duminică, 25 august 2019

APLAUZE PENTRU COPIII VASLUIENI LA FESTIVALUL INTERNAȚIONAL “KRACOVIA FEST”




APLAUZE  PENTRU COPIII VASLUIENI  LA  FESTIVALUL INTERNAȚIONAL
“KRACOVIA FEST”

In perioada 2-5.08.2019,  Ansamblul coregrafic "Prietenia"-Palatul Copiilor Vaslui,  ansamblu compus din copii instruiți de prof. Vȃrlănuță Alis si prof. Anușca-Doglan Elena, a participat ȋn Polonia la Festivalul Internațional "Kracovia Fest”, 2019, unde s-a bucurat de ȋnalta apreciere a organizatorilor  și binemeritate aplauze din partea spectatorilor.
A fost o mare șansă pentru copiii noștri să-și facă noi prieteni, să viziteze locuri cu mare ȋncărcărcatură istorică (Auschwitz-Birkenau, complexul de lagăre de concentrare și exterminare al Germaniei naziste, din al doilea război mondial, unde s-a pus în practică Holocaustul și unde se estimează că cel puțin 1,1 milioane de persoane au fost omorâte acolo, din care peste 90% au fost evrei.
Mulțumim Primăriei Vaslui, mulțumim domnului primar, ing. Vasile Pavăl pentru susținere, mulțumim Palatului Copiilor Vaslui, părinților și tuturor celor care au făcut efortul pentru ca și copiii noștri să evolueze alături de reprezentativele coregrafice din alte 8 țări din Europa.
Mulțumiri domnișoarei prof. Alis Vȃrlanuță, coordonatorul delegației, doamnelor profesoare Botezatu Ana Maria, Lisievici Gabriela, translatorului, domnul prof. Racoviță Gabriel, părinților care au avut grijă de copii pe ȋntreaga perioadă a deplasării.


Cu admirație.
Prof. Anușca-Doglan Elena
Palatul Copiilor Vaslui.







































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu