi împărțită în Clasa conducătoare, Clasa exploatată și Sub clasa (adică oameni în plus, nesemnificativi). În această revoluție, Harari ne spune că e mai bine să fii exploatat decât să nu fii băgat în seamă. Oameni sus puși (zei), o masivă masă de exploatați (muncitori) și apoi o clasă de IRELEVANȚI. Adică vor să reinstaureze sclavia. Nu o să mai ai dreptul și nici cunoștințe să lucrezi pământul sau să-ți produci mâncarea. Trebuie să te conformezi cu ce vine la cazan. Îți vor lua pământul, casa, banii, dreptul de a mai vinde sau cumpăra lucruri. Or să te îmbuibe cu filme pe Netflex, droguri, medicamente și alcool de o să ți se urce la cap și vei renunța la a mai exista. Întrebarea care se pune acum: Cât de sclavi am devenit confortului și complezenței? Confortul va fi folosit ca să adune omul în turmă și să-l bage în țarc. Schimbarea regimului de mâncare va aduce lumea la disperare.

 

Acești hrăpăreți din conducerea noii revoluții vor să reducă populația la..., undeva pe la jumătate de miliard. Și oare, de ce?, vă întrebați. Pentru că nu le ajung doar banii, vor și pământuri. Proprietăți de posedat. Dacă China are o treime din populația pământului și ca să folosesc harta recensământului populației folosită de Friedman în cartea sa, vom observa că țara este populată în majoritate în partea de răsărit, iar restul de 70 la sută e goală. Atunci de ce bat ăștia câmpii spunând că suntem supra-populați?

 

Americii nu îi este frică de China, scrie Friedman, că va deveni o primă putere, pentru că, după autor, China este considerată o țară foarte instabilă și asta tocmai din cauza diferențelor de standard de viață dintre orașele din regiunea de coastă care devin prospere în comparație cu populația din interior care suferă de o sărăcie crâncenă. Acest lucru duce la conflicte interne care produce ineficiență și corupție, tensiune și instabilitate. Acest nou Război Rece CREAT INTENȚIONAT între Rusia, China și America va atrage asupra lui toată atenţia după încheierea războiului americano-islamist. Pe măsură ce Rusia îşi va reclădi puterea, ea va da piept cu cele trei ţări baltice dominate de NATO – Estonia, Letonia şi Lituania – şi, desigur, cu Polonia. Vor mai exista şi alte puncte de fricţiune la începutul secolului al XXI-lea. Toți încearcă să ne convingă că acest drum este inevitabil.

 

Dorința de a ne controla și administra fiecare minut al vieții mă face să mă întreb: Care viață e mai valoroasă? A celor bogați care finanțează schimbarea sau a celor săraci care vor doar să trăiască. Cică ei vor să Macro-administreze planeta în beneficiul speciei umane. Toți acești oameni cu bani se cred foarte capabili de a fi dumnezei? După ei este OK să OMORI COPII dacă e în beneficiul societății. Vezi Margaret Albright în Estul mijlociu și australianul Peter Singher în ALTRUISMUL EFECTIV care promovau ideea asta etc. Care vieți sunt mai importante? Cele din lumea avansată sau cele din lumea de jos, săracă. Și privind politica din Valea Siliconului, a Eugeniștilor vezi cum toate se leagă. Asistăm la un război mondial de exterminare în masă fără gloanțe, în care justiția este anesteziată, nu mai poate repera și puncta crimele: Transhumanism și Eugenics – cheia care conduce revoluția tehnico-digitală din Valea Siliconului. O clasă de tehnocrați bogați vor decide viitorul economiei pe pământ. Din nou, vreau să vă amintesc că omul a făcut dumnezei din ban, tehnică, din scula numită economie ca să se înrobească, să se mutileze ca suflet viu, divin. Deci, au făcut un fel de vacă din aur ca pe vremea lui Moise.

 

Harari continuă să ne spună că suntem prea mulți pe pământ și că ar trebui să ne mai cărăbănim de pe aici. Când a fost înființat UNESCO, președintele era și președinte al Societății Eugeniste din Anglia, JULIEN HUXLEY, autorul cărții „New Bottles for New Wine”, care a inventat și cuvântul TRANSHUMANISM.

 

Marea Știință Nazistă a Germaniei a fost finanțată de The Rockefeller Foundation și uite cine este finanțatorul transhumanismului azi: Fundația Rockefeller. Chiar și opoziția de azi o prezintă ca pe o chestie inevitabilă, continuă Whitney Webb. În concluzie este bine să te unești cu ăștia ca să rămâi în viață. Lozinca opoziției este folosită ca să convingă lumea să-și accepte destinul. Inteligența artificială - AI nu este ceea ce ei ne spun a fi – Singularity;  să devină lumea astfel este foarte puțin probabil, dar ei o promovează pentru a convinge lumea să accepte Transhumanismul. Ei trebuie doar să zică, că se și întâmplă fără nevoia de a o demonstra. Asta îmi aduce aminte de Războiul Stelelor, animația prin care Ronald Reagan i-a convins pe sovietici să dezmembreze Blocul Comunist, spunându-le parcă; „Bă, proștilor nu vedeți ce înapoiați sunteți.” Massmedia este folosită zilnic să ne toace la cap, să bată toba că singurul fel de a supraviețui este să accepți implementarea cipului pe creier. Dacă îl urmărim pe Elon Musk, el promovează și susține continuu că este singura cale de a rămâne viabil în viitor. El este și proprietarul companiei Neurolink care face deja experimente pe animale (toate au murit până acum), dar el continuă să investească și să experimenteze. Asta îmi amintește de vaccinurile netestate băgate pe gât țărilor. Va fi creat un SUPERGUVERN care va conduce planeta. UN a fost deja capturată de WORLD ECONOMIC FORUM de conducătorul ei Klaus Schwab. Dacă îl analizați și pe Bill Gates, veți descoperi că el de fapt nu e un filantrop așa cum îi place să se prezinte, ci este un investitor lacom după profit. Investește în vaccinuri și este interesat în reducerea populației. WEF dorește să elimine toate guvernele în a lua decizii în numele sănătății cetățenilor.

 

Tehnologia injectabilă, vaccinuri pentru modificarea ADN și nano- tehnologia sunt prezentate și promovate în beneficiul sănătății oamenilor. Industria farmaceutică s-a unit cu Silicon Valley, Workspeed Operation etc. în numele viitorului civilizației. Lor nu le pasă câți mor  pentru că ei sunt interesați să micșoreze numărul. Deviza lor e: doar cei tari supraviețuiesc!

 

Dacă pe vremea naziștilor exista cineva care să strige STOP, azi nu mai are curajul nimeni. S-au pus mecanisme în sistem atât de bine instalate încât nu mai ai nici o șansă ca să scapi. De mai bine de 30 de ani am fost educați să acceptăm cu ce ne hrănesc ei încât nu mai avem nici o șansă să scăpăm convingerii lor de dumnezei. În școli nu se mai predă regulile funcționării în societate și principiile civile necesare omului.

 

America a participat în primul război mondial. A introdus Tratatul de la Versailles - o bombă cu ceas care garanta o nouă rundă de lupte. Şi războiul s-a reluat în 1939, la douăzeci şi unu de ani după terminarea celui dintâi. Marea Britanie a rămas în război, iar Statele Unite au menţinut-o în conflict cu ajutorul programului Lend-Lease1 – în care Statele Unite furnizau Marii Britanii distrugătoare şi alte materiale de război pentru lupta cu germanii în care britanicii şi-au predat aproape toate facilităţile maritime din emisfera vestică - britanicii au fost forţaţi să se predea. Iugoslavia s-a destrămat în timpul celui de-al doilea război mondial, croaţii fiind de partea germanilor, sârbii de cea a Aliaţilor. După război, liga comunistă a reunit-o sub conducerea lui Joseph Broz Tito. Deci Friedman demonstrează că America este vinovatul pentru toate conflictele de pe pământ și își merită titlul de FABRICĂ a MORȚII. E karma, dragă OMULE. Faci bine și se reîntoarce înzecit. Faci rău și se reîntoarce înzecit. Într-un interviu, regizorul Steven Spielberg declara starea prin care a trecut în Polonia filmând Schindler List, că parcă erau prezenți toți morții în acel cimitir nazist. Atunci mă întreb, oare, voi imperialiștilor, globaliștilor cum naiba de nu simțiți morții pe care îi presărați de o sută de ani încoace pe pământ. Voi credeți că nu veți fi atinși de aceleași spirite de care ați fost atinși la Auschwitz? De unde atâta simpatie? Aa, vrei să vinzi filmul? Toți am vrea, dar nu mai avem loc de infatuarea voastră. Cu cât se mărește imperiul, exterminăm națiuni, culturi cu atât ne micșorăm în suflet și credință, moare conștiința - esență divină. O țară pe care o credeam fabrică de vise, „visul american” a devenit ea însăși o FABRICĂ a MORȚII și atunci nu poți să nu te gândești la KARMA, simțită de regizor.

 

Există o HARMONICA a revendicării lucrurilor. Fragmentarea Chinei în anii 2010 şi destrămarea Rusiei în anii 2020 vor crea un vid, continuă Friedman, de la Pacific la Carpaţi etc. De-a lungul întregii graniţe vor fi oportunităţi pentru ţările minore să ciugulească, să muşte şi apoi să înfulece. Finlanda îşi va recupera Carelia, România îşi va recupera Moldova, India va ajuta Tibetul să fie liber, iar Taiwan îşi va extinde puterea dincolo de strâmtoarea Taiwan, în timp ce europenii şi americanii vor crea şi ei sfere regionale de influenţă în China. Vor fi multe oportunităţi de braconaj. ILUZII. Alo!!!

 

Deci tot ce scrie George Friedman până aici și de aici încolo este o fantezie de a duce lumea în confuzie dacă Globalistii își vor implimenta agenda TRANSHUMANISMULUI DIGITAL? „Noi pământenii cu cine votăm?”, vorba lui Caragiale. Cu Americanii sau cu Globaliștii?

 

Dacă azi aș face un film, aș începe cu următoarea secvență: „poșta e falimentară la noi, au mii, milioane de fleacuri din China, din care se pierd 5-10%; am auzit de un camion care a pierdut saci de poștă pe șosea, au trecut mașinile peste, le-au făcut praf. Camionul nici nu a oprit !!!”

 

 

 

Ben Todică



Pacea a ramas singura









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu