joi, 19 ianuarie 2023

Melania Rusu Caragioiu - PROPUNERE de VINDECARE

 




Mult stimate Maestre, Ben todică,

Domnia voastră sunteți  f. cunoscut dar eu aș dori să  folosesc blogul Dumneavoastră, cu omisiunile pe care doriți să fie șterse spre accesul unor pături de cititori,  demonstrându-le prin exemplul Dumneavoastră cât de importantă  este munca benevolă, gratuită și bunăvoința  spre unire strânsă și  ajutorare a fratelui român.

 Având eu defectul înclinațiilor pedagogice.

 Mă preocupă  trei probleme,

           dispariția discordiei între români,

           educarea copiilor și a tineretului,

           dotarea primăriilor din fiecare centru sau chiar punct  rural cu un mic tractor și un tractoirist.

Să mă explic, un  tractor de grădină, sau un tractor mic, spre a ajuta la aratul de suprafețe mici pe care fiecare locuitor din mediul rural să poată cultiva un minim de  produse spre a face față alimentației  și fără  mari cheltuieli.

Mă neliniștește ideea că în mediul rural, majoritatea sătenilor cumpără tot anul produse alimentare de la magazin, sau de la fermier, banii sunt puțini și  în multe cazuri de rabdă de foame.

Românul avea întotdeauna rezerve de legume , conserve de casă, fasole, cartofi, ceapă, usturoi, porumb pentru păsări și o sursă de lapte (eventual o capră).

Pentru într-ajutorare Domnia voastră sunteți un exemplu, dar trebuie arătat exemplul Dumneavoastră, care ajutați pe ,,n” planuri așa cum ar trebui să ajutăm fiecare dintre noi .

 Acel tractor, și o mică remorcă, luat din banu EU este folositor un an întreg, pentru dezăprezit, transport local nefiind multe căruțe, cazuri de ajutor, urgențe, trasport  ocazional la câmp sau de la câmp, transport îngrășîmte, transoort lemne la săraci și bătrâni, etc.

 Eu nu îdrăznesc să trimit nimănui  blogul Dvs. cu date personale, fiindcă este securizat și se cere email pentru acces.

 Vă rog să nu vă mire ideea mea de a încerca, ceeace și fac, așa cum pot să ajut prin ridicarea moralului și îndemnul spre bine.

 Aștept, vă rog, răspuns, dacă am sau nu voie să difuzez blogui- calitîățile Domniei voastre , serviciile acordate gratuit și cu mult drag românilor.

 Subiecte și materiale personale am o mulțime, și pot să public și să mă laud  cum fac majoritatea, dar spre o facere de bine, redirecționare  a ceeace trebuie neapărat cunoscut  se îndreaptă mai puțini.

 Cu deosebită stimă,

 Melania Rusu  Caragioiu

 

 

Cu ce-a mai mare placere distinsa doamna si nobil suflet in Duh. Melania Rusu Caragioiu. Trimiteti tot ce doriti si le public fara cenzura iar adresa blogului puteti s-o faceti public oriunde. Blogul meu nu e secret decat poat cenzurat si blocat pe ici pe colo cu algoritmele „diavolului” dar in rest va sprijin 100/100 ideile si tot ce scrieti.

Cu drag,

Ben Todica

 

Normalitatea SANATOASA pe care o propuneti in materialul trimis este complect impotriva ideologiei globalistilor SI VA VOR BLOCA PESTE TOT.

Vom face totul ca sa RAZBIM !










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu