mancare
cu gandaci -aprobata si sustinuta de UE
De la a gusta acadele cu gândaci, am ajuns
de a ucide animalele fiindcă ele poluează atmosfera, schimbă clima !!!
Oare
ce fel de studii I-IV primare, diabolice, au autorii acestor sfaturi, sau cât
de repede vor să ne extermine?
Vor să ne convingă de faptui că sondele
spațiale, deșeurile din cosmos, experiențele atomice, războaiele, avioanele,
mașinile de transport, degradarea soarelui, erupțiile vulcanice, pandemiile
provocate,, înclinarea axei pământului, nu au nici o influență asupra
atmosferei pământului, climei, ci DOAR DEJECȚIILE ANIMALEOR, (cele care au
îngrășat întotdeauna solul ca să avem recolte mai bune), ACELEA AR FI CAUZA
POLUĂRII ȘI A SCHIMBĂRII CLIMATICE!!!
S-AU GÂNDIT SĂ NE SPERIE SĂ NU MAI CUMPĂRĂM
MÂNCARE DE LA ANUMITE FIRME ȘI SĂ NE ANEMIEM
REDUCÂND TAINUL NOSTRU ALIMENTAR:
SE
GRĂBESC SĂ INTRODUCĂ TABLETE OMS
ALIMENTARE ÎN LOC DE HRANĂ!!!???
Alții s-au gândit să nu mai facem căldură cu nici un fel de surse de pe Terra,
că acestea poluează și influențează clima, mai bine să ne îmbolnăvim toți de
frig și să pierim în număr mare !!!
Doamne, te rog dă-le minte și credință spre a înțelege că îi suspectăm
că distrug omenirea pentru interesul lor.
MRC
cu sechele de la vaccinul II Pfyzer
UE
A INTRAT ÎN DEMENȚĂ TOTALĂ
Aprobă gândaci pe bandă rulantă pentru
hrana populației. În numele Green Deal,
Uniunea Europeană a decis să accelereze înlocuirea proteinei animale cu
proteina gândăcească, autorizând, pe bandă rulantă, tot felul de greieri,
gândaci și viermi, care vor intra în alimentația populației din statele membre.
Cel mai nou aliment, oficializat în 5
ianuarie 2023, este larva gândacului de făină, din familia gândacului de
întuneric, care va intra, sub formă de pulbere, în aproape toate alimentele
importate de România din UE.
Pentru că animalele au fost scoase
responsabile de încălzirea globală, Uniunea Europeană se grăbește acum să le
înlocuiască cu lăcuste, greieri, viermi și gândaci. Deși pare un pic SF pentru
populația României, care ia în derâdere acest fenomen, vestea proastă este că
insectele se vor regăsi în aproape toate alimentele importate din UE, dar și
din afara acesteia.
Mai grav e că și procesatorii din țara
noastră vor avea voie să folosească proteina din gândaci în orice aliment, iar
obligația etichetării este o slabă consolare, alternativa fiind evitarea
achiziționării produselor din magazine.
Cel mai nou aliment introdus de UE,
oficializat săptămâna trecută, este larva gândacului de făină, care se referă
la forma larvară a Alphitobius diaperinus, o specie de insecte care aparține
familiei Tenebrionidae (gândaci de întuneric).
Larvele gândacului de făină sunt destinate
consumului uman în întregime, nefiind eliminată nicio parte, cu o perioadă de
repaus de minimum 24 de ore pentru a permite larvelor să evacueze conținutul
tubului digestiv înainte de uciderea insectelor printr-un tratament termic.
Acestea vor fi produse de compania franceză Ynsect NL B.V., sub formă
congelată, de pastă, uscată și de pulbere.
PÂINEA
CEA DE TOATE ZILELE
Larvele de gândaci vor fi folosite pentru
fabricarea unei liste foarte lungi de produse, printre acestea numărându-se
batoane din cereale, pâine și chifle, cereale prelucrate și pentru micul dejun,
preamestecuri uscate pentru produsele de panificație, produse pe bază de paste
făinoase umplute, zer praf, supe, feluri de mâncare pe bază de cereale sau de
paste, feluri de mâncare pe bază de pizza, fidea, gustări, chipsuri, precum și
biscuiți și grisine.
Totodată, larvele gândacului de întuneric
vor intra în compoziția untului de arahide, sandvișurilor condimentate,
preparatelor din carne, înlocuitorilor de carne, înlocuitorilor de lapte și
produse lactate, a produselor de cofetărie care conțin ciocolată, dar și a
suplimentelor alimentare.
La fel ca și în cazul greierilor, eticheta
produselor cu larve trebuie să conțină o mențiune din care să reiasă că acest
ingredient poate cauza reacții alergice consumatorilor cu alergii cunoscute la
crustacee și la produse derivate din acestea, precum și la acarieni. În plus,
larvele gândacilor de întuneric sunt interzise persoanelor cu vârste sub 18
ani!
CE
SPUN BIOLOGII
Biologul Andreea-Cătălina Drăghici,
reputat cercetător la Muzeul Antipa, atrage atenția că Alphitobius diaperinus,
gândacul de făină, a fost asociat cu probleme de sănătate la oameni. Gândacii
produc benzochinone, folosite ca mecanism de apărare, iar chinonele pot fi
periculoase pentru sănătatea umană atunci există expunere îndelungată la
acestea.
”Poate fi important pentru persoanele cu
alergii cunoscute la insecte să evite pe cât posibil expunerea la viermii mici
de faină. Studiile arată că afecțiunile cauzate de Alphitobius diaperinus
includ simptome de astm, dureri de cap, dermatită, angioedem alergic, rinită și
eritem.
Expunerea la vapori de chinonă poate duce,
de asemenea, la conjunctivită și ulcerații corneene, iar chinonele produse de
tenebrionide sunt suspectate a fi cancerigene”, ne spune biologul
Andreeea-Cătălina Drăghici.
Mai mult, cercetătorii sunt obligați să poarte
mănuși și măști de protecție în timpul studiilor efectuate asupra speciei
Alphitobius diaperinus, iar spațiile în care se desfășoară acestea trebuie să
îndeplinească anumite condiții de filtrare și aerisire. (apud national.ro)
Nu mai cumpărați nimic din ceea ce se
importă. Doar produse românești. Cumpărați-vă mori electrice și faceți pâine în
casă, că ăștia au înnebunit. Ăștia vor să reducă populația planetei, e clar. E
și îmbătrânită, fiindcă a crescut speranța de viață, și bătrânii sunt un
balast.
Trimis de angela faina si melania rusu
https://www.msn.com/fr-ca/actualites/quebec-canada/les-contrats-octroy%C3%A9s-%C3%A0-mckinsey-d%C3%A9passent-100-millions-de-dollars-sous-justin-trudeau/ar-AA16kO
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu