marți, 17 ianuarie 2023

Zoe Dantes - O țară tristă, plină de umor

 



O țară tristă, plină de umor

Zoe Dantes

15 Ianuarie 2023

 

„Ne înțepăm și scăpăm”. De ce? De cine? Cum? Forma ideală ar fi fost: „Vă înțepați și scăpați”. De ei. De toți cei ce au urlat luni de zile, isterici pe la haznale să se înțepe lumea.

 

Ideea era să scape de cât mai mulți dintre noi. Oamenii normali. Probabil pozele cu tricouri negre erau niște coduri. Hai cu serul fiziologic! Fraierii să-și injectezel otrăvurile! Scăpau de noi cu „serul magic”! Știau sigur câți se vor duce, câți vor avea reacții adverse, câți pacienți vor livra sistemului criminal Pharma, ulterior înțepării.

 

Toată nebunia din decembrie 2020, cu armata care aducea sticluțele miraculoase la -80 de grade, cu mitralierele și drapelul, după care injecțiile au fost aruncate în Piața Obor printre mici, are o explicație. Politică! Mai ales politică! Reducerea numărului populației din orice colț al lumii. Așa-zisa „teorie a conspirației” devine un adevăr incontestabil. Oamenii mor! Subit! De la 12 ani, la 70+… la rând. Doamna cu secera nu alege. Are o fișă a postului bine definită!

 

Ce rămâne în urma dezastrului? Asta-i întrebarea? Mor părinții și rqmân copii ai nimănui. Nu. Devin ai statului! Mor bătrânii și rămân casele, moștenirile, banii din conturi si alte acareturi. Cui? Statului. Normal.

 

Bugetele sociale sunt pe plus. Efectul acestei înțepări se întinde pe multe paliere. Paliere de care nimeni nu vorbește. Nici în România, nici în lume. Analiza lipsește cu desăvârșire. Să întrebăm băncile elvețiene cui au rămas conturile pline ale seniorilor care au plecat în 2020. Să mergem în Corsica și să întrebăm. Să mergem în Lombardia, Sicilia etc. și să întrebăm. Să mergem în UK, Germania și să întrebăm!

 

Statelor! Adică, nenorociților care au decis că înțeparea este obligatorie. Nu prin lege, doar prin presiunea mediatică și restricții! Diabolic mod de a obliga pe lângă lege! În toată lumea! Întrebarea nu este dacă au știut, de ce au tăcut! Nicicum. Întrebarea este cu ce scop au tăcut? De ce în cunoștință de cauză fiind, au tăcut?  Pentru bani, pentru scopul reducerii numarului populațiilor sau din cauza șantajului făcut de la ue și sua? Pentru că decidenții politici actuali de aici și din lume, nu ajungeau în funcții daca nu erau șantajabili. Probabil asta a fost regula numărul unu de a accede la putere. Oriunde în lumea asta mare.

 

În România, aștept pe domnul Fenechiu, ăla cu pisica și cu sticla de tărie, să ne explice el cum era cu legea înțepării obligatorii și cu arestarea în spitale. Ați uitat de el, nu? Acum o dau cotită toți! Se ascund precum șobolanii prin țevile de evacuare. Li s-au legat limbile, aruncă vina de la unul la altul, caută să-și scape pieile de șerpălăi!

 

Au „scăpat pe surse” un raport al efectelor adverse ale înțepării pentru că lupta intestinală din cadrul serviciilor secrete, distrugătoare de țară, își împart din nou puterea. Din această cauză a „apărut” raportul. Dacă nu exista lupta internă nu apărea nimic.

 

Cine cu cine se luptă, de ce se luptă? Ei între ei, pentru fotoliul de la Cotroceni!  Werner nu mai există! Probabil o să-l împacheteze și pe ăsta, la fel ca pe predecesorul său. Ca doar au material! Case, afaceri, conturi, lemn, B.M.W.-uri, huzur! Există motive!... Important e cine vine! Și cine-l va înscauna! Lupta dintre S.R.I. și S.I.E. este veche, acerbă și imposibilă de oprit. Doar că în afară de găștile astea două, mai există încă cel puțin cinci servicii care vor la masă! Să se îmbuibe! Cine cu cine ca face alianțe, vom vedea! Fiecare joacă cu ce are. Și au! Din plin!

 

Suntem o țară tristă plină de umor! De ce? Pentru că prima carte a fost pusă pe masă: „marele” colonel rujat, zis și Gheorghită Agrippa, adică S.R.I., a plusat primul!  A avut tupeul mizerabil să se spele pe mâini ca Pilat din Pont: ați semnat un consimțământ când ați mers să vă înțepați! O.K.! Să răspundă S.R.I. ul de ce s-a dus lumea să se înțepe? Pentru că presiunea politică de a fi scoși în afara societății a fost imensă! A devenit obligatoriu să te înțepi, pe lângă lege!

 

Unde este Werner? Unde este Arafat? Unde este Câțu? Să iasă și să spună oamenilor de ce i-au obligat să se înțepe? Pentru că, altfel, țara tristă plină de umor, s-ar putea transforma în umor negru!

 

Viitorul are culoarea neagră! Pentru ei!  Să stăm și să privim cine pe cine „va mazili”!  Pentru scaunul de la Cotroceni care va îmbrăca un alt dos al lor! Al cui? Rămâne întrebarea! Restul e doar can-can! Nimeni nu va plăti în fața legii! Pentru că în țara tristă justiția e doar o glumă! Nu există! E doar un banc cu Bulă! La fel și în lume! Dar de justiția divină nu va scăpa niciunul! Dacă nu o știu încă, o vor vedea și simți!

 

În definitiv și ei sunt oameni! Supuși acelorași legi mai presus de fire! Unul nu scapă! Dumnezeu ajunge la fiecare! Mai devreme sau mai târziu! Contabilul Lui este genial și îți cere socoteala si pentru a suta, a mia zecimală… după virgulă!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu