miercuri, 18 ianuarie 2023

Ion Măldărescu - Ne-au luat și aerul !

 




Ne-au luat și aerul !

Ion Măldărescu

18 Ianuarie 2023

 

 

„Din zei de-am fi scoborâtori,/ C-o moarte tot suntem datori!/ Totuna e dac-ai murit/ Flăcău ori moş îngârbovit;/ Dar nu-i totuna leu să mori/ Ori câine-nlănţuit” (George Coşbuc, „Decebal către popor”).

 

Ieri, 17 ianuarie 2023 mergeam pe strada unei localități a „Olteniei de sub munte” - bucată a României Mari unde istoria și credința românilor, tradiția, formele unui relief variat marcat cu locuri inconfundabile își dau mâna pentru a evidenția bogăția neprețuită a Daciei milenare. Este zona țării unde se află cele mai multe mănăstiri, schituri și biserici vechi, veritabile monumente istorice și arhitecturale, se află o parte din istoria Țării.

 

Era amiaza. Un zumzet ciudat, puternic… altfel decât al unui elicopter obișnuit m-a ajuns din urmă, Două elicoptere de transport trupe, piese de artilerie și alte componente militare grele Boeing CH47 Chinok a trecut pe deasupra, au survolat localitatea de la nord la sud, apoi s-au îndepărtat. Oricine știe că astfel de „piese” nu se află în dotarea a ceea ce a mai rămas din Armata României de dinainte de '89, ci aparțin trupelor de ocupație.

 

Cu o zi înainte, cineva dintr-o așezare din apropierea  localității îmi relatase că pe la orele 02, noaptea a fost trezit de câinii din curte care lătrau insistent. A ieșit din casă și… cerul era plin de avioane care survolau zona.

 

Am cerut părerea unui aviator militar profesionist… și răspunsul (prin care îmi doream să fiu contrazis) nu mi-a plăcut deloc. Pe „cerul patriei” zboară după reguli numai de alții știute, dar de românii neîntrebați și îngrijorați, neacceptată, o gamă largă de „zburătoare” americane și N.A.T.O., militare, desigur, nu curse civile de transport.

 

Ce caută aceste „zburătoare” în România? Să ne apere ? Să credă cine vrea ! Prezența lor demonstrează că au acordul nemernicilor care au condus/conduc România de peste 33 de ani și nu au reuşit decât să distrugă, fără a da socoteală, Occidentul ne-a luat nu doar pământurile străbune, nu doar bogățiile solului și subsolului Țării, ne-au luat pădurile, ne-a luat până și aerul și nu e departe ziua când ne vor anula și dreptul de a respira.

 

Căile ferate, drumurile naționale și cerul patriei „s-au îmbogățit” cu tot soiul de ustensile ale zeilor Marte și Ares: arme de asalt sofisticate, tancuri, transportoare blindate, avioane Boeing E3 Sentry AWACS [chipurile, pentru „protecție” (a cui? - n.a.)], avioane de vânătoare, unități de rachete… bașca „Fermele animalelor” de la Kogălniceanu, Deveselu și alte locații din teritoriu.

 

Marionetele globaliștilor fixate cu pioneze în posturile decizionale ale Coloniei Corporatiste sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.) numită (încă) România susțin la ordin satanic-globalist un saltimbanc pus pe tronul statului artificial Ucraina. Un saltimbanc și un stat - dușmani declarați ai românilor -, vor să fim aruncați într-un război care nu este al nostru. Au acordul clovnilor de la Cotroceni, de la „Victoria” și de la Parlament care trebuie înlocuiți urgent cu români patrioți adevărați.

 

Pentru „Operațiunea Ucraina” hoardele globaliste l-au numit criminal pe Putin (care își apără conaționalii rămași sub ocupație ucraineană, dar președinții americani de la Al Doilea Război Mondial încoace cum pot fi numiți pentru milioanele de oameni uciși în războaiele S.U.A. și dezastrele rămase în urma agresiunilor ? Cine a dat S.U.A. dreptul de a fi jandarm mondial și ce caută SUA în coasta Rusiei ? Oare vor românii ca pământul strămoșilor să ajungă Vietnamul, Irakul, Afganistanul, Iugoslavia, Libia, Siria… anului 2023 ?

 

Pentru ce și de cine au fost împuterniciți măscăricii din conducerea României să se umilească și să angajeze poporul român în „reconstrucția Ucrainei”? Doar pentru că așa au primit ordin?

 

Cine i-a împuternicit pe măscăricii din conducerea României să livreze armament gratuit și resursele de siguranță ale Țării unui stat neprieten? 

 

Cine i-a împuternicit pe măscăricii din conducerea României să arunce România în război cu Rusia ? Nici președintele României, nici Parlamentul României, nici Guvernul României nu au competența să ia astfel de decizii.

 

Nu javrele-slugi, nu hoții, nu plagiatorii, nu „aleșii”, nu mafia plandemică, nu depopulatorii planetei au cădera să hotărască soarta României. Numai un referendum poate răspunde ce vrea poporul român.

 

ȘI pentru că zilele trecute a fost ziua Poetului Național Eminescu, trebuie să-i dăm din nou dreptate pentru ce spunea el: „Patriotismul nu este numai iubirea pământului în care te-ai născut ci, mai ales, iubirea trecutului, fără de care nu există iubire de ţară […] Oameni care au comis crime grave rămân somităţi, se plimbă pe stradă, ocupă funcţiuni înalte, în loc de a-şi petrece viaţa la puşcărie”.

 

Puținele forțe național-suveraniste rămase în C.C.O.M.S. vă spun: voi, militari americani, francezi, olandezi, germani… și alte naționalități, poporul român nu vă vrea aici. Luați-vă- bagajele și plecați la voi acasă !

 

Românii vor pace, nu război cu Rusia , sens în care dictonul latin „Vox populi, vox Dei!” (Vocea poporului este vocea lui Dumnezeu!) spune că cetățenii României vor REFERENDUM !

 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu