miercuri, 25 ianuarie 2023

Marin Neacsu - Europa, trezește-te!

 Europa, trezește-te!

Col. (r) Marin Neacsu 

25 Ianuarie 2023

 

Distrugerea Europei

 

Europa a ajuns lacheul lui Zelensky. Vrea Zelensky Miguri? ? Toate țările ex- sovietice își cedează Migurile. Vrea Zelensky drone? Primește drone. Vrea Zelensky Javelin? Primește Javelin. Vrea Zelensky Himars? Primeste Himars! Vrea Zelensky Patriot? Romanii îi dau Patrioturile plătite dar neprimite. Vrea Zelensky tancuri Leopard 2 si Abrams? Se dă ordin de sus să i se dea. E adevarat, de data asta mai așa, mai cu mofturi, mai cu ”stai să vezi că nu mă lasă părinții”, dar le va primi. Din Europa. Toate armatele Europei, dar nu chiar toate, doar cele conduse de oameni școliti prin Colegiile militare ale SUA recompensați cu funcții politice de conducere pentru obediența și ”loialitatea” lor,  și-au cedat ”de bună voie și nesiliți ne nimeni” tehnica pe care a dorit-o Zelensky  pentru a ”face față” efortului de război. Europa a rămas practic la această oră fără resurse energetice proprii, fără alimente, fără tehnică militară, fără economie, fără voință, pentru a ”salva” nu un stat, nu un popor, ci un guvern care interzice drepturile minorităților, religia, limba și cultura cetățenilor de alte naționalități, le arestează și închide preoții, le trimte cetățenii în linia întâi a frontului pentru a apăra un guvern de corupți.

 

Practic Zelensky a secătuit Europa ca să poată să se plimbe el prin Washinton și  transmite mesaje tuturor congreselor, parlamentelor, întrunirilor lumii, să îl sprijine ca să apere interesele familiei Biden și ale C.I.A. în Ucraina, să nu ajungă laboratoarele pe mâna rușilor și să afle lumea cine se face vinovat de pandemii.

 

Că asta se întâmplă în România, nu mă miră, de 30 de ani nu mai avem conducere națională, economie națională, armată națională, conștiință națională, nu mai avem nimic care să depindă de români. Totul este luat și condus de afară. Dar ca o întreagă Europă să participe la această mascaradă, să creadă în această cacealma cu apărarea democrației, în condițiile în care Zelensky a interzis presa care nu îi cânta în strună, a închis orice voce care i se ridica împotrivă, a interzis învătământul în limba maternă tuturor cetățenilor de alte naționalități din Ucraina numai pentru a ”nu le acorda drepturi rușilor” asta nu aș fi crezut în vecii vecilor. Asta înseamnă că toți liderii puterilor din Europa sunt ”educați” și formați oficial sau neoficial, de aceiași ”profesori” care dau lecții de democrație dar o sugrumă pe unde pot. Acest război nu este pentru apărarea Ucrainei, nici măcar pentru înfrângerea Rusiei, pentru că, chiar dacă va pierde un război, Rusia nu va fi ocupată, iar un stat care nu este ocupat nu este înfrânt. Acest război care se va extinde, dar fără participarea directă și declarată a S.U.A., se poartă pentru distrugerea Europei, slăbirea acesteia și subordonarea ei Statelor Unite. Europa  întreagă va deveni o zonă dependentă financiar, militar, economic, de S.U.A. Deja este. Oare cetățenii acestor țări care au devenit slugile intereselor unui grup de criminali, nu văd ce se întâmplă, nu văd  cauza reală și scopurile reale ale acestei mascarade, oare nu văd că oamenii mor pentru o cu totul altă cauză decât cea declarată? În Franța un million de oameni au ieșit în stradă pentru că li se mărește vârsta de pensionare cu 2 ani și li se vor recalcula pensiile. Să îmi fie cu iertare, care pensii ? Oamenii ăștia nu văd pădurea din cauza copacilor. Nu văd că dacă Franța va continua să aplice politica SUA, ei, francezii, nu vor mai avea nici ce mânca și nici nu vor mai prinde anii de pensie. Europa a devenit superartificială sau oarbă.

 

Noapte bună copii

 

Pe cerul României, pe Flightradar 24 nu se mai vede niciun avion sau elicopter NATO, nici sub Sevastopol nu mai apare obișnuitul Forte 10,11 sau 12, sau NATO 1 sau 2, pe litoralul Mării Negre nu mai apar nici Black Hawk, nici CL60, Carpații Orientali nu mai apar brăzdați de Stratotanker, e o "liniște" de mormânt, Doamne ferește! Această aparantă liniște poate avea două cauze: ori au primit ordin să închidă transponderele ca să nu mai stie lumea civilă și să "doarmă linistită", asta însemnând că se pregateste ceva ce va veni ca o bombă, ori că efortul s-a îndreptat în altă directie, spre ceea ce va deveni o noua bătălie a tancurilor, un nou Stalingrad, polonezii știu unde. Oricum este ciudat că exact când au loc atâtea cereri de tehnică grea  și declarații belicoase de ambele părți, cerul deasupra Mării Negre să fie atât de „curat" când de 2 ani se vorbește doar de importanța strategică a Mării Negre, de aprovizionarea Europei cu grâu pe Marea Neagră și alte povești de Ispirescu.  Să auzim de bine, dar nu cred.

 

Până la ultimul român

 

Continuă politica de exterminare a cetățenilor ucraineeni de naționalitate română, poloneză, slovacă, sau rusă, prin luarea cu arcanul la luptă a bărbaților de aceste nationalități și trimiterea lor pe front pe post de carne de tun, în timp ce tinerii ucraineeni "puri" sunt trimiși să ”emigreze”, în vacanțe plătite de statele gazdă,  primesc case, bani, servicii (dacă vrea careva să lucreze) în țările vecine în care guvernele fac politica SUA. Recent au mai fost recrutați 1000 de români din Cernăuți și trimiși să lupte pentru Zelensky și Biden. Concomitent legea lui Zelensky interzice limba română și a celorlalte minorități. Un stat nazist este sprijinit de o întreagă Europă, adusă în stare de blastrulă,  la ordinul celor de peste baltă. Se va întâmpla cu cetățenii de alte naționalități din Ucraina ceea ce s-a întâmplat cu pielile roșii în America Vestului Salbatic. Va veni un general erou  care va spune că un român bun în Ucraina  este un român mort.

 

Dedic cu sufletul plâns „In the Army now” tuturor celor care luptă în Ucraina impotriva voinței lor, indiferent de partea cui.

 

Pe frontul ucrainean, în timp ce propaganda de stat anunță că sunt respinse atacurile,  mor „voluntari” adică  militari care și-au luat ”concediu fără plată” din propriile armate  atrași de soldele promise de cei care întrețin acest război și îl poartă prin terți. Culmea este că toată lumea vorbește despre mercenarii Wagner, dar nimeni nu vorbește despre mercenarii din cealaltă  „echipă”,  care practic acționează după aceleași reguli, în același gen de acțiuni. Numai în ultimele zile au scăpat de grija zilei de mâine mii de soldați de diferite naționalități trimiși să apere „minele se sare”. Crucea Rosie internațională a obținut promisiunea că peste 20 de camioane cu trupuri ale celor uciși în luptele din Soledar să fie „repatriate”. Cui ?, că Zelensky nu recunoaște că îi mor soldații, ai lui sunt victorioși peste tot. Sper să nu creadă cineva că aceștia vor sta în camioane fiecare pe locul lui, la capacitatea stabilită de lege pentru transportul persoanelor. Camioanele de la Complexul Energetic Oltenia au fost lux.

Slava Ukraine!

 

Surse web :

- https://www.digi24.ro/stiri/externe/grupul-wagner-trimite-kievului-camioane-cu-trupurile-soldatilor-ucraineni-ucisi-in-soledar-2224207
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu