joi, 19 ianuarie 2023

RADU GABRIELA - "Nu-i așa că ați uitat?

 




"Nu-i așa că ați uitat?

 

Ați uitat că între 15 mai 2020 până în 9 Martie 2022, până acum mai puțin de un an în urmă(!!!), ați fost în „stare de alertă”, de fapt în stare de dictatură, în stare de sclavie: închiși în case, condiționați, controlați, înbotnițați și terorizați! Ați uitat că nu aveați dreptul să ieșiți din case sau să mergeți noaptea pe străzi, să intrați nevaccinați în magazine! Ați uitat că drepturile voastre erau ciuntite de la lună la lună prin Hotărâri de Guvern care vă prelungeau starea de sclavie… și toate astea sub pretextul protecției de o viroză! Ați uitat.

Cine să țină minte toate ticăloșiile făcute în ultimii 33 de ani prin HG-uri? Sunt „fără număr”, ca banii și dușmanii maneliștilor!

 

Ați uitat… e normal și sănătos pentru psihic, uitarea fiind un bun analgezic sufletesc și un eficient calmant al suferințelor și tulburărilor mentale.

 

Însă uitarea asta a noastră, uitarea omului, este medicamentul psihicului individului, dar în același timp este blestemul popoarelor și arma tiranilor și ticăloșilor.

 

De aceea NU TREBUIE SĂ UITĂM că prin Hotărâri de Guvern am fost terorizați, am fost umiliți, despărțiți și dezbinați, prin HG-uri ne-a fost luată libertatea și ne-au fost confiscate drepturile.

Pentru că dacă uităm… ni se va reaminti! Prin re-experimentarea, re-trăirea altor și altor abuzuri, din ce în ce mai grave!

Să nu uităm: Prin HG-uri s-a adăugat la lege, ba chiar s-a legiferat!

 

Și toate astea s-au întâmplat pentru că… ei, guvernanții, au fost ticăloși, da! Dar și pentru că au putut, pentru că li s-a permis! Pentru că această Constituție le-a lăsat loc pentru ticăloșie, le-a permis să legifereze prin acte administrative normative."

 

Sunt cele mai importante fragmente dintr-o postare scrisa ieri de av. Dan Chitic, pe care o gasiti in intregime aici:

 

https://www.facebook.com/dan.chitic/posts/10220079346047689          

 

E un rezumat excelent al situatiei. Majoritatea oamenilor au uitat, si e normal sa se intample asta. Creierul uman reactioneaza la stimuli externi - cand stimulul s-a diminuat sau a incetat cu totul, partile de memorie puternic stimulate anterior incep treptat sa isi piarda trasaturile emotionale si informationale de pana atunci. Ele sunt transferate in subconstient ca sa lase loc, in prim planul constientului, altor stimuli actuali - cei cu razboiul, de exemplu. Si tot asa, mintea umana este tinuta intr-o hipnoza permanenta iar omul este sclavul credintelor despre ce e "bine" si ce e "rau" induse de propaganda cat mai intensa, cum s-a intamplat si in pandemie.

 

Atunci, masurile luate erau considerate "bune". Acum cand lucrurile s-au linistit si privim la rece, vedem nu doar ca au fost, multe din ele, complet ilegale, ci si inutile si devastatoare pentru fizicul si psihicul uman. Scuza lor este "pai peste tot s-a facut la fel". Si asa este, e o "scuza" valabila dintr-un anumit punct de vedere, intrucat a fost o "posedare" globala facuta cu buna stiinta prin intermediul fiintelor umane inconstiente, fie ele guvernanti sau oameni simpli. Dar asta nu ar trebui sa fie considerata o justificare pentru abuzuri viitoare similare. Stiti cum se zice "m-ai pacalit o data, sa-ti fie rusine; m-ai pacalit la fel si a doua oara, sa-mi fie rusine." Valabil si pentru oamenii obisnuiti si pentru cei de la conducere, sa nu mai repete comportamentele din pandemie...

 

Sursa: RADU GABRIELA

 

https://www.facebook.com/668063902/posts/pfbid02JMZnU2KnBccmGKCaYHGopuADPdrbXKutoj3t1uRD3aiKQSx3caMs7AojnMWRKznvl/










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu