duminică, 22 ianuarie 2023

Zoe Dantes - De la „Primăvară Arabă” la demonii de la Davos!

 




De la „Primăvară Arabă” la demonii de la Davos!

Zoe Dantes

22 Ianuarie 2023

 

Din 2010, când a izbucnit de „niciunde” așa-zisa „Primăvară Arabă”, sau conform Wikipedia: „Mișcare de eliberare politică și a conștiinței umane”, rețelele sociale au fost folosite ca instrumente de aplicare a „politicii corecte”.  „Corectitudinea politică”, altă sintagma cu însușiri tenebroase, ascunse, cu sensuri date și conferite de către niște „indivizi" care au trecut omenirea pe „persoana fizica”, adică demonii de la Davos, avem ca și tablou o înșiruire de fapte, ca într-un puzzle, în care piesele sunt mici, foarte mici, sau „nevăzut de mici”!

 

Din 2010, lumea a fost dată peste cap, migrația a devenit agresivă fără precedent, amestecând culturi, tradiții, cutume, culori, popoare! Ideea de a amesteca ca într-un mojar toate aceste elemente (punere în practică a aberațiilor lui Richard von Caudenhove Kalergi - n.r.), a dus la o debandadă totală, la o pierdere a identităților statale, la o degringoladă a societăților conservatoare, așezate pe niște piloni ce înainte de 2010 nu se „negociau”.

 

Odată cu intrarea în jocul politic a rețelelor sociale, în ultimii zece ani, am văzut cu toții cum „cad guverne”, „se pun guverne”, se „fac și desfac majorități”. Cum miliarde de date personale, se plimbă prin „rețele politice”, ajungând „moneda de schimb” pentru voturi, putere, influenta, transformandu-se peste noapte în „voința poporului”! Dată doar de psihopații care se erijează în Guvern Mondial.

 

Când se folosește această sintagmă, lucrurile put! Put atât de tare, încât ai senzația că toată omenirea are sinuzită, și mirosul pestilențial care se emană, capătă aroma de „Chanel 5”! Numai că mizeria care se emană din aceste rețele sociale este de neoprit, puterea de a manipula masele a devenit cea mai importantă monedă de schimb între mahării lumii. În ultima decadă, totul a fost „virtual”! Pentru că așa doresc unii, care sunt nebuni cu acte în regulă, dar își spun „elite”.

 

Am văzut „conflicte armate” live, am văzut „revoluții„ live, am văzut „campanii electorale” live, am văzut „atacuri teroriste” live! Totul se „întâmplă virtual”, dincolo de realitatea firească, făcându-ne pe noi, oamenii simpli, normali, să vedem doar „produsul finit” pe care-l „vând” unii sau alții.

 

Nimeni nu se gândește că „produsul finit virtual” are în spate o rețea ca o „pânză de păianjen”! Ideea de a se arunca în piață - live, doar „paianjenul” care e susținut de hoarde întregi de influenceri, de mass-media, de „lideri de opinie” contra unor sume fabuloase, este doar finalitatea jocurilor de putere. Nimic altceva! Prin și cu ajutorul „rețelelor sociale”, niște mercenari, transformă realitatea după bunul plac al interesului major sau „național”!

 

Întotdeauna interesele sunt ascunse, lupta pentru putere și control e acerbă, doar că în ultimii trei ani, în doar câteva zile, mahării „rețelelor sociale” au aruncat „hainele colorate” și au îmbrăcat „tricourile negre”, arătându-și „fețele hidoase” blocând și ștergând conturi ale persoanelor ce întrebau! De una, de alta! Întrebări de bun-simț, cu argumentele necesare, cu nevoia de a afla niște adevăruri!

 

S-a inventat „pușcăria on-line” adică blocarea ideilor, a întrebărilor, a cererilor, a dorinței de a ajunge la un răspuns! „Pușcăria on-line” te aruncă în afara comunității virtuale, pentru că ai „încălcat standardele”. Care standarde?! Ce înseamnă „standardele comunității”? Faptul că unul e bărbat și el își zice că e femeie, că albul este alb, dar au inventat un „alb-închis” care de fapt e negru ca și aspect, că nu ai voie să ai altă opinie decât o au cei ce sunt în soldă, că noapte e zi și ziua e noapte, că binele e rău și răul a „devenit bine” peste noapte?!

 

Ați plecat din 2010 într-un „război virtual” care s-a transformat în „primăvara arabă”: „în țări arabe unde domnea un regim autoritar sau totalitar”, să „eliberați conștiințe”, ajungând în ziua, în care unde tot „virtual” s-a înscăunat un tip care nu știe nici el de ce e acolo, spunându-vă că vă bagă într-un război care nu e decât al nebunilor. Ca el! Să vă transforme într-un Afganistan nou! Ceea ce a și făcut! Cea mai neagră zi din istoria ultimilor 33 de ani este ziua când un individ instabil psihic a fost înscaunat ca fiind cel mai puternic om al planetei! Dați-i un bilețel! Să știe cum îl cheamă! Alzheimer este numele lui!

 

Și Ciuca al vostru tace! Că doar e general! Cumpără fiare vechi și transformă țara în depozit de muniție, aducând trupe militare de peste tot. El si Werner! Doar, doar rămân cu un scaun sub fund! Pentru asta distrug orice. De mână cu pesedeii și cu cei care au jurat să apere țara. Totul e la televizor!

 

Astfel, s-a ajuns la următorul nivel, in care omenirea trăiește virtual, muncește virtual, se întâlnește virtual, se revolta virtual, face schimb de idei virtual etc. Cam asta este tot ce a rămas după 13 ani! Viața nu mai exista decât virtual, la îndemână unor șmecheri care se cred Dumnezei și care au senzația că au câștigat. Ce?! Că să câștigi ceva, trebuie să știi pentru ce lupți, muncești, iubești, suferi. Toate astea sunt atributele vieții reale, nicidecum virtuale!

 

Se intră pe ultima turnantă, când „ușa” de scăpare din „virtual” în real, începe să se zgâlțâie! Este exact ca și un baraj, al cărui zid incepe să crape și milioanele de tone de apă se vor revărsa cu o forță uluitoare făcând zidul țăndări! Pentru că nu-i așa? Apa întotdeauna muta munții din loc, taie continente și schimbă granitele! În vâltoarea ei, spala tot, duce cu ea mizeria, putreziciunea și mai ales limpezește mlaștinile!

 

Este exact ca vântul care nu se vede, dar flutură steagurile ce au ținut locul oamenilor la o inaugurare! Și vântul e cel care mișcă valurile, așează malurile și adună gunoaiele, pe care le scoate apa la suprafață!  Vânt bun să aveți! Și să fâlfâie steagurile! Asta doar daca mai aveți Drapel! Cu albastru, galben și roșu!

 

Că poate-l faceți roșu cu negru! După model uie! Că tot vroiați „o țară că afară”! Și băgați-vă un cip! În cap! Că e loc destul! E gol!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu